Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καναμε και εμεις εχτες την β επιπεδου.........Ολα καλα με το μωρακι μας, ολες οι μετρησεις αψογες μας ειπε ο γιατρος και ναι ναι ναι ναι εχουμε κορουλα!!!!!!!!!!!!!!!

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

κορίτσια να έχετε εμπιστοσύνη στον γιατρό σας!!!!! εγώ έφαγα πόλεμο κ πριν αλλά κ πολύ εφού έγινε οτι έγινε.... αλλά μέσα από όλη αυτή τη γκρίνια καταλαβε ο άντρας μου οτι εγώ είμαι πολύ ήσυχη με αυτόν τον γιατρό και ηρέμησε!!!! έγινε κ ένα περιστατικό με μία ειδικευόμενη του νοσοκομείου εδώ κ το βουλώσανε όλοι.

Γιατί έφαγες πόλεμο, βρε zounitsa; Δε το καταλαβαίνω, δε φτάνει που τράβηξες ό,τι τράβηξες, είχες και γκρίνια από πάνω;

Flosummer, συγχαρητήρια για την κορούλα! Δεν πιστεύω να την προλάβει κι αυτήν η Floreta για τον άλλο γιο, χι χι χι!!!

tt18a28c.aspx

Γιατί έφαγες πόλεμο, βρε zounitsa; Δε το καταλαβαίνω, δε φτάνει που τράβηξες ό,τι τράβηξες, είχες και γκρίνια από πάνω;

Flosummer, συγχαρητήρια για την κορούλα! Δεν πιστεύω να την προλάβει κι αυτήν η Floreta για τον άλλο γιο, χι χι χι!!!

γιατί μιλινακι όλοι γίνονται γιατροί κ όλοι ξέρουν..... "θα έπρεπε να κάνει αυτο, θα έπρεπε να κάνει εκείνο, θα το ένα, θα το άλλο..." όλοι οι ειδικοί ήξεραν την λύση. και τώρα ακόμα μου είπαν "μήπως θελεις να αλλάξεις γιατρό, έχουμε έναν ξάδερφο, δεν θα σου πέρνει κ λεφτά..." και λέω ΕΛΕΟΣ!!!!! και φυσικά όλα αυτά έγιναν από πεθερικα......

Καναμε και εμεις εχτες την β επιπεδου.........Ολα καλα με το μωρακι μας, ολες οι μετρησεις αψογες μας ειπε ο γιατρος και ναι ναι ναι ναι εχουμε κορουλα!!!!!!!!!!!!!!!

μπράβο βρε φλο, σούπερ η κοράκλα!!!!!!!

καλησπερα τρεχω και δεν φτανω σημερα και δεν ειμαι για πολλα πολλα...........

Αννουλα μια χαρα θα ειναι βρε τα πραγματα με τον γιο!!!!!!!!!!!Θα σου παρει τα μυαλα.........Θα δεις......βεβαια οπως εχω πει ειναι ζορικα και ζωηρα(τα δικα μου τουλαχιστον) αλλα πολυ πολυ γλυκα.....

ναι μωρέ, ξέρω θα μου κλέψει την καρδιά με μια ματιά του μόνο...!!!!:oops::oops:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα!! Σήμερα πήγα να δώσω αίμα για τον τακτικό μας μηνιαίο έλεγχο και ευτυχώς πρώτη φορά δε μελάνιασαν τα χέρια μου!!! Χθες είχα πάει στην αδερφή μου για τα πρώτα μας "ψώνια"! Πήραμε το πάρκο και το καροτσάκι που είχε σε άριστη κατάσταση και μάλλον θα εξοπλίσουμε το σπίτι στο χωριό με αυτά! Φλο με το καλό η κορούλα!!! Μετά από 2 αγόρια ήρθε και το κοριτσάκι, ε; Τέλεια!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο Φλο!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο η κορουλα σου :P:p

NkOFp3.png

Μπράβο Χριστινάκι!!

ευχαριστω Νεφελακι μου!!!!!!!!!

αντε τωρα σιγα σιγα να ξεκινησουμε να περνουμε πραγματακια:cool::cool:

εκανα μια βολτα χθες και τα θελω ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ χαχαχαχ

NkOFp3.png

Κι εγώ μια από τα ίδια... Ευτυχώς πήραμε από την αδερφή μου χθες μερικά πραγματάκια οπότε θα μας φύγει ο πρώτος ενθουσιασμός! Ψώνια λέμε να ξεκινήσουμε μετά το Πάσχα. Εσείς;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Ανακάλυψα αυτό: http://www.nutricia.gr/Pages/webinars.aspx

Η Nutricia διοργανώνει ηλεκτρονικά σεμινάρια για όλα τα θέματα που απασχολούν τις μέλλουσες μανούλες, ειδικά για εμάς τις πρωτάρες...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ μια από τα ίδια... Ευτυχώς πήραμε από την αδερφή μου χθες μερικά πραγματάκια οπότε θα μας φύγει ο πρώτος ενθουσιασμός! Ψώνια λέμε να ξεκινήσουμε μετά το Πάσχα. Εσείς;

αχ τι καλα,εχετε τα πρωτα πραγματακια του παιδιου!!:D

και μεις σιγουρα μετα το Πασχα θα ξεκινησουμε να αγοραζουμε,τωρα λεω να ριχνω ετσι καμια ματια στα μαγαζια!

NkOFp3.png

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?

εμεις μια χαρουλα ειμαστε,καναμε την β επιπεδου και μας βρηκε μια χαρα,ειμαστε 530γρ,ολοκληρος αντρας δηλαδη!

καλημέρα κοριτσάκια!!!!!

μπράβο Χριστινάκι, μια χαρά ο μικρός!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα Άννα!! Χριστίνα συμφωνώ με τις "ματιές"!!! Τσάμπα είναι! Να παίρνουμε και ιδέες... Εγώ έχω ψάξει πάρα πολύ στο internet οπότε έχω ψιλοκαταλήξει τι θα πάρουμε, απλά θέλω να τα δω και από κοντά! Εκτός από λευκά είδη και ρουχαλακια που σκέφτομαι να τα πάρω στις εκπτώσεις. Έτσι κι αλλιώς καλοκαίρι θα έρθουν τα μπεμπάκια μας, δε χρειάζονται και πολλά, ε;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

ναι Νεφέλη μου, μην πάρεις πολλά ρουχαλάκια, θα σας φέρουμ δώρα κορίτσια. κ όπου έχετε θάρρος, ζητήστε αυτά που θέλετε, θα είναι πιο καλά απο το να μαζέψετε πολλά ίδια πράγματα.

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλημέρα κοριτσάκια!!!!!

μπράβο Χριστινάκι, μια χαρά ο μικρός!!!!

ναι μια χαρα Ζουνιτσα μου!!

και σεις διαβασα αγορακι εεε?αντε ωραια το εκανες το ζευγαρακι!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο ο γιοκας!!!!

περασατε ομορφα στη βολτα στην αθηνα??

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...