Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

καλημέρες κορίτσια!!!!

έχω ρεπό από το μαγαζί τώρα το πρωί γιατί θα πάω το απόγευμα. ρεπό από το μαγαζί, χαμός στο σπίτι.... καθαρίζω το 2ο υπνοδωμάτιο (νωρίς είναι θα μου πείτε) γιατί το είχαμε κάνει παιδότοπο... ένα μίνι τζάμπο ανοίγω.... κ πόσα έχω κρυμένα...

σ'αυτά που λέει η Θανούλα, έχει απόλυτο δίκιο, ότι κ να γίνει με τα μπιμπερό κάποιος θα πάει να αγοράσει. κ για το καρότσι σωστό...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδιααααα!!

Floreta μου, άσχετο με τα θέματά μας...αλλά...σας ήρθε το έντυπο πληρωμής των εισφορών του ΤΣΜΕΔΕ για το πρώτο εξάμηνο του '13? Εγώ έπαθα ένα ψιλοσόκ...300 ευρώ πάνω...και που υποτίθεται πως θα τα βρω? Πρέπει να προσέχω και την πίεσή μου και δεν με βοηθάνε καθόλου...και να σκεφτείς πως δεν παίρνουμε τίποτα για εγκυμοσύνη-τοκετό πέρα από μια μικρούτσικη εκπτωσούλα στην κλινική...είμαι στο τσακ να μην τους τα δώσω.......................

Χαρά άστα, κλαίωωω!!! Εμένα είναι σχεδόν 2.000 ευρώ.. το έχω το χαρτί εδώ πάνω στο γραφείο μου και το λιβανίζω εδώ και 2 εβδομάδες... Στο τέλος θα αναγκαστώ να το πληρώσω γιατί έχω μελέτες δημοσίου στο όνομά μου και για να τις πληρωθώ θα πρέπει να έχω ασφαλιστική ενημερότητα :evil: Ο μπαμπακας μου φαίνεται θα βοηθήσει πάλι... :?:( 32 χρονών γαιδούρα και ακόμη με βοηθάνε οι γονείς μου :oops: Εμείς με τον άντρα μου συζητάμε πολύ και σε ποιανού το όνομα θα ασφαλίσουμε τα παιδιά. Γιατί είναι κι αυτός μηχανικός και είναι ζόρικη η απόφαση...θα πρέπει πάντα ο ένας από τους δυο μας να είναι ασφαλιστικά ενήμερος. Επίσης έχω την εντύπωση ότι αφού γεννήσουμε για ένα χρόνο δακαιούμαστε μειωμένες εισφορές αλλά δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο... αν περάσεις από ΤΣΜΕΔΕ κάνε μια ερώτηση γιατί κλασικά, τηλέφωνα δεν απαντάνε!

Σιγουρα ειναι δυσκολη η διδυμοκυηση!!!!!

παντως οπως και να χει... με το καλο να ερθουν τα αντρακια σου:D

Σ΄ευχαριστώ πολύ Margioula!!!! Με το καλό και το δικό σου :D

Κοριτσια εχω μαλλον δυο χαζες ερωτησεις...

1)Για τα dr brown εχω ακουσει τα καλυτερα οσον αφορα κολικους κλπ,ααλα δε το χω ψαξει περαιτερω!τι ειναι αυτο που κανει τα συγκεκριμενα μπιμπερο να βοηθουν τα μωρουδακια μας;το εσωτερικο τους;κι αν ναι πως;

2)μας εχουν παρει δωρο τον αποστειρωτη της chicco!εκει δε φανταζομαι να μη μπαινουν τα μπιμπερο dr brown?

Όπως είπε και η zounitsa, τα μπιμπερό αυτά έχουν μέσα ένα σωληνάκι, και όταν ταίζεις το μωρό δεν καταπίνει αέρα γιατί ο αέρας βγαίνει από το σωληνάκι και μαζεύται στο πίσω μέρος του μπιμπερό. Οπότε τα μωράκια ρεύονται λιγότερο και έχουν και λιγότερα αέρια -πολύ σημαντικό! Τώρα πιθανώς ο αποστείρωτής της chicco να ταιριάζει, στο Λητώ μου είπαν ότι ταιριάζουν με αποστειρωτές και θερμαντήρες και από άλλες μάρκες αλλά δε θυμάμαι συγκεκριμένα. Αν πας στο μαγαζί και ρωτήσεις θα σου πουν!

α και σε ένα άλλο φόρουμ του parentscafe οι κοπέλες έλεγαν ότι έμειναν πολύ ευχαριστημένες από τα φορμάκια του Tesco που πήραn από Aγγλία:

http://www.clothingattesco.com/kids/baby-essentials/icat/kids-baby-essentials/#esp_cf=pdxtgender&esp_viewall=y

και είναι τραγικά φθηνά!

Κοριτσια μου καλημερουδια σε ολες κι απο μας!Μπηκαμε αισιως στην 21η εβδομαδα!!!Το τελευταιο site floreta φαινεται πολυ καλο...θα το εχω υποψιν!!!

Οσο για τα καροτσια που λεγαμε εχω κολλησει σε αυτα τα δυο...

1)

2)

Και να σας ρωτησω και κατι αλλο βρε κοριτσια?Με το βραδυνο υπνο πως τα πατε?γιατι εμεις τις τελευταιες μερες δεν τα παμε αρκετα καλα!!!Εχω καθε βραδυ αυτην την αισθηση του ''δε μπορω να βολεψω τα ποδια μου ΠΟΥΘΕΝΑ'' .Δε μπορω να πω οτι τα ποδια μου ειναι ιδιαιτερα πρησμενα!Κανα γιατροσοφι καμια,εκτος του ''σηκωσε καπου ψηλα τα ποδια''(αυτο ψιλοδουλεψε)

Κοριτσια μου καλημερουδια σε ολες κι απο μας!Μπηκαμε αισιως στην 21η εβδομαδα!!!Το τελευταιο site floreta φαινεται πολυ καλο...θα το εχω υποψιν!!!

1)

2)

Και να σας ρωτησω και κατι αλλο βρε κοριτσια?Με το βραδυνο υπνο πως τα πατε?γιατι εμεις τις τελευταιες μερες δεν τα παμε αρκετα καλα!!!Εχω καθε βραδυ αυτην την αισθηση του ''δε μπορω να βολεψω τα ποδια μου ΠΟΥΘΕΝΑ'' .Δε μπορω να πω οτι τα ποδια μου ειναι ιδιαιτερα πρησμενα!Κανα γιατροσοφι καμια,εκτος του ''σηκωσε καπου ψηλα τα ποδια''(αυτο ψιλοδουλεψε)

για τα καρότσια το πρώτο είναι αντιγραφή της perego, αλλά η κίκο είναι καλή εταιρεία. δεν έχω άποψη αλλά σαν εταιρεία ειναι οκ.

για το 2ο πρόσεξε πως κλείνει κ αν θα σε βολέψει στοα αυτοκίνητο με το τιμόνι-μπάρα. κ νομίζω οτι εμένα μου είχαν πει οτι δεν στρίβει τόσο εύκολα όσο αυτά που έχουν κανονικά χερούλια για τιμόνι. οτι είναι δυσχρηστο το συνεχόμενο τιμόνι κ όταν διπλώνει, δεν μαζεύει τόσο πολύ όσο τα άλλα.

για τον ύπνο..... καλως ήρθες στο κλαμπ της αϋπνίας....:P:p

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

1)

2)

Aχ βρε Λίνα μου τί να σου πω... το κλασικό μόνο, μαξιλαρι ανάμεσα στα πόδια! Ίσως και ένα χαλαρωτικό ντουζάκι πριν κοιμηθείς. Κατά τ΄άλλα, υπομονή!

Γενικώς κι εγώ χάλια κοιμάμαι. Δεν είσαι η μόνη, αυτό σε παρηγορεί.

Για καρότσια δεν έχω άποψη γιατί εμείς κοιτάμε για διδύμων ;)

για τα καρότσια το πρώτο είναι αντιγραφή της perego, αλλά η κίκο είναι καλή εταιρεία. δεν έχω άποψη αλλά σαν εταιρεία ειναι οκ.

για το 2ο πρόσεξε πως κλείνει κ αν θα σε βολέψει στοα αυτοκίνητο με το τιμόνι-μπάρα. κ νομίζω οτι εμένα μου είχαν πει οτι δεν στρίβει τόσο εύκολα όσο αυτά που έχουν κανονικά χερούλια για τιμόνι. οτι είναι δυσχρηστο το συνεχόμενο τιμόνι κ όταν διπλώνει, δεν μαζεύει τόσο πολύ όσο τα άλλα.

για τον ύπνο..... καλως ήρθες στο κλαμπ της αϋπνίας....:P:p

Το 2ο δε φανταζεσαι πως παει...και το πρωτο δε μπορω να πω!!αλλα το 2ο ειναι και peg :tongue:!!Καλως ηρθα εε??Τι ναι αυτο ρε γαμωτο?Ασε που δε μπορω να περιγραψω ακριβως τι ειναι αυτο που αισθανομαι και με ενοχλει..Ασε που χθες για πρωτη φορα με το οτιδηποτε παραπανω πανω μου αισθανομουν ''στεναχωρια''!!!Το μονο που σκεφτομαι ειναι πως αν ειναι ετσι τωρα που η κοιλιτσα ειναι φυσιολογικη μετα πως θα ναι????:shock:

Το 2ο δε φανταζεσαι πως παει...και το πρωτο δε μπορω να πω!!αλλα το 2ο ειναι και peg :tongue:!!Καλως ηρθα εε??Τι ναι αυτο ρε γαμωτο?Ασε που δε μπορω να περιγραψω ακριβως τι ειναι αυτο που αισθανομαι και με ενοχλει..Ασε που χθες για πρωτη φορα με το οτιδηποτε παραπανω πανω μου αισθανομουν ''στεναχωρια''!!!Το μονο που σκεφτομαι ειναι πως αν ειναι ετσι τωρα που η κοιλιτσα ειναι φυσιολογικη μετα πως θα ναι????:shock:

το ξέρω οτι είναι perego, το είδα, αλλά τότε ήθελα να πάρω κ εγώ αυτό το μοντέλο, uno το έλεγαν, κ μου είχαν πει αυτά. δοκίμασέ το μέσα στο μαγαζι. δεν ξέρω από που θα το πάρεις, εγώ πήγαινα τότε σε καταστημα λητώ που τα είχαν όλα τα μοντέλα κ τα δοκίμαζα κ τείκά το πήρα από μαγαζί της πόλης μου (εννοείται). απλά πήγα κατασταλαγμένη. χαχαχαα

όσο για τον ύπνο, άσε.... εγώ στην προηγούμενη με το μαξιλάρι θηλασμού αγκαλιά κοιμόμουν.... (λέμε τώρα) αφού μου έλεγε ο άντρας μου οτι έχω βάλει διαχωριστικό αναμεσά μας κ το μόνο που μένει είναι να άλλάξουμε δωμάτιο. ο καθέ ενας το δικό του. αλλά μετά του πέρασε.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Aχ βρε Λίνα μου τί να σου πω... το κλασικό μόνο, μαξιλαρι ανάμεσα στα πόδια! Ίσως και ένα χαλαρωτικό ντουζάκι πριν κοιμηθείς. Κατά τ΄άλλα, υπομονή!

Γενικώς κι εγώ χάλια κοιμάμαι. Δεν είσαι η μόνη, αυτό σε παρηγορεί.

Για καρότσια δεν έχω άποψη γιατί εμείς κοιτάμε για διδύμων ;)

Ημουν σιγουρη πως ολες πανω κατω τα ιδια περναμε...Ηθελα να σε ρωτησω: Στην εβδομαδα που ειμαι αισθανομαι ολο και περισσοτερο το μικρακι μου να κινειται...εσυ με δυο παιδαρους στην κοιλιτσα πως αισθανεσαι?Πολυ μεγαλυτερη ενερητικοτητα φανταζομαι..Οσο σκεφτομαι διδυμακια τρελαινομαι...ΤΙ ΓΛΥΚΟΟΟΟΟΟ!!!!Τα ετεροθαλη μου αδερφακια ειναι διδυμακια και δε φανταζεσαι δεσιμο που εχουν!!!

το ξέρω οτι είναι perego, το είδα, αλλά τότε ήθελα να πάρω κ εγώ αυτό το μοντέλο, uno το έλεγαν, κ μου είχαν πει αυτά. δοκίμασέ το μέσα στο μαγαζι. δεν ξέρω από που θα το πάρεις, εγώ πήγαινα τότε σε καταστημα λητώ που τα είχαν όλα τα μοντέλα κ τα δοκίμαζα κ τείκά το πήρα από μαγαζί της πόλης μου (εννοείται). απλά πήγα κατασταλαγμένη. χαχαχαα

όσο για τον ύπνο, άσε.... εγώ στην προηγούμενη με το μαξιλάρι θηλασμού αγκαλιά κοιμόμουν.... (λέμε τώρα) αφού μου έλεγε ο άντρας μου οτι έχω βάλει διαχωριστικό αναμεσά μας κ το μόνο που μένει είναι να άλλάξουμε δωμάτιο. ο καθέ ενας το δικό του. αλλά μετά του πέρασε.

χαχαχα!!!!!εκει μας βλεπω να καταληγουμε κι εμεις!!σε αλλα δωματια...Οσο για τα καροτσια σαν τη χαζη κοβω βολτες μες τα μαγαζια με τα καροτσια!!Νομιζω παντως πως θα με βολεψει καλυτερα αυτο με το τιμονι παρα με τα χερουλια.Αυτο τις chicco το καλο ειναι οτι τα συνδυζαει,οπως θες το κανεις!!

Διαφημίσεις

Κοριτσούδια καλημέρα...

Αρχικά να καλωσορίσω το καινούργια κορίτσια Λίνα και Margioula, με το καλό τα μωράκια σας με μια πολύ καλή εγκυμοσύνη !

Έχω δύο μέρες να μπω και βλέπω έχω πολλά πράγματα να διαβάσω και μετά να σχολιάσω....

Κορίτσια και εγώ κοιμάμαι χάλια.... και πολύ φοβάμαι ότι θα πάει έτσι και χειρότερα!!!!!

Floreta πολύ ωραία τα πραγματάκια στο tesco και πραγματικά πάμφθηνα!!!!!

Όσον αφορά στο καρότσι εγώ θέλω το Stokke προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι είναι πολύ ακριβό αλλά με βλέπω να το παίρνω τελικά!!!!!

Σας βρίσκω πολύ προχωρημένες με το θέμα των μπιμπερό...ούτε καν το είχα σκεφτεί αλλά όλα αυτά που γράψατε μου φάνηκαν πολύ χρήσιμα!

Καλησπέρα κι από μένα σε όλες τις κοιλίτσες!

Φλορέτα μου, αυτό με τις μειωμένες εισφορές για 12 μήνες αφού γεννήσεις ισχύει. Εγώ είμαι ακόμα κάτω 5ετίας οπότε πληρώνω έτσι κ αλλιώς μειωμένες κι έτσι δεν την έχω κάνει την διαδικασία αλλά είχα ρωτήσει στο ΤΣΜΕΔΕ και μου είπαν πως αφού γεννήσεις πας εσύ η ο άντρας σου με το πιστοποιητικό γέννησης (δεν θυμάμαι αν χρειάζεται κάτι άλλο) και κάνεις μια αίτηση. Βέβαια από τότε που μπήκαμε στον ΕΟΠΥΥ δεν είμαι σίγουρη για τίποτα πια.....................

Τώρα για το καρότσι που λέτε, εμείς πήραμε ένα πολυκαρότσι από τα kiddo (δεν ξέρω αν έχει στην αθήνα) είναι απομίμηση του αντίστοιχου της peg perego όμως πολύ πιο οικονομικό. 300? μας βγήκαν όλα μαζί (με καρεκλάκι αυτοκινήτου και πορτ μπεμπέ) και μέχρι στιγμής είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Εξαρτάται πόσα λεφτά θέλετε να διαθέσετε για το κάθε τι κορίτσια.

anat μου, το καρότσι που λες είναι κουκλί χωρίς αμφιβολία... μεγάλος πειρασμός...όμως σκεφτείτε αν αξίζει να δώσετε τόσα λεφτά.............αν τα έχετε βέβαια...χεχε...χαλάλι....

FQzVp3.png

92nJp3.png

πολύ ησυχία σήμερα στο καφέ, εγώ είμαι στο μαγαζί (που επίσης έχει πολύ ησυχία). το πρωί έπλυνα τα μπαλκόνια γιατί μετά την επέλαση της σκόνης δεν τα είχα πλύνει καθόλου κ ήταν κόκκινα από την λάσπη. μου έφυγε ο κ!#$%^ς.... φανταστείτε 125τμ σπίτι κ γύρω γύρω όλο μπαλκόνι. αλλά ξεκίνησα με την προοπτική να ρίξω νερό να φύγουν τα πολλά-πολλά αλλά τελικά κ αυτό πολύ ήταν... αλλά μετά ξεράθηκα στον ύπνο από τις 2:30 το μεσημέρι μέχρι τις 5:30. έλειπε κ η μικρή.... μια χαρά..!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε? Mαrgioula συνονόματη καλώς μας ηρθες κ με το καλό το 2ο μωράκι σας! Το φτιαξες κ εσυ το σετάκι σου, ένα κ ένα θα έχεις! ΘΑ σε βάλω στη λίστα μας-τι ωραία που συνεχώς μεγαλώνει!!

Ουφ εγω σημερα από το πρωι στο τρεξιμο είμαι, πριν λίγο μπήκα σπίτι! Το καλό είναι οτι βρηκαμε επιτέλους paper για τη διπλωματική μου, το κακό οτι έχω πάααρα πολύ διάβασμα και δυστυχώς οι αυπνιες καλά κρατούν! Αχ αυτά κορίτσια μου, σημερα θα είμαστε χαλαρα, ίσως πάμε καμιά βολτίτσα με τον συζυγο αργότερα ααααν δεν νυσταξω κ κουτουλάω! Σας φιλώ!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι)

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι)

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013 (Κοριτσάκι)

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι)

Margioula ΠΗΤ 16/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...