Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι)

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι)

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013 (Κοριτσάκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

έβαλα κ τον εαυτό μου μπλε να το εμπεδώσω.... χαχαχαχααα

ναι χριστινάκι, ωραία ήταν αλλά πιο ωραία πέρασα στον γιατρό με την αντίδραση του άντρα μου όταν μας είπε οτι είναι αγόρι......

WeDjp2.png

0hUop3.png

Νεφελη και γω εχω δει απο το ιντερνετ πολλα πραγματα που μου αρεσουν αλλα απο κοντα ειναι αλλιως!!

οσο για τα ρουχα ναι δεν χρειαζονται και πολλα,θα φερνουν και δωρα,ασε που μεγαλωνουν και τοσο γρηγορα τον πρωτο καιρο που δεν θα προλαβαινουμε!!

NkOFp3.png

Καλημερούδια σε όλες!!! Σήμερα κοιμήθηκα αρκετά καλά μετά από πολλές μέρες. Με ανησυχεί όμως κάτι.. έχει μέρες που όταν φυσάω τη μύτη μου βγαίνει αίμα... αλλα χτες το βράδυ και σήμερα το πρωί η μύτη μου άνοιξε για τα καλά και έτρεχε πολύ αίμα. Εν τέλει με το πάτημα σταμάτησε! Πήρα τη γυναικολόγο μου και μου λέει να μην ανησυχώ. Είναι πολύ δυσάρεστο όμως... Το παθαίνει καμιά από εσας;

Δε θέλω γκρίνια... Μια χαρά θα περάσουμε με τα αγοράκια μας!!! Θα τους κάνουμε σωστούς άντρες να μη μας βρίζουν οι νύφες μετά και θα μας έχουν στα ώπα ώπα μια ζωή!
άχ Φλώρα μου έλα να τα πόύμε να μας φύγει ο φόβος!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααα υγεία κ πάλι υγεία!!!!!!

Έεεετσι Νεφέλη και Ζουνίτσα!!! Φίνα γκομενάκια θα τα κάνουμε!! Θα είναι κουκλιά, πανέξυπνοι, τρυφεροί και συμπονετικοί, αποφαστιστικοί, αθλητικοί, κοινωνικοί... δεν ξέρω τί άλλο να πω :tongue::tongue::tongue:

Βρε κορίτσια σας έχω πει ότι το 90% των χτυπημάτων που μου ρίχνει το μωρό είναι στον κόλπο και την ουρήθρα μου??? Σήμερα λοιπόν ενώ με κλότσαγε πάνω ψηλά (ποιο ψηλά και από το αφαλό μου) και είπα Δόξα το Θεό τώρα λέω ξανά βοήθα Παναγιά μου γιατί μου ρίχνει κάτι κλοτσιές από κάτω άλλο πράγμα!!!!

Αχ Ράνια μου υπομονή... που θα πάει θα αλλάξει θέση! Η γυναικολόγος που μου έκανε την β επιπέδου μας είπε ότι το μωρά είναι ακόμη μικρά και μπορεί να αλλάζουν θέση κάθε μέρα!

ναι Ράνια μου, η προηγούμενη εγκυμοσύνη ήταν πολύ χάλια μέχρι κ που γέννησα. στην αρχή εμετούς, ημικρανίες, μέση σε πολύ άσχημο βαθμό μέχρι τον 4ο. μετά περίπου στον 5ο κατάκλιση στο κρεβάτι με λοίμωξη και συσπάσεις, πολύ δυσπεψία μέχρι αηδίας, στον 6ο ήταν ο καλύτερος μήνας με μόνο πρόβλημα το στομάχι και 30 εβδομάδων νοσηλέια στο νοσοκομείο με ανοιγμένο σάκο κ απώλεια αμνιακού υγρού κ 5 μέρες μετά γέννησα με καισαρική λόγω λοίμωξης που πέρασε κ στο μωρό. εντατικές κ οι 2 μας, θερμοκοιτίδα για ένα μήνα η μικρή και όλα τέλεια μετά. βγήκαμε νικήτριες.....

και όλα αυτά σας τα λέω όχι για να τρομάξετε, αλλά για να μην φοβάστε ότι κ να σας προκύψει, το κεφάλι ψηλά, το χαμόγελο στα χείλη και πάμε...!!!!!!

Ρε συ zounitsa τι πέρασες :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Έμεινα άφωνη!

Καλημέρα, κορίτσια, ή μάλλον καλησπέρα!

Περιττό να σας πω ότι από το αντισταμινικό που παίρνω για τη βρογχίτιδα έχω γίνει σαν ζαλισμένο κοτόπουλο... ξυπνάω το μεσημέρι κάθε μέρα και μετά είμαι όλη μέρα μέσα στην τρελλή υπνηλία! Και φανταστείτε ότι παίρνω τη μισή δόση από αυτή που μου είχε γράψει αρχικά ο γιατρός, αν έπαιρνα όλη τη δόση θα ήμουνα σα ζόμπι! Τουλάχιστον περιορίστηκε ο βήχας, κάτι είναι κι αυτό...

Ευτυχώς δε δουλεύω προς το παρόν - με τέτοια νύστα θα με έπιανε ο ύπνος στο γραφείο, δεν υπάρχει περίπτωση!

Στο μεταξύ, δε σας είπα πλάκα: ο άντρας μου χτες έβλεπε στον ύπνο του εφιάλτη ότι τσακωθήκαμε και δεν ήξερε γιατί και ότι έμπαινε στο forum για να διαβάσει το λόγο, μήπως και το είχα γράψει εκεί! Μήπως αυτό σημαίνει ότι παραπερνάω πολύ χρόνο μπροστά στο computer;

χαχαχαχαχα!!!!! ε ενταξει, αν κάθεσαι σπίτι λογικό είναι.... κι εγώ κάπως έτσι είμαι.

α, και Milinaki ποιό αντισταμινικό παίρνεις; Εμένα λίγος ύπνος θα μου έκανε καλό!! αλήθεια! Μη με παρεξηγήσεις, αλλά τόσο χάλια που κοιμάμαι, έχω και τις αλλεργίες, αν είναι να πάρω αντισταμινικό να πάρω το δικό σου να κοιμηθώ κιόλας :D

Καναμε και εμεις εχτες την β επιπεδου.........Ολα καλα με το μωρακι μας, ολες οι μετρησεις αψογες μας ειπε ο γιατρος και ναι ναι ναι ναι εχουμε κορουλα!!!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια!!!!! Μπράβο σας! Καλό υπόλοιπο να έχουμε τώρα!

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?

εμεις μια χαρουλα ειμαστε,καναμε την β επιπεδου και μας βρηκε μια χαρα,ειμαστε 530γρ,ολοκληρος αντρας δηλαδη!

Γουαου!!!! Μα τι λεβέντης είναι αυτός!!!!

Από τους στενούς συγγενείς (γονείς, αδέρφια, κολλητούς) θα ζητήσουμε συγκεκριμένα πράγματα, άσε που ήδη έχουν προσφερθεί!! Αλλά και πάλι όταν με ρωτάνε τι θέλω, ντρέπομαι να πω... Δεν ξέρω πόσα λεφτά έχει ο καθένας σκοπό να διαθέσει και δε θέλω να τους φέρω σε δύσκολη θέση... Από πιο μακρινούς δε νομίζω να έρθει κανένας στο μαιευτήριο καλοκαιριάτικα, οπότε δε θα έχουμε και δώρα!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Φλορέτα μου μην ανησυχείς, απλά όλα τα αγγεία στην εγκυμοσύνη αιματώνονται πολύ περισσότερο και είναι πιο εύκολο να ματώνουν. αφού σου είπε η γιατρός οτι είναι οκ, μην ανησυχείς.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Από τους στενούς συγγενείς (γονείς, αδέρφια, κολλητούς) θα ζητήσουμε συγκεκριμένα πράγματα, άσε που ήδη έχουν προσφερθεί!! Αλλά και πάλι όταν με ρωτάνε τι θέλω, ντρέπομαι να πω... Δεν ξέρω πόσα λεφτά έχει ο καθένας σκοπό να διαθέσει και δε θέλω να τους φέρω σε δύσκολη θέση... Από πιο μακρινούς δε νομίζω να έρθει κανένας στο μαιευτήριο καλοκαιριάτικα, οπότε δε θα έχουμε και δώρα!!!

να σου πω κάτι κ εγώ ντρεπόμουν στην αρχή, αλλά όσες είναι μανούλες επειδή καταλαβαίνουν κ ξέρουν, δεν παρεξηγούν. απο την άλλη για τους υπόλοιπους καλό θα είναι να μην έχεις κ πολλές επισκέψεις ούτε κ στο σπίτι γιατί δεν ξέρεις κ τι κουβαλάει ο καθένας. θα μους πεις καλοκαίρι είναι, αλλά εσύ καλού-κακού πρόσεχε λίγο. όλα αυτά τα λέω φιλικά, δεν θέλω να παρεξηγηθώ....:tongue:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα σε ολες.................

Δεν ξερω σε ποια να πρωτογραψω.........μπερδευομαι γιατι ακομα δεν σας ξερω ολες...........

Παντως καταλαβα οτι οσες ειχανε υπερηχους εχουν υγιεστατα μωρακια κι αυτο εχει σημασια!

Φλορετα εχω ξαναακουσει περιπτωση που να ματωνει η μυτη και οπως ειπε κι ο γιατρος σου το θεωρουν φυσιολογικο..........μην αγχωνεσαι κι αν δεις οτι κατα τη διαρκεια της ημερας γινεται τακτικα ξαναπαρε το γιατρο σου!

Να σας πω κι εγω το προβλημα μου??????????????? Εχω πεθανει απο τον πονο απο αιμορροειδες ρε κοριτσια.........σημερα ουτε να κατσω δεν μπορω.......αν κατσω δεν θελω να σηκωθω..........ειχα και πριν αλλα τωρα το κατι αλλο..........σκεφτειτε οτι λογω χαπιων δεν παω συχνα τουαλετα κι οταν νιωθω οτι θελω δεν θελω να παω γιατι μετα βγαινουν................συγνωμη για το θεμα ε??????????

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Καλημερα σε ολες.................

Δεν ξερω σε ποια να πρωτογραψω.........μπερδευομαι γιατι ακομα δεν σας ξερω ολες...........

Παντως καταλαβα οτι οσες ειχανε υπερηχους εχουν υγιεστατα μωρακια κι αυτο εχει σημασια!

Φλορετα εχω ξαναακουσει περιπτωση που να ματωνει η μυτη και οπως ειπε κι ο γιατρος σου το θεωρουν φυσιολογικο..........μην αγχωνεσαι κι αν δεις οτι κατα τη διαρκεια της ημερας γινεται τακτικα ξαναπαρε το γιατρο σου!

Να σας πω κι εγω το προβλημα μου??????????????? Εχω πεθανει απο τον πονο απο αιμορροειδες ρε κοριτσια.........σημερα ουτε να κατσω δεν μπορω.......αν κατσω δεν θελω να σηκωθω..........ειχα και πριν αλλα τωρα το κατι αλλο..........σκεφτειτε οτι λογω χαπιων δεν παω συχνα τουαλετα κι οταν νιωθω οτι θελω δεν θελω να παω γιατι μετα βγαινουν................συγνωμη για το θεμα ε??????????

τι συγνώμε βρε Δώρα, εδώ είμαστε για να τα λέμε όλα, κ όλες λίγο πολύ τα ίδια περνάμε. δεν ξέρω να σε κατατοπίσω, κάτι για λαδάκι έχω ακούσει αλλά ρώτα τον γιατρό σου καλύτερα. εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη όταν έκανα εμετό, είχα τρελή ακράτεια. κ τσίσα μου να είχα κάνει εκείνη τη στιγμή, πάλι μου έφευγαν από την πολύ πίεση. δεν είναι ντροπή....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Και για να μπω στο θεμα σας, κι εγω ολα τα μεγαλα και βασικα πραγματα θα τα παρω απο τα αδερφια μας.................μονο μπουκαλια, πιπιλες, φορμακια και κανενα σεντονακι θα παρω...............προικα και κουβερτες θα παρει η μαμα μου......ε, κατι θα παρει κι η πεθερα! Κι οποιος θελει να δωσει δεν ντρεπομαι καθολου............εχω μια συναδελφο που εχει γιο 5 χρονων και δε θελει αλλο και ειπε να δωσει.............απο το να τα πεταξει............μια χαρα! Μαζευε κι ας ειναι ρογες λεει η παροιμια πολυ σοφα.............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

ΚΑλημέρα κορίτσια μου! Συγχαρητηρια σε 'οές για τις αυχενικές σας, υγειή μωράκια είδα και χάρηκα!! Ζουνιτσα έγινες μπλεεεε!!! Με το καλό το αντρακι σου, το κανες κ εσυ το σετάκι! Floreta αν πάσχεις από αλλεργίες και φυσας συχνα τη μυτη σου, παίζει να ανοίγει από αυτο!Κ εμένα πάντως ανοίγει, κάθε χρόνο τέτιοα εποχή και έτσι δεν δίνω σημασία! Κ αφού η γιατρός σου σου είπε να μην ανυσηχεις, όλα καλά! Dsdoraki,μεγάλο θέμα ανοιξες.. προσπάθησε να μην είσαι δυσκοίλια ότα έχεις αυτούς του ενοχλητικούς επισκέπτες, ( εγω κάνω ένα χυμό με πορτοκάλι ακτινιδια και λίγη μπανανα να σπάει την ξινίλα και βοηθάει ) και συνεχως πλύσιμο με κρυο νερό! Υπάρχουν κ κάτι κρέμες, αλλά σε εμένα περισότερο κακό παρά καλό έκαναν...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλημέρα κορίτσια,

Μπράβο για τα καλά αποτελέσματα στις βʼ επιπέδου. Με το καλό και στις υπόλοιπες.

Εμείς έχουμε β΄ επιπέδου την Παρασκευή και μετά θα κάνω και τα πρώτα ψώνια του μπέμπη ,την πρώτη φορεσιά του που θέλω να τα πάω στον Άγιο Σπυρίδωνα το Πάσχα. Εκτός από ρουχαλάκια και σεντόνια που δεν θα πάρω και πολλά λόγω του πρώτου εμείς τα έχουμε όλα και σε πολύ καλή κατάσταση.

Εγώ έχω την εντύπωση ότι λόγω Αυγούστου και δεύτερου παιδιού δεν θα έχω σχεδόν καμιά επίσκεψη στο μαιευτήριο γιατί όλοι θα είναι στα εξοχικά τους!!

Froretaμου είναι και αυτό σύμπτωμα της εγκυμοσύνης όπως και το μάτωμα των ούλων όπως είπε και ο γιατρός σου μην ανησυχείς

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες γιατί αυτή η περίοδος είναι φουλ από δουλεία και μόλις συνειδητοποίησα ότι έχω ακόμα το πολύ 2 μήνες που θα είμαι εδώ!!!!

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...