Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γειά σου Δωράκι!!!! Τί κάνεις??? Τελικά είδες τον υπέρηχο που λέγαμε????

Καλημερα Αννα...............καλα ειμαι, σημερα ησυχα! Ανησυχω λιγο γιατι την αλλη παρασκευη θα πρεπει να περασω επιτροπη στο ικα για να εγκρινουν την αδεια και φοβαμαι μη δεν τη παρω αλλα ειπα να αφησω να περασει ηρεμα η εβδομαδα που ανοιξε και ο καιρος να ξανα ανησυχησω την πεμπτη το βραδυ!!!!!!!Εσυ ολα καλα?

Αααααα, ναι το ειδα.............fl ειναι η τιμη και ακου η μετρηση crl με βγαζει 16ε1η, η μετρηση του οστου 16ε4η.........ενταξει μικρη διαφορα αλλα επειδη ειπες για την εβδομαδα οτι παιζει ρολο...........

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Καλημερα Αννα...............καλα ειμαι, σημερα ησυχα! Ανησυχω λιγο γιατι την αλλη παρασκευη θα πρεπει να περασω επιτροπη στο ικα για να εγκρινουν την αδεια και φοβαμαι μη δεν τη παρω αλλα ειπα να αφησω να περασει ηρεμα η εβδομαδα που ανοιξε και ο καιρος να ξανα ανησυχησω την πεμπτη το βραδυ!!!!!!!Εσυ ολα καλα?

Αααααα, ναι το ειδα.............fl ειναι η τιμη και ακου η μετρηση crl με βγαζει 16ε1η, η μετρηση του οστου 16ε4η.........ενταξει μικρη διαφορα αλλα επειδη ειπες για την εβδομαδα οτι παιζει ρολο...........

Ωραία και μένα η fl τιμή με έβγαζε 16εβδ. και 4ημ....... Αλλά ποιά ήταν η τιμή του fl σας???

sJcip3.png

eNortjKzUjIyMDQzNleyBlwwFWgC0A,,04.png

Ωραία και μένα η fl τιμή με έβγαζε 16εβδ. και 4ημ....... Αλλά ποιά ήταν η τιμή του fl σας???

215mm ειναι η τιμη αλλα εγω βαση μωρου και βαση ημερολογιου ημουν 16ε1η..........παιζει ρολο αυτο? Σημερα δηλαδη αν μετραω απο το οστο θα επρεπε να ειμαι 17ε1η. Μπερδευομαι μωρε μ'αυτα......Στον ιδιο υπερηχο η μετρηση του κεφαλιου με βγαζει 18ε1η. Ε, 4 μηνων ειμαι και δεν ξερω τι ειναι το μωρο....αι στο καλο πια με τις εβδομαδες και τις μετρησεις.......Εσυ τωρα απαντησε μου βεβαια σε οτι ξερεις ε?.............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

215mm ειναι η τιμη αλλα εγω βαση μωρου και βαση ημερολογιου ημουν 16ε1η..........παιζει ρολο αυτο? Σημερα δηλαδη αν μετραω απο το οστο θα επρεπε να ειμαι 17ε1η. Μπερδευομαι μωρε μ'αυτα......Στον ιδιο υπερηχο η μετρηση του κεφαλιου με βγαζει 18ε1η. Ε, 4 μηνων ειμαι και δεν ξερω τι ειναι το μωρο....αι στο καλο πια με τις εβδομαδες και τις μετρησεις.......Εσυ τωρα απαντησε μου βεβαια σε οτι ξερεις ε?.............

Και πόσοι λέει ότι είναι οι παλμοί του μωρού???

Άσε το ημερολόγιο σου, η κάθε μέτρηση του μωρού βγάζει μια διαφορετική ημερομηνία (εβδομάδες και μέρες εννοώ) και αν παρατηρήσεις κάθε φορά λέει και μια άλλη ημερομηνία τοκετού!! Εγώ μετράω με βάση το ημερολόγιο μου και απλά πέφτω έξω 2-3 μέρες αλλά ούτε ο ίδιος ο γιατρός δεν ξέρει ακριβώς να σου πει, και αυτός με ένα ημερολογιάκι μετράει με βάση την τελευταία ημερομηνία περιόδου σου, οπότε και εσύ έτσι μέτρα!!!!

sJcip3.png

Διαφημίσεις

Και πόσοι λέει ότι είναι οι παλμοί του μωρού???

Άσε το ημερολόγιο σου, η κάθε μέτρηση του μωρού βγάζει μια διαφορετική ημερομηνία (εβδομάδες και μέρες εννοώ) και αν παρατηρήσεις κάθε φορά λέει και μια άλλη ημερομηνία τοκετού!! Εγώ μετράω με βάση το ημερολόγιο μου και απλά πέφτω έξω 2-3 μέρες αλλά ούτε ο ίδιος ο γιατρός δεν ξέρει ακριβώς να σου πει, και αυτός με ένα ημερολογιάκι μετράει με βάση την τελευταία ημερομηνία περιόδου σου, οπότε και εσύ έτσι μέτρα!!!!

Παλμους δεν γραφει γιατι τους παλμους τους μετρησε με ενα αλλο σαν υπερηχο αλλα ειχε μονο ηχο και σε συνδυασμο με τους δικους μου, οποτε δεν ξερω γιατιι δεν μου ειπε........τα κατεγραψε στην καρτελα κι απλα ειπε οτι ειναι πολυ καλα κι ετσι δεν ρωτησα! Ε, τοτε ειμαι οσο λεει το τικερακι κι οπως ειπες καθε φορα +/- 2 μερες καθε φορα. Τελος παντων δεν βαριεσαι, οπως ειπε κι αυτος ή αγορι ή κοριτσι θα ειναι...........Σ'ευχαριστω παντως που ασχολεισαι!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Παλμους δεν γραφει γιατι τους παλμους τους μετρησε με ενα αλλο σαν υπερηχο αλλα ειχε μονο ηχο και σε συνδυασμο με τους δικους μου, οποτε δεν ξερω γιατιι δεν μου ειπε........τα κατεγραψε στην καρτελα κι απλα ειπε οτι ειναι πολυ καλα κι ετσι δεν ρωτησα! Ε, τοτε ειμαι οσο λεει το τικερακι κι οπως ειπες καθε φορα +/- 2 μερες καθε φορα. Τελος παντων δεν βαριεσαι, οπως ειπε κι αυτος ή αγορι ή κοριτσι θα ειναι...........Σ'ευχαριστω παντως που ασχολεισαι!

Μα θα σκάσω κι εγώ με το μπεμπέ σου!!! Να έχουνε μάθει δύο κοπέλες μετά από σένα και εσένα ο γιατρός να μην σου λέει ούτε τί υποπτεύεται!!!!!!!!! Πάντως είσαι σίγουρη??? Δεν γράφει πουθενά πάνω στον υπέρηχο FHR: ...BPM έτσι γράφονται οι παλμοί.....και εμένα μου δίνει και ένα άλλο χαρτί που δεν δείχνει υπέρηχο αλλά γράφει αναλυτικά τις μετρήσεις και εκεί γράφει κάπου και το φύλο....σε μένα SEX: FEMALE

sJcip3.png

Μα θα σκάσω κι εγώ με το μπεμπέ σου!!! Να έχουνε μάθει δύο κοπέλες μετά από σένα και εσένα ο γιατρός να μην σου λέει ούτε τί υποπτεύεται!!!!!!!!! Πάντως είσαι σίγουρη??? Δεν γράφει πουθενά πάνω στον υπέρηχο FHR: ...BPM έτσι γράφονται οι παλμοί.....και εμένα μου δίνει και ένα άλλο χαρτί που δεν δείχνει υπέρηχο αλλά γράφει αναλυτικά τις μετρήσεις και εκεί γράφει κάπου και το φύλο....σε μένα SEX: FEMALE

Οχι τιποτα τετοιο δεν λεει γιατι με αλλο μηχανημα τους μετρησε...........Η αληθεια ειναι οτι επειδη ρωτουσα επιμονα ο γιατρος προσπαθησε να το δει απο αλλες πλευρες αλλα τα ποδαρακια ηταν πολυ μαζεμενα και κλειστα και δεν βοηθουσε......μας πηρε χαμπαρι κι ολο κρυβοταν!

Παντως κι εγω οι περισοοτερες εδω βλεπω οτι στο περιπου απο την αυχενικη ξερουνε αλλα ειδες κι η Φλορετα.......ηξερε για κοριτσακια και τελικα αγορακια ειναι!!!!!!!!!!!

Λοιπον Αννουλα θα σε χαιρετησω γιατι γυρισε ο αντρας και πρεπει να τηγανισω για να φαμε!!!!!!!! Σ'ευχαριστω και παλι που ασχοληθηκες και τα λεμε!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Ναι ναι ο γιατρος μου την εκανε την αυχενικη στο ιατρειο του.................

Ο γιατρός σου μας έχει κουράσει πολύ!!!! Εμένα στα χαρτιά της αυχενικής πάλι το έγραφε και εγώ δεν το είχα δει!!!! Βέβαια δεν ξέρω αν αυτό που γράφει στα χαρτιά το γράφει ο γιατρός ή το βγάζει ως συμπέρασμα ο υπέρηχος!!!!!

Χάρηκα που τα είπαμε και μακάρι να βοήθησα σε κάτι(έστω στο μέτρημα των εβδομάδων....:?)!!!!!!!! Και εγώ πάω να κάνω μαμ!!!!!

Καλό μεσημέρι, καλό όρεξη και φιλάκια!!!!!!!

sJcip3.png

Κορίτσια, επειδή βλέπω ότι συζητάτε για τις μετρήσεις στον υπέρηχο, εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι αυτά δεν έχουν και τόση σημασία, γιατί τα μωράκια σε κάποιες φάσεις αναπτύσσονται πιο γρήγορα στην κοιλίτσα και σε άλλες πιο αργά, γι' αυτό και οι διαφορετικές τιμές. Για να βγει η υπερηχογραφική ηλικία το computer συνδυάζει 4-5 διαφορετικές παραμέτρους αλλά ο γιατρός μου είπε ότι σε αυτά δίνουν σημασία μόνο άμα η διαφορά με την ηλικία σύμφωνα με την ημερομηνία της τελευταίας περιόδου είναι πάνω από δύο εβδομάδες. Οπότε μην ανησυχείτε, μερικές μέρες πάνω ή κάτω είναι αναμενόμενες και δεν σημαίνουν κάτι.

tt18a28c.aspx

Floreta, τι είναι αυτό που σου κάνανε κοριτσάκι μου; Δε μπορώ ούτε να φανταστώ το σοκ.... Πάντως τα αγοράκια είναι κι αυτά γλυκούτσικα!!! Άσε που έχουν έρωτα με τις μαμάδες οπότε θα έχεις 3 άντρες να τρέχουν από πίσω σου!!! Όταν ξεπεράσεις το σοκ και αρχίσεις τα ψώνια θα ανακαλύψεις ότι για τα αγοράκια υπάρχουν πολύ πιο όμορφα πραγματάκια που ξεφεύγουν από το κλασικό γαλαζιο...

Δωράκι καλύτερα που δε σου λέει ο γιατρός! Βλέπεις εδώ τι γίνεται... Υπομονή και θα το μάθουμε στην ώρα του!

Όσο για τις μετρήσεις, έχει δίκιο το millinaki! Οι μετρήσεις μετά την αυχενική είναι +/- 2 εβδομάδες, δεν αναπτύσσονται όλα τα μωρά με τον ίδιο ρυθμό και αρχίζει να παίζει ρόλο η κληρονομικότητα!! Οπότε κρατάμε την αρχική ΠΗΤ και περιμένουμε να δούμε πότε θα σκάσουν μύτη τα βλαστάρια μας!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!! Δεν είναι καμία μέσα αλλά εγώ θα σας γράψω την χαρά μου!!!!

Το μπεμπάκι μου χθες το βράδυ στις 8 μου έριξε την πρώτη του κλοτσιά!!!!!!!!!

Και σήμερα αν και δεν έχω νιώσει ακόμα κλοτσιά, νιώθω πώς κάτι κινείτε στην κοιλίτσα μου...χιχιχιχι!!!!!

sJcip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...