Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλησπερα κι απο μενα κοριτσια!!!Ολο διαβαζα...διαβαζα κι τελικα ηρθα κι εγω στο παρεακι!απο οτι βλεπω ολες τα πατε μια χαρα, με πολυ καλα νεα για οσες εχετε κανει τις εξετασουλες σας και πολυ χαιρομαι γι αυτο.εμεις ειμαστε τωρα θα κλεισουμε την 20η εβδομαδα κι ανυπομονουμε για τη β επιπεδου!!!!!κοριτσια δε βλεπω την ωρα να ρθει 23 του μηνα!!!Ασε και το αγχος που ειναι και το πρωτο μας!!Μάλλον αγορακι εχουμε αλλα δεν μας εχει αφησει σε κανενα υπερηχο να το επιβεβαιωσουμε...το πεισματαρικο!!!Χαρηκα πολυ που σας βρηκα...πολλα φιλια σε ολες τις κοιλιτσες!!!

καλως ορισες με το καλο το μωρακι σου

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα τι κανετε?εμενα απο χτες μ εχει πεθανει το δοντι μου ,αληθεια κανει να κανουμε σφραγισμα ?επισης δεν εχω νοιωσει καλα ακομα το μωρο μου ν ανησυχησω?το γιατρο που ειχα ρωτησει μου χε πει μετα την 20 εβδομαδα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ιωαννακι καλημερα να μην ανησυχησεις ειναι νωρις για σφραγισμα ξερω οτι μαλλον απαγορευεραι η ενεση και οτι ματωνουν πολυ τα ουλα και ειναι δυσκολο να στεγνωσει το σφραγισμα επισης πρεπει να αποφευχθει ο μεγαλος πονος λογω συσπασεων αλλα δε ρωτας καλυτερα το γιατρος σου;

κοριτσια καλημερα τι κανετε?εμενα απο χτες μ εχει πεθανει το δοντι μου ,αληθεια κανει να κανουμε σφραγισμα ?επισης δεν εχω νοιωσει καλα ακομα το μωρο μου ν ανησυχησω?το γιατρο που ειχα ρωτησει μου χε πει μετα την 20 εβδομαδα

Καλημέρα Ιωαννάκι! Αν σε πονάνε τα δοντάκια να πας οπωσδήποτε στον οδοντίατρο γιατί στην εγκυμοσύνη χαλάνε πολλά δόντια... Για τις κινήσεις του μωρού νομίζω ότι δεν πρέπει να ανησυχείς! Ανάλογα με τη θέση του θα το νιώθεις άλλες φορές περισσότερο και άλλες λιγότερο. Μίλα όμως με το γιατρό σου να σε καθησυχάσει.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και τα μωράκια! τι κάνετε? Λινα καλώς μας ήρθες και με το καλο το μωράκι σου! Κορίτσια εγω τον αποστειρωτη του μικρού μαζί με κάτι μπιμπερο τα χα δωσει σε μια κοπέλα που στενευόταν οικονομικά και μου γύρισε πίσω (τον έδωσε ο αντρας της στον δικό μου, εγω δε θα τον έπερνα καν) τον αποστειρωτη όταν έμαθε οτι περιμένουμε δεύτερο. Αλλά σιχαίνομαι να τον χρησιμποιήσω και θα της τον ξαναδώσω(περιμένουν κ αυτοί δεύτερο). Θα αγοράσω της NUK αυτη τη φορά. Και τα μπιμπερό NUK. Να σας δώσω και μια συμβουλή γιατι εμείς πετάξαμε πολλά λεφτα στην αρχη.. Να πάρετε μπιμπερό με χοντρο ''στομα'' ανοιγμα πως το λένε εκεί που βιδωνει η πιπίλα κόλλησε το μυαλό μου. Γιατι αν μια στο εκατομύριο δε θηλάσετε, ή θέλετε να δωσετε συμπλήρωμα, η σκόνη θα χύνετε απέξω γιατι δε θα χωράει η μεζούρα-μετρητής μέσα!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα κι από μένα!

Λίνα καλώσήρθες στο παρεάκι μας! Με το καλό το πιτσιρίκι σου!!!!

Μαράκι κ εγώ της NUK έχω πάρει (αποστειρωτή και μπουκάλια) και μάλιστα όπως λες εκείνα τα φαρδιά. Τα βολεύτηκα πάρα πολύ (τα γυάλινα περισσότερο γιατί στα πλαστικά θέλει έναν αιώνα μέχρι να κρυώσει το νερό). Τώρα θα πάρω μόνο θηλές για την μπουμπού.

Σχετικά με αιμοροϊδες που λέτε, η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει είναι το πλύσιμο με κρύο νερό μετά από κάθε...ξέρετε...προσπάθεια...χεχε! Εμένα με βοηθάνε επίσης τα αποξηραμένα δαμάσκηνα και σύκα.

Φλορέτα μου, κι εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη έτρεχε αρκετά η μύτη μου αίμα. Όπως είπες κ εσύ στην αρχή λίγο στο χαρτί και μετά ποτάμι. Κι εμένα μου είπε η γιατρός μου να μην ανησυχώ και πως είναι απολύτως φυσιολογικό.

Η μικρή κορίτσια με έχει πεθάνει στις κλωτσιές...καλέ τι δύναμη είναι αυτή...και νόμιζα τον πρώτο μου ζωηρό...

FQzVp3.png

92nJp3.png

Κοριτσια, θα συνιστούσα να μην παίρνετε τίποτα πλαστικό για αποθήκευση τροφίμων. Στο πανεπιστήμιο μας είχαν μάθει ότι όταν βάζουμε "ζεστό" μέσα σε πλαστικό σκεύος απελευθερώνεται μια ουσία,που δεν θυμάμαι ποια είναι, αλλά καλή δεν τη λες. Οπότε καλύτερα γυάλινα μπουκάλια για το γάλα, που χρησιμοποιούμε και βραστό νερό.

Για τα δόντια είχα ρωτήσει τον γυναικολόγο μου στην αρχή της κύησης επειδή με ενοχλούσε δόντι που πρέπει να απονευρωθεί κάποια στιγμή. Μου είπε ότι καλύτερα να πάω μετά τη 12η εβδομάδα, αλλά ακόμη και πιο πριν αν με πονάει να πάω, γιατί είναι λιγότερο κακό από μια πιθανή μόλυνση. Και μια συνάδερφος έκανε απονεύρωση όσο ήταν έγκυος στον γιο της και το παιδί είναι υγιέστατο. Μην φοβάσαι και ρώτα το γιατρό σου.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Ax αυτός ο οδοντιατρος.. πρέπει να χω 4 σφραγισματάκια να κάνω ανετα.. κ όλο το αναβάλω .. Ναι κ εγω γυαλινα νπιμπερό θα πάρω εννοείται, παρόλο που τα πλαστικά γραφουν πάνω οτι είναι κατι-free (όπου κάτι=η ουσία που λέει η Thanoula) δεν τα εμπιστεύομαι..!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι)

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι)

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013 (Κοριτσάκι)

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013

kK3bp2.png

dKVVp3.png

καλημερες!!!! χάθηκα εχτές αλλά πήγα κ έκλεισα το λίκνο που σας έλεγα, μετά πήγαμε για καφεδάκι, μετά μεσημεριανό ύπνο, σούπερ μάρκετ... εε πέρασε η ώρα.

Λίνα καλωσόρισες κ με το καλό!!!!

οδοντίατρος επιβάλλεται, όχι απλά επιτρέπεται. εγώ κ ένεση είχα κάνει κανονικά κ ακτινογραφία με μια ειδική ποδιά μπροστά μου σε συνεννόησηη με τον γιατρό μου φυσικά.

μπιμπερό εγώ είχα πάρει αυτά τα πλαστικα με bpa-free κ ήταν μια χαρά. της κικο τα αντικολικά, αλλά τώρα θα πάρω τα dr brown που είναι κορυφαία για τους κολικούς. ούτως η άλλως 3 είχα πάρει μόνο, οπότε δεν με πειράζει να τα αλλάξω. εαν είχα πάρει γυάλινα, θα είχα σπάσει τουλάχιστον 10 (που εγώ δεν σπάω ποτέ τπτ) μες στην νύστα μου τα βράδια. αφήστε.....

όσο αφορά αποστειρωτή έχω 2, έναν της αδερής μου τον παλιό της κικο και έναν καινούριο που αγοράσαμε πάλι κικο, επειδή σεδώ έχουμε πολλά άλατα στο νερό κ μάζευε άλατα κ δεν δούλευε. οπότε μέχρι να καθαρίσω τον έναν, χρησιμοποιούσα τον άλλον.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!

Λινα καλως ηρθες στην παρεα μας!!με το καλο το παιδακι σου!!!!

Zounitsa με γεια το λικνο!

εμενα θα μου δωσει η ξαδερφη μου τον δικο της αποστειρωτη,και οπως ειπαν και τα κοριτσια καλυτερα τα γυαλινα μπιμπερο!

αληθεια ποσα να αγορασουμε να ειμαστε καλυμμενες?

NkOFp3.png

Ζουνιτσα με γεια το λίκνο! Christina εμείς θα πάρουμε καμια δωδεκαρια για αρχη (ειδικα αν πάρετε γυαλινα πάρε πολλά) γιατι σπάνε τα ατιμα και μην ξεμείνεις τελευταία στιγμή!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

σας ευχαριστώ κορίτσια, ήταν η πρώτη αγορά για τον μπέμπη μας!!!!

τα dr brown τα βρίσκεις σε επιλεγμένα καταστήματα, αν κ νομίζω τώρα τα έχουν δώσει σε πιο πολλά, μπορεί να έχει κ το λητώ. αν θες ψάξτο στο ιντερνετ για την περιοχή που μένεις. πάντως είναι πολύ καλά, τα είχα συστήσει σε μια ξαδέρφη μου κ την ρώτησα την γνώμη της και μου είπε τα καλύτερα. έχουν ολοκληρο "υδραυλικό" σύστημα μέσα που μετά το αφαιρείς κ μένει σκέτο το μπιμπερό.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ζουνιτσα με γεια το λίκνο! Christina εμείς θα πάρουμε καμια δωδεκαρια για αρχη (ειδικα αν πάρετε γυαλινα πάρε πολλά) γιατι σπάνε τα ατιμα και μην ξεμείνεις τελευταία στιγμή!!

θελουμε τοσα εε?

ναι η αληθεια ειναι το σπανε τα γυαλινα!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...