Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

σας ευχαριστώ κορίτσια, ήταν η πρώτη αγορά για τον μπέμπη μας!!!!

τα dr brown τα βρίσκεις σε επιλεγμένα καταστήματα, αν κ νομίζω τώρα τα έχουν δώσει σε πιο πολλά, μπορεί να έχει κ το λητώ. αν θες ψάξτο στο ιντερνετ για την περιοχή που μένεις. πάντως είναι πολύ καλά, τα είχα συστήσει σε μια ξαδέρφη μου κ την ρώτησα την γνώμη της και μου είπε τα καλύτερα. έχουν ολοκληρο "υδραυλικό" σύστημα μέσα που μετά το αφαιρείς κ μένει σκέτο το μπιμπερό.

Με το καλό και οι επόμενες αγορές, γερα μωράκια να κάνουμε να τα χαρούνε τα πραγματάκια τους! Θα ψαξω ναι γιατι με τον μικρό είχαμε ταλαιπωρηθει πολύ με τους κολικούς.. Τωρα σχετικά με τους φίλους σας, ε ναι, 30 μπιμπερο είναι όντως υπερβολή, άσε που στο ψυγειο (και αν κάνω λάθος διορθωστε με) κρατάνε μαξιμουμ ενα 24ωρο, εγω τα έβαζα τη νυχτα για να χω όταν ξυπνάει ο μικρός έτοιμα, όχι όμως κ 30!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

zounitsa, με γεια το λίκνο!!! Για πες καμιά ιδέα...ποιο πήρες εσύ? Κι εγώ θα χρειαστώ και είδα στο ίντερνετ ένα που βιδώνει στο κρεβάτι της μαμάς και έχει την μία πλευρά ανοιχτή...και μου άρεσε σαν ιδέα γιατί δεν έχουμε και πολύ χώρο και δεν θα χρειάζεται να σηκώνομαι τα βράδια να θηλάσω...θα το τραβάω κοντά μου...τσούυυυυπ...και στο στήθος!!! Δεν ξέρω αν είναι τόσο πρακτικό όσο φαίνεται αλλά είναι μια σκέψη. Εσείς τι προτείνετε?

FQzVp3.png

92nJp3.png

εγώ δεν είχα περιθώρια επιλογής γιατί ήταν ένα που είχα σε προσφορά. δεν το ξέρω αυτό που λες, αλλά αν είναι 'ετσι ωραίο κ πρακτικό ακούγεται. αυτό που είχα δανειστεί στην 1η εγκυμοσύνη είχε κ ρόδες κ το μετακινούσες, αυτό τώρα δεν ξέρω αν έχει.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα κοριτσια.....Πηγαμε χτες στο γιατρο,ολα μια χαρα με το αγορακι μου κουνιοταν ολη την ωρα.......

Με τον πλακουντα ολα μια χαρα τελικα.Ειναι μεν λιγο χαμηλος αλλα ουτε καν παραχειλιος και θα ανεβει σιγουρα μεσα στο μηνα.Μου εγραψε και την καμπυλη ζαχαρου ευτυχως κοριτσια των 50γρ. σε 1 ωρα και απο εκει και περα βλεπουμε αν χρειαστει τη μεγαλη.Αλλα δεν θα τη κανω τωρα, μετα το Πασχα 28 εβδομαδων,οταν θα εχω μπει στο τριτο τριμηνο.

Εγω στα μπιμπερο ειχα παρει γυαλινα της chicco γιατι ειχα ακουσει οτι ειναι καλητερα απο τα πλαστικα για νεογεννητο και αποστειρωνονται καλητερα.Οταν σταματησαμε την αποστειρωση πηρα πλαστικα γιατι επινε και πολυ γαλα.Απλα ειχα παρει και σιλικονη και καουτσουν και στη πορεια ειδα τι ηταν καλητερο για τη μικρη.Το καουτσουκ της εφερνε πονακια και γκρινια οποτε συνεχισαμε με σιλικονη..

XU1Yp3.png

gUzCp3.png

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

μπράβο Ιωάννα!!!!! τέλεια τα νέα κ για το μωρό κ για τον πλακούντα!!!! καλή συνέχεια....!!!!!

κ εγώ από θηλές σιλικόνης είχα γιατί είναι πιο φυσικό υλικο από το καουτσούκ. αλλά τα παιδιά αποφασίζουν... χαχχααα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε οοοολα τα κοριτσια της παρεας!!!!Θα τα μαθω και τα των παραθεσεων, γιατι δεν ειμαι και πολυ καλη γνωστης των forum αλλα δεν πειραζει!Σας ευχαριστω ολες για τα γλυκα καλοσωρισματα και τις ομορφες ευχες σας και ανταποδιδω σε ΟΟΛΕΣ!!

Ioannaki28 δεν μου εχει τυχει για σφραγισμα αλλα μονο και για το ματωμα που ειπα στη γυναικολογο μου πε κατευθειαν στον οδοντιατρο..οχι πως εχω παει,αλλα το χω σκοπο!!!Δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρησε,ρωτα το γιατρο σου και κανομισε το αμεσα αν συνεχιστει!

Μαράκι8 απο οτι φαινεται στο πινακακι, ο μαλλον γιοκας μου ειναι πιο πεισματαρης απο ολα τα μωρακια του forum και δεν μας εχει γυρισει να τον δουμε σιγουρα?

xara_84 μου καταλαβα το λικνο που λες κι ειναι πανεμορφος και βολικος.Αυτο που εχω σκεφτει εγω ειναι να μην αγορασω και λικνο σαν εξτρα εξοδο απο τη στιγμη, που σαν προσχεδιο εχουμε να κοιμαται στο πορτμπεμπε για το πολυ 2 μηνες διπλα μας και μετα στη κουνια του(αν τα καταφερω...).Ειναι κατι το ποιο δεν θα μπορεσεις να το χρησιμοποιησεις για καμποσο καιρο,απο αυτη την αποψη και μονο(αυτα με εχουν συμβουλεψει) .Οι πιο εμπειρες μανουλες θα ξερουν καλυτερα να μας πουν.

Λίνα μου, έχεις δίκιο σ' αυτό που λες...κι εγώ πολύ το σκέφτηκα γιατί το αργότερο μετά τον 6ο μήνα πρέπει να μπει σε κούνια το μωρό και στο δωμάτιό του, και άσε που είναι ακριβούτσικο και λες "αξίζει?"...απλά τώρα που θα αλλάξουμε τους χώρους η κρεβατοκάμαρα θα είναι πολύ μικρή και δεν θα χωράει κούνια...ένα μικρό λίκνο ίσα ίσα...γι' αυτό το σκέφτομαι. Βέβαια η άλλη λύση είναι όπως λες το πορτ μπεμπέ...αλλά επειδή θα είναι κατακαλόκαιρο...και δεν πολυεμπιστεύομαι τα υφάσματα και τα πλαστικά των πορτ μπεμπέ...λέω μήπως δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Εγώ το πορτ μπεμπέ το χρησιμοποίησα στον πρώτο μου για λίγες μέρες όταν πηγαίναμε στο εξοχικό και ήταν οκ...δεν ήταν όμως νοεγέννητο....δεν ξέρω...είμαι ακόμα μπερδεμένη...

FQzVp3.png

92nJp3.png

Λίνα, για να κάνεις παράθεση πατας το κουμπί "quote" που βρίσκεται κάτω από το κείμενο που διαβάζεις κ δεξιά. για να απαντήσεις σε πολλά πατάς το δίπλα κουμπί με τους αποστροφους σε όποια κείμενα θέλεις και στο τέλος πατάς κ το quote. ελπίζω να καταλαβες πως στο γράφω......

το λίκνο απλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για κανα 6μηνο περίπου. ενώ το πορτ-μπεμπέ πιο λίγο. αυτή είναι η διαφορά τους.

όσο για το φύλο, υπομονή.... θα το δείτε!!!!! είναι πεισματάρικη γενια αυτή.... χαχαχαχααα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Λίνα, για να κάνεις παράθεση πατας το κουμπί "quote" που βρίσκεται κάτω από το κείμενο που διαβάζεις κ δεξιά. για να απαντήσεις σε πολλά πατάς το δίπλα κουμπί με τους αποστροφους σε όποια κείμενα θέλεις και στο τέλος πατάς κ το quote. ελπίζω να καταλαβες πως στο γράφω......

το λίκνο απλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για κανα 6μηνο περίπου. ενώ το πορτ-μπεμπέ πιο λίγο. αυτή είναι η διαφορά τους.

όσο για το φύλο, υπομονή.... θα το δείτε!!!!! είναι πεισματάρικη γενια αυτή.... χαχαχαχααα

Να σαι καλα γιατι δεν το χα...Λες να μην το χω καταλαβει για την πεισματαρικη γενια???χαχαχα!!!Συμφωνω για το λικνο απλα επειδη εχω σκοπο την κουνια του στο δωματιο του στο 2μηνο σκεφτηκα το πορτ μπεμπε!!Τι να πω...Αντε καλο μεσημερακι κι ευχαριστω για την εξηξγηση των παραθεσεων!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...