Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

ΚιΕμένα στα ωάρια το έριχναν αλλά με ηλικία άνω των 38 και σπέρμα καλό, απλά περίμενα τον καλό κύκλο. Σε όλες υπάρχει. Απλά ο γιατρός μου ήταν υπέρ των διεγέρσεων κι όχι των φυσικών. Με τους φυσικούς δεν το χουν όλοι είναι η αλήθεια. Αθήνα ξέρω ο σφακ ασχολείται πολύ. Ο παρτσιν είναι κι αυτός πιο πολύ των ορμονών.

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Ωραιο θεμα ανοιξα με τις γραμμουλες ε? Να ρωτησω και κατι αλλο? Εχετε λιγουρες για συγκεκριμενα φαγητα και να λετε το θελω ΤΩΡΑ??? Εγω εχω τρελαθει! Χθες στις 10 το βραδυ ηθελα κεικ!! Καθησα και εφτιαξα και εκανε ο καλος μου μια πατατα και ανεβασε την θερμοκρασια να ζεσταθει ο φουρνος και μετα ξεχασε να την χαμηλωσει....και καηκε το κεικ.....:cry: Εβαλα τα κλαματα!! Μολις συνηλθα καθησα και εφτιαξα αλλο γιατι ηθελα ντε και καλα εκεινη τη στιγμη να φαω κεικ!! Στις 12.30 το βραδυ καταφερα και εφαγα επιτελους!! Βεβαια το πρωτο κεικ καλο βγηκε, λιγο απο πανω αρπαξε, το εκοψα και μια χαρα ηταν το υπολοιπο. Αλλα ειχα τοσα νευρα..... που εφτιαξα και δευτερο! Δεν πειραζει! 2 ατομα ειμαστε στο σπιτι, 2 κεικ... ο καθενας εχει το δικο του!! :tongue:

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Αν με έπιανε τέτοια λιγούρα δε θα έφτιαχνα ούτε το πρώτο! Θα πήγαινα κατευθείαν σε ένα ζαχαροπλαστείο για να καταβροχθίσω ότι υπάρχει! Χαχαχα!!! :tongue:

Απ'οτι καταλαβα τωρα εχεις κοριτσακι ε? Εγω αν γινοταν ολα να τα κανω αγορια θα τα εκανα...για τοση τρελα με τα αγορια μιλαμε..........παντα ηθελα 3 και τα 3 αγορια........σαν την πεθερα μου, δικαιο εχει η παροιμια "σαν γεννηθει η νυφη της πεθερας θα μοιασει"...........αλλα παντα σκεφτομαι κοριτσι για να μην μου κατσει στραβα αν ειναι τελικα! ασχημο ακουγεται ε? Θα χαρω και με κοριτσι δε λεω..............

Δωράκι το ίδιο έκανα κι εγώ που ήθελα κοριτσάκι, αλλά όλοι στο σόι του αντρα μου είναι αγόρια και προετοίμαζα τον εαυτό μου για να μην απογοητευτεί... Μπορεί να μου έκατσε λίγο βαρύ την πρώτη φορά που μας το είπε ο γιατρός αλλά από τότε το σκέφτομαι συνέχεια και κάνω όνειρα για το αγοράκι μου που δε θέλω με τίποτα να μου που ότι τελικά έκαναν λάθος και είναι κοριτσάκι! :P

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Φλορέτα, δοκίμασε αμυγδαλέλαιο!!! Εκτός του ότι λένε ότι προλαμβάνει τις ραγάδες, είναι απίστευτα ανακουφιστικό για τους πόνους λόγω τεντώματος της κοιλιάς!

Νεφελάκι από πού παίρνει κανείς αμυγδαλέλαιο; Από φαρμακείο;

Μαριαννα τρωω κατι κολληματα ειδικα με γλυκα,αλλα οπως ειπε και η Φλο απλα ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ και θελω να φαω τον κοσμο ολο χχαχαχαχχαχχχ

Δωρα δεν σας κανει τι χαρη το μπεμπε ε?που θα παει θα τα δειτε δεν ειναι στο χερι του !

NkOFp3.png

καλέ χαρά στο κουράγιο σου!!! Εγώ όχι, δεν έχω λιγούρες σε τέτοιο βαθμό. Απλά όταν πεινάω, ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ! Πρέπει να φάω αμέσως!

Κι εγώ!!!! Πήγαμε προχθες στην πεθερά μου για φαγητό και μόλις παρκάραμε κάτω από το σπίτι άνοιξα την τσάντα μου να φάω μια μπανάνα, ο άντρας μου μου λέει μη τη φας τώρα αφού σε 5 θα τρώμε μεσημεριανό κι εγώ του έλεγα εγώ θέλω να φάω ΤΩΡΑ!!! :cool:

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Μαριαννα τρωω κατι κολληματα ειδικα με γλυκα,αλλα οπως ειπε και η Φλο απλα ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ και θελω να φαω τον κοσμο ολο χχαχαχαχχαχχχ
Κι εγώ!!!! Πήγαμε προχθες στην πεθερά μου για φαγητό και μόλις παρκάραμε κάτω από το σπίτι άνοιξα την τσάντα μου να φάω μια μπανάνα, ο άντρας μου μου λέει μη τη φας τώρα αφού σε 5 θα τρώμε μεσημεριανό κι εγώ του έλεγα εγώ θέλω να φάω ΤΩΡΑ!!! :cool:

Χαχαααα σας καταλαβαίνω απίστευτα... τις προάλλες βγήκα για καφέ με μια φίλη και καθώς έφευγα από το σπίτι πήρα μαζί μου κι ένα πακέτο φρυγανιές να τις αφήσω στο αυτοκίνητο.. με κοίταζε ο άντρας μου με απορια :shock: "Μα που τις πας τις φρυγανιές;" μου λέει... "Φοβάμαι ότι θα πεινάσω και αν πεινάσω τι θα κάνω;" του λέω... χοχοχοχο :D:D:D

Νεφελάκι από πού παίρνει κανείς αμυγδαλέλαιο; Από φαρμακείο;

Ναι! Του Κορρέ νομίζω έχει γύρω στα 10 ευρώ, αλλά μπορείς να βρεις και άλλης εταιρίας πιο οικονομικό!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Τρελα με εχει πιασει!! Προχθες, ενω ειχα στο ντουλαπι σοκολατα lacta, kiss, σοκοφρετα και ΙΟΝ.... εγω ηθελα τα σοκολατακια Kinder του μικρου μου αδερφου!! Ετρεξα στην μανα μου (παλι καλα που μενει απο πανω μου) και πηρα ολο το κουτι!!! Μου κουναγε το κεφαλι και μου ειπε ''δεν πας καλα''! Της εδωσα μια ΙΟΝ και μια kiss ως ανταλλαγμα! Μου ειπε μα καλα, αφου ειχες σοκολατα, τι ανεβηκες πανω? Της ειπα οτι δεν ηθελα απλα μια σοκολατα! Ηθελα την συγκεκριμενη!! Κοριτσια δεν παω καλααααα......

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Δωράκι αγόρι θες;;; Μακάρι να είναι αγόρι λοιπόν!!! Στη β' επιπέδου θα σας το πει;

Ναι, αγορι.......κι ετσι νιωθω ωρες ωρες ........αλλα οπως ειπα ολο μιλαω για κοριτσι για να προετοιμαζομαι!!!!!!! Μου ειπε οτι μπορει να μου πει την επομενη φορα 20η εβδομαδα.......πριν παω για β επιπεδου! Θα δουμε!

αχ ναι χίλια συγνώμη...

έπαθα ένα σοκ τις τελευταίες μέρες που τα κορίτσια μου βγήκαν αγόρια και αποσυντονίστηκα εντελώς! Σου στέλνω π.μ.

Και Δωράκι να ξέρεις, πολυ κουράγιο μου δίνεις που θέλεις αγόρια... εγώ έπαθα τραμπάκουλο!

καλέ χαρά στο κουράγιο σου!!! Εγώ όχι, δεν έχω λιγούρες σε τέτοιο βαθμό. Απλά όταν πεινάω, ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ! Πρέπει να φάω αμέσως!

Δεν πειραζει το φανταστηκα..............Σ'ευχαριστω θα το δω αμεσως! Χαιρομαι που σου δινω τοσο κουραγιο με τη λαχταρα μου.......δεν το περιμενα! Εχω αλλη σχεση με τα αγορια και δεν ειμαι καθολου συνηθισμενη με τα κοριτσια..........ολοι οι κοντινοι μου αγορια εχουν εκτος απο μια συνυφαδα και με τρελαινουν..........η κουμπαρα μου 3, ο αδερφος μου, ο κουνιαδος μου ο αλλος........κι ολα ειναι φοβεροι τυπαδες............δεν λεω, κι η μονακριβη μας ειναι μια σουσουραδα αξιαγαπητη αλλα για ανιψια.........

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

και γω βαζω αμυγδαλελαιο κοριτσια, ενα της apivita εχω μια χαρα ειναι!!

Το babyoil δεν κανει κοριτσια? Γιατι εγω βαζω απο αυτο και στην κοιλια και στο στηθος (οχι θηλες) .............αν δεν κανει να παρω κιι εγω απο το φαρμακειο!

Τρελα με εχει πιασει!! Προχθες, ενω ειχα στο ντουλαπι σοκολατα lacta, kiss, σοκοφρετα και ΙΟΝ.... εγω ηθελα τα σοκολατακια Kinder του μικρου μου αδερφου!! Ετρεξα στην μανα μου (παλι καλα που μενει απο πανω μου) και πηρα ολο το κουτι!!! Μου κουναγε το κεφαλι και μου ειπε ''δεν πας καλα''! Της εδωσα μια ΙΟΝ και μια kiss ως ανταλλαγμα! Μου ειπε μα καλα, αφου ειχες σοκολατα, τι ανεβηκες πανω? Της ειπα οτι δεν ηθελα απλα μια σοκολατα! Ηθελα την συγκεκριμενη!! Κοριτσια δεν παω καλααααα......

Κι εγω το παθαινω αλλα αν δεν βρισκω τιποτα και πουθενα συμβιβαζομαι με αλλα ομως οπωσδηποτε θα τοο θυμαμαι και με τη πρωτη ευκαιρια το παιρνω..............ετσι μια φορα ζηλεψα μελιτζανες παπουτσακι απο την διπλανη μου η οποια μου ειπε κιολας θες? γιατι πηγα να ζητησω κατι και απο ντροπη ειπα οχι οχι..........την αλλη μερα εκανα κι εγω αλλα με εφαγαν οι ατιμες!!!!!! Κι εγω παντα στην τσαντα μου εχω κατι σε κρακερακι, ή ξηρους καρπους, ή φρουτο...............πλακα εχει!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Το babyoil δεν κανει κοριτσια? Γιατι εγω βαζω απο αυτο και στην κοιλια και στο στηθος (οχι θηλες) .............αν δεν κανει να παρω κιι εγω απο το φαρμακειο!

Το babyoil λένε πρέπει να το βάλεις σε υγρό δέρμα για να κάνει ενυδάτωση... αλλιώς έχει το αντίθετο αποτέλεσμα! Τουλάχιστον αυτό λένε, δεν έχω προσωπική άποψη όμως.

Μπορείς αντί για baby oil όμως να βάζεις βαζελίνη, 2 φίλες μου έτσι έβγαλαν τις εγκυμοσύνες τους και έμειναν πολυ ευχαριστημένες. Κάθε βράδυ παστώνανε με βαζελίνη την κοιλιά, βάζανε και ένα φαρδύ φανελάκι από πάνω και όλα οκ.

Κορίτσια μου σας αφήνω προς το παρόν, γιατί έχω έμπνευση.... παω να γράψω διδακτορικό!! xxxx

Εγω στη αρχη εβαζα βαζελινη και μου ειπε μια γνωστη μου οτι εχει μεσα πετρελαιο και μου ειπε να την σταματησω. Βαζω το πρωι μια κρεμα για ραγαδες που πηρα απο το φαρμακειο και το βραδυ βαζω baby oil. Αμα ειναι να κανω ραγαδες..θα κανω οσες κρεμες και να βαλω!

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...