Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

όχι όχι δεν είναι δεδομένο οτι επειδη είναι το πρώτο σου θα σου πάρει πάρα πολύ ωρα να γεννήσεις.. εγω που μπήκα και με προκληση και θεωρητικά έπρεπε να πάρει πολύ ωρα, ώρες πολλές για την ακριβεια, έκανα γυρω στις πέντε ωρίτσες να γεννησω από την ώρα που έφτασα στο μαιευτηριο!

Μπραβο!!!!!! Μακαρι να γινει ετσι.............εμενα περισσοτερο με απασχολει οτι θελει πολυ ωρα η γεννα παρα ο πονος...........νομιζω οτι με το βαρος που θα νιωθω τον τελευταιο καιρο το μονο που θα θελω ειναι να βγει οσο πιο γρηγορα κι ας εχει πονο.....μονο να βγει γρηγορα.............και για να το δω βεβαια ε? θα ανυπομονω πολυ!

Λογικό μου ακούγεται! Πάντως εγώ με το ιστορικό μαμάς και αδερφής δε βλέπω να προλαβαίνω να κάνω ένεση! Και οι δύο το καταλάβαν τελευταία στιγμή, ενώ ήδη είχαν διαστολή, η μάμα μου γεννούσε σε 1-2 ώρες και η αδερφή μου σε μισή με μια ώρα!!! :P

Αχ Νεφελη θυμαμαι που ελεγες και πως............μακαρι να εισαι ετσι τυχερη!!!!!!!Μπαμ μπαμ.........σε 1 ωριτσα στην αγκαλια της μανουλας!!!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Δώρα σίγουρα προς το τέλος όλες θα ανυπομονούμε όσο δεν πάει άλλο!!! Μη σου πω οτι εγω ηδη ανυπομονώ θέλβ να πάρω το κοριτσακι μου αγκαλίτσα! Κ μεταξυ μας, κουράστηκα κιόλας. Νωρίς, το ξέρω αλλά κουράστηκα. Ανυπομονω και για τα ψωνια.. Το Πάσχα λέμε να κάνουμε τα πρώτα μας!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Εγω λεω λιγα λγα να τα παιρνω γιατι θα μου πεσουν ολα μαζι και δεν θα μπορω.............ερχεται και Πασχα, βαφτηστηρια, ανηψια.............πολλα λεφτα........οποτε ειπα τα μικροπραγματα να τα παιρνω σιγα σιγα............θηλες και κανενα μπουκαλι, πιπιλες και τετοια...........κι εγω ηδη ανυπομονω αλλα περισσοτερο τα βραδια, την ημερα το "γουσταρω" που ειμαι εγκυος..........σας κουφανα ε? δεν ξερω γιατι μου καθεται..........καθε βραδυ λεω αχ ποτε θα γεννησω, βαρεθηκα και το πρωι μετα χαιρομαι σαν τη χαζη με τη κοιλια, που το νιωθω και ολα τ'αλλα!!!!!!χαχχαχαχαχ

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Μακάρι να είναι εύκολα για όλες μας, με ελάχιστο πόνο και γρήγορα! Ο δικός μου ο γιατρός πάντως σε μια συζήτηση παλαιότερα μου είχε δώσει να καταλαβω ότι θα κάνουμε σίγουρα επισκληρίδειο! Μαράκι εγώ να δεις πόσο έχω κουραστεί που είμαι με τις ορμόνες τις εγκυμοσύνης και τις συναφείς στερήσεις από τον Ιούλιο!!!! Δωράκι καλά λες, σιγά σιγά τα ψώνια να μη μας φανούν και να προλάβουμε να τα χαρούμε!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλησπερα κι απο μενα κοριτσια!!!Ολο διαβαζα...διαβαζα κι τελικα ηρθα κι εγω στο παρεακι!απο οτι βλεπω ολες τα πατε μια χαρα, με πολυ καλα νεα για οσες εχετε κανει τις εξετασουλες σας και πολυ χαιρομαι γι αυτο.εμεις ειμαστε τωρα θα κλεισουμε την 20η εβδομαδα κι ανυπομονουμε για τη β επιπεδου!!!!!κοριτσια δε βλεπω την ωρα να ρθει 23 του μηνα!!!Ασε και το αγχος που ειναι και το πρωτο μας!!Μάλλον αγορακι εχουμε αλλα δεν μας εχει αφησει σε κανενα υπερηχο να το επιβεβαιωσουμε...το πεισματαρικο!!!Χαρηκα πολυ που σας βρηκα...πολλα φιλια σε ολες τις κοιλιτσες!!!

Καλησπερα κι απο μενα κοριτσια!!!Ολο διαβαζα...διαβαζα κι τελικα ηρθα κι εγω στο παρεακι!απο οτι βλεπω ολες τα πατε μια χαρα, με πολυ καλα νεα για οσες εχετε κανει τις εξετασουλες σας και πολυ χαιρομαι γι αυτο.εμεις ειμαστε τωρα θα κλεισουμε την 20η εβδομαδα κι ανυπομονουμε για τη β επιπεδου!!!!!κοριτσια δε βλεπω την ωρα να ρθει 23 του μηνα!!!Ασε και το αγχος που ειναι και το πρωτο μας!!Μάλλον αγορακι εχουμε αλλα δεν μας εχει αφησει σε κανενα υπερηχο να το επιβεβαιωσουμε...το πεισματαρικο!!!Χαρηκα πολυ που σας βρηκα...πολλα φιλια σε ολες τις κοιλιτσες!!!

Λίνα μου καλώς ήρθες και καλώς να έρθει και το μωράκι σου αγοράκι ή κοριτσάκι!!! Πίστεψε με το άγχος είναι το ίδιο είτε είναι το πρώτο είτε το 10ο …. Εγώ προσωπικά έχω μεγαλύτερό άγχος στο δεύτερο!!!!

Παρθενάκι θα γεννηθεί με το κάλο??? αν ναι ξεκίνα να το συνηθίζεις από τώρα το πείσμα του (αλλά έχει και τόσα πολλά καλά σαν ζώδιο..)

Φιλιά πολλά.;)

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Ρανια μου μου εχει δωσει η γιατρος ΠΗΤ 23/08 οποτε μαλλον θα παμε για λιονταρακι αλλα ποτε δε ξερεις !!!να σου πω την αληθεια προτιμω λιονταρακι!δε πιστευω και τρελα στα ζωδια αλλα στη περιπτωση των παρθενων δεν ειναι ολα τυχαια βρε παιδι μου!!!Ποτε ειναι να την κανεις εσυ?εχεις δικιο δεν παιζει ρολο ποιο παιδι ειναι, αλλα η εννοια που του εχεις!!!Δεν περναει ο ατιμος ο καιρος!!!!

Καλώς ήρθες Λίνα! Εύχομαι μια ευχάριστη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη :D

Μην αγχώνεσαι για τη β επιπέδου, ίσα ίσα είναι πολύ ωραία, θα δεις το μπεμπε από την κορυφή ως τα νύχια, θα επιβεβαιώσετε το φύλο, και αν είστε τυχεροι μπορεί να σας κάνει καμιά τσαχπινιά! π.χ. σε κάποιες κοπέλες εδώ στο φόρουμ τα μωρά τους χαιρετούσαν, έριχναν μούτζες και ο ένας δικός μου (έχω δίδυμα) χασμουρήθηκε!!! Ε, κάπου εκεί είναι που λιώνεις...:D:D

Διαφημίσεις

Λινα μου καλωσηρθες και εσυ στη παρεα μας..Με το καλο το μωρακι σου.

Εμεις σημερα το βραδακι εχουμε ραντεβου με το γιατρο μας και ανυπομωνω......

Για τη δυσκοιλιοτητα κοριτσια πολυ πορτοκαλι και τα δαμασκηνα,κανουν θαυματα....

Για ψωνια θα ξεκινησουμε μετα το Πασχα αλλα γενικα μονο ρουχα,σεντονια και πετσετες θα χρειαστω γιατι τα αλλα τα εχω απο τη μικρη μου και ειναι σε καλη κατασταση.Βρε κοριτσια να ρωτησω αποστειρωτη εχω σε καλη κατασταση αλλα και πολλα γυαλινα μπιμπερο.Θα πρεπει να παρω καινουρια????Κανει να χρησιμοποιησω αυτα που εχω με αλλαγη στις θηλες βεβαια????

ncrqp3.png

lW1ep3.png

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

A, έχω και μια ερώτηση για όσες ξέρετε...

Η β επιπέδου είναι η τελευταία μεγάλη εξέταση;; Δηλάδη δε θα ξαναδούμε τα μωρά μας τρισδιαστατα;

Floreta μου τι κανεις?Υπαρχει ακομα μια εξεταση που γινεται περιπου στις 30-32 εβδομαδες.Ειναι το DOPPLER αναπτυξης.Εχει να κανει με την αναπτυξη,δηλαδη αν το παιδι αναπτυσεται σωστα,βλεπουν και τη κατασταση πλακουντα και τραχηλου.Εκει φαντασου φαινεται ακομα καλητερα το παιδι αλλα εχει να κανει με το γιατρο.Ξερω καποιοι το κανουν οι ιδιοι οι γυναικολογοι.Εμας στη κορη μου μας ειχε στειλει στον εμβρυολογο που ειχαμε κανει τις αλλες..

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Floreta μου τι κανεις?Υπαρχει ακομα μια εξεταση που γινεται περιπου στις 30-32 εβδομαδες.Ειναι το DOPPLER αναπτυξης.Εχει να κανει με την αναπτυξη,δηλαδη αν το παιδι αναπτυσεται σωστα,βλεπουν και τη κατασταση πλακουντα και τραχηλου.Εκει φαντασου φαινεται ακομα καλητερα το παιδι αλλα εχει να κανει με το γιατρο.Ξερω καποιοι το κανουν οι ιδιοι οι γυναικολογοι.Εμας στη κορη μου μας ειχε στειλει στον εμβρυολογο που ειχαμε κανει τις αλλες..

αχ θενκς!

Μια χαρά είμαι (για εγκυμονούσα, φυσικά!). Οκ, λίγη κούραση και μαύρος κύκλος κάτω από τα μάτια παίζουν πολύ τις τελευταίες μέρες, αλλά είμαι καλά.

Μπιμπερό παιδί μου εννοείται να χρησιμοποιήσεις του πρώτου παιδιου!! Γιατί όχι;

Λίνα καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου! Όπως βλέπεις εδώ είτε πρωτάρες είτε δευτερομανούλες όλες τις ίδιες αγωνίες και ένοιες έχουμε... Απλά για εμάς που όλα είναι άγνωστα είναι ευκαιρία να μάθουμε πράγματα από τις παλιές και να μαζέψουμε συμβουλές! :P

Λινα μου καλωσηρθες και εσυ στη παρεα μας..Με το καλο το μωρακι σου.

Εμεις σημερα το βραδακι εχουμε ραντεβου με το γιατρο μας και ανυπομωνω......

Για τη δυσκοιλιοτητα κοριτσια πολυ πορτοκαλι και τα δαμασκηνα,κανουν θαυματα....

Για ψωνια θα ξεκινησουμε μετα το Πασχα αλλα γενικα μονο ρουχα,σεντονια και πετσετες θα χρειαστω γιατι τα αλλα τα εχω απο τη μικρη μου και ειναι σε καλη κατασταση.Βρε κοριτσια να ρωτησω αποστειρωτη εχω σε καλη κατασταση αλλα και πολλα γυαλινα μπιμπερο.Θα πρεπει να παρω καινουρια????Κανει να χρησιμοποιησω αυτα που εχω με αλλαγη στις θηλες βεβαια????

Ιωάννα καλά αποτελέσματα! Γιατί να μην κάνει να χρησιμοποιήσεις τα παλιά; Έτσι κι αλλιώς θα τα αποστειρώσεις ξανά και θα βάλεις καινούργιες θηλές!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...