Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, Δωράκι, τρεις γιατροί δεν μπορεί να κάνουν λάθος! Αλλά αν είναι έτσι γιατί τα γράφουν αυτά στις οδηγίες των φαρμάκων, για να μας βασανίζουν; Για να είναι καλυμμένες νομικά οι εταιρείες αν κάτι πάει στραβά; Επειδή τα φυλλάδια οδηγιών έχουν γραφτεί με βάση παλιότερες έρευνες και δεν έχουν ανανεωθεί; Δεν ξέρω αλλά δεν είναι κατάσταση αυτή, κάθε φορά που είναι να πάρω ένα φάρμακο τρελλαίνομαι στην αγωνία και τις αμφιβολίες αν κάνω το σωστό :confused::confused::confused:

Κοιταξε ολα οσα αναφερεις ειναι σωστα και μπορει να παιζουν ρολο για το λογο που τα αναφερουν...................ωστοσο να σου πω την αληθεια εμενα επειδη βουλωνει πολυ η μυτη μου το βραδυ μου εδωσε αποσυμφορητικο τζελ να βαζω και τα εγραφε μεσα αυτα και μαλιστα ελεγε απαγορευεται και σε θυρεοειδη κι εγω εχω οποτε 2 στα 2............ε, παρ'οτι με διαβεβαιωσαν κι οι δυο οτι δεν πειραζει εγω δεν βαζω...........προτιμησα το βικς την αλοιφη που βαζω γυρω γυρω και δεν εχει κατι απαγορευτικο! Αλλα αλλο ενα αποσυμφορητικο κι αλλο μια αντιβιωση ή φαρμακο για κατι πιο σοβαρο αποο ενα βουλωμα μυτης...........δεν ξερω τι πρεπει να ακολουθησεις...........follow your heart..........ρωτησε το γιατρο μηπως υπαρχει κατι αλλο εξισου δραστικο αλλα πιο φιλικο..........στην τελικη θα πρεπει να κανεις οτι σου πει!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Καλά τα λες, νεφελάκι! Γιατί σε λίγο θα γίνω γιατρός με τόσο γκουγκλάρισμα που ρίχνω για κάθε φάρμακο...

Κορίτσια, επειδή είχαμε συζητήσει και παλιότερα το θέμα της επισκληριδείου, δείτε ένα ενδιαφέρον άρθρο στο http://www.infokids.gr/2013/04/i-episkliridios-analgisia-einai-i-sot/

tt18a28c.aspx

Καλημέρα, κορίτσια!

Συγχαρητήρια σε όσες κάνανε εξετάσεις και είχαν καλά αποτελέσματα!

Για το μάτωμα της μύτης και τις αιμορροίδες δεν ξέρω κάτι, για το δεύτερο φαντάζομαι ότι θα βοηθάει ό,τι καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα (πολλές φυτικές ίνες και πολλά νερά).

Floreta, αντισταμινικό μου έδωσε ο πνευμονολόγος το σιρόπι atarax, να το παίρνω για 10 μέρες, μαζί με αντιβίωση, καθώς και sumbicort για ένα μήνα ακόμα!!! Στις οδηγίες του atarax λέει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στην εγκυμοσύνη, ότι έρευνες σε ζώα έχουν δείξει τοξικότητα στην αναπαραγωγή και τρελλάθηκα, αλλά και ο γυναικολόγος μου είπε ότι είναι εντάξει να το πάρω και ρώτησα και έναν οικογενειακό φίλο παιδίατρο και μου είπε ότι επιτρέπεται μετά το πρώτο τρίμηνο. Ακόμα προβληματίζομαι, όμως, δεν ρωτάς κι εσύ το δικό σου γιατρό να δούμε τι θα πει; Πιστεύω πάντως ότι μου το δώσανε γιατί η δικιά μου περίπτωση ήταν πολύ βαριά, έβηχα τόσο πολύ που νόμιζα ότι θα σπάσω κανένα πλευρό! Ενώ τώρα ο βήχας κομμένος σχεδόν, αλλά κουτουλάω όλη μέρα!

Milinaki μου αν εμπιστευεσαι το γιατρό σου, μην το ψάχνεις καθόλου γιατι θα τρελαθείς! Σχετικά με το αρθρο τωρα, δεν το διαβασα γιατι είδα μια εικόνα του πως σου κάνουν την επισκληρίδιο και εγω δεν τα αντέχω αυτά!!! Είχα δει κάτι παρόμοιο όταν κόντευα να γεννησω το γιο μου και είχα πέσει σε καυαθλιψη.. Προτιμάω να μην ξέρω.. θα το τυπώσω, θα βα΄λω κα΄ποιον να κόψει την εικόνα και μετα θα το διαβάσω :oops:

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Μαράκι το γιό σου τον γέννησες φυσιολογικά χωρίς επισκληρήδιο;

Επίσης, έχω καταλάβει ότι την αναισθησία την κάνουν για να μην αισθάνεσαι πόνο στις ωδύνες, αλλά την ώρα του τοκετού που χρειάζεται να σπρώξεις πρέπει να έχει περάσει η επίρροιά της! Σωστά ή λέω χαζομάρες;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Σε καταλαβαίνω, Μαράκι μου! Κι εγώ δεν αντέχω να τα βλέπω αυτά... Αλλά κατά τα λοιπά το άρθρο είναι πέρα για πέρα εγκωμιαστικό για την επισκληρίδειο και καταρρίπτει πολλούς μύθους που κυκλοφορούν για το θέμα.

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Νεφέλη, αυτό μου είπε και μια φίλη μου που γέννησε πρόσφατα, ότι της το είχαν πει και στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού, ότι στις εξωθήσεις πρέπει να έχει περάσει η επήρεια της επισκληριδείου, ωστόσο αν καταλαβαίνω καλά από το άρθρο συνάγεται ότι δεν ισχύει αυτό γιατί λέει ότι απλώς δεν νοιώθεις τον πόνο αλλά ότι δε χάνεται η κινητική ικανότητα και ότι μπορείς να σπρώξεις. Βλέπω τελευταία και το birth stories, μια σειρά με εγκύους και τοκετούς που έχει στο Μακεδονία tv κάθε σαββατοκύριακο και νομίζω ότι στους τοκετούς που δείχνει οι έγκυοι είναι υπό την επήρεια της επισκληριδείου και στις εξωθήσεις (αυτό το συμπεραίνω γιατί δε φαίνεται να ζορίζονται και πολύ, αλλά συνήθως έχουν κάποιους συγγενείς μαζί που τους σπρώχνουν τα πόδια προς τα πίσω εκείνη την ώρα, υποθέτω για να σπρωχτεί καλύτερα προς τα έξω το μωρό).

tt18a28c.aspx

Φυσιολογικά τον γέννησα και εννοείται με επισκληρίδιο, δεν θα αντεχα να το κάνω χωρίς! και δεν υπάρχει λόγος άλλωστε, αφού βοηθάει πολύ! Έκανα την επισκληρίδιο αφού είχα τον ορό και είχα ωδύνες, ( κάναμε πρόκληση τοκετου και μου βάλανε ορο για τεχνητούς πόνους) από τη στιγμη που την κάνεις, όταν έχεις ''πόνο'' σύσπαση δηλ και πρέπει να σπρώξεις, το καταλαβαίνεις γιατι νιώθεις μια πίεση, μια πολύ εντονη επιθυμία να σπρώξεις, αλλά ούτε πόνος όυτε τίποτα!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Τι να πω ρε κορίτσια; Θα το συζητήσω και με το γιατρό την επόμενη εβδομάδα και θα αποφασίσω... Απλά αν είναι μόνο για τις ωδύνες δε θέλω γιατί αντέχω γενικά στον πόνο, αλλά αν είναι και για τις εξωθήσεις σίγουρα τη θέλω!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κορίτσια μου, αν έχει περάσει η δραση της επισκληριδίου, πως θα μας ράψουνε εκεί κάτω? Σε εμένα τουλάχιστον δεν είχε περάσει, έκανε κάποια ωρα! Μετα τη γέννα, με κρατησανε καμια ωρα, διωρο στην ανανηψη, οπόυ και μου βαλανε τελευταία φορα ουροκαθετηρα.. αν δεν είχα την επισκληρίδιο, θα πόναγα σωστα? Παντως το μετα της γεννας ειχε πλάκα σε σηκωνουν οι καημενοι οιτραυματιοφορεις από το ενα κρεβατι στο άλλο, τους πέφτει η μέση και σου ζητανε και συγγγνωμη για την ταλαιπωρια..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Τι να πω ρε κορίτσια; Θα το συζητήσω και με το γιατρό την επόμενη εβδομάδα και θα αποφασίσω... Απλά αν είναι μόνο για τις ωδύνες δε θέλω γιατί αντέχω γενικά στον πόνο, αλλά αν είναι και για τις εξωθήσεις σίγουρα τη θέλω!!!

Έχω την εντυπωση πως από καποιο σημείο και μετα δεν σου την κάνουν.. Εννοώ αν έχεις πολύ γρηγορο τοκετο και κοντευεις να γεννησεις όταν πας στο μαιευτηριο, δεν την κάνουν γιατι δεν έχει νοημα! Τωρα μη σου λέω και ανοησιες και σε αγχωνω αδικα, ρωτα το γιατρο σου, αυτός εννοείται ξέρει καλύτερα!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι δεν αντέχω τον πόνο με τίποτα και τρέμω τους πόνους της γέννας! Πολύ θα στενοχωρηθώ αν ο γιατρός πει όχι για οποιοδήποτε λόγο... για πες μας νεφαλάκι τι θα πει κι ο δικός σου, είμαι περίεργη!

tt18a28c.aspx

Έχω την εντυπωση πως από καποιο σημείο και μετα δεν σου την κάνουν.. Εννοώ αν έχεις πολύ γρηγορο τοκετο και κοντευεις να γεννησεις όταν πας στο μαιευτηριο, δεν την κάνουν γιατι δεν έχει νοημα! Τωρα μη σου λέω και ανοησιες και σε αγχωνω αδικα, ρωτα το γιατρο σου, αυτός εννοείται ξέρει καλύτερα!!!

Αυτο το εχω ακουσει κι εγω και νομιζω οτι ισχυει..............ειναι συγκεκριμενη η στιγμη που σου την κανουν.............αν περασει αυτη και φτασεις στο τελικο σταδιο πλεον της εξωθησης τοτε δεν υπαρχει λογος να γινει............δεν ξερω γιατι δεν υπαρχει λογος να στη κανουν αλλα ισχυει αυτο ειναι σιγουρο........

Εμενα ο γιατρος μου παντως δεν ξερω αν ειναι ενταξει με την επισκληριδιο αλλα με την καισαρικη ευτυχως ειναι καθετος και μονο σε περιπτωση αναγκης θα κανει............ελπιζω ομως να ειναι οκ με επισκληριδιο γιατι παρότι αντεχω τον πονο νομιζω λογω πρωτης γεννας θα παρει πολυ ωρα και θα εξαντληθω πριν σπρωξω!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Αυτο το εχω ακουσει κι εγω και νομιζω οτι ισχυει..............ειναι συγκεκριμενη η στιγμη που σου την κανουν.............αν περασει αυτη και φτασεις στο τελικο σταδιο πλεον της εξωθησης τοτε δεν υπαρχει λογος να γινει............δεν ξερω γιατι δεν υπαρχει λογος να στη κανουν αλλα ισχυει αυτο ειναι σιγουρο........

Εμενα ο γιατρος μου παντως δεν ξερω αν ειναι ενταξει με την επισκληριδιο αλλα με την καισαρικη ευτυχως ειναι καθετος και μονο σε περιπτωση αναγκης θα κανει............ελπιζω ομως να ειναι οκ με επισκληριδιο γιατι παρότι αντεχω τον πονο νομιζω λογω πρωτης γεννας θα παρει πολυ ωρα και θα εξαντληθω πριν σπρωξω!!!!!!

όχι όχι δεν είναι δεδομένο οτι επειδη είναι το πρώτο σου θα σου πάρει πάρα πολύ ωρα να γεννήσεις.. εγω που μπήκα και με προκληση και θεωρητικά έπρεπε να πάρει πολύ ωρα, ώρες πολλές για την ακριβεια, έκανα γυρω στις πέντε ωρίτσες να γεννησω από την ώρα που έφτασα στο μαιευτηριο!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Λογικό μου ακούγεται! Πάντως εγώ με το ιστορικό μαμάς και αδερφής δε βλέπω να προλαβαίνω να κάνω ένεση! Και οι δύο το καταλάβαν τελευταία στιγμή, ενώ ήδη είχαν διαστολή, η μάμα μου γεννούσε σε 1-2 ώρες και η αδερφή μου σε μισή με μια ώρα!!! :P

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Λογικό μου ακούγεται! Πάντως εγώ με το ιστορικό μαμάς και αδερφής δε βλέπω να προλαβαίνω να κάνω ένεση! Και οι δύο το καταλάβαν τελευταία στιγμή, ενώ ήδη είχαν διαστολή, η μάμα μου γεννούσε σε 1-2 ώρες και η αδερφή μου σε μισή με μια ώρα!!! :P

Ενταξει τότε τέλεια, τι άλλο θες?!! Μακάρι και εσυ τόσο γρηγορα κ με έναν μόνο πόνο!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...