Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

κοριτσάκια μου για τον πόνο στη μέση σας το είχα γράψει και πριν μερικές εβδομάδες...Πήρα έναν κορσε εγκυμοσύνης από το mothercare που στηρίζει τη μέση και την κοιλιά και με βοήθησε πάρα πολύ!! Είναι σα μεγάλη βράκα που καλύπτει όλη την κοιλιά και κάτω έχει ένα οριζόντιο λάστιχο που ελαττώνει την πίεση από το βάρος της κοιλιάς. Τον αγόρασα κάπως σφιχτούτσικο, τον έδειξα στη γυναικολόγο και μου είπε ότι έτσι πρέπει να είναι. Η γυναικολόγος μου σύστησε να το πάρω. Από τότε που τον πήρα τον φοράω κάθε μερα ανελιππώς, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και μου μείωσε τους πόνους και στη μέση και στην κοιλια :P Εγώ τα περνάω αυτά πριν από εσας γιατί κουβαλάω περισσότερο βάρος λόγω των διδύμων :P

φιλάκια σε όλες, σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση... Έχω σχεδόν εξοικειωθεί με την ιδέα ότι θα κάνω αγοράκια, κάθε μέρα και καλύτερα ;);)

Διαφημίσεις

Αnnoula τι ωραία που ένιωσες το μπεμπάκι σου!!!!!!

Εμένα η δικιά μου σήμερα κάνει όλη μέρα κωλοτούμπες:P:p:p και μ αρέσει.........

τρελά

Καληνύχτα κοριτσάκια τα λέμε αύριο!

Για το ζεστό μπάνιο και εγώ έχω ακούσει ότι δεν κάνει. Πάντως μια φορά που είχα ρωτήσει το γυναικολόγο αν κάνει να βάλω θερμοφόρα στην πλάτη μου είχε πει ότι καλύτερα όχι, γιατί μπορέι να υπερθερμανθεί η περιοχή και αυτό δεν είναι καλό. Άρα μάλλον αυτό φοβούνται.

Floreta; Αγοράκια τελικά έ;;;; Αυτό και αν είναι έκπληξη. Πάντως όλοι όσοι έχουν παιδιά και των δύο φίλων μου λένε ότι θα πάθω έρωτα με το αγόρι και ότι είναι διαφορετικά. Δεν μπορώ να το φανταστώ, οπότε περιμένω...

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Καλημερα σας!! Τ κανετε? Εμενα με ξυπνησε ο μικρουλης με τις κλωτσιες του. :tongue: Χθες οοοολη μερα σταματουσε λιγο και ξανα κλωτσουσε, ετσι το βραδυ ηρεμησε και με αφησε να κοιμηθω! Αλλα στις 7.30 σημερα αρχισε παλι να στροφουρναει και να κλωτσαει! Μα δεν κοιματε καθολου? Χθες τραβηξα και βιντεο με το κινητο, ειχε κατσει χαμηλα αριστερα στην κοιλια και κλωτσαγε και φαινεται στο βιντεο να κουνιεται η κοιλια σε εκεινο το σημειο!!!:eek:

Ηθελα κατι να σας ρωτησω και ολο το ξεχνουσα, στην κοιλια μου, απο τον αφαλο μεχρι το εσωρουχο περιπου εχω μια σκουρα γραμμη. Παρατηρησα πως δεν εχω μονο αυτη την καθετη γραμμη, αλλα εχω και μια οριζοντια (περιπου στο λαστιχο του παντελονιου) και εχει σχηματιστει ενας σταυρος! :confused::confused::confused: Εχω ακουσει για την μελανο γραμμη η οποια ειναι καθετη... αλλα και για οριζοντια...δεν εχω ακουσει..:confused: Το εχει καμια σας?

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!! Δεν είναι καμία μέσα αλλά εγώ θα σας γράψω την χαρά μου!!!!

Το μπεμπάκι μου χθες το βράδυ στις 8 μου έριξε την πρώτη του κλοτσιά!!!!!!!!!

Και σήμερα αν και δεν έχω νιώσει ακόμα κλοτσιά, νιώθω πώς κάτι κινείτε στην κοιλίτσα μου...χιχιχιχι!!!!!

Καλημερα!!!!!!τι ωραια που ενοιωσες το μπεμπακι σου !!!!!!!!!ανυπομονω κ εγω να το νοιωσω το δικο μου!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!! Τ κανετε? Εμενα με ξυπνησε ο μικρουλης με τις κλωτσιες του. :tongue: Χθες οοοολη μερα σταματουσε λιγο και ξανα κλωτσουσε, ετσι το βραδυ ηρεμησε και με αφησε να κοιμηθω! Αλλα στις 7.30 σημερα αρχισε παλι να στροφουρναει και να κλωτσαει! Μα δεν κοιματε καθολου? Χθες τραβηξα και βιντεο με το κινητο, ειχε κατσει χαμηλα αριστερα στην κοιλια και κλωτσαγε και φαινεται στο βιντεο να κουνιεται η κοιλια σε εκεινο το σημειο!!!:eek:

Ηθελα κατι να σας ρωτησω και ολο το ξεχνουσα, στην κοιλια μου, απο τον αφαλο μεχρι το εσωρουχο περιπου εχω μια σκουρα γραμμη. Παρατηρησα πως δεν εχω μονο αυτη την καθετη γραμμη, αλλα εχω και μια οριζοντια (περιπου στο λαστιχο του παντελονιου) και εχει σχηματιστει ενας σταυρος! :confused::confused::confused: Εχω ακουσει για την μελανο γραμμη η οποια ειναι καθετη... αλλα και για οριζοντια...δεν εχω ακουσει..:confused: Το εχει καμια σας?

Καλημερα τι ωραιο ξυπνημα!!!!!!!εμενα αρχισε να φαινεται τωρα αυτη η καθετη γραμμη για την οριζοντια που λες μοιαζει με την καθετη?μηπως ειχες φαγουρα κ εγινε σαν γρατζουνια κατι?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα τι ωραιο ξυπνημα!!!!!!!εμενα αρχισε να φαινεται τωρα αυτη η καθετη γραμμη για την οριζοντια που λες μοιαζει με την καθετη?μηπως ειχες φαγουρα κ εγινε σαν γρατζουνια κατι?

Καλημερα. Η οριζοντια ειναι ιδια με την καθετη! Δεν ειναι απο γρατζουνια. Στην αρχη νομιζα οτι με πιεζει το παντελονι και μου εχει αφησει οριζοντια γραμμη, αλλα τελικα δεν ειναι σημαδι, το εχω μονιμα οπως και την καθετη γραμμη. Τι να πω?? Τοσοι που με εχουνε σταυρωσει....

Καλημέρα σε όλες!!!

Μαριάννα αυτό που λες για την οριζόντια γραμμή περίεργο μου ακούγεται, δεν το είχα ξανακούσει...

Εγώ από χτες έχω επιφανειακό πόνο γύρω από τον αφαλό σε μια ακτίνα 3-4 εκατοστά! Σα ντόνατ δηλαδή... Σα να έχει ταλαιπωρηθεί πολύ το δέρμα γύρο από τον αφαλό. Ακόμη ευτυχώς δεν έχω ραγάδες αλλά φοβάμαι ότι δε θα τις αποφύγω ;)

Καλημερα. Η οριζοντια ειναι ιδια με την καθετη! Δεν ειναι απο γρατζουνια. Στην αρχη νομιζα οτι με πιεζει το παντελονι και μου εχει αφησει οριζοντια γραμμη, αλλα τελικα δεν ειναι σημαδι, το εχω μονιμα οπως και την καθετη γραμμη. Τι να πω?? Τοσοι που με εχουνε σταυρωσει....

Καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!

Μαριαννάκι και εγώ σταυρώνω συνέχεια την κοιλιά μου αλλά δεν έχω βγάλει ούτε κάθετη ούτε οριζόντια γραμμή!!!! Όταν ξαναπάς για υπέρηχο ρώτα τον γυναικολόγο σου!!! Πάντως για την κάθετη γραμμή εδώ στην Κρήτη λένε πώς όταν κάνεις αγόρι τη βγάζεις.....δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο, απλά το αναφέρω!!!

sJcip3.png

eNortjKzUjIyMDQzNleyBlwwFWgC0A,,04.png

Διαφημίσεις

κορίτσια καλημέρες κ από εμάς!!!! επιτέλους δευτέρα και φεύγουμε για Αθήνα για δουλίτσες-ψώνια κ ραντεβού με γιατρό!!!! θα μπώ το βράδυ που θα γυρίσουμε...!!!!!!!

έβλεπα κ κάτι όνειρα σήμερα... σήριαλ!!! θα τα πούμε το βραδάκι.... φιλάκια σε όλες!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Αχ κι εγώ το ιδιο zounitsa αλλά νομίζω σ εμένα έφταιγε το οτί είδα ένα έργο χθες στο mega..... Εύχομαι μια πολύ ωραία μέρα να περάσεις!!!

Και εγώ έχω γιατρό στις 7 το απόγευμα!!!!

sJcip3.png

eNortjKzUjIyMDQzNleyBlwwFWgC0A,,04.png

Αχ κι εγώ το ιδιο zounitsa αλλά νομίζω σ εμένα έφταιγε το οτί είδα ένα έργο χθες στο mega..... Εύχομαι μια πολύ ωραία μέρα να περάσεις!!!

Και εγώ έχω γιατρό στις 7 το απόγευμα!!!!

Καλημερα! Ποτε θα κανεις την β επιπεδου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...