Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες................

Μαριαννα πες μου που θες να μιλαμε κι εγινε.........εδω ή στο αλλο?... Γιατι εδω μονες ειμαστε.

Εμενα παντως εχει αρχισει και φαινεται εντονα η καθετη γραμμη αλλα οχι τοσο εντονα πανω απο τον αφαλο οσο απο κατω........κι αυτο που λες Αννα μπορει και να ισχυει εν μερει........γιατι η συνυφαδα μου που ειχε αγορι εκανε ενω η αλλη οχι κι εκανε κοριτσι............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Φλορετα σε ειχα ξαναρωτησει και νομιζω οτι δεν θα το ειδες γιατι δεν μπηκες πολυ μεσα..........θα ηθελες να μου πεις που εκανες β επιπεδου και ποσο? Αν οχι δεν πειραζει απλα το ξαναλεω σε περιπτωση που δεν το ειδες το μηνυμα.........

Σ'ευχαριστω.........

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

οχι Δωρακι δεν τα εχουμε ξαναπει!καλως ορισες κιολας, με το καλο το παιδακι σου:D:D!!!!

Να'σαι καλα!!!!! Κι εσυ με το καλο να το υποδεχτεις......κι επειδη η λιστα ειναι πολυ πισω για να μην ψαχνω...........ξερουμε τι ειναι ετσι? Τι περιμενουμε λοιπον?

εγω κοριτσια δεν εχω αυτη την γραμμη ακομα!

παντως και μια ξαδερφη μου που την ειχε και εντονη κιολας,κοριτσι εκανε!

Ααααα, δηλαδη μπορει να μην ισχυει κιολας :( Δεν κρυβω οτι θελω αγορακι κι εχω αδυναμια σε αυτα αλλα δεν πειραζει...........ειχα μια ελπιδα παραπανω και με τη γραμμη αλλα ας ειναι και κοριτσι :tongue::tongue:

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Καλημέρα κορίτσια! Μόλις μπήκα σπίτι, είχα πάει για κάτιο πληρωμές σε τράπεζες.. Τι κάνετε? Μιας κ λέτε για τις γραμμές, στο γιο μου είχα μια έντονη πολύ σκούρα γραμμη (ενω είμαι ξανθια ανοιχτοχρωμη) που εμφανίστηκε πριν καν μάθω οτι είμαι εγκυος.. Τώρα σε αυτη την εγκυμοσύνη τίποτα!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Να'σαι καλα!!!!! Κι εσυ με το καλο να το υποδεχτεις......κι επειδη η λιστα ειναι πολυ πισω για να μην ψαχνω...........ξερουμε τι ειναι ετσι? Τι περιμενουμε λοιπον?

Ααααα, δηλαδη μπορει να μην ισχυει κιολας :( Δεν κρυβω οτι θελω αγορακι κι εχω αδυναμια σε αυτα αλλα δεν πειραζει...........ειχα μια ελπιδα παραπανω και με τη γραμμη αλλα ας ειναι και κοριτσι :tongue::tongue:

Εννοείται γερό να ναι πάνω από όλα, αλλά είναι ωραία να έχεις το πρώτο σου παιδάκι αγοράκι!! Εγω θα τον έχω μονάκριβο τον μπουμπούκο μου!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

ευχαριστω Δωρα μου!αγορακι εχουμε!!!

μπορει και να ισχυει δεν ξερω τι να σου πω,πρωτη φορα το ακουω να σου πω την αληθεια!!μπορει να εχεις αγορακι ποιος ξερει!!πανω απο ολα γερο να ειναι!δεν σας εχει πει ο ντοκ τι μπορει να ειναι?καθολου δεν φαινοταν?

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Ωραιο θεμα ανοιξα με τις γραμμουλες ε? Να ρωτησω και κατι αλλο? Εχετε λιγουρες για συγκεκριμενα φαγητα και να λετε το θελω ΤΩΡΑ??? Εγω εχω τρελαθει! Χθες στις 10 το βραδυ ηθελα κεικ!! Καθησα και εφτιαξα και εκανε ο καλος μου μια πατατα και ανεβασε την θερμοκρασια να ζεσταθει ο φουρνος και μετα ξεχασε να την χαμηλωσει....και καηκε το κεικ.....:cry: Εβαλα τα κλαματα!! Μολις συνηλθα καθησα και εφτιαξα αλλο γιατι ηθελα ντε και καλα εκεινη τη στιγμη να φαω κεικ!! Στις 12.30 το βραδυ καταφερα και εφαγα επιτελους!! Βεβαια το πρωτο κεικ καλο βγηκε, λιγο απο πανω αρπαξε, το εκοψα και μια χαρα ηταν το υπολοιπο. Αλλα ειχα τοσα νευρα..... που εφτιαξα και δευτερο! Δεν πειραζει! 2 ατομα ειμαστε στο σπιτι, 2 κεικ... ο καθενας εχει το δικο του!! :tongue:

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Εννοείται γερό να ναι πάνω από όλα, αλλά είναι ωραία να έχεις το πρώτο σου παιδάκι αγοράκι!! Εγω θα τον έχω μονάκριβο τον μπουμπούκο μου!!!

Απ'οτι καταλαβα τωρα εχεις κοριτσακι ε? Εγω αν γινοταν ολα να τα κανω αγορια θα τα εκανα...για τοση τρελα με τα αγορια μιλαμε..........παντα ηθελα 3 και τα 3 αγορια........σαν την πεθερα μου, δικαιο εχει η παροιμια "σαν γεννηθει η νυφη της πεθερας θα μοιασει"...........αλλα παντα σκεφτομαι κοριτσι για να μην μου κατσει στραβα αν ειναι τελικα! ασχημο ακουγεται ε? Θα χαρω και με κοριτσι δε λεω..............

ευχαριστω Δωρα μου!αγορακι εχουμε!!!

μπορει και να ισχυει δεν ξερω τι να σου πω,πρωτη φορα το ακουω να σου πω την αληθεια!!μπορει να εχεις αγορακι ποιος ξερει!!πανω απο ολα γερο να ειναι!δεν σας εχει πει ο ντοκ τι μπορει να ειναι?καθολου δεν φαινοταν?

Οχι οχι Χριστινακι δεν μας ειπε τιποτα και δεν βοηθουσε κιολας το μωρο.........ειχε πολυ κλειστα ποδια και λυγισμενα και ολο εδειχνε να δυσανασχετει που το κοιτουσαμε και το ενοχλουσαμε!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Καλημέρα!!

Μαριαννάκι εντύπωση μου κάνει αυτή η οριζόντια γραμμή που λες... Ρώτα το γιατρό σου να μας λυθεί η απορία!

Φλορέτα, δοκίμασε αμυγδαλέλαιο!!! Εκτός του ότι λένε ότι προλαμβάνει τις ραγάδες, είναι απίστευτα ανακουφιστικό για τους πόνους λόγω τεντώματος της κοιλιάς!

Αννούλα με το καλό να δείτε το μπεμπάκι σας το απόγευμα! Θα σας πει και φύλο ίσως;

Ζουνίτσα καλά να περάσετε στην Αθήνα!! Να μας πεις νέα από το γιατρό!

Χριστίνα ούτε εγώ έχω ακόμα τη γραμμή, παρόλο που είμαι μελαχρινή και το μωρό μας είναι 99% αγορι!!!

Δωράκι αγόρι θες;;; Μακάρι να είναι αγόρι λοιπόν!!! Στη β' επιπέδου θα σας το πει;

Μαράκι δουλειές κι εσύ πρωί πρωί; Κι εγώ τώρα που είμαι όλη μέρα σπίτι μου φαίνεται ότι κάνω πιο πολλές δουλειές από όταν δούλευα!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Φλορετα σε ειχα ξαναρωτησει και νομιζω οτι δεν θα το ειδες γιατι δεν μπηκες πολυ μεσα..........θα ηθελες να μου πεις που εκανες β επιπεδου και ποσο? Αν οχι δεν πειραζει απλα το ξαναλεω σε περιπτωση που δεν το ειδες το μηνυμα.........

Σ'ευχαριστω.........

αχ ναι χίλια συγνώμη...

έπαθα ένα σοκ τις τελευταίες μέρες που τα κορίτσια μου βγήκαν αγόρια και αποσυντονίστηκα εντελώς! Σου στέλνω π.μ.

Και Δωράκι να ξέρεις, πολυ κουράγιο μου δίνεις που θέλεις αγόρια... εγώ έπαθα τραμπάκουλο!

Ωραιο θεμα ανοιξα με τις γραμμουλες ε? Να ρωτησω και κατι αλλο? Εχετε λιγουρες για συγκεκριμενα φαγητα και να λετε το θελω ΤΩΡΑ??? Εγω εχω τρελαθει! Χθες στις 10 το βραδυ ηθελα κεικ!! Καθησα και εφτιαξα και εκανε ο καλος μου μια πατατα και ανεβασε την θερμοκρασια να ζεσταθει ο φουρνος και μετα ξεχασε να την χαμηλωσει....και καηκε το κεικ.....:cry: Εβαλα τα κλαματα!! Μολις συνηλθα καθησα και εφτιαξα αλλο γιατι ηθελα ντε και καλα εκεινη τη στιγμη να φαω κεικ!! Στις 12.30 το βραδυ καταφερα και εφαγα επιτελους!! Βεβαια το πρωτο κεικ καλο βγηκε, λιγο απο πανω αρπαξε, το εκοψα και μια χαρα ηταν το υπολοιπο. Αλλα ειχα τοσα νευρα..... που εφτιαξα και δευτερο! Δεν πειραζει! 2 ατομα ειμαστε στο σπιτι, 2 κεικ... ο καθενας εχει το δικο του!! :tongue:

καλέ χαρά στο κουράγιο σου!!! Εγώ όχι, δεν έχω λιγούρες σε τέτοιο βαθμό. Απλά όταν πεινάω, ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ! Πρέπει να φάω αμέσως!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...