Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Λίνα μου, έχεις δίκιο σ' αυτό που λες...κι εγώ πολύ το σκέφτηκα γιατί το αργότερο μετά τον 6ο μήνα πρέπει να μπει σε κούνια το μωρό και στο δωμάτιό του, και άσε που είναι ακριβούτσικο και λες "αξίζει?"...απλά τώρα που θα αλλάξουμε τους χώρους η κρεβατοκάμαρα θα είναι πολύ μικρή και δεν θα χωράει κούνια...ένα μικρό λίκνο ίσα ίσα...γι' αυτό το σκέφτομαι. Βέβαια η άλλη λύση είναι όπως λες το πορτ μπεμπέ...αλλά επειδή θα είναι κατακαλόκαιρο...και δεν πολυεμπιστεύομαι τα υφάσματα και τα πλαστικά των πορτ μπεμπέ...λέω μήπως δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Εγώ το πορτ μπεμπέ το χρησιμοποίησα στον πρώτο μου για λίγες μέρες όταν πηγαίναμε στο εξοχικό και ήταν οκ...δεν ήταν όμως νοεγέννητο....δεν ξέρω...είμαι ακόμα μπερδεμένη...

Τετοια μου λες και με ψηνεις για λικνο....

Τωρα που εμαθα να κανω παραθεσεις.......ΟΥΟΥΙΙΙΙΙΙ!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμενα.... με λενε Μαρια,ειμαι 32 χρονων, εχω μια κορουλα 28 μηνων την Γεωργια, ειμαι εγκυος σχεδον 19 εβδομαδων και περιμενω το αντρακι μου..εχω πητ: 16/09 θα γεννησω στο Γαια.... τι αλλο θα γνωρισατουμε και στην πορεια... καλως σας βρηκα!!!!!!!

Με τη flosummer και τη Zounitsa ημασταν μαζι στις μανουλες του Δεκεμβριου του 2010 κοριτσαρες χαιρομαι που σας ξαναβρισκω...

Με το καλο να ερθουν τα μωρακια ολων μας!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Τετοια μου λες και με ψηνεις για λικνο....

Τωρα που εμαθα να κανω παραθεσεις.......ΟΥΟΥΙΙΙΙΙΙ!!!!

χαχαχαχαχααααα ποιος σε πιάνει...!!!!!!! απλά μωρέ αν θηλάζεις ή ακόμα κ αν δίνεις με μπιμπερό είναι δύσκολο να πηγαινοέρχεσε τη νύχτα... μόνο αυτό να σκεφτείς. μια κοπέλα σε άλλο καφέ, έλεγε οτι κάθε πρωί ξυπνούσε κ με καρούμπαλα γιατί κυριολεκτικά κουτούλαγε στον τοίχο μιας κ το δωμάτιο του μωρού ήταν μακριά από το δικό της....:tongue:

πάμε νάνι.... φιλάκια....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γεια σας και απο εμενα.... με λενε Μαρια,ειμαι 32 χρονων, εχω μια κορουλα 28 μηνων την Γεωργια, ειμαι εγκυος σχεδον 19 εβδομαδων και περιμενω το αντρακι μου..εχω πητ: 16/09 θα γεννησω στο Γαια.... τι αλλο θα γνωρισατουμε και στην πορεια... καλως σας βρηκα!!!!!!!

Με τη flosummer και τη Zounitsa ημασταν μαζι στις μανουλες του Δεκεμβριου του 2010 κοριτσαρες χαιρομαι που σας ξαναβρισκω...

καλώς την!!!!!!! άντε να τα λέμε κ εδώ!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλως ηρθες κι εσυ και το μωρακι σου!!!Το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου να ναι το πιο ομορφο και να χαιρεσαι και την κορούλα σου!!

Διαφημίσεις

Λίνα, δεν σας χωράει η κούνια στο δωμάτιό σας? Αν σας χωράει όντως περιττό έξοδο είναι το λίκνο. Εγώ τον πρώτο μου στην κούνια τον είχα γιατί είχαμε χώρο στο δωμάτιο και τώρα μαζί με την κούνια του μετακομίζει στο δωμάτιό του...

Μαρία καλώς μας ήρθες! Να χαίρεσαι την μπουμπού σου που είναι γλυκύτατη και με το καλό να υποδεχτείς τον λεβέντη σου!!!!!!!!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Καλησπέρα κουκλίτσες μου!! Αυτή η εβδομάδα είναι λίγο δύσκολη για μένα για συμμετέχω κάθε απόγευμα σε ένα σεμινάριο.. σκότωμα!

κοριτσια καλημερα τι κανετε?εμενα απο χτες μ εχει πεθανει το δοντι μου ,αληθεια κανει να κανουμε σφραγισμα ?επισης δεν εχω νοιωσει καλα ακομα το μωρο μου ν ανησυχησω?το γιατρο που ειχα ρωτησει μου χε πει μετα την 20 εβδομαδα

Ιωαννάκι να ρωτήσεις τον γυναικολόγο σου και να πας να σε δει και ο οδοντίατρος! Μπορεί να είναι κάτι σημαντικό!

Να πάρετε μπιμπερό με χοντρο ''στομα'' ανοιγμα πως το λένε εκεί που βιδωνει η πιπίλα κόλλησε το μυαλό μου. Γιατι αν μια στο εκατομύριο δε θηλάσετε, ή θέλετε να δωσετε συμπλήρωμα, η σκόνη θα χύνετε απέξω γιατι δε θα χωράει η μεζούρα-μετρητής μέσα!!

Πολύ έξυπνο αυτό, δεν το είχα σκεφτεί!

Φλορέτα μου, κι εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη έτρεχε αρκετά η μύτη μου αίμα. Όπως είπες κ εσύ στην αρχή λίγο στο χαρτί και μετά ποτάμι. Κι εμένα μου είπε η γιατρός μου να μην ανησυχώ και πως είναι απολύτως φυσιολογικό.

Η μικρή κορίτσια με έχει πεθάνει στις κλωτσιές...καλέ τι δύναμη είναι αυτή...και νόμιζα τον πρώτο μου ζωηρό...

χιχχιι... και που να περάσει ο καιρός και να δυναμώσει δηλαδή... :D

καλημερες!!!! χάθηκα εχτές αλλά πήγα κ έκλεισα το λίκνο που σας έλεγα, μετά πήγαμε για καφεδάκι, μετά μεσημεριανό ύπνο, σούπερ μάρκετ... εε πέρασε η ώρα.

μπιμπερό εγώ είχα πάρει αυτά τα πλαστικα με bpa-free κ ήταν μια χαρά. της κικο τα αντικολικά, αλλά τώρα θα πάρω τα dr brown που είναι κορυφαία για τους κολικούς. ούτως η άλλως 3 είχα πάρει μόνο, οπότε δεν με πειράζει να τα αλλάξω. εαν είχα πάρει γυάλινα, θα είχα σπάσει τουλάχιστον 10 (που εγώ δεν σπάω ποτέ τπτ) μες στην νύστα μου τα βράδια. αφήστε.....

.

Μεγειά το λίκνο!!! Κι εμένα μου είπαν ότι τα Dr Brown είναι τα καλύτερα! Πήγαμε χτες στο Λητώ και τα είδαμε (κάνω έρευνα αγοράς και τα σημειώνα Μαράκι!):

γυάλινο μπουκάλι 250 ml (το μεγάλο μπουκάλι είναι αυτό) 9,80 ευρω (περιλαμβάνει μια θηλή)

πλαστικό μπουκάλι 250 ml 8,30 ευρώ (περιλαμβάνει μια θηλή)

αποστειρωτής Dr Brown's (παίρνει 6 μπιμπερό) 70 ευρώ

θερμαντήρας μπιμπερό Dr Brown's 50 ευρω

Πάνω στα κουτιά λένε ότι μειώνουν το ρέψιμο, τους κολικούς και τα αέρια.

ήταν και τα πιο ακριβά σε σχέση με κικο και νουκ...

Πάντως πολύς κόσμος μας τα σύστησε κι εμάς ως τα καλύτερα.

Μάλλον για εκεί προσανατολιζόμαστε κι εμείς, και στα πλαστικά, γιατί με δυο παιδιά θα γίνεται πανζουρλισμός και τα γυάλινα θα τα σπάσουμε σίγουρα.

Η υπάλληλος μου είπε ότι το μόνο τους μειονέκτημα είναι ότι παίρνουν μόνο θηλές σιλικόνης και αν το μωρό θέλει καουτσουκ τη βάψαμε.

Επίσης είναι δύσκολα στο καθάρισμα γιατί πρέπει να καθαρίσεις και το σωληνάκι που έχει μέσα.

Καλώς τηνα!!! Ποιός τη χάρη σου, απ΄όλα θα έχεις, και αγοράκι και κοριτσάκι!!! Καλή εγκυμοσύνη :D:D

Floreta τα πετυχαμε και τα δυο ... αλλα ακομα και κοριτσακι να ειχα τρισευτυχισμενη θα ημουν... ειμαι μετα απο μια βιοχημικη και μια παλλινδρομη και πραγματικα ευχαριστω το Θεο που ερχεται το δευτερο... με το καλο και τα δικα σας τα μικρα... για λικνο βλεπω λετε.... εγω σκοπευω να παω ικεα το Σαββατο να παρω ιδεες δεν εχω αποφασισει τι θα παρω ακομα!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

floreta εσυ εχεις διδυμακια ποιος τη χαρη σου!!!!!!

χιχιχι

δεν ήσουν στο φόρουμ να δει τι έγινε πριν λίγες μέρες...

Από την αυχενική και μετά, προγενετιστής και γυναικολόγος συνεχώς επιβεβαίωναν ότι είναι κοριτσάκια... 3 μήνες σχεδόν νόμιζα ότι περιμένουμε κορίτσια!! Την περασμένη Παρασκευή όμως κάναμε β επιπέδου και μας τα έβγαλαν και τα δυο αγόρια :D:D:shock::shock:

Μου πήρε πολλές μέρες να συνέλθω από το σοκ!!! χιχιχιχι!

Τώρα πια μπορώ να πω ότι είμαι η Φλορέτα και είμαι καλά :D

οκ, ένα κρίμα θα μου μείνει, γιατί μια κορούλα την ήθελα, να τη στολίζω, αλλά τί να κάνουμε...

Λίνα, δεν σας χωράει η κούνια στο δωμάτιό σας? Αν σας χωράει όντως περιττό έξοδο είναι το λίκνο. Εγώ τον πρώτο μου στην κούνια τον είχα γιατί είχαμε χώρο στο δωμάτιο και τώρα μαζί με την κούνια του μετακομίζει στο δωμάτιό του...

Μαρία καλώς μας ήρθες! Να χαίρεσαι την μπουμπού σου που είναι γλυκύτατη και με το καλό να υποδεχτείς τον λεβέντη σου!!!!!!!!

Η αληθεια ειναι πως μαλλον χωραει απλα δεν ειχα σκεφτει τη μετακομιση της κουνιας.Πιστευα πως τη στηνεις και τελος.Παντως εχεις δικιο!!!!ΕΕΕ ρε τι εχουμε ακομα να μαθουμε!!!!thank you!!!!Φιλια

Ωστε ετσι! παντως αν αποφασισεις για τριτο και ερθει κοριτσακι θα στην προσεχουνε οι γιοι...

εσυ παλι με 3 αντρες στο σπιτι μια χαρα θα εισαι!!!!!!!

χαχαχαααα θα την προσέχουνε ή θα την καταπιέζουνε;;; ποιός ξέρει;

Αλλά δε νομίζω να παω για τρίτο... ίσως μετά από χρόνια, αν ξεχάσω πόσο δυσκολεύτηκα! Για είναι δύσκολη η διδυμοκύηση, φιλενάδα :D

Και αυτό με τους 3 άντρες στο σπίτι μου φαίνεται αρκετά τρομακτικό! Δεν έχω ιδέα εγώ από αγόρια, στο σπίτι μου είμασταν 3 γυναίκες και ένας άντρας :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...