Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

τι συγνώμε βρε Δώρα, εδώ είμαστε για να τα λέμε όλα, κ όλες λίγο πολύ τα ίδια περνάμε. δεν ξέρω να σε κατατοπίσω, κάτι για λαδάκι έχω ακούσει αλλά ρώτα τον γιατρό σου καλύτερα. εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη όταν έκανα εμετό, είχα τρελή ακράτεια. κ τσίσα μου να είχα κάνει εκείνη τη στιγμή, πάλι μου έφευγαν από την πολύ πίεση. δεν είναι ντροπή....

Εχει κανει ο μπαμπας μου ενα λαδακι με κοτσανια μελιτζανας το οποιο ειναι αληθεια καλο..........παλια εβαζα 2 μερες και μαραινονταν.........ομως τωρα και να μαραθει, μολις θα παω την επομενη φορα θα ξαναφουσκωσει.............δηλαδη κοντα στη γεννα αναρωτιεμαι ποσες θα εχω και θα τις εχω συνεχεια????????????? Ελεος πια............δεν λεω.....μαγικη στιγμη και περιοδος η εγκυμοσυνη αλλα ολο κατι εχεις που δε σε αφηνει να την απολαυσεις οπως θες..............οχι αναγουλες, εμετους, πονοκεφαλους (ειχα κι εγω), δυσπεψια, σπυρακια, τριχοφυια, βουλωμενη μυτη............κι η λιστα συνεχιζεται μεχρι τον 9ο!!!!!!!! Ας ειναι γερο σιγουρα........αλλα τωρα καταλαβαινω που λενε ολες οι μαμαδες "τι περασα για να σε φερω στη ζωη".................ηρωιδες ολες!!!!!!!!!!!!Κι εμεις ε?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

ΚΑλημέρα κορίτσια μου! Συγχαρητηρια σε 'οές για τις αυχενικές σας, υγειή μωράκια είδα και χάρηκα!! Ζουνιτσα έγινες μπλεεεε!!! Με το καλό το αντρακι σου, το κανες κ εσυ το σετάκι! Floreta αν πάσχεις από αλλεργίες και φυσας συχνα τη μυτη σου, παίζει να ανοίγει από αυτο!Κ εμένα πάντως ανοίγει, κάθε χρόνο τέτιοα εποχή και έτσι δεν δίνω σημασία! Κ αφού η γιατρός σου σου είπε να μην ανυσηχεις, όλα καλά! Dsdoraki,μεγάλο θέμα ανοιξες.. προσπάθησε να μην είσαι δυσκοίλια ότα έχεις αυτούς του ενοχλητικούς επισκέπτες, ( εγω κάνω ένα χυμό με πορτοκάλι ακτινιδια και λίγη μπανανα να σπάει την ξινίλα και βοηθάει ) και συνεχως πλύσιμο με κρυο νερό! Υπάρχουν κ κάτι κρέμες, αλλά σε εμένα περισότερο κακό παρά καλό έκαναν...

Ποτε δεν ημουν δυσκοιλια αλλα τωρα λιγο η εγκυμοσυνη λιγο ο σιδηρος με καταντησαν ετσι............κι ολο φουντωνουν αυτες...........κρεμες δεν εβαλα ποτε και δεν θελω να παρω να σου πω............γι'αυτο σας το ειπα μηπως υπαρχουν φυσικοι μεθοδοι..............θα δοκιμασω αυτο με το χυμο αλλα αντο για μπανανα μπορω να βαλω μηλο? ή σφιγγει? Αχλαδι?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Εχει κανει ο μπαμπας μου ενα λαδακι με κοτσανια μελιτζανας το οποιο ειναι αληθεια καλο..........παλια εβαζα 2 μερες και μαραινονταν.........ομως τωρα και να μαραθει, μολις θα παω την επομενη φορα θα ξαναφουσκωσει.............δηλαδη κοντα στη γεννα αναρωτιεμαι ποσες θα εχω και θα τις εχω συνεχεια????????????? Ελεος πια............δεν λεω.....μαγικη στιγμη και περιοδος η εγκυμοσυνη αλλα ολο κατι εχεις που δε σε αφηνει να την απολαυσεις οπως θες..............οχι αναγουλες, εμετους, πονοκεφαλους (ειχα κι εγω), δυσπεψια, σπυρακια, τριχοφυια, βουλωμενη μυτη............κι η λιστα συνεχιζεται μεχρι τον 9ο!!!!!!!! Ας ειναι γερο σιγουρα........αλλα τωρα καταλαβαινω που λενε ολες οι μαμαδες "τι περασα για να σε φερω στη ζωη".................ηρωιδες ολες!!!!!!!!!!!!Κι εμεις ε?

Αχ ρε κορίτσι δεν ξέρω τι να σου πω μόνο υπομονή και πολλές τροφές με φυτικές ίνες για να βοηθούν!!

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Βαλε αχλάδι νομίζω με το μήλο θα σου θυμίσει περισσότερο φρουτόκρεμα παρά χυμο! Επίσης λένε και για τα δαμασκηνα οτι βοηθάνε.. αλλά εγω με τα ακτινίδια βρηκα την ησυχία μου! Ναι μωρε τωρα στην εγκυμοσύνη τα παίζει λίγο το σύστημα! Μετά σιγα σιγα επανερχόμαστε!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλημερούδια σε όλες!!! Σήμερα κοιμήθηκα αρκετά καλά μετά από πολλές μέρες. Με ανησυχεί όμως κάτι.. έχει μέρες που όταν φυσάω τη μύτη μου βγαίνει αίμα... αλλα χτες το βράδυ και σήμερα το πρωί η μύτη μου άνοιξε για τα καλά και έτρεχε πολύ αίμα. Εν τέλει με το πάτημα σταμάτησε! Πήρα τη γυναικολόγο μου και μου λέει να μην ανησυχώ. Είναι πολύ δυσάρεστο όμως... Το παθαίνει καμιά από εσας;

Το είχα πάθει κι εγώ στην αρχή αλλά μάλλον από την πίεση λόγω των συνεχόμενων εμετών... Δεν είναι τίποτα! Απόλυτα φυσιολογικό, αλλά καλά έκανες και το είπες στο γιατρό!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου μπανάνες και μήλα δε βοηθούν. Σφίγγουν, έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα! Αφού όταν έχουμε διάρροια οι γιατροί επιτρέπουν μήλο και μπανάνα!!

Εγώ σώθηκα με τα ακτινίδια! Δύο κάθε βράδυ μετά το φαγητό. Και πολύ νερό φυσικά. Για άλλα φρούτα δεν ξέρω....

Άννα έχεις δίκιο για τις επισκέψεις! Εννοείται ότι θα τις αποφύγω γιατί δεν είμαι και πολύ κοινωνική γενικότερα... Θέλω την ησυχία μου! Άσε που αν είμαστε καλά, μόλις περάσουν 10-15 μέρες λέμε να πάμε να αράξουμε στο χωριό κανα μήνα!!!

Δωράκι υπομονή.... Στο γιατρό το είπες μήπως και σου δώσει κάποια αλοιφή; Το καλύτερο βέβαια είναι να το αντιμετωπίσεις με διατροφή, ακτινίδια ίσως;

Ράνια καλημέρα!! Με το καλό η εξέτασή σας την Παρασκευή!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κορίτσια μου μπανάνες και μήλα δε βοηθούν. Σφίγγουν, έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα! Αφού όταν έχουμε διάρροια οι γιατροί επιτρέπουν μήλο και μπανάνα!!

Εγώ σώθηκα με τα ακτινίδια! Δύο κάθε βράδυ μετά το φαγητό. Και πολύ νερό φυσικά. Για άλλα φρούτα δεν ξέρω....

Και τα δαμασκηνα βοηθανε και τα τρωω αλλα ακτινιδια δεν μπορω.....οσο αστειο κι αν φανει οταν τα καθαριζω με πιανει φαγουρα στα χερια και οταν τα τρωω γαργαλιεμαι στο λαιμο........:shock::shock::shock: ειπα μηπως μπορω με καποιο αλλο φρουτο μαζι να το φαω, αχλαδι για παραδειγμα που ειναι και γλυκο.........

Άννα έχεις δίκιο για τις επισκέψεις! Εννοείται ότι θα τις αποφύγω γιατί δεν είμαι και πολύ κοινωνική γενικότερα... Θέλω την ησυχία μου! Άσε που αν είμαστε καλά, μόλις περάσουν 10-15 μέρες λέμε να πάμε να αράξουμε στο χωριό κανα μήνα!!!

Δωράκι υπομονή.... Στο γιατρό το είπες μήπως και σου δώσει κάποια αλοιφή; Το καλύτερο βέβαια είναι να το αντιμετωπίσεις με διατροφή, ακτινίδια ίσως;

Ράνια καλημέρα!! Με το καλό η εξέτασή σας την Παρασκευή!

Οχι δεν ειπα τιποτα..........και δεν νομιζω να πω γιατι ηξερα οτι θα εχω θεμα μ'αυτο απλα ψαχνω λυσεις "βιολογικες"...............θα δω..........θα βαλω απο το λαδακι, θα βαζω και λιγο λαδακι πριν παω τουαλετα οπως κανουμε τα μωρα, θα δοκιμασω και διαφορα φρουτα και βλεπουμε................Σας ευχαριστω ολες για τις συμβουλες!!!!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Αυτο με τη μπανανα που το πας? Κ εγω το έχω σκεφτει οτι δεν κάνει γιατι οι γιατροί το δίνουν στη διαρροια συνήθως! Εγω βάζω από λίγο να σπάει την ξινίλα, κ δε μουδημιουργεί πρόβλημα! Η αληθεια είναι βεβαια οτι βαζω πολύ ακτινίδιο, ίσως για αυτό!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια!

Συγχαρητήρια σε όσες κάνανε εξετάσεις και είχαν καλά αποτελέσματα!

Για το μάτωμα της μύτης και τις αιμορροίδες δεν ξέρω κάτι, για το δεύτερο φαντάζομαι ότι θα βοηθάει ό,τι καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα (πολλές φυτικές ίνες και πολλά νερά).

Floreta, αντισταμινικό μου έδωσε ο πνευμονολόγος το σιρόπι atarax, να το παίρνω για 10 μέρες, μαζί με αντιβίωση, καθώς και sumbicort για ένα μήνα ακόμα!!! Στις οδηγίες του atarax λέει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στην εγκυμοσύνη, ότι έρευνες σε ζώα έχουν δείξει τοξικότητα στην αναπαραγωγή και τρελλάθηκα, αλλά και ο γυναικολόγος μου είπε ότι είναι εντάξει να το πάρω και ρώτησα και έναν οικογενειακό φίλο παιδίατρο και μου είπε ότι επιτρέπεται μετά το πρώτο τρίμηνο. Ακόμα προβληματίζομαι, όμως, δεν ρωτάς κι εσύ το δικό σου γιατρό να δούμε τι θα πει; Πιστεύω πάντως ότι μου το δώσανε γιατί η δικιά μου περίπτωση ήταν πολύ βαριά, έβηχα τόσο πολύ που νόμιζα ότι θα σπάσω κανένα πλευρό! Ενώ τώρα ο βήχας κομμένος σχεδόν, αλλά κουτουλάω όλη μέρα!

tt18a28c.aspx

Καλημέρα, κορίτσια!

Συγχαρητήρια σε όσες κάνανε εξετάσεις και είχαν καλά αποτελέσματα!

Για το μάτωμα της μύτης και τις αιμορροίδες δεν ξέρω κάτι, για το δεύτερο φαντάζομαι ότι θα βοηθάει ό,τι καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα (πολλές φυτικές ίνες και πολλά νερά).

Floreta, αντισταμινικό μου έδωσε ο πνευμονολόγος το σιρόπι atarax, να το παίρνω για 10 μέρες μαζί με αντιβίωση και sumbicort για ένα μήνα ακόμα!!! Στις οδηγίες του atarax λέει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στην εγκυμοσύνη, ότι έρευνες σε ζώα έχουν δείξει τοξικότητα στην αναπαραγωγή και τρελλάθηκα, αλλά και ο γυναικολόγος μου είπε ότι είναι εντάξει να το πάρω και ρώτησα και έναν οικογενειακό φίλο παιδίατρο και μου είπε ότι επιτρέπεται μετά το πρώτο τρίμηνο. Ακόμα προβληματίζομαι, όμως, δεν ρωτάς κι εσύ το δικό σου γιατρό να δούμε τι θα πει; Πιστεύω πάντως ότι μου το δώσανε γιατί η δικιά μου περίπτωση ήταν πολύ βαριά, έβηχα τόσο πολύ που νόμιζα ότι θα σπάσω κανένα πλευρό! Ενώ τώρα ο βήχας κομμένος σχεδόν, αλλά κουτουλάω όλη μέρα!

Τελικα καταλαβαινω οτι και για το ματωμα της μυτης αλλα και για τις αιμορροειδες ευθυνεται η διογκωση των αγγειων και μεγαλυτερη αιματωση των σημειων αυτων...............οπου βρισκει πιο αδυναμες την καθεμια..........αυτο θα κανω, φρουτα, φυτικες ινες και νερο..........

Παντως για τα φαρμακα, ετυχε να μου δωσει κι εμενα ενα ο γιατρος που γραφει απαγορευεται σε εγκυμοσυνη αλλα και ο γιατρος και η φαρμακοποιος μου ειπε δεν πειραζει για λιγη χρηση..............οπως και να εχει ισως να εμπιστευτεις τον γιατρο σου, ξερει εκεινος! Δεν ξερω βεβαια το προβλημα ουτε το φαρμακο αλλα γιατροι ειναι, τους πληρωνουμε κιολας, δεν νομιζω να κανουν λαθος με τετοια πραγματα......

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, Δωράκι, τρεις γιατροί δεν μπορεί να κάνουν λάθος! Αλλά αν είναι έτσι γιατί τα γράφουν αυτά στις οδηγίες των φαρμάκων, για να μας βασανίζουν; Για να είναι καλυμμένες νομικά οι εταιρείες αν κάτι πάει στραβά; Επειδή τα φυλλάδια οδηγιών έχουν γραφτεί με βάση παλιότερες έρευνες και δεν έχουν ανανεωθεί; Δεν ξέρω αλλά δεν είναι κατάσταση αυτή, κάθε φορά που είναι να πάρω ένα φάρμακο τρελλαίνομαι στην αγωνία και τις αμφιβολίες αν κάνω το σωστό :confused::confused::confused:

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...