Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Χθες μιλούσα με την κουμπάρα μου που δούλευε σε μαγαζί με βρεφικά και μου είπε ότι οι καλαθούνες απαγορεύονται από τους παιδιάτρους! Άρα μάλλον θα πάρουμε την κούνια της stokke που γίνεται και λίκνο, έχει ροδάκια και όσο είναι στημένη σα λίκνο μετακινείται εύκολα μέσα στο σπίτι. Η χρησιμότητα του ρηλάξ ποια είναι; Μήπως δηλαδή να αφήνω το μωρό στο λίκνο και να το παίρνω μαζί μου όπου πηγαίνω μέσα στο σπίτι;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Χθες μιλούσα με την κουμπάρα μου που δούλευε σε μαγαζί με βρεφικά και μου είπε ότι οι καλαθούνες απαγορεύονται από τους παιδιάτρους! Άρα μάλλον θα πάρουμε την κούνια της stokke που γίνεται και λίκνο, έχει ροδάκια και όσο είναι στημένη σα λίκνο μετακινείται εύκολα μέσα στο σπίτι. Η χρησιμότητα του ρηλάξ ποια είναι; Μήπως δηλαδή να αφήνω το μωρό στο λίκνο και να το παίρνω μαζί μου όπου πηγαίνω μέσα στο σπίτι;

κ αυτό γίνεται.... κ καλύτερα μη σου πω.... απλά μπορεί να θες να το έχεις στο τραπέζι όταν τρως (εγώ την έβαζα επάνω στο τραπέζι για να έχω παρέα κ αυτή ξερενόταν στο κλάμα) ή στον καναπέ ή δεν ξέρω κ εγώ που. κ ότι έχει παιχνιδάκια κ παίζει αλλά όλα αυτά όταν είναι πιο μεγάλο το παιδάκι. όχι νεογέννητο.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Είναι ότι δεν μπορείς να προβλέψεις πώς θα σου βγει... Γι' αυτό δε θέλω να πάρω τα πάντα και μετά να μη τα βολευτώ και να τα κλαίω! Σιγά σιγά, θα αγοράζω κάθε φορά ότι χρειαζόμαστε για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή! Να τα χαρούμε και λίγο!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι για μια κοπέλα σε άλλο καφέ που έχει τρελλαθεί. έχει μέτρηση αυχενικής διαφάνεις 0,22cm. είναι καλή?? σε συνδιασμό με την papp-a της είπε ο γιατρός να κάνει άμνιο. αλλά σαν μέτρηση είναι καλή το 0,22cm? εγώ νομίζω πως ναι αλλά θα ήθελα κ τις δικές σας γνώμες.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

zounitsa πραγματικα δεν έχω ιδέα.. όμως σε αυτα δεν παίζει ρόλο και η ηλικία? πχ το 0,22 που λες οτι είναι καλό, μπορει να είναι για μια κοπέλα στα 30 αλλά για μια άλλη στα 25 οχι, η το ανάποδο!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

ούτε εγώ έχω ιδέα.... προσπαθώ να την ηρεμήσω λίγο, βγήκε πολύ χαμηλό το ποσοστό για down κ γι'αυτό θα κάνει αμνιο ενώ σαν υπέρηχος ήταν πολύ καλός. τι να πω, θα δείξει.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα!

Μπήκα να σας πω στα γρήγορα τα νέα μου. Κάναμε την β επιπέδου το Σάββατο! Ο μπέμπης μας είναι τέλειος, 530 γρ. αναπτύσσεται κανονικότατα και είναι και πολύ δραστήριος. Για την ακρίβεια δε με αφήνει να κοιμηθώ τα βράδια!

Η ΠΗΤ επιβεβαιώθηκε για 11/08.

Μετά το τέλος της εξέτασης μας έδωσαν και δωράκια από το μαιευτήριο, διάφορα διαφημιστικά και εκπτωτικά κουπόνια! Σούπερ!

Φιλιά σε όλες, δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω, όταν το κάνω θα επανέλθω και με σχόλια!

Καλημερα φουσκιτσες..

Για το ρηλαξ κοριτσια θα συμφωνησω οτι ειναι αναλογα το παιδι.Εμενα η κορη μου το απολαυσε οσο δεν παει.Με εσωσε!!!!!Ο παιδιατρος μου το ειχε προτινει μαλιστα.Την ειχαμε βαλει μετα τους 2 μηνες και θυμαμαι οτι μου ειχε πει πως για να μην ειναι συνεχεια το παιδι στο κρεβατι η αγκαλια και δεν θα με αφηνε να κανω τιποτα,την εβαζα στο ρηλαξ και με εβλεπε που εκανα τις δουλειες μου.Εμαθε ετσι και με βοηθουσε και στον υπνο (αν και ο παιδιατρος μου ειχε πει οχι να κοιμαται εκει) αλλα οταν εισαι απελπισμενη τι να κανεις?Αλλα εχουν μια μικρη κλιση τα ρηλαξ και βοηθαει και στις γουλιτσες,δε φοβασαι να πνιγει το παιδι.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΟΎΔΙΑ!!!! τι κάνετε?? άντε να παρουσιαζόμαστε γιατί θα πάρω παρουσίες σε λίγο....

για το ρηλάξ κ πιο μεγάλο από 40 ημερών θα πρότεινα εγώ, 3-4 μηνών. κ αν θα κάτσει, κ φυσικά σε ξαπλωτή τελείως θέση. αυτά βέβαια θα στα λέει κ ο/η παιδίατρος.

καλημερααααα!!ηρθα δεν θελω απουσια :P

τι κανετε κοριτσαρες?περασατε ωραια το σκ?

NkOFp3.png

ούτε εγώ έχω ιδέα.... προσπαθώ να την ηρεμήσω λίγο, βγήκε πολύ χαμηλό το ποσοστό για down κ γι'αυτό θα κάνει αμνιο ενώ σαν υπέρηχος ήταν πολύ καλός. τι να πω, θα δείξει.

Τώρα νομίζω όποιος και να της πει ότι σα μέτρηση είναι οκ, δε νομίζω ότι θα την ηρεμήσει. Ας προγραμματίσει την εξέταση σύντομα (γιατί πέρνει και 3 εβδομάδες να βγει το οριστικό αποτέλεσμα - αν και τα πρώτα αποτελέσματα είναι σε περίπου 3 ημέρες, για τις βασικές χρωμοσωμικές ανωμαλίες) για να της φύγει η ιδέα.

Εγώ πάντως που την έκανα, δεν ήταν και κάτι το τρομερό σαν εξέταση...στο μυαλό μας είναι όλα. Άσε που μετά δε θα έχει καμία αμφιβολία για το αν το μωρό της είναι καλά ή όχι. Έχει ποσοστό ακρίβειας 100%.

Καλημερα φουσκιτσες..

Για το ρηλαξ κοριτσια θα συμφωνησω οτι ειναι αναλογα το παιδι.Εμενα η κορη μου το απολαυσε οσο δεν παει.Με εσωσε!!!!!Ο παιδιατρος μου το ειχε προτινει μαλιστα.Την ειχαμε βαλει μετα τους 2 μηνες και θυμαμαι οτι μου ειχε πει πως για να μην ειναι συνεχεια το παιδι στο κρεβατι η αγκαλια και δεν θα με αφηνε να κανω τιποτα,την εβαζα στο ρηλαξ και με εβλεπε που εκανα τις δουλειες μου.Εμαθε ετσι και με βοηθουσε και στον υπνο (αν και ο παιδιατρος μου ειχε πει οχι να κοιμαται εκει) αλλα οταν εισαι απελπισμενη τι να κανεις?Αλλα εχουν μια μικρη κλιση τα ρηλαξ και βοηθαει και στις γουλιτσες,δε φοβασαι να πνιγει το παιδι.

κ εμένα τα ανήψια μου όλη την ημέρα κοιμόντουσαν εκεί, δεν πάθανε τπτ.... κ τη νύχτα στο κρεβατάκι τους. μια χαρά είναι. εμένα η Αγγελική για να κάτσει έστω κ λίγο, της έβαζα πετσέτα από κάτω για να μην έχει κλίση. δλδ σαν να είναι ευθεία, την ενοχλούσε η θέση του καθίσματος, έστω κ λίγο. όταν την έβαζα ξάπλα στο καναπέ η καλύτερή της.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Τώρα νομίζω όποιος και να της πει ότι σα μέτρηση είναι οκ, δε νομίζω ότι θα την ηρεμήσει. Ας προγραμματίσει την εξέταση σύντομα (γιατί πέρνει και 3 εβδομάδες να βγει το οριστικό αποτέλεσμα - αν και τα πρώτα αποτελέσματα είναι σε περίπου 3 ημέρες, για τις βασικές χρωμοσωμικές ανωμαλίες) για να της φύγει η ιδέα.

Εγώ πάντως που την έκανα, δεν ήταν και κάτι το τρομερό σαν εξέταση...στο μυαλό μας είναι όλα. Άσε που μετά δε θα έχει καμία αμφιβολία για το αν το μωρό της είναι καλά ή όχι. Έχει ποσοστό ακρίβειας 100%.

μωρέ το ξέρω, απλά τώρα προσπαθεί να πιαστεί από όλα. θα την κάνει 20Μαϊου ή μια εβδομάδα νωρίτερα. δεν φοβάται για την εξέταση, όσο για τα αποτελέσματα.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...