Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Οποτε Δωρα εχεις ελπιδες...η ξαδερφη μου ηταν εξαιρεση απο οτι φαινεται!!

Πάντως κι εμένα μια ξαδέρφη μου που είχε τη γραμμή αν και ξανθιά έκανε κοριτσάκι! Λες να είναι κοινή η ξαδέρφη; :rolleyes:

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Οποτε Δωρα εχεις ελπιδες...η ξαδερφη μου ηταν εξαιρεση απο οτι φαινεται!!

Μηπως την εβαφε μονη της??????????????????:D:D:D:D:D:D

Αυτο βλεπω κι εγω...........αρχιζω να ελπιζω παλι οτι η γραμμη ειναι ενας δεικτης οπως το σχημα της κοιλιας, τα ψαλιδια και τα μαχαιρια, κι αλλα τετοια επιστημικα σημαδια!!!!!!!!:D:D:D:D

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Πάντως κι εμένα μια ξαδέρφη μου που είχε τη γραμμή αν και ξανθιά έκανε κοριτσάκι! Λες να είναι κοινή η ξαδέρφη; :rolleyes:

αχχαχχχαααχαχ ..μπα δεν νομιζω εμενα δεν ειναι ξανθια!!

NkOFp3.png

Τρελα με εχει πιασει!! Προχθες, ενω ειχα στο ντουλαπι σοκολατα lacta, kiss, σοκοφρετα και ΙΟΝ.... εγω ηθελα τα σοκολατακια Kinder του μικρου μου αδερφου!! Ετρεξα στην μανα μου (παλι καλα που μενει απο πανω μου) και πηρα ολο το κουτι!!! Μου κουναγε το κεφαλι και μου ειπε ''δεν πας καλα''! Της εδωσα μια ΙΟΝ και μια kiss ως ανταλλαγμα! Μου ειπε μα καλα, αφου ειχες σοκολατα, τι ανεβηκες πανω? Της ειπα οτι δεν ηθελα απλα μια σοκολατα! Ηθελα την συγκεκριμενη!! Κοριτσια δεν παω καλααααα......

Και όμως, έτσι είναι... Κ εμένα άμα με πιάσει όρςξη για συγκεκριμένη σοκολάτα, δε βολεύομαι με καμία άλλη!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Κορίτσια, μια ερωτηση στις δευτεροτριτομανες.. Μέχρι στιγμης δεν έχω κάνι ούτε μια ραγάδα. Έχω μπόλικες από την πρώτη εγκυμοσύνη. Και σκέφτομαι.. Μέχρι να ανοίξει η κοιλιά μου τόσο όσο στην πρώτη, δε θα κάνω άλλες? (μακάρι δηλαδή, έχω τόσες που και 2 εγκυμοσύνες, πολλές θα είναι)

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια σας χαιρετω.............τα ξαναλεμε αν οχι σημερα, αυριο το πρωι........

Καλα αποτελεσματα οσες εχετε γιατρο σημερα...θα περιμενουμε νεα!

Τα λεμε.........Καλη σας μερα!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Καλημέρα σε όλες τις εγκυούλες!!!

Floreta μου τι χαρούμενα νέα είναι αυτά!!! Σου εγγυώμαι σαν μαμά αγοριού (που περιμένει με χαρά ακόμα ένα) ότι θα σε κερδίσουν με το πρώτη ματιά θα ερωτευτείς ξανά……θα λένε μαμά και θα τρέχει το μέλι από το στόμα τους και εσύ θα λιώνεις …….στο λέω και στο υπογράφω!!! Άσε τα σ ’αγαπώ που θα ακούς …….

Εγώ κορίτσια καμπύλη ζαχάρου ούτε στο πρώτο έκανα και γενικά ο δικός μου γιατρός είναι ποιο κουλ στις εξετάσεις. Τώρα θα μου δώσει να κάνω επαναληπτικές και ανάλογα με το πώς θα δει την τιμή ζαχάρου θα κινηθεί φαντάζομαι!

Άννα η κάθετη γραμμή δεν έχει σχέση με το φύλλο αλλά περισσότερο με τα ορμονικά σε σχέση με την μελανίνη του δέρματος. Εγώ δεν έκανα καθόλου και είμαι ανοιχτή στο δέρμα.

Κορίτσια θαυματουργή κρέμα για την κοιλία που δίνει τρομερή ελαστικότητα είναι η βαζελίνη…….γίνονται χάλια φανελάκια και σεντόνια ναι, αλλά με το που την βάζεις στο δέρμα σου καταλαβαίνεις αμέσως την διαφορά!!!

Zounitsa περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου όλα θα είναι τέλεια.

Δωράκι με το καλό το μπεμπάκι σου και που θα πάει θέλει δεν θέλει θα σου αποκαλυφτεί σε λίγο καιρό.

Flosummer με το καλό περιμένουμε τα ευχάριστα από την β’ επιπέδου πολύ τρυφερό το αντράκι σου κάτι τέτοια κάνει και δικός μου και λιώνωωωωω!!!.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Καλησπερα κουκλες!!!!!

Ειμαι κι εγω μανουλα αυγουστου αλλα το 2012!Σας ευχομαι με το καλο να κρατησετε τα ζουζουνακια σας αγκαλιτσα!Απολαυστε οσο μπορειτε την εγκυμοσυνη σας κ χαρειτε την καθε στιγμη!Οταν με το καλο ερθουν τα μωρακια σας εκει να δειτε στιγμες ευτυχιας!!!!Σας φιλω!!!

pysXp3.png

Καλησπερα κοιλιτσες...

Πω πω εχω να μπω 2 μερες και πολλα θεματα βλεπω εχετε ανοιξει...

Καταρχην με το καλο να δουν τα μπεμπακια τους αυτες που εχουν τα ραντεβου με τους γιατρους τους..

Η καμπυλη συμφωνω μπλιαχ....Αλλα ειναι μια καλη εξεταση και καλο ειναι να γινεται αλλα καθε γιατρος ειναι διαφορετικος και εχει το τροπο του οποτε σε οσες θα το κανουμε (ειδικα τη μεγαλη με τις 3 ωρες) καλο μας κουραγιο.

Τη καφε γραμμη στη κοιλια ενω στη κορη μου φαινοταν παρα πολυ εντονα και νωρις,τωρα ακομα δεν εχει εμφανιστει.Και οι ραγαδες μπορει να εμφανιστουν ακομα και στο τελος.Εμενα μια μικρη ραγαδα στη κοιλια μου εμφανιστηκε λιγο πριν γεννησω αλλα δεν φαινεται καθολου γιατι ειναι ακριβως πανω απο τον αφαλο μου.Τωρα αυτο που μου εχουν πει και εχω καταλαβει και εγω ειναι πως οσο κρεμα και να βαλουμε ειναι θεμα δερματος.Τωρα βαζω την ενυδατικη της κορης μου που τη βαζω απο οταν ηταν νεογενητο οποτε κανει και για μενα.Αφηστε που μυριζω σαν τη κορη μου,αυτο το μπεμπουλιστικο (λεξη ε????),οι ηδη μανουλες ξερουν πια μυρωδια.

Κατα τα αλλα Τεταρτη εχουμε ραντεβου με το γιατρο,ο μικρος ειδικα το βραδυ πολυ κλωτσια.Αφου καμια φορα με ποναει αλλα μ'αρεσει..........!!!!!!!!Βαρα του λεω οσο θες αρκει να σε καταλαβαινω και να ξερω οτι εισαι καλα.Ο μπαμπας καμαρι,ξερετε τωρα.θα γινει λεει ποδοσφαιριστης.Τελικα ολοι οι μπαμπαδες τα ιδια λενε.Οταν περιμενε τη κορη ελεγε θα γινω σαν τον Φιλιππιδη στο 50-50,πισω απο τη κορη συνεχεια,ενω στο αγορι ποδοσφαιριστης θα γινει χαχαχαχα.

vnQJp3.png

CaExp3.png

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?εχω ακουσει οτι η βαζελινη δεν κανει καλο γιατι εχει μεσα πετρελαιο οπως ειπε κ μια αλλη κοπελα.εγω βαζω αμυγδαλελαιο το απλο ομως οχι καποιας εταιρειας ειναι καλυτερο το απλο μου πε ο γιατρος.μου χει μειωσει την φαγουρα κ νοιωθω την κοιλια μου απαλη,κοστιζει μονο ενα ευρω απ το φαρμακειο.οσο για τις ραγαδες αν ειναι να κανεις θα κανεις ακομα κ να την καυτερη κρεμα να βαζεις

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Αν το έχω ξαναγράψει συγχωρέστε με, ξεχνάω φριχτά (μπορεί να επανέλθω στο ξεχνάω αν έχω χρόνο).Για την καφέ γραμμή, εγώ στην κόρη μου είχα και μάλιστα πολύ έντονη. Καστανή είμαι, με ανοιχτόχρωμο δέρμα. Και επίσης είχα βγάλει πολλές τριχίτσες σαν χνούδι στην κοιλιά, σκούρες και αυτές. Δεν θυμάμαι όμως καθόλου από πότε. Τώρα που περιμένω το αντράκι μου, δεν έχει γίνει τίποτε από αυτά ακόμη.

Η αδερφή μου που έχει και από τα δύο φύλλα και επίσης ίδια χρώματα με εμένα, δεν είχε σε καμιά εγκυμοσύνη ούτε γραμμή ούτε τρίχες. Κοιλιά για φωτογραφία είχε....

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

καλημέρα κορίτσια και μπεμπάκια!!!!!!

εχτές δεν πρόλαβα να μπω, κάτι να ανοίξουμε τα δώρα από το jumbo (απαραίτητη επίσκεψη κάθε φορά...), κάτι να χαζέψουμε πέρασε η ώρα.

Λοιπόν, ήρθα να σας μεγαλώσω κ εγώ την λίστα του μήνα με τα αγόρια!!!!!!! ναι λοιπόν, το φτιάξαμε το σετάκι.... χαχαχαχαχαααα

τι νασας πω... πολύ γέλιο, ο άντρας μου να πετάει από χαρά, εγώ κ ο γιατρός να γελάμε.. ωραία περάσαμε κ πάνω απ΄'ολα είναι μια χαρά. σε ένα μήνα β επιπέδου.

νομίζω εδώ μια κοπέλα δεν είχε πει οτι της είπαν 2 μέρες πριν την β επιπέδου να μην φάει ζάχαρη??? ε τώρα μου το είπαν κ εμένα, ενώ την προηγούμενη φορά, τπτ. όχι οτι εινα κάτι, απλά το αναφέρω, γιατί τελικά αλλάζουν τα δεδομένα των γιατρών.

αυτά προς το παρόν τα νέα μας, θα μπώ πάλι μετά!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα! Με το καλο το αντρακι σου! Εγω ειχα αναφερει πως 2 μερες πριν την β επιπεδου μου ειπαν να μην φαω τιποτα που να εχει ζαχαρη, ουτε καφε, ουτε μελι, ουτε σοκολατα... σκετη πικρα! Ενα θα σου πω, στην β επιπεδου που πηγα να κανω ειχα μια τεραστια σοκολατα στην τσαντα την οποια τσακισα μολις τελιωσα την εξεταση! :D

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Καλημέρα!!!!!!! Τί κάνετε???

Επειδή δεν βλέπω καμία μέσα...έχω να σας πω....χθές πήγαμε για υπέρηχο!!! Επίτέλους το μωρό μου άνοιξε τα πόδια του και είδαμε πώς είναι κοριτσάκι 100%!!!!!! Μεγαλώνει φυσιολογικά και όλα είναι καλά!!!!! Περιμένουμε την κοράκλα μας πώς και πώς!!!!!!

Πάω να ετοιμάσω τώρα τις βαλίτσες μου!! Θα τα πούμε σε λιγάκι!!! Ελπίζω να χει μπει καμία!!!!

Ράνια αυτό που είπα για τη γραμμή το άκουσα όπως είπα εδώ στο Ηράκλειο και έτσι λένε εδώ ξαναλέω, δεν είπα ότι είναι επιστημονικά εξηγημένο, πώς λένε άμα έχεις σουβλερή κοιλιά κάνεις γιο και στρογγυλή κόρη, έτσι λένε και αυτό!!!!! Τέλος όσον αφορά την βαζελίνη είναι ότι χειρότερο για το δέρμα διότι είναι από πετρέλαιο!!!!!

sJcip3.png

eNortjKzUjIyMDQzNleyBlwwFWgC0A,,04.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...