Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Floreta μου, άσχετο με τα θέματά μας...αλλά...σας ήρθε το έντυπο πληρωμής των εισφορών του ΤΣΜΕΔΕ για το πρώτο εξάμηνο του '13? Εγώ έπαθα ένα ψιλοσόκ...300 ευρώ πάνω...και που υποτίθεται πως θα τα βρω? Πρέπει να προσέχω και την πίεσή μου και δεν με βοηθάνε καθόλου...και να σκεφτείς πως δεν παίρνουμε τίποτα για εγκυμοσύνη-τοκετό πέρα από μια μικρούτσικη εκπτωσούλα στην κλινική...είμαι στο τσακ να μην τους τα δώσω.......................

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια με τη Μαργιούλα ήμασταν μαζί στο προηγούμενο καφέ κ θα γεννούσαμε μαζί αν η κόρη μου δεν βιαζόταν. κ η Μαργιούλα κορίτσι. τώρα 2η εγκυμοσύνη, ίδια εβδοαμάδα κ οι 2 αγόρι.... τρελή σύμπτωση έτσι???!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλησπέρα κουκλίτσες μου!! Αυτή η εβδομάδα είναι λίγο δύσκολη για μένα για συμμετέχω κάθε απόγευμα σε ένα σεμινάριο.. σκότωμα!

Μεγειά το λίκνο!!! Κι εμένα μου είπαν ότι τα Dr Brown είναι τα καλύτερα! Πήγαμε χτες στο Λητώ και τα είδαμε (κάνω έρευνα αγοράς και τα σημειώνα Μαράκι!):

γυάλινο μπουκάλι 250 ml (το μεγάλο μπουκάλι είναι αυτό) 9,80 ευρω (περιλαμβάνει μια θηλή)

πλαστικό μπουκάλι 250 ml 8,30 ευρώ (περιλαμβάνει μια θηλή)

αποστειρωτής Dr Brown's (παίρνει 6 μπιμπερό) 70 ευρώ

θερμαντήρας μπιμπερό Dr Brown's 50 ευρω

Πάνω στα κουτιά λένε ότι μειώνουν το ρέψιμο, τους κολικούς και τα αέρια.

ήταν και τα πιο ακριβά σε σχέση με κικο και νουκ...

Πάντως πολύς κόσμος μας τα σύστησε κι εμάς ως τα καλύτερα.

Μάλλον για εκεί προσανατολιζόμαστε κι εμείς, και στα πλαστικά, γιατί με δυο παιδιά θα γίνεται πανζουρλισμός και τα γυάλινα θα τα σπάσουμε σίγουρα.

Η υπάλληλος μου είπε ότι το μόνο τους μειονέκτημα είναι ότι παίρνουν μόνο θηλές σιλικόνης και αν το μωρό θέλει καουτσουκ τη βάψαμε.

Επίσης είναι δύσκολα στο καθάρισμα γιατί πρέπει να καθαρίσεις και το σωληνάκι που έχει μέσα.

Φλώρα ευχαριστούμε για την ενημέρωση, πολύ σημαντική!!!! πάντως οι θηλές σιλικόνης είναι καλύτερες. τώρα όσο αφορά το μεσα στο καθάρισμα, ούτως ή αλλως θα τα αποστειρώνεις οπότε μην σε τρομάζει. όταν θα περάσει ο καιρός για την αποστείρωση, δεν θα έχει κ νόημα το σωληνάκι, θα το βγάλεις, οπότε μια χαρά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κοριτσια εχω μαλλον δυο χαζες ερωτησεις...

1)Για τα dr brown εχω ακουσει τα καλυτερα οσον αφορα κολικους κλπ,ααλα δε το χω ψαξει περαιτερω!τι ειναι αυτο που κανει τα συγκεκριμενα μπιμπερο να βοηθουν τα μωρουδακια μας;το εσωτερικο τους;κι αν ναι πως;

2)μας εχουν παρει δωρο τον αποστειρωτη της chicco!εκει δε φανταζομαι να μη μπαινουν τα μπιμπερο dr brown?

Και μια οχι τοσο χαζη...Ψαχνουμε εντατικα για καροτσι τριπλό(καθισματακι-καροτσακι-πορτ μπεμπε).Απο τις εμπειριες σας τι με συμβουλευετε?Κλεινω προς το chicco living και το neonato!!Τα χω χασει με τοσα που κυκλοφορουν!Αυτα μου φανηκαν και ποιοτητικα αλλα και ασφαλη!!!Τι λετε?

Διαφημίσεις

Κοριτσια εχω μαλλον δυο χαζες ερωτησεις...

1)Για τα dr brown εχω ακουσει τα καλυτερα οσον αφορα κολικους κλπ,ααλα δε το χω ψαξει περαιτερω!τι ειναι αυτο που κανει τα συγκεκριμενα μπιμπερο να βοηθουν τα μωρουδακια μας;το εσωτερικο τους;κι αν ναι πως;

2)μας εχουν παρει δωρο τον αποστειρωτη της chicco!εκει δε φανταζομαι να μη μπαινουν τα μπιμπερο dr brown?

Και μια οχι τοσο χαζη...Ψαχνουμε εντατικα για καροτσι τριπλό(καθισματακι-καροτσακι-πορτ μπεμπε).Απο τις εμπειριες σας τι με συμβουλευετε?Κλεινω προς το chicco living και το neonato!!Τα χω χασει με τοσα που κυκλοφορουν!Αυτα μου φανηκαν και ποιοτητικα αλλα και ασφαλη!!!Τι λετε?

τα μπιμπερό έχουν μέσα ένα σωληνάκι που δεν επιτρέπει στο μωρό να εισπνέει αέρα μαζί με το γάλα (όχι αέρα για να αναπνέει) και έτσι δεν έχει κολικούς.

όσο αφορά τον αποστειρωτή, καλύτερα να τα δοκιμάσεις γιατί μπορεί όντως να μην κάνουν. ξέρω οτι παλιά έβγαζε 2 μεγέθη, τα χοντρά (που σίγουρα δεν κάνουν) κ τα πιο λεπτά που νομίζω οτι αυτά κανουν.

για το καρότσι δεν γνωρίζω για τις μάρκες που λες, εγώ έχω peg-perego και είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί είναι κ με αποδείξεις αντοχής.... η αδερφή μου το είχε 8 χρόνια κ το έχουμε δώσει σε μια ξαδέρφη και ακόμα είναι άθικτο.

WeDjp2.png

0hUop3.png

τα μπιμπερό έχουν μέσα ένα σωληνάκι που δεν επιτρέπει στο μωρό να εισπνέει αέρα μαζί με το γάλα (όχι αέρα για να αναπνέει) και έτσι δεν έχει κολικούς.

όσο αφορά τον αποστειρωτή, καλύτερα να τα δοκιμάσεις γιατί μπορεί όντως να μην κάνουν. ξέρω οτι παλιά έβγαζε 2 μεγέθη, τα χοντρά (που σίγουρα δεν κάνουν) κ τα πιο λεπτά που νομίζω οτι αυτά κανουν.

για το καρότσι δεν γνωρίζω για τις μάρκες που λες, εγώ έχω peg-perego και είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί είναι κ με αποδείξεις αντοχής.... η αδερφή μου το είχε 8 χρόνια κ το έχουμε δώσει σε μια ξαδέρφη και ακόμα είναι άθικτο.

μαλιστα...καταλαβα ζουνιτσα μου!!!οντως θα το δω αυτο με τα μπιμπερο!peg perego μ αρεσε κι εμενα αλλα αυτο που εχω βρει κι ειναι πολυ καλο κοστιζει γυρω στα 870Ε!απλα δε θελω να κανω υπερβολες επειδη ειναι το πρωτο και επειδη δεν εχω πειρα και μετα να τα μετανιωνω!!Σιγουρα στο συγκεκριμενο δεν θα τα κλαιω και θα κανει αποσβεση αλλα το σκεφτομαι ακομα!

ναι, το ξέρω είναι πανάκριβα κ για τα σημερινά δεδομένα.... εγώ είχα πάρει μόνο το καρότσι πριν 2 χρόνια 400?. άσε..... αλλά από την άλλη... απλά αυτό που θα προσέξεις ότι κ να πάρεις είναι να είναι ελαφρύ στο κουβάλημα. δλδ όταν το κλείνεις κ πρέπει να το βάλεις στο αυτοκίνητο, να μην σου πέφτει κ η μέση. αα και επίσης να στρίβει εύκολα, δοκίμασέ το μέσα στο μαγαζί. και οι ρόδες του να γυρνάνε κ να στρίβει εύκολα κ το ίδιο το καρότσι. κ φαντάσου οτι θα έχεις κ ένα παιδί και μία τσάντα-αλλαξιέρα που θα ζυγίζει κ αυτό κάμποσο.... θέλω να σου πω ότι θα έχει βάρος το καρότσι επάνω.

WeDjp2.png

0hUop3.png

κορίτσια σας βάζω ένα site που έχουν ψωνίσει πολλ'ες μανούλες και έχουν πει τα καλύτερα κ για τις τιμές κ για την ποιότητα. εγώ σκέφτομαι να πάρω ένα σετ από 3 φορμάκια που έχει κ είναι πολύ οικονομικά. κ χωρίς πιστωτική έχουν πει. απλά το βάζω αν θέλει καμία να δει.

http://www.nextdirect.com/gr/en

WeDjp2.png

0hUop3.png

ναι, το ξέρω είναι πανάκριβα κ για τα σημερινά δεδομένα.... εγώ είχα πάρει μόνο το καρότσι πριν 2 χρόνια 400?. άσε..... αλλά από την άλλη... απλά αυτό που θα προσέξεις ότι κ να πάρεις είναι να είναι ελαφρύ στο κουβάλημα. δλδ όταν το κλείνεις κ πρέπει να το βάλεις στο αυτοκίνητο, να μην σου πέφτει κ η μέση. αα και επίσης να στρίβει εύκολα, δοκίμασέ το μέσα στο μαγαζί. και οι ρόδες του να γυρνάνε κ να στρίβει εύκολα κ το ίδιο το καρότσι. κ φαντάσου οτι θα έχεις κ ένα παιδί και μία τσάντα-αλλαξιέρα που θα ζυγίζει κ αυτό κάμποσο.... θέλω να σου πω ότι θα έχει βάρος το καρότσι επάνω.

Εχεις απολυτο δικιο,ολα παιζουν το ρολο τους.Αυτο που σου λεω με τα 870Ε ειναι το πολυκαροτσι με τα τελεια υφασματα,το τελειο κλεισιμο,τις τελειες ροδεσ,τα τελεια λεφτα κλπ.Τι να πω το ενα διλημμα πισω απο το αλλο μας ερχονται...

Διαφημίσεις

Εγω ειχα παρει πολυκαροτσι ... ειχα παρει αυτο

και με εχει βολεψει απιστευτα... ειδικα οσο ητανε βρεφος.... γιατι κοιμοτανε πανω στο καθισμα... το επαιρνα, το κουμπωνα πανω στο σκελετο και εφευγα χωρις να την ξυπνησω... αλλα ειναι αρκετα ακριβοτερο!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Μπράβο Ιωάννα! Όλα καλά λοιπόν με τον πλακούντα!

Καλώς ήρθες Μαρία και με το καλό το αντράκι σου!

Έχετε ανοίξει πολύ μεγάλα θέματα... Στο δίλημμα λίκνο-καλαθούνα ή κούνια στην αρχή ούτε εμείς έχουμε καταλήξει! Η αλήθεια είναι ότι μας χωράει η κούνια στο δωμάτιο αλλά μας αρέσει και η ιδέα να πάρουμε μια καλαθούνε ίσα για το πρώτο τρίμηνο. Για τα μπουκάλια, τα πλαστικά που είναι BPA free δεν είναι καλά; Για τα Dr Browns κι εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα και μάλιστα όσα μωράκια τα χρησιμοποιούσαν δεν έκαναν καθόλου κολικούς!! Πρέπει να είναι μαγικό αυτό το σωληνάκι που έχουν τελικά... Επίσης, να συφμωνήσω ότι τα Peg Perego είναι σκυλιά! Εγώ πήρα από την αδερφή μου το καρότσι που είχε και στα δυο της παιδια και είναι πραγματικά καινούργιο μετά από 6 χρόνια εντατικής χρήσης!!! Για τα 3σε1 δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα... Ακούγονται βολικά αλλά ίσως στην πράξη να μην είναι τόσο.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γεια σας και απο εμενα.... με λενε Μαρια,ειμαι 32 χρονων, εχω μια κορουλα 28 μηνων την Γεωργια, ειμαι εγκυος σχεδον 19 εβδομαδων και περιμενω το αντρακι μου..εχω πητ: 16/09 θα γεννησω στο Γαια.... τι αλλο θα γνωρισατουμε και στην πορεια... καλως σας βρηκα!!!!!!!

Με τη flosummer και τη Zounitsa ημασταν μαζι στις μανουλες του Δεκεμβριου του 2010 κοριτσαρες χαιρομαι που σας ξαναβρισκω...

Με το καλο να ερθουν τα μωρακια ολων μας!!!

καλωσορισες με το καλο το μωρακι σου κ εσυ αγορι?τα κοριτσακια τα φαγανε τα αγορακια

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Θα σας πρότεινα να μην πάρετε πολλά μπουκάλια, τουλάχιστον όσες σκοπεύετε να θηλάσετε αφού κατά πάσα πιθανότητα θα τα καταφέρετε και δεν θα σας χρειαστούν. βρείτε μια μάρκα που σας βολεύει και έναν αποστειρωτή να σας ταιριάζει και εντάξει, αχρείαστα να είναι, αλλά κάποιος θα πάει να σας πάρει έξτρα μπουκάλια αν χρειαστούν. Ακόμα και εγώ που θήλαζα μέχρι τον 10ο, είχα μπιμπερό και μάλιστα στην αρχή και πάντα αποστειρωμένα και έτοιμα για χρήση, δεν ξέρεις καμιά φορά...

Για καρότσια να ελέγξετε επίσης το πόσο εύκολα ανεβαίνουν στο πεζοδρόμιο, εννοώ να έχουν "πάτημα" για να βάζετε δύναμη με το πόδι και να σηκώνετε το καρότσι στα πίσω ροδάκια. Ήταν το μόνο που δεν ελέγξαμε και το δικό μας δεν το έχει και τελικά μας έχει ζορίσει πολύ, σε βαθμό που τώρα που είμαι πάλι έγκυος δεν μπορώ να πάω βόλτα τη μικρή γιατί δεν φτάνει η δύναμη των χεριών μου για να σηκώσω στα πίσω ροδάκια το καρότσι και δεν μπορώ να ανεβοκατέβω δρόμους...

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...