Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μένα!

Κορίτσια, δείτε τι ανακάλυψε μια φίλη μου συνεγκυούλα, που είναι σκέτη "γάτα": στο www.genna.gr έχει τις τιμές όλων των μαιευτηρίων και συγκριτικούς πίνακες, μάλιστα! Λέει και το εξής πολύ ενδιαφέρον:

"Τις πρώτες μέρες της ζωής του νεογνού γίνονται μέσα στο μαιευτήριο μια σειρά από υποχρεωτικές εξετάσεις και κάποιες προαιρετικές για όσους γονείς το επιθυμούν. Οι υποχρεωτικές (π.χ. χολερυθρίνη, ομάδα Rhesus, έλεγχος G6PD, κ.α.) στις περισσότερες κλινικές δεν χρεώνονται επιπλέον εφόσον για το νεογνό βγει αριθμός Α.Μ.Κ.Α. εντός του χρόνου παραμονής στο μαιευτήριο. Συνήθως η διαδικασία αυτή απαιτεί περισσότερο χρόνο από το χρόνο νοσηλείας της μητέρας στο μαιευτήριο, και για αυτό το λόγο κάποια μαιευτήρια μπορεί να σας ζητήσουν σαν εγγύηση κάποιο ποσό (που κυμαίνεται μεταξύ 250-300 ευρώ), το οποίο θα σας επιστρέψουν όταν προσκομίσετε τον ΑΜΚΑ του νεογνού εντός κάποιου χρονικού διαστήματος που καθορίζεται από το εκάστοτε μαιευτήριο."

Δείτε στο http://www.genna.gr/diadikasies/ όπου έχει και link με τη διαδικασία για την απόκτηση του ΑΜΚΑ.

Άννα, μπράβο που κατάλαβες το μωράκι σου! Για πες, πώς ήταν η κλωτσιά, δυνατή; Σε ποιο σημείο; Εγώ κατά καιρούς κάτι νοιώθω αλλά μετά δεν είμαι σίγουρη αν είναι το μωράκι ή όχι.

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

milinaki ήταν σαν να με έσπρωξε κάτι μέσα από την κοιλιά μου, στον αφαλό δίπλα το ένιωσα!! Δεν ήταν δυνατή, ένα σπρωξιματάκι ήταν!!!!! Πιο πριν ένιωθα κάτι σαν μπουρμπουλήθρες μέσα στην κοιλιά μου και αυτό όχι συνέχεια!! Αλλά την κλοτσίσα την διέκρινα...ήταν ξεκάθαρο το χτυπηματάκι και όταν το νιώσεις θα το καταλάβεις αμέσως!!!!

sJcip3.png

eNortjKzUjIyMDQzNleyBlwwFWgC0A,,04.png

Αχ, τι καλά... κι εγώ ένοιωθα κάτι σαν μπουρμπουλήθρες μερικές φορές χαμηλά και αριστερά στην κοιλίτσα και μια - δυο μέρες τώρα δεν νοιώθω μπουρμπουλήθρες αλλά κάτι ανεπαίσθητα χτυπηματάκια, σαν μικρά "γκλουπ", δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς. Μάλλον είναι το μωράκι αλλά δεν είναι κάτι δυνατό και σαφές και μετά αναρωτιέμαι, το ένοιωσα ή όχι;

tt18a28c.aspx

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

καλως ηρθατε στην παρεα μας Δωρακι και Αννα, με το καλο τα μπουμπουκια σας!!

Νεφελακι τελειος ο γιοκας σου,μπραβο κοριτσακι μου!!!!

Αnat εγινες ροζουλι!!!!!!!!!!!!!με το καλο η κορακλα σου!!!!

floreta με το καλο η β επιπεδου,ολα θα ειναι απλα τελεια,να απολαυσεις τις μικρουλες σου!!!!!!

Μαριαννα και σεις για πολιτικο πατε?και μεις μια απο τα ιδια,εχουμε μαζεψει την χαρτουρα και παμε για τις αδειες!!!αντε η ωρα η καλη!!!!!!!

Με το καλό κορίτσι μου και σε σας, η ωρα η καλή!!

Κορίτσια, να σας ρωτήσω κάτι ακόμα. Διάβασα κάπου ότι τα ζεστά μπάνια βοηθάνε στην οσφυαλγία αλλά αλλού έχω διαβάσει ότι οι έγκυοι δεν πρέπει να κάνουν μπάνιο σε νερό που είναι πάνω από 37 βαθμούς, το οποίο για μένα δεν είναι ζεστό, είναι εντελώς παγωμένο... Ξέρετε κάτι;

Κ εγώ έχω διαβάσει οτι απαγορεύονται τα ζεστά μπανια και οτι το νερο μπορεί να ναι ζεστό αλλάόχι καυτό! Χλιαρό δηλαδή! Δύσκολο όταν έχει κρυο..

milinaki μου οσφυαλγια κυησης ειχα εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη και βεβαια το επαθα και τωρα.Ειχα παει και σε ορθοπεδικο αλλα μου ειπε ειναι λογω εγκυμοσυνης,δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Μονο depon και κομπρεσες με θερμοφορα.Σε ανακουφιζει απο το πονο και χαλαρωνει τους μυες της λεκανης.Αλλα εχει πολυ πονο.Εγω υπαρχουν μερες που δεν βολευομαι πουθενα απο το πονο,ουτε καθιστη,ουτε ξαπλωμενη.

Floreta μου με το καλο τα αγορακια σου.Φανταζομαι το σοκ σου αλλα σκεψου οτι τα αγορια ειναι δεμενα με τις μαμαδες οποτε θα σε εχουν στα οπα οπα τα αγορια του σπιτιου.....

Εγω κοριτσια σημερα πηγα για τις καθεριωμενες αιματολογικες.Μια χαρα ειναι οποτε την αλλη εβδομαδα θα δω παλι το μπεμπη μου...Θα δουμε και το θεμα του πλακουντα που με εχει αγχωσει πολυ αλλα milinaki μου εδωσες ελπιδες και ειμαι αισιοδοξη οτι θα ανεβει και δεν θα υπαρχει προβλημα.Μακαρι να εισαι το γουρι μου!!!!

Κοριτσια τωρα που το θυμηθηκα φτανει και η καμπυλη ζαχαρου.Στην πρωτη εγκυμοσυνη την ειχα κανει 26 εβδομαδες.Σε 2,5 εβδομαδες ...μπλιαχ....Οι δευτερομανουλες ποτε την ειχατε κανει την προηγουμενη φορα?Νομιζω μεταξυ 24-26 εβδομαδων σωστα?

llrUp3.png

ubP7p3.png

Ναι σωστα και εγω 26 εβδομάδων την είχα κάνει.. πωπωπωπω το χειρότερο μου μπλιααααχ :shock::shock::shock:

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!! Δεν είναι καμία μέσα αλλά εγώ θα σας γράψω την χαρά μου!!!!

Το μπεμπάκι μου χθες το βράδυ στις 8 μου έριξε την πρώτη του κλοτσιά!!!!!!!!!

Και σήμερα αν και δεν έχω νιώσει ακόμα κλοτσιά, νιώθω πώς κάτι κινείτε στην κοιλίτσα μου...χιχιχιχι!!!!!

Τι καλά!!! Τώρα ετοιμάσου θα το ακούς συχνά!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Κορίτσια μου καλησπέρα!!

Συγνώμη αλλά δεν πρόλαβα να σας διαβάσω ακόμη...

Γυρίσαμε από τη β επιπέδου και έχουμε δύο υγειέστατα.....ΑΓΟΡΙΑ!!!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο έχω σοκαριστεί.... από την αυχενική και μετά που μας είπαν ότι κατά 80% περιμέναμε δύο κορίτσια ονειρεύομαι φουστανάκια και φιογκάκια... είχαμε βρει ακόμη και ονόματα!!! Έχω πάθει μεγάλο τραμπάκουλο! Δεν μπορώ να καταλάβω πως η γυναικολόγος μου δεν έχει δει τίποτα τόσο καιρο... και το κέντρο προγεννητικού ελέγχου που κάναμε αυχενική και σήμερα τη β επιπέδου είναι ένα από τα καλύτερα και γνωστότερα της Θεσ/νίκης... πως κάνανε όλοι λάθος όλο αυτόν το καιρό; Δεν το χωράει το μυαλό μου!! Δεν είναι ότι δεν ήθελα αγόρια, είναι απλά ότι έχει 2 μήνες που ονειρεύομαι ρόζ! Έχω πάθει μεγάλο σοκ σας λέω... πείτε ρε κορίτσια τί θετικό έχουν τα αγοράκια μπας και με συνεφέρετε!!! Δε θέλω να ακούγομαι αχάριστη, χαίρομαι πάρα πολύ που τα παιδάκια μου είναι καλά! Απλά ήταν διπλό φάουλ και της γυναικολόγου και της γενετίστριας και κυριολεκτικά δεν μπορώ να το πιστέψω....Πάλι καλά που δεν είχα αγοράσει κανένα φουστανάκι!

Σε άφησα για το τέλος! Καταρχην έχεις 2 υγειεστατα μωράκια και αυτό είναι που προέχει!!! Κατανοώ το σοκ σου γιατι είχες προετοιμαστει ψυχολογικά για ροζ, αλλά να ξέρεις τα αγοράκια έχουν άλλο δέσιμο με τη μαμά μεγαλώνοντας! Εμένα ο μικρός πέρασε φάση αυτόλλητο με τον μπαμπά του, και ακόμα δείχνει να τον ''προτιμάει'' γιατι δεν τον βλέπει τόσο όσο εμένα, στα ζόρια του όμως όλο μαμα και μάμα είναι! Όταν μου λέει μαμά μου σαγαπώ πολύ, η ερχεται και με σφιγγει και μου λέει μανούλα μου μανούλα μου λιώνω! Έτσι θα είσαστε κ εσείς! Άσε που θα σε έχουν μονάκριβη στο σπίτι, στα ώπα ώπα!!! Ο υπναρούλης και ο ατακτούλης λοιπόν!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι)

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι)

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013 (Κοριτσάκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Αννούλα τι ωραία που το ένιωσες το μωράκι σου!!! Από δω και πέρα δε θα σε αφήσει σε ησυχία....

Millinaki λογικά αυτά που νιώθεις είναι το μωράκι σου! Μην περιμένεις πολύ δυνατές κλωτσιές από τώρα!!

Μαράκι η καμπύλη ζαχάρου είναι υποχρεωτική; Υπάρχει περίπτωση να τη γλιτώσω αν οι εξετάσεις που κάνω κάθε μήνα είναι καλές; Δε μπορώ να με τρυπάνε καθε τρεις και λίγο...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Αννούλα τι ωραία που το ένιωσες το μωράκι σου!!! Από δω και πέρα δε θα σε αφήσει σε ησυχία....

Millinaki λογικά αυτά που νιώθεις είναι το μωράκι σου! Μην περιμένεις πολύ δυνατές κλωτσιές από τώρα!!

Μαράκι η καμπύλη ζαχάρου είναι υποχρεωτική; Υπάρχει περίπτωση να τη γλιτώσω αν οι εξετάσεις που κάνω κάθε μήνα είναι καλές; Δε μπορώ να με τρυπάνε καθε τρεις και λίγο...

Από όσο ξέρω ναι, είναι γιατι αν θυμάμαι καλά (και αν έχω καταλάβει καλά) μετράνε πως αντιδραει ο οργανισμός σου στη γλυκόζη, για αυτο και σου πέρνουν αίμα μια φορά πριν πάρεις τη γλυκόζη, κ μια φορα μετα από μια ωρα ( η πολλές φορες φορές και μετα από 2 και από 3 ανάλογα τι έχει γραψει ο γιατρός!) Καλά θα ήταν να τη γλυτωναμε, είναι πολύ απαισια η γευση της, το τρύπημα παλεύεται.. :P

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Μαράκι, αντί για γλυκόζη δεν μπορούμε να φάμε κανένα γλυκό; Τόσο χάλια είναι η γλυκόζη;

ΑΧ ναι ναι ναι να πάρουμε να τσακίσουμε καμιά τεραστιων διαστασεων λακτα η κανένα τσουρεκάκι με σοκολάτα!! Χαχαχα βασικά δεν θυμάμαι κ αν είναι γλυκόζη η κάτι τέτοιο, εμένα μου είχε θυμίσει αυτό το σιρόπι που βαζουν στις καφετεριες στον καφε καμιά φορά αντι για ζαχαρη κ σου λένε είναι σιρόπι γλυκόζης.. Τέτοια γευση είχε και ήταν πολύ δεν ήταν ένα κουταλάκι :cry:

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Ενώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την αιμοληψία και είμαι και αιμοδότρια χρόνια, από τότε που έμεινα έγκυος όποτε προσπαθούν να μου πάρουν αίμα οι φλέβες μου δε δίνουν ούτε σταγόνα, μου ζουλάνε τις βελόνες, σπάνε οι φλέβες, με τρυπάνε 1-2 φορές σε κάθε χέρι και γυρνάω σπίτι με τα χέρια μελανιασμένα!!! Δε θα το αντέξω... Θα ρωτήσω το γιατρό αν μπορώ να το αποφύγω!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Ενώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την αιμοληψία και είμαι και αιμοδότρια χρόνια, από τότε που έμεινα έγκυος όποτε προσπαθούν να μου πάρουν αίμα οι φλέβες μου δε δίνουν ούτε σταγόνα, μου ζουλάνε τις βελόνες, σπάνε οι φλέβες, με τρυπάνε 1-2 φορές σε κάθε χέρι και γυρνάω σπίτι με τα χέρια μελανιασμένα!!! Δε θα το αντέξω... Θα ρωτήσω το γιατρό αν μπορώ να το αποφύγω!

Απαπαπα τι τραβάς κ εσυ! Μπράβο σου πάντως που εισαι αιμοδότρια.. Είναι και ο συζυγος και σκέφτομαι μετά τη γέννα να γίνω κ εγω, τόσοι άνθρωποι το έχουν ανάγκη! Μπράβο! Αχ ναι ρωτα τον κ πες μας κ εμάς.. σιχαίνομαι αυτη τη γεύση!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Τώρα πια δεν είμαι! Νομίζω ότι στην εγκυμοσύνη δεν κάνει να δίνεις αίμα, αλλά ούτως ή άλλως με αυτά που τραβάω δε θα το έκανα... Θα τον ρωτήσω σε 2 εβδομάδες που θα έχουμε πάλι ραντεβού!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κορίτσακια έχετε facebook? Στείλτε μου άμα θέλετε με πμ τα ονομα να σας κάνω add ή πείτε μου να σας στείλω το δικό μου. Μη τα γράφουμε και δημόσια γιατι είναι περίεργες εποχές και ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...