Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα κοιλιτσες,τι κανετε,εγω δεν ειχα το lap top 1 εβδομαδα γι αυτο και δεν μπορουσα να μπω ,αλλα διαβασα ολα σας τα νεα...!!!!!!!!!

ΡΑΝΙΑ,ΔΩΡΑ και ΑΝΝΑ (επλιζω να μην ξεχασα καποιο καινουργιο κοριτσι) καλως ηρθατε και σας ευχομαι ολοψυχα καλες και τελειομηνες εγκυμοσυνες....

Τι ωραια που ως τωρα ολες οι αυχενικες ειναι super,εγω θα κανω στις 15/4....

Floretta mou στην αρχη ξαφνιαστηκα αλλα μετα το σκεφτομουν και γελουσα μονη μου!!!!!!!!επρεπε να εχετε και μια καμερα μαζι σας να αποθανατησετε τη στιγμη που σας ειπε ο γιατρος για τσουτσουνακια να το βλεπετε μετα απο χρονια να γελατε.!!!!!!!!!!φανταζομαι ΣΟΚ!:P Σημασια εχει οτι ειναι υγιεστατα!!Απο τωρα αρχισαν να σου κανουν εκπληξεις τα καρδουλακια σου!!!!!!νομιζω οτι εμεις οι αγορομανες θα εχουμε προβλημα με τις νυφες,δυσευρετες βρε παιδι μου....

Ναι κοριτσια οποια εχει facebook και θελει ας μου στειλει και μενα μνμ να σας κανω add.

Μαρακι 8 σου στελνω μνμ με τη σελιδα μου....

ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ,θα ετοιμαστω και εγω σιγα σιγα για το μαθημα λεω να παω με τα ποδια κεντρο σημερα,ετσι παρηγορουμε οτι κατι κανω και εγω για τα κιλα για να μη γινω ντουλαπιτσα.....

Zounitsa μου καλή το βασικό είναι αυτό που είπες όλα τα μωρά μας να είναι τελειόμηνα και για την ζωηρότητας τους προσωπική μου άποψη δεν μου λέει τίποτα αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι είναι θέμα χαρακτήρα!!! Ερώτηση έτσι από περιέργεια αυτή η εγκυμοσύνη σου είναι διαφορική από αυτή της κόρης σου??

Νεφελάκι μου πως είσαι πως πάνε τα ψώνια σας?? Να σου πω ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν ασχολήθηκα καθόλου με κρέμα στο στήθος ή στο περίνεο. Ξέρω όμως ότι υπάρχουν κάποιες ασκήσεις για το περίνεο που λένε ότι βοηθάνε πολύ. Επίσης λόγω πρώτης καισαρικής θα γεννήσω επίσης με καισαρική άρα αυτό δεν παίζει για μένα.

Βρε κορίτσια σας έχω πει ότι το 90% των χτυπημάτων που μου ρίχνει το μωρό είναι στον κόλπο και την ουρήθρα μου??? Σήμερα λοιπόν ενώ με κλότσαγε πάνω ψηλά (ποιο ψηλά και από το αφαλό μου) και είπα Δόξα το Θεό τώρα λέω ξανά βοήθα Παναγιά μου γιατί μου ρίχνει κάτι κλοτσιές από κάτω άλλο πράγμα!!!!

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

ναι Ράνια μου, η προηγούμενη εγκυμοσύνη ήταν πολύ χάλια μέχρι κ που γέννησα. στην αρχή εμετούς, ημικρανίες, μέση σε πολύ άσχημο βαθμό μέχρι τον 4ο. μετά περίπου στον 5ο κατάκλιση στο κρεβάτι με λοίμωξη και συσπάσεις, πολύ δυσπεψία μέχρι αηδίας, στον 6ο ήταν ο καλύτερος μήνας με μόνο πρόβλημα το στομάχι και 30 εβδομάδων νοσηλέια στο νοσοκομείο με ανοιγμένο σάκο κ απώλεια αμνιακού υγρού κ 5 μέρες μετά γέννησα με καισαρική λόγω λοίμωξης που πέρασε κ στο μωρό. εντατικές κ οι 2 μας, θερμοκοιτίδα για ένα μήνα η μικρή και όλα τέλεια μετά. βγήκαμε νικήτριες.....

και όλα αυτά σας τα λέω όχι για να τρομάξετε, αλλά για να μην φοβάστε ότι κ να σας προκύψει, το κεφάλι ψηλά, το χαμόγελο στα χείλη και πάμε...!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Είναι πολύ σημαντικό αυτό που λες Zounitsa!!! Νομίζω ότι το κρίσιμο στάδιο λίγο πολύ όλες το έχουμε περάσει, οπότε από δω και πέρα ό,τι μας βρει αντιμετωπίζεται, που μακάρι να μη μας βρει τίποτα! Ράνια μου μαζεύω συμβουλές... Δυο φίλες μου που γέννησαν πρόσφατα μου είπαν για τις κρέμες και τα λάδια και ότι τις βοήθησαν πολύ. Μάλλον θα δοκιμάσω κι εγώ όταν με το καλό μπούμε στον 7ο!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

ναι Ράνια μου, η προηγούμενη εγκυμοσύνη ήταν πολύ χάλια μέχρι κ που γέννησα. στην αρχή εμετούς, ημικρανίες, μέση σε πολύ άσχημο βαθμό μέχρι τον 4ο. μετά περίπου στον 5ο κατάκλιση στο κρεβάτι με λοίμωξη και συσπάσεις, πολύ δυσπεψία μέχρι αηδίας, στον 6ο ήταν ο καλύτερος μήνας με μόνο πρόβλημα το στομάχι και 30 εβδομάδων νοσηλέια στο νοσοκομείο με ανοιγμένο σάκο κ απώλεια αμνιακού υγρού κ 5 μέρες μετά γέννησα με καισαρική λόγω λοίμωξης που πέρασε κ στο μωρό. εντατικές κ οι 2 μας, θερμοκοιτίδα για ένα μήνα η μικρή και όλα τέλεια μετά. βγήκαμε νικήτριες.....

και όλα αυτά σας τα λέω όχι για να τρομάξετε, αλλά για να μην φοβάστε ότι κ να σας προκύψει, το κεφάλι ψηλά, το χαμόγελο στα χείλη και πάμε...!!!!!!

Μπράβο βρε Ζουνίτσα έτσι …. Είσαστε μαχήτριες και εσύ και η κόρη σου (πήρε από την μαμά)!! ;)

Είναι πολύ σημαντικό αυτό που λες Zounitsa!!! Νομίζω ότι το κρίσιμο στάδιο λίγο πολύ όλες το έχουμε περάσει, οπότε από δω και πέρα ό,τι μας βρει αντιμετωπίζεται, που μακάρι να μη μας βρει τίποτα! Ράνια μου μαζεύω συμβουλές... Δυο φίλες μου που γέννησαν πρόσφατα μου είπαν για τις κρέμες και τα λάδια και ότι τις βοήθησαν πολύ. Μάλλον θα δοκιμάσω κι εγώ όταν με το καλό μπούμε στον 7ο!

Και πολύ καλά θα κάνεις ψάξε και στο net επίσης για τις ασκήσεις kegel που δεν είναι δύσκολες και μπορεί να σε βοηθήσουν!!

Καλημέρα, κορίτσια, ή μάλλον καλησπέρα!

Περιττό να σας πω ότι από το αντισταμινικό που παίρνω για τη βρογχίτιδα έχω γίνει σαν ζαλισμένο κοτόπουλο... ξυπνάω το μεσημέρι κάθε μέρα και μετά είμαι όλη μέρα μέσα στην τρελλή υπνηλία! Και φανταστείτε ότι παίρνω τη μισή δόση από αυτή που μου είχε γράψει αρχικά ο γιατρός, αν έπαιρνα όλη τη δόση θα ήμουνα σα ζόμπι! Τουλάχιστον περιορίστηκε ο βήχας, κάτι είναι κι αυτό...

Καλώς ήλθαν τα καινούρια κορίτσια της παρέας και με το καλό τα μωράκια τους!

anna*22, επιτέλους και ένα κοριτσάκι! Όπως βλέπεις, θα είναι περιζήτητο σε μερικά χρόνια... αν και τι βλέπω, γίνατε ήδη συμπεθέρες με τη Floreta :tongue:

Zounitsa και λοιπές αγορομάνες, πρέπει να περάσουμε στην αντεπίθεση, μας παίρνουνε τις νύφες, χι χι χι!!!

Από κρέμες εγώ δε βάζω τίποτα. Δεν είμαι και πολύ των κρεμών, γενικότερα, μια ενυδατική βάζω μόνο στο πρόσωπο και αυτό είναι όλο. Είχα πάρει μια κρέμα από το mothercare αλλά δε μου άρεσε πολύ η μυρωδιά της και εν τέλει βαριέμαι να τη βάζω. Ραγάδες ξεραγάδες, βαριέμαι το πασάλειμα...

tt18a28c.aspx

Καλημέρα, κορίτσια, ή μάλλον καλησπέρα!

Περιττό να σας πω ότι από το αντισταμινικό που παίρνω για τη βρογχίτιδα έχω γίνει σαν ζαλισμένο κοτόπουλο... ξυπνάω το μεσημέρι κάθε μέρα και μετά είμαι όλη μέρα μέσα στην τρελλή υπνηλία! Και φανταστείτε ότι παίρνω τη μισή δόση από αυτή που μου είχε γράψει αρχικά ο γιατρός, αν έπαιρνα όλη τη δόση θα ήμουνα σα ζόμπι! Τουλάχιστον περιορίστηκε ο βήχας, κάτι είναι κι αυτό...

Γεια σου milinaki κοιμήσου όσο μπορείς τώρα που μπορείς (ελπίζω να μην δουλεύεις γιατί υπνηλία και δουλεία πραγματικά είναι βάσανο το πέρασα στο πρώτο τρίμηνο)!!!

Διαφημίσεις

Ευτυχώς δε δουλεύω προς το παρόν - με τέτοια νύστα θα με έπιανε ο ύπνος στο γραφείο, δεν υπάρχει περίπτωση!

Στο μεταξύ, δε σας είπα πλάκα: ο άντρας μου χτες έβλεπε στον ύπνο του εφιάλτη ότι τσακωθήκαμε και δεν ήξερε γιατί και ότι έμπαινε στο forum για να διαβάσει το λόγο, μήπως και το είχα γράψει εκεί! Μήπως αυτό σημαίνει ότι παραπερνάω πολύ χρόνο μπροστά στο computer;

tt18a28c.aspx

Άντε καλέ, υπερβολές... Άκους εκεί πολύ χρόνο στο φόρουμ... Όλες μπαίνουμε και βγαίνουμε στο πιτσ-φιτίλι, δεν χρονοτριβούμε..Και αυτός αντίνα δει κανένα σοβαρό εφιάλτη (ότι έχασε η ομάδα του ας πούμε) πάει και βλέπει τέτοια χαζά.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

κορίτσια να έχετε εμπιστοσύνη στον γιατρό σας!!!!! εγώ έφαγα πόλεμο κ πριν αλλά κ πολύ εφού έγινε οτι έγινε.... αλλά μέσα από όλη αυτή τη γκρίνια καταλαβε ο άντρας μου οτι εγώ είμαι πολύ ήσυχη με αυτόν τον γιατρό και ηρέμησε!!!! έγινε κ ένα περιστατικό με μία ειδικευόμενη του νοσοκομείου εδώ κ το βουλώσανε όλοι.

μιλινάκι θα ψάξουμε για νύφες σε μελλοντικά φόρουμ, να έχουνκ μια διαφορά ηλικίας.. χαχαχαχα

εμένα ο δικός μου έιχε δει στον ύπνο του οτι είχαμε πάλι κόρη...χαχαχαχαχαχαχαααα

ότι να'ναι!!! υπομονή με την υπνηλία, τουλάχιστον είσαι καλύτερα.

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλησπερα τρεχω και δεν φτανω σημερα και δεν ειμαι για πολλα πολλα...........

Αννουλα μια χαρα θα ειναι βρε τα πραγματα με τον γιο!!!!!!!!!!!Θα σου παρει τα μυαλα.........Θα δεις......βεβαια οπως εχω πει ειναι ζορικα και ζωηρα(τα δικα μου τουλαχιστον) αλλα πολυ πολυ γλυκα.....

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...