Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Σ/κ βλέπω ερημιές το καφέ! Από αυριο σας θέλω όλες παρούσες, ε????

καλημέρες...!!!! τα Σ/Κ πάιρνουμε ρεπό αππό το φόρουμ??? ερημιές... αλλά έχει τόσο καλό καιρό που χαλάλι του.

Μαράκι8 είμαστε καλές πωλήτριες τελικά...!!!! 15 χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά...χαχαχαχαχααα

τα φιλιά μας!!!

Αχα ωστε ετσι εξηγείται το πόσο γρηγορα με έπεισες..!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Καλημερουδια και απο μας κοριτσακια και κοιλιτσες!!!!!

Να σας πω κατι που κανε τρελη εντυπωση?Οπως προειπατε ειχε τελειο καιρο χθες και βολταραμε!Για οσες εισαστε απο αθηνα ή εχετε ερθει προσφατα θα εχετε ακουστα(η θα εχετε ερθει) στο εκπτωτικο χωριο στα σπατα στο mc arthur!Εκει πηγαμε!Παιδια επαθα πλακα...ειδα τοοοοοοοσες εγκυουλες που μου κανε εντυπωση που απο καποια στιγμη και μετα αρχισα να τις μετραω(θα μου πεις δεν ειχες με τπτ αλλο να ασχοληθεις παιδι μου)!!2 ωρες κατσαμε και μετρησα 35!!!!!!Πολυυυυ κοιλιτσα κυκλοφορει καλεεε!!!

Καλημερουδια και απο μας κοριτσακια και κοιλιτσες!!!!!

Να σας πω κατι που κανε τρελη εντυπωση?Οπως προειπατε ειχε τελειο καιρο χθες και βολταραμε!Για οσες εισαστε απο αθηνα ή εχετε ερθει προσφατα θα εχετε ακουστα(η θα εχετε ερθει) στο εκπτωτικο χωριο στα σπατα στο mc arthur!Εκει πηγαμε!Παιδια επαθα πλακα...ειδα τοοοοοοοσες εγκυουλες που μου κανε εντυπωση που απο καποια στιγμη και μετα αρχισα να τις μετραω(θα μου πεις δεν ειχες με τπτ αλλο να ασχοληθεις παιδι μου)!!2 ωρες κατσαμε και μετρησα 35!!!!!!Πολυυυυ κοιλιτσα κυκλοφορει καλεεε!!!

Αυτο είχα πάθει στην !η μου εγκυμοσύνη.. έλεγα βρεχει εγκύους δεν εξηγείται αλλιώς!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Αυτο είχα πάθει στην !η μου εγκυμοσύνη.. έλεγα βρεχει εγκύους δεν εξηγείται αλλιώς!!

Κι ερχομαι και λεω: Μαλλον εγω τις παρατηρω πιο πολυ τωρα εεε???Παντα τις κοιταζα με γλυκα αλλα δε θυμαμαι να χω δει τοσες πολλες μαζεμενες!!:D

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!

χαθηκαμε το σκ ειδαμε καλο καιρο και καναμε ολες τις βολτες μας!!

ναι οντως κυκλοφορει πολυ κοιλιτσα,αλλα μαλλον επειδη εχουμε το νου μας συνεχεια εκει τωρα τις παρατηρουμε περισσοτερο!

NkOFp3.png

Καλημέρα! Τι ωραία που άνοιξε ο καιρός!!!! Ό,τι πρέπει για βολτούλες! Λίνα εγώ το λατρεύω το McArthur και το Smart από πίσω! Αυτό το Σ/Κ είχε πάει ο άντρας μου στο χωριό για δουλειές -τελειώνει το σπίτι που φτιάχνουμε και τρέχουμε λίγο για να είναι έτοιμο το Πάσχα- κι εγώ εδώ έφερα τα πάνω κάτω στο σπίτι. Χθες είχε έρθει η πεθερά μου και η μαμά μου, φτιάξαμε τα δυο δωμάτια (τοίχους, ταβάνια, ντουλάπες, έπιπλα, κουρτίνες), μετακομίσαμε τα έπιπλα από το ένα δωμάτιο στο άλλο, και πλύναμε κάτι μωρουδιακά που είχε κρατήσει η μαμά μου. Σήμερα σιδέρωσα κάτι πλυντηρια που μου είχαν μείνει και τώρα μόλις έκατσα... Κουράστηκα λίγο αλλά νιώθω τόσο όμορφα που άρχισε να παίρνει μορφή το δωματιάκι του μωρού μας!!!! Το γραφείο του άντρα μου είναι σχεδόν έτοιμο, κάτι φακέλους πρέπει να τακτοποιήσω αλλά θα το κάνω αύριο. Πάω να ξαπλώσω και να βγω για καφεδάκι με τις κολλητές μου το απόγευμα! Φιλιά σε όλες!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γειά σας κοριτσάκια μου! Από Δευτέρα θα είμαι πιο ενεργή. Πρόμις.

Νεφελάκι ετοιμοπόλεμη σε βλέπω!!!! Μπράβο!!! Φυσικά όμως εύχομαι να μη βιαστεί το μπεμπε να δεί τι του ετοιμάζεις και να έρθει στην ώρα του ;););)

Zounitsa ώστε έτσι, έ;;; Το έχεις δουλέψει το πράγμα! Έτσι εξηγείται η πειθώ!!

Έχω μια ερώτηση για τις δευτερομανούλες ή όποια άλλη ξέρει. Βρήκαμε έδω στη Θεσσαλονίκη κάτι ριλάξ που έχουν ξεμείνει και είναι ακόμα με εκπτώσεις και λέμε να τα τσακώσουμε... αλλά εκτός απο το κλασικό με τη δόνηση έχει και ένα που κουνιέται μπρος-πίσω, τύπου κούνια δηλαδή. Έχει ακριβώς το ίδιο και στο κλασικό με τη δόνηση. Τι λέτε; Εμένα από τη μια μου φάνηκε έξυπνο, από την άλλη με τρόμαξε λίγο γιατί μου φάνηκε ότι πάει μπρος-πίσω πολύ γρήγορα ακόμη και στην χαμηλή ταχύτητα και λέω μην τα ζορίσουμε τα καυμένα τα μωρά μας...

Λοιπόν.. κλασικό ή κουνάτο ριλάξ; ;);)

φιλάκια πολλά, θα τα πούμε από αύριο!!

Διαφημίσεις

Νεφελάκι ετοιμοπόλεμη σε βλέπω!!!! Μπράβο!!! Φυσικά όμως εύχομαι να μη βιαστεί το μπεμπε να δεί τι του ετοιμάζεις και να έρθει στην ώρα του ;););)

Έχω μια ερώτηση για τις δευτερομανούλες ή όποια άλλη ξέρει. Βρήκαμε έδω στη Θεσσαλονίκη κάτι ριλάξ που έχουν ξεμείνει και είναι ακόμα με εκπτώσεις και λέμε να τα τσακώσουμε... αλλά εκτός απο το κλασικό με τη δόνηση έχει και ένα που κουνιέται μπρος-πίσω, τύπου κούνια δηλαδή. Έχει ακριβώς το ίδιο και στο κλασικό με τη δόνηση. Τι λέτε; Εμένα από τη μια μου φάνηκε έξυπνο, από την άλλη με τρόμαξε λίγο γιατί μου φάνηκε ότι πάει μπρος-πίσω πολύ γρήγορα ακόμη και στην χαμηλή ταχύτητα και λέω μην τα ζορίσουμε τα καυμένα τα μωρά μας...

Αν σου πω.. καθόλου ρηλάξ??? Εμάς πάντως καθόλου δε μας βόλεψε. ο μικρός δεν το θελε καθόλου το ρηλάξ, ζητημα να έκατσε 3 φορές! Πάντως, επειδη είμαι και λίγο φοβιτσιαρα, αααν ξανααγοράσω, το κλασσικό θα πάρω! Τα κάνω πολύ χαζι τα κουνιστά, αλλά τα φοβάμαι...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

ναι Φλώρα μου, το έχω σπουδάσει το θέμα, αλλά πίστευα οτι έχω χάσει την φόρμα μου,..... να 'στε καλά που μου είπατε οτι σας έπεισα κ πήρα πάλι τα πάνω μου ....χαχαχαχαχαχαχα

όσο αφορά το ρηλάξ,νά πάρεις τώρα που είναι σε προσφορά γιατί μπορεί κ να μην το θέλει, όπως κ η δικιά μου, κ όπως είπε κ το μαράκι, και επίσης καλό θα είναι να μην μάθεις το παιδί στο κούνημα, μετά θα θέλει συνέχεια... πρόσεξέ το αυτό!!!! οπότε πάρε το απλό. κ εγώ αυτό θα κάνω, όπου βρω προσφορά θα πάρω ένα γιατί μπορεί να μην του αρέσει.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα! Floreta μου ετοιμοπόλεμη αναγκαστικά γιατί θέλω να ξεκινήσουμε σιγά σιγά να ετοιμαζόμαστε.... Μέχρι το Πάσχα ασχολούμαστε με το χωριό, μετά με τη βάφτιση της ανηψιάς μου, μετά έφυγε ο Μάης, μας έμεινε 1 μήνας και μπήκαμε στον 9ο!!! Τόσο καιρό μου φαινόταν μακρινό και τώρα μοιάζει τόσο κοντά.... Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθει στην ώρα του! Όσο για το ρηλάξ, κι εγώ θα ήθελα να πάρω αλλά έχω ακούσει για πολλά μωράκια που δεν κάθονται τελικά! Λέω να το πάρω αφού γεννηθεί... Από ποιο μήνα τα βάζουμε εκεί;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε? Nefeli αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν ρηλαξ από 0 μηνών! Καλά μη φανταστεις οτι θα το φαλεις κ από 5 6 ημερων γιατι είναι μια μπουκίτσα τα ατιμα όταν γεννιούνται.. πάντως εμείς τον ξεκινησαμε από περιπου ενος μηνα, 40 ημερων κάτι τετοιο.. Και φυσικά το κλάμα που έριχνε όταν έμπενε εκέι, δεν περιγράφεται!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΟΎΔΙΑ!!!! τι κάνετε?? άντε να παρουσιαζόμαστε γιατί θα πάρω παρουσίες σε λίγο....

για το ρηλάξ κ πιο μεγάλο από 40 ημερών θα πρότεινα εγώ, 3-4 μηνών. κ αν θα κάτσει, κ φυσικά σε ξαπλωτή τελείως θέση. αυτά βέβαια θα στα λέει κ ο/η παιδίατρος.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...