Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δεν το συζητώ...μεγάλη ευκολία το ρηλάξ. Εμένα με έσωσε με τη μικρή. Η παιδίατρος απλά μου είχε πει να την έχω στην πιο ξαπλωτή θέση που είχε. Όταν κουραζόταν, λίγο γκρίνιαζε και ήξερα πως ήταν ώρα να τη βγάλω από εκεί.

κ εμένα τα ανήψια μου όλη την ημέρα κοιμόντουσαν εκεί, δεν πάθανε τπτ.... κ τη νύχτα στο κρεβατάκι τους. μια χαρά είναι. εμένα η Αγγελική για να κάτσει έστω κ λίγο, της έβαζα πετσέτα από κάτω για να μην έχει κλίση. δλδ σαν να είναι ευθεία, την ενοχλούσε η θέση του καθίσματος, έστω κ λίγο. όταν την έβαζα ξάπλα στο καναπέ η καλύτερή της.

Κ εμείς αυτο κάναμε! Και καθόταν ελάχιστα, αλλιώς με τίποτα, πλάνταζε στο κλάμμα! και απλά δεν το ξαναχρησιμοποιήσαμε..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Μπράβο Βιβή!! Ολόκληρος άντρας ο μικρός! Μήπως τελικά ο δικός μου παραείναι αδύνατος...; Ιωάννα μάλλον είσαι από τις τυχερές και είναι καλόβολο το κοριτσάκι σου!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημερααααα!!ηρθα δεν θελω απουσια :P

τι κανετε κοριτσαρες?περασατε ωραια το σκ?

Καλώς την ! Εμείς σπίτι, ήσυχα, διαβασματάκι, το Σαββατο το απογευματάκι πήγαμε για καφε στη Βουλιαγμένη δίπλα στη θάλασσα και το ευχαριστηθηκα πάρα πολύ! είχε τελεια μέρα! Εσείς πως περάσατε?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

ούτε εγώ έχω ιδέα.... προσπαθώ να την ηρεμήσω λίγο, βγήκε πολύ χαμηλό το ποσοστό για down κ γι'αυτό θα κάνει αμνιο ενώ σαν υπέρηχος ήταν πολύ καλός. τι να πω, θα δείξει.

ποσο βγηκε το ποσοστο για down?

και μενα η αυχενικη ηταν τσιμπημενη αλλα με τις εξετασεις αιματος ολα ηταν οκ!

να μην ανησυχει ολα καλα θα ειναι!!

ποσο παιδακια ειναι μια χαρα και μεγαλυτερη αυχενικη!

NkOFp3.png

μωρέ το ξέρω, απλά τώρα προσπαθεί να πιαστεί από όλα. θα την κάνει 20Μαϊου ή μια εβδομάδα νωρίτερα. δεν φοβάται για την εξέταση, όσο για τα αποτελέσματα.

Νομίζω ότι ό,τι και να της πεις και εσύ και όποιος άλλος, θα είναι με το άγχος και την αμφιβολία μέχρι τότε. Δυστυχώς, κάποια πράγματα είναι να μην τα πει ο γιατρός, μετά δε σου βγαίνει από το μυαλό αν δεν επιβεβαιώσεις...

Πάντως το θέμα της ηλικίας πράγματι παίζει ρόλο. Γι'αυτό και στις μικρότερες ηλικίες δεν προτείνουν την εξέταση.

Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να απασχολεί το μυαλό της...όσο γίνεται με άλλα πράγματα για να μην το σκέφτεται.

Αχ ξεχασα να σας πω, επιτέλους αυτη τη βδομάδα έχω ραντεβού με το γιατρό μου, οπου και θα κάνουμε και τη β επιπέδου! Ανυπομονώ! Θα τον πάρω τηλ το απόγευμα να κλέισω ραντεβού!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

ποσο βγηκε το ποσοστο για down?

και μενα η αυχενικη ηταν τσιμπημενη αλλα με τις εξετασεις αιματος ολα ηταν οκ!

να μην ανησυχει ολα καλα θα ειναι!!

ποσο παιδακια ειναι μια χαρα και μεγαλυτερη αυχενικη!

1 προς 39.

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλως την!!! εντάξει δεν σου βάζω απουσία!!! εσύ καλά πέρασες??? εμείς ήσυχα
Καλώς την ! Εμείς σπίτι, ήσυχα, διαβασματάκι, το Σαββατο το απογευματάκι πήγαμε για καφε στη Βουλιαγμένη δίπλα στη θάλασσα και το ευχαριστηθηκα πάρα πολύ! είχε τελεια μέρα! Εσείς πως περάσατε?

και μεις ησυχα το σκ μας,σπιτι δεν καναμε τιποτα,ηρθαν το απογευμα η αδερφη του καλου μου με τον αντρας της και αραξαμε,παραγγειλαμε,ωραια ηταν!

την κυριακη λιωσαμε στους καναπεδες!!

βγαινει off ο αντρας μου ολη την εβδομαδα και τα σκ δεν ειναι για πολλα πολλα!:rolleyes:

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

zounitsa και εγω της ειχα βαλει ενα κουβερτακι απο κατω,μου το ειχε δειξει ο γιατρος,για να εχει παρα πολυ μικρη κλιση.Εμενα κοιμοταν μεσημερι και βραδυ στο κρεβατι της και στα ενδιαμεσα στο ρηλαξ.Οπως και για το θεμα της καλαθουνας μου ειχε πει οτι μετα τους 2 μηνες καλο ειναι το παιδι να κοιμαται στη κουνια του για να μην νιωθει σαν εγκλωβισμενο στη καλαθουνα η στο λικνο αφου και η οραση του τελειοποιηται να μπορει να μην εχει ενα τοιχο μπροστα του αν με καταλαβαινεται(δεν ξερω πως να σας το εξηγησω αλλιως).

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Μπράβο Βιβή!! Ολόκληρος άντρας ο μικρός! Μήπως τελικά ο δικός μου παραείναι αδύνατος...; Ιωάννα μάλλον είσαι από τις τυχερές και είναι καλόβολο το κοριτσάκι σου!

Nefeli μου σε αυτο ευτυχως δεν ειχαμε θεμα.Σε ευτο που ειχαμε και εχουμε προβλημα ειναι στον υπνο.....Να σας πω μονο οτι για καιρο κοιμομασταν με το σεσουαρ ανοιχτο !!!!!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

zounitsa και εγω της ειχα βαλει ενα κουβερτακι απο κατω,μου το ειχε δειξει ο γιατρος,για να εχει παρα πολυ μικρη κλιση.Εμενα κοιμοταν μεσημερι και βραδυ στο κρεβατι της και στα ενδιαμεσα στο ρηλαξ.Οπως και για το θεμα της καλαθουνας μου ειχε πει οτι μετα τους 2 μηνες καλο ειναι το παιδι να κοιμαται στη κουνια του για να μην νιωθει σαν εγκλωβισμενο στη καλαθουνα η στο λικνο αφου και η οραση του τελειοποιηται να μπορει να μην εχει ενα τοιχο μπροστα του αν με καταλαβαινεται(δεν ξερω πως να σας το εξηγησω αλλιως).

συμφωνώ, απόλυτα απλά το λίκνο είναι μικρό κουνάκι κ μπορεί να βλέπει. τώρα θα μου πεις έχει τις πάντες οπότε πάλι δεν βλέπει γύρω του, αλλά κ στην κούνια έτσι δεν είναι?? εγώ πάντως κορίτσια είχα ευχαριστηθεί τον καναπέ, την έβαζα στην γωνία του καναπέ με το μαξιλάρι θηλασμού γύρω της κ εγώ ξάπλωνα στον υπόλοιπο καναπέ κ κοιμόμασταν ώρες ατελειώτες μαζί.... τώρα δεν θα γίνει ακριβώς έτσι (όσο αφορά εμένα) γιατί θα έχω την ζουζούνα μου να τριγυρνάει.... :tongue:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...