Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Λίνα θα περιμένω να σιγουρέψεις φυλο και το βάζουμε τότε? Η αν θες κ τωρα! Ότι θες μου λες!! liana που είσαι???? Εσβησες και το προφίλ στο φεις και σε έχασα!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Λίνα θα περιμένω να σιγουρέψεις φυλο και το βάζουμε τότε? Η αν θες κ τωρα! Ότι θες μου λες!! liana που είσαι???? Εσβησες και το προφίλ στο φεις και σε έχασα!!!

Μαρακι μου η β επιπεδου ειναι 23/04 και απο οτι μας εχουν πει μεχρι τωρα ειναι μαλλον αγορακι!Βαλτο καλε και το αλλαζουμε σιγα...Να γινει καταμετρηση!!!!χιχιχχι

Μαρακι μου η β επιπεδου ειναι 23/04 και απο οτι μας εχουν πει μεχρι τωρα ειναι μαλλον αγορακι!Βαλτο καλε και το αλλαζουμε σιγα...Να γινει καταμετρηση!!!!χιχιχχι

ΜΑς έχετε νικήσει εσείς τα αγοράκια :P

kK3bp2.png

dKVVp3.png

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι)

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι)

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013 (Κοριτσάκι)

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013 (Αγοράκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι)

Margioula ΠΗΤ 16/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

xaxaxa!!! πάντως εγω το χα σίγουρο οτι δε θα κάνω κόρη. Το σόι του άντρα μου δεν έχει κορίτσια!!! Αφού μας το πε ο γιατρός οτι είναι κορίτσι και στην αρχη δεν αντιδρουσαμε, δεν πήγαινε το σήμα στον εγκέφαλο!!!!! Τωρα ακόμα και δεν το πιστεύω! Να κάνω και τη β επιπέδου, να βεβαιωθω!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

κορίτσια τώρα μίλησα με την ξαδέρφη μου για το θέμα των μπιμπερό κ μου είπε οτι να πάρω τα στενά του dr brown και κάνουν μια χαρά στον αποστειρωτή της κίκο και να πάρω 6 τεμάχια επειδή είναι λίγο χρονοβόρα στο πλύσιμό τους λόγω του συστήματος που έχουν μέσα.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Οι πατεραδες παιδι μου λες και τα χαν ''ρυθμισμενα''(τα βολια)του αυγουστου!!!χαχαχα!!!!!

Οχι οτι δε περιμενα κοριτσακι!!!Μη σου πω πως το χα και σιγουρακι!!!!Πανε τα μωβ σου λεει(λατρεμενο χρωμα)!!!Εχω αρχισει να συνηθιζω τα γαλαζακια πλεον!!

xaxaxa!!! πάντως εγω το χα σίγουρο οτι δε θα κάνω κόρη. Το σόι του άντρα μου δεν έχει κορίτσια!!! Αφού μας το πε ο γιατρός οτι είναι κορίτσι και στην αρχη δεν αντιδρουσαμε, δεν πήγαινε το σήμα στον εγκέφαλο!!!!! Τωρα ακόμα και δεν το πιστεύω! Να κάνω και τη β επιπέδου, να βεβαιωθω!!!!

και η φλώρα ήταν σίγουρη οτι θα κάνει κορίτσια και τελικά της ήρθαν αγόρια.... χαχαχαχαααα οπότε ποτέ μην είσαι σίγουρη για τπτ!!!! η φυση προσπαθεί να ισορροπήσει τα 2 φύλλα γιατί τα αγόρια είναι είδος προς εξαφάνιση...:tongue::tongue::tongue:

WeDjp2.png

0hUop3.png

κορίτσια τώρα μίλησα με την ξαδέρφη μου για το θέμα των μπιμπερό κ μου είπε οτι να πάρω τα στενά του dr brown και κάνουν μια χαρά στον αποστειρωτή της κίκο και να πάρω 6 τεμάχια επειδή είναι λίγο χρονοβόρα στο πλύσιμό τους λόγω του συστήματος που έχουν μέσα.

:( πφφφφφ την αποστειρωση σαν εφιαλτη τη θυμάμαι το πρώτο 5μηνο :( πάντως με πείσατε μάλλον dr brown θα πάρω!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

και η φλώρα ήταν σίγουρη οτι θα κάνει κορίτσια και τελικά της ήρθαν αγόρια.... χαχαχαχαααα οπότε ποτέ μην είσαι σίγουρη για τπτ!!!! η φυση προσπαθεί να ισορροπήσει τα 2 φύλλα γιατί τα αγόρια είναι είδος προς εξαφάνιση...:tongue::tongue::tongue:

σχετικά με αυτο κάπου διάβαζα οτι στη σύλληψη είναι 52% η πιθανότητα για κορίτσι, έναντι 48% στα αγοράκια! Θα ρωτησω και το γιατρό μου από βδομάδα γιατι μου κίνησε το ενδιαφέρον!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

καλημέρες...!!!! τα Σ/Κ πάιρνουμε ρεπό αππό το φόρουμ??? ερημιές... αλλά έχει τόσο καλό καιρό που χαλάλι του.

Μαράκι8 είμαστε καλές πωλήτριες τελικά...!!!! 15 χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά...χαχαχαχαχααα

τα φιλιά μας!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...