Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια

Ζουνιτσα με το καλό το αντράκι σου!!!!!

Βρε κορίτσια γιατί κάποιος δε μπορεί να φάει γλυκό πριν την β επιπέδου εμένα δε μου είπαν τίποτα εκτός αυτού πριν την αυχενική μου είχαν πει να φάω μια σοκολάτα και να πιω ένα χυμό για να μην κοιμάται το μωρό και μας ζορίσει στις μετρήσεις! εγώ πάντως έφαγα κανονικά και το μωρό ήταν ζωηρό και δεν τον παίδεψε καθόλου το γιατρό.

Διαφημίσεις

Καλημερα! Με το καλο το αντρακι σου! Εγω ειχα αναφερει πως 2 μερες πριν την β επιπεδου μου ειπαν να μην φαω τιποτα που να εχει ζαχαρη, ουτε καφε, ουτε μελι, ουτε σοκολατα... σκετη πικρα! Ενα θα σου πω, στην β επιπεδου που πηγα να κανω ειχα μια τεραστια σοκολατα στην τσαντα την οποια τσακισα μολις τελιωσα την εξεταση! :D

τι έτρωγες??? για να ξέρω ι να φάω.... καλά εννοείται πως μετά θα τσακίσω μια ωραιότατη γεμιστή παυλίδης με μπανάνα.... χαχαχαχαχαχααα

Καλημέρα!!!!!!! Τί κάνετε???

Επειδή δεν βλέπω καμία μέσα...έχω να σας πω....χθές πήγαμε για υπέρηχο!!! Επίτέλους το μωρό μου άνοιξε τα πόδια του και είδαμε πώς είναι κοριτσάκι 100%!!!!!! Μεγαλώνει φυσιολογικά και όλα είναι καλά!!!!! Περιμένουμε την κοράκλα μας πώς και πώς!!!!!!

Πάω να ετοιμάσω τώρα τις βαλίτσες μου!! Θα τα πούμε σε λιγάκι!!! Ελπίζω να χει μπει καμία!!!!

Ράνια αυτό που είπα για τη γραμμή το άκουσα όπως είπα εδώ στο Ηράκλειο και έτσι λένε εδώ ξαναλέω, δεν είπα ότι είναι επιστημονικά εξηγημένο, πώς λένε άμα έχεις σουβλερή κοιλιά κάνεις γιο και στρογγυλή κόρη, έτσι λένε και αυτό!!!!! Τέλος όσον αφορά την βαζελίνη είναι ότι χειρότερο για το δέρμα διότι είναι από πετρέλαιο!!!!!

μια χαρά!!!!!! κοριτσομάνα.... σούπερ!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια

Ζουνιτσα με το καλό το αντράκι σου!!!!!

Βρε κορίτσια γιατί κάποιος δε μπορεί να φάει γλυκό πριν την β επιπέδου εμένα δε μου είπαν τίποτα εκτός αυτού πριν την αυχενική μου είχαν πει να φάω μια σοκολάτα και να πιω ένα χυμό για να μην κοιμάται το μωρό και μας ζορίσει στις μετρήσεις! εγώ πάντως έφαγα κανονικά και το μωρό ήταν ζωηρό και δεν τον παίδεψε καθόλου το γιατρό.

δεν ξέρω γιατί, πάντως σας είπα πριν 2 χρόνια που έκανα. δεν μου είχαν πει τπτ τέτοιο, απεναντίας έδιναν κ σοκολατάκι όταν το μωρό δεν είχε καλή θέση.

σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!! με το καλό τα μπεμπάκια όλων μας!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Ζουνίτσα με το καλό το αντράκι σου φαντάζομαι την χαρά όλων σας χτες.

Κορίτσια εμένα ο γιατρός μου είπε βαζελίνη από το πρώτο παιδί και βαζελίνη έβαζα και βάζω και ούτε μια ραγάδα δεν έκανα που γενικά το δέρμα μου δεν είναι και το ανθεκτικότερο. Προσωπική εμπειρία λοιπόν και άποψη επίσης.:rolleyes:

Άννα με το καλό να υποδεχθείτε την κορούλα σας.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Κοριτσάκια μου καλημέρα κι από μένα!

Δεν σας γράφω συχνά όμως σας διαβάζω καθημερινά!

Να καλωσορίσω τις νέες μανούλες της παρέας μας και να ευχηθώ με το καλό να αγκαλιάσουμε όλες μαζί τα νινάκια μας!

Χαίρομαι πολύ που ακούω πολύ καλά νέα από τις β' επιπέδου...με το καλό και σε όσες την έχουν μπροστά τους!

Τώρα...Floreta Μου................χαχαχαχαχαχα.........έχω μείνει με την περίπρωσή σου!!! Κοίτα, δεν το συζητώ πως θα είναι υπέροχο με 2 αγόρια...είναι και πιο πρακτικά λένε...Αλλά θα σου πω και το άλλο....σκέψου πως δεν θα χρειαστεί να ετοιμάζεις προίκες μέσα στην κρίση...αυτό και μόνο αρκεί :wink: !!!

Κρεμούλες - λαδάκια εγώ δεν βάζω καθόλου...έχω επαναπαυτεί επειδή δεν έκανα ραγάδες στον πρώτο μου, αλλά η αλήθεια είναι πως τώρα φαίνεται πως θα κάνω μεγαλύτερη κοιλιά οπότε ίσως να χρειαστεί να αρχίσω σιγα-σιγά. Βέβαια όπως προείπε και κάποια κι εγώ πιστεύω πως 90% είναι θέμα επιδερμίδας...αλλά έτσι για να πω πως κάτι έκανα βρε παιδί μου...

Στον γιο μου είχα κάνει κ εγώ μια έντονη μαύρη κάθετη γραμμή η οποία μάλιστα άργησε να φύγει...τώρα μέχρι στιγμής τίποτα...

Εμείς είμαστε πολύ καλά, η μικρή είναι πολύ πιο ζωηρή και τσαούσα από τον γιο μου...συνέχεια χτυπάει και μάλιστα δυνατά!!! Επίσης από κει που μέχρι τον 5ο μήνα παραπονιόμουν πως έχω κοιλιά πλάκα...τώρα φουσκώνει μέρα με τη μέρα και νιώθω λες και είμαι ήδη στον 8ο μήνα...

Καμπύλη ζαχάρου δεν είχα κάνει στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. Για τώρα δεν ξέρω...θα ρωτήσω στην επόμενη επίσκεψη την διατρό μου.

Ουφ πολλά είπα...ελπίζω να μην σας κούρασα...φιλάκια πολλά!!!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

εγώ κορίτσια έβαζα ένα λαδάκι (δεν ξέρω μάρκα) μου το είχε δώσει μια φίλη αισθητικός κ μύριζε θάλλασα. αλλά τώρα σκέφτομαι κ εγώ το αμυγδαλέλαιο του κορε. την βαζελίνη την σιχένομαι λόγω του οτι δεν βγαίνει και κολλάει.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα!! Zounitsa έρχεται κι ο γιός;;;; Θα έχεις ένα κι ένα! Τι καλά!!! Αννούλα με το καλό η κορούλα σου!! Πολύ χαίρομαι που διαβάζω ότι υπάρχουν κοπέλες που δεν έκαναν καμπύλη ζαχάρου!!! Θα το συζητήσω με το γιατρό μου την επόμενη εβδομάδα ελπίζοντας να μου πει ότι δε χρειάζεται... Τώρα για τις κρέμες, εγώ βαζω μια απλή ενυδατική που θέλω να τελειώσει (όποτε το θυμάμαι) και μετά θα βάζω αμυγδαλέλαιο! Το καλοκαίρο βέβαια δεν αντέχω στο δέρμα μου τίποτα "λαδερό" οπότε ίσως δοκιμάσω τα δειγματάκια που έχω μαζέψει από κρέμες για ραγάδες!!! Να ρωτήσω τις δευτερομανούλες: Βάζατε κρέμα στις θηλές και λάδι στο περίνεο;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλά ο άντρας μου τι να σου πω..... πετάει!!!!! ήταν κ ο μόνος άντρας που θα συνεχίσει το όνομα, ντε.... καταλαβαίνεις τώρα... χαχαχαααααααα

εγώ επειδή είχα ψιλουποψιαστεί από την αυχενική ήμουν πιο προσγειωμένη, αλλά οκ, θα έχω κ εγώ παρεούλα!!!! όταν με ρώτησε ο γιατρός εγώ τι θέλω, του απάντησα "να είναι τελειόμηνο". λόγω του ιστορικού μου λέω κ ξαναλέω καλά να είναι. όχι οτι δεν το λέει ο άντρας μου, γιατί κ αυτός είχε φάει τότε φρίκη, αλλά όταν όλα πάνε καλά, έχεις το περιθώριο να το χαβαλεδιάζεις.

κοίτα, τώρα με τρομάζει λίγο το αγόρι. από την μία δεν το ξέρω από την άλλη βλέπω κ άλλα αγόρια που περνάνε όλη αυτή την φάση της μαγκιάς, της τρέλας κ της αναταγωνιστικότητας σε πολύ μικρή ηλικία κ λίγο με φοβίζει. θα μου πεις γιατί το κορίτσια δεν τα έχει?? απλά είναι διαφορετικά. αλλά ξέρω οτι θα κολλήσω κ εγώ με τον γιό μου...!!!!!! (λέω γιο μου, κ μου ακούγεται παράξενο...χαχαχα)

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Οι μπαμπάδες ενθουσιάζονται και για το όνομα που λες αλλά και γιατί νομίζουν ότι θα έχουν έναν καινούργιο φίλο!! Στην αρχή βέβαια θα τρέχει από πίσω σου ο μικρός και μόνο όταν μεγαλώσει αρκετά θα παίζει με τον μπαμπά του κι εσύ με την κορούλα σου! Είναι ωραίο να είναι διαφορετικό φύλο... Όσο για τις φάσεις που περνάνε, σε πληροφορώ ότι οι γονείς μου λένε ότι αν μπορούσαν να με ανταλλάξουν στην εφηβεία με 5 αγόρια θα το είχαν κάνει!!!! Ο αδερφός μου ήταν αγγελούδι μπροστά σε μένα... Είναι θέμα χαρακτήρα οπότε μην το σκέφτεσαι καν. Όπως είπες, το πιο σημαντικό είναι να είναι τελειόμηνο και να γεννηθεί υγιές!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γειά σας κοριτσούδια μου!!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Ο μπαμπας καμαρι,ξερετε τωρα.θα γινει λεει ποδοσφαιριστης.Τελικα ολοι οι μπαμπαδες τα ιδια λενε.Οταν περιμενε τη κορη ελεγε θα γινω σαν τον Φιλιππιδη στο 50-50,πισω απο τη κορη συνεχεια,ενω στο αγορι ποδοσφαιριστης θα γινει χαχαχαχα.

Χαχαχααα Ιωαννούλα μου εμένα θέλει να τους κάνει μπασκετμπολίστες... τί κόλλημα κι αυτό :D Αντί να τα στείλουμε να σπουδάσουν να κάνουν καμιά δουλειά της προκοπής (τότε πιστεύω να είναι και καλύτερα τα πράγματα στην Ελλάδα) θα τους βάλουμε να ποδοπατιούνται στα γήπεδα!!

Λοιπόν, ήρθα να σας μεγαλώσω κ εγώ την λίστα του μήνα με τα αγόρια!!!!!!! ναι λοιπόν, το φτιάξαμε το σετάκι.... χαχαχαχαχαααα

τι νασας πω... πολύ γέλιο, ο άντρας μου να πετάει από χαρά, εγώ κ ο γιατρός να γελάμε.. ωραία περάσαμε κ πάνω απ΄'ολα είναι μια χαρά. σε ένα μήνα β επιπέδου.

με το καλό το αγοράκι σας zounitsa!!!! Παίρνω κουράγιο από εσας! χιχι!

Καλημέρα!!!!!!! Τί κάνετε???

Επειδή δεν βλέπω καμία μέσα...έχω να σας πω....χθές πήγαμε για υπέρηχο!!! Επίτέλους το μωρό μου άνοιξε τα πόδια του και είδαμε πώς είναι κοριτσάκι 100%!!!!!! Μεγαλώνει φυσιολογικά και όλα είναι καλά!!!!! Περιμένουμε την κοράκλα μας πώς και πώς!!!!!!

Αννούλα μου γλυκιά, ροοοοοζ!!!! Συγχαρητήρια! Έτσι να χαιρόμαστε κι εμείς οι συμπεθέρες :D

Τώρα...Floreta Μου................χαχαχαχαχαχα.........έχω μείνει με την περίπρωσή σου!!! Κοίτα, δεν το συζητώ πως θα είναι υπέροχο με 2 αγόρια...είναι και πιο πρακτικά λένε...Αλλά θα σου πω και το άλλο....σκέψου πως δεν θα χρειαστεί να ετοιμάζεις προίκες μέσα στην κρίση...αυτό και μόνο αρκεί :wink: !!!

Χαρά μου θα τους κάνω εγώ ξεφτέρια!!! Τα καλύτερα γκομενάκια!

Και στις δουλειές θα βοηθάνε, όπως άλλωστε κι ο άντρας μου! Τουλάχιστον θα έχουν καλό πρότυπο από τον πατέρα τους, που βάζει πλυντήρια, σιδερώνει, σκουπίζει, όλα τα κάνει (αλλιώς δε θα τη βγάλω καθαρή με 2 αγόρια)! Αμ πως! :D

κοίτα, τώρα με τρομάζει λίγο το αγόρι. από την μία δεν το ξέρω από την άλλη βλέπω κ άλλα αγόρια που περνάνε όλη αυτή την φάση της μαγκιάς, της τρέλας κ της αναταγωνιστικότητας σε πολύ μικρή ηλικία κ λίγο με φοβίζει. θα μου πεις γιατί το κορίτσια δεν τα έχει?? απλά είναι διαφορετικά. αλλά ξέρω οτι θα κολλήσω κ εγώ με τον γιό μου...!!!!!! (λέω γιο μου, κ μου ακούγεται παράξενο...χαχαχα)

Ακριβώς έτσι νιώθω και εγώ!!

ναι καλά..... εντωμεταξύ η ιστορία του ονόματος στο σόι του είνα πολύ παλιά. ξεκινάει Γ.Ν.Φ., Ν.Γ.Φ, και παέι έτσι πολλά χρόνια (όνομα-πατρώνυμο-επώνυμο). άσε... βλέπω κ της αδερφής μου που είναι 1 κ 1 με μεγαλύτερο το αγόρι, η ανηψιά μου κάνει τον αδερφό κυριολεκτικά ότι θέλει. μια μέρα τον είχε κάνει σκυλάκι της κ τος έσερνε από πίσω της. μεγάλη τσαούσα.... εντάξει είναι ο "φόβος" του άγνωστου....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κι εμάς έτσι είναι με το όνομα επι 3 γενιές!!! Απίστευτη η ανηψιά σου!!!!

Δε θέλω γκρίνια... Μια χαρά θα περάσουμε με τα αγοράκια μας!!! Θα τους κάνουμε σωστούς άντρες να μη μας βρίζουν οι νύφες μετά και θα μας έχουν στα ώπα ώπα μια ζωή!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...