Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Τελικά ένα θεματάκι το έχουμε όλες με τη μέση, ε; Αν και εγώ είμαι μακράν το χειρότερο σαραβαλάκι, νομίζω ότι η περίπτωσή μου είναι εκτός συναγωνισμού! Περαστικά σε όλες τις ομοιοπαθούσες, σας αφήνω προς το παρόν και θα επανέλθω αργότερα!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Millinaki να πας ψώνια, ειδικά τώρα που άνοιξε οι καιρός και να δεις πόσο θα φτιάξει η διάθεσή σου!!! Για το μπάνιο δεν ξέρω κάτι... Ρώτα το γιατρό σου καλύτερα! Όσο για τη μέση, νομίζω ότι και πρόβλημα να μην είχες ποτέ με την εγκυμοσύνη αποκτάς!!! Υπομονή κοριτσάκια! 4 μήνες και κάτι έμειναν! Πού θα πάει θα περάσουν...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα!!

Συγνώμη αλλά δεν πρόλαβα να σας διαβάσω ακόμη...

Γυρίσαμε από τη β επιπέδου και έχουμε δύο υγειέστατα.....ΑΓΟΡΙΑ!!!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο έχω σοκαριστεί.... από την αυχενική και μετά που μας είπαν ότι κατά 80% περιμέναμε δύο κορίτσια ονειρεύομαι φουστανάκια και φιογκάκια... είχαμε βρει ακόμη και ονόματα!!! Έχω πάθει μεγάλο τραμπάκουλο! Δεν μπορώ να καταλάβω πως η γυναικολόγος μου δεν έχει δει τίποτα τόσο καιρο... και το κέντρο προγεννητικού ελέγχου που κάναμε αυχενική και σήμερα τη β επιπέδου είναι ένα από τα καλύτερα και γνωστότερα της Θεσ/νίκης... πως κάνανε όλοι λάθος όλο αυτόν το καιρό; Δεν το χωράει το μυαλό μου!! Δεν είναι ότι δεν ήθελα αγόρια, είναι απλά ότι έχει 2 μήνες που ονειρεύομαι ρόζ! Έχω πάθει μεγάλο σοκ σας λέω... πείτε ρε κορίτσια τί θετικό έχουν τα αγοράκια μπας και με συνεφέρετε!!! Δε θέλω να ακούγομαι αχάριστη, χαίρομαι πάρα πολύ που τα παιδάκια μου είναι καλά! Απλά ήταν διπλό φάουλ και της γυναικολόγου και της γενετίστριας και κυριολεκτικά δεν μπορώ να το πιστέψω....Πάλι καλά που δεν είχα αγοράσει κανένα φουστανάκι!

floreta αααααααααααααααααααααααααα πως να μην παθεις σοκ?καλα λες παλι καλα που δεν ψωνισες!!!

η αληθεια ειναι πως συμβαινουν αυτα ..τι να πεις?απο οτι θυμαμαι το ενα σου ελεγε σιγουρα κοριτσι και το αλλο δεν ηταν σιγουρη!!!!!!!!!!

πολλα θετικα εχουν και τα αγορια φανταζομαι,θα μας πουν και οι αγορομανες,το μονο σιγουρο ειναι οτι θα σου εχουν τρελη αδυναμια!!

ο αντρας σου τι ειπε?

NkOFp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα!!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο έχω σοκαριστεί.... από την αυχενική και μετά που μας είπαν ότι κατά 80% περιμέναμε δύο κορίτσια ονειρεύομαι φουστανάκια και φιογκάκια... είχαμε βρει ακόμη και ονόματα!!! Έχω πάθει μεγάλο τραμπάκουλο! Δεν μπορώ να καταλάβω πως η γυναικολόγος μου δεν έχει δει τίποτα τόσο καιρο... και το κέντρο προγεννητικού ελέγχου που κάναμε αυχενική και σήμερα τη β επιπέδου είναι ένα από τα καλύτερα και γνωστότερα της Θεσ/νίκης... πως κάνανε όλοι λάθος όλο αυτόν το καιρό; Δεν το χωράει το μυαλό μου!! Δεν είναι ότι δεν ήθελα αγόρια, είναι απλά ότι έχει 2 μήνες που ονειρεύομαι ρόζ! Έχω πάθει μεγάλο σοκ σας λέω... πείτε ρε κορίτσια τί θετικό έχουν τα αγοράκια μπας και με συνεφέρετε!!! Δε θέλω να ακούγομαι αχάριστη, χαίρομαι πάρα πολύ που τα παιδάκια μου είναι καλά! Απλά ήταν διπλό φάουλ και της γυναικολόγου και της γενετίστριας και κυριολεκτικά δεν μπορώ να το πιστέψω....Πάλι καλά που δεν είχα αγοράσει κανένα φουστανάκι!

ΧΤΎΠΗΜΑ ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΈΣΗ ΉΤΑΝ ΑΥΤΌ...!!!!!!!!!! τι νέο είναι αυτό καλέ????!!!!!!!

το καλό είναι οτι δεν θα ξεκολάνε από επάνω σου

το κακό είναι οτι θα πήξεις στα σώβρακα...... χαχαχαχαχαχαχαχαααααα

καλά να είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

milinaki μου οσφυαλγια κυησης ειχα εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη και βεβαια το επαθα και τωρα.Ειχα παει και σε ορθοπεδικο αλλα μου ειπε ειναι λογω εγκυμοσυνης,δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Μονο depon και κομπρεσες με θερμοφορα.Σε ανακουφιζει απο το πονο και χαλαρωνει τους μυες της λεκανης.Αλλα εχει πολυ πονο.Εγω υπαρχουν μερες που δεν βολευομαι πουθενα απο το πονο,ουτε καθιστη,ουτε ξαπλωμενη.

Floreta μου με το καλο τα αγορακια σου.Φανταζομαι το σοκ σου αλλα σκεψου οτι τα αγορια ειναι δεμενα με τις μαμαδες οποτε θα σε εχουν στα οπα οπα τα αγορια του σπιτιου.....

Εγω κοριτσια σημερα πηγα για τις καθεριωμενες αιματολογικες.Μια χαρα ειναι οποτε την αλλη εβδομαδα θα δω παλι το μπεμπη μου...Θα δουμε και το θεμα του πλακουντα που με εχει αγχωσει πολυ αλλα milinaki μου εδωσες ελπιδες και ειμαι αισιοδοξη οτι θα ανεβει και δεν θα υπαρχει προβλημα.Μακαρι να εισαι το γουρι μου!!!!

Κοριτσια τωρα που το θυμηθηκα φτανει και η καμπυλη ζαχαρου.Στην πρωτη εγκυμοσυνη την ειχα κανει 26 εβδομαδες.Σε 2,5 εβδομαδες ...μπλιαχ....Οι δευτερομανουλες ποτε την ειχατε κανει την προηγουμενη φορα?Νομιζω μεταξυ 24-26 εβδομαδων σωστα?

llrUp3.png

ubP7p3.png

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα!!

Τι λες τώρα????????????

Μια χαρά είναι και τα αγόρια τρυφερούδια σκέτα..... και η σχέση τους με τη μαμά ανάλογη μ αυτήν των μπαμπάδων με τις κόρες:P άντε τυχερούλα θα έχεις 3 άντρες να τρέχουν από πίσω σου!!!!!

Αλλά φαντάζομαι το σοκ.....

Τελεια τα νεα σου floreta μου!!! Εχεις 2 υγειεστατα μωρακια και αυτο εχει σημασια!! Πριν 5 χρονια που ηταν εγκυος η μητερα μου της ελεγαν οτι εχει κοριτσι μεχρι που στην β επιπεδου της ειπαν οτι εχει αγορι. Οσο να'ναι χαρηκα στην αρχη που θα φροντιζα ενα κοριτσακι για αδερφακι και απογοητευτηκα μολις εμαθα οτι ειναι αγορι. Να σου πω οτι ειναι ο ερωτας μου και λιωνω οταν μου λεει σ'αγαπαω μωρο μου! Εχουν και τα αγορακια την χαρη τους!! Το ντυσιμο τους, τα καρφακια που θελουν..αλλη φαση!! Μονο κανονισε να τα εχεις σουζα και να σε ακουνε γιατι θα ειναι δυσκολο αν δεν σε ακουνε μεγαλωνοντας!!

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!! Τί κάνετε???

Floretta εξίσου τέλεια είναι και τα αγοράκια....θα τους βάζεις τις τζινιές τους και τις πουκαμισιές τους, θα κάνετε μαλλί καρφάκι, θα φοράτε και κολώνια και θα τρέχουν τα κοριτσάκια από πίσω τους......χιχιχιχι...... Επίσης τα αγοράκια είναι πιο ερωτιάρικα από τα κοριτσάκια!!!! (μην παρεξηγηθώ...εννοώ πως εκδηλώνουν πιο εύκολα την αγάπη τους) ενώ τα κοριτσάκια καμιά φορά είναι πιο τσαούσες, πιο ανεξάρτητες και δεν θέλουν πολλά πολλά!!!

Μια συμβούλη....να τα θηλάσεις όσο μπορέσεις!!!!! Θα βοηθήσει πάρα πολύ στον δεσμό σας!!!!!! Δεν θα ξεκολλάνε από πάνω σου!!!!!!!

sJcip3.png

eNortjKzUjIyMDQzNleyBlwwFWgC0A,,04.png

Εγώ έχω έναν ξαδερφάκο που είναι 5 χρονών και με παίρνει τηλέφωνο (από 3 ετών το έκανε αυτό) και μου έλεγε "Ξαδερφούλα μου τί κάνεις?? σ αγαπώω πολύυυ" και λιώνω και γω όπως λέει η Μαριάννα!!!!!!!

sJcip3.png

Διαφημίσεις

Καλήμερα κουκλίτσες μου σήμερα το πρόγραμμά λέει κομμωτήριο και μετά μανικιούρ και για τελείωμα μεσημεριανό καφεδάκι με φίλες!!!!! Το αγοράκι μου δυστυχώς δουλεύει σήμερα:(

Εσείς τι μου κάνετε?

Γειά σου anat!!!! Μόνη σαν το λεμόνι εγώ εδώ μέσα!!χαχαχα... Υπέροχο το πρόγραμμά σου!!!!!!! Ζηλεύω!!!! Εγώ δεν ξέρω τί θα κάνω σήμερα.....και εμένα δουλεύει ο άντρας μου αλλά δεν ξέρει ακόμα τί ωράριο θα κάνει, σπαστό ή συνεχόμενο εννοώ....και είναι και αυτό ένα θέμα για να δω τί θα κάνω....

sJcip3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα!!

Τι λες, βρε Floreta! Δεν γίνονται αυτά!!!! Δικαιολογημένο το σοκ - αν και από την προηγούμενη φορά δεν σου είχαν πει ότι το ένα ίσως να είναι αγοράκι; Φαίνεται τα μωράκια ήταν πολύ απασχολημένα να ρίχνουν κλωτσιές το ένα στο άλλο στον προηγούμενο υπέρηχο και δεν είχαν πάρει καλή πόζα για να αποκαλύψουν τα προσόντα τους :P Μη στενοχωριέσαι, όμως, γιατί και τα αγοράκια είναι γλυκύτατα! Ποιος στη χάρη σου με τρεις άντρες να σε προσέχουν!!!

Ιωάννα μου, ευχαριστώ για τις συμβουλές, θα δοκιμάσω και τη θερμοφόρα. Ευτυχώς από χτες είμαι πολύ καλύτερα, τουλάχιστον μπορώ να κουνηθώ και να περπατήσω. Θα βγω και για μια βόλτα μήπως φταίει η πολλή ακινησία... Όσο για τον πλακούντα, μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά!

Anat, σούπερ πρόγραμμα βλέπω! Καλό καλλωπισμό!

tt18a28c.aspx

Καλημέρα!!!

Αχ βρε κορίτσια σας ευχαριστώ :P

Νομίζω είμαι καλύτερα σήμερα, αν και το βράδυ δεν κοιμήθηκα... ξυπνούσα στη μέση της νύχτας και έλεγα "Μα είναι δυνατόν;;" Ευτυχώς τελικά κοιμήθηκα στις 9 το πρωί μέχρι της 12 και στάνιαρα.

Αγόρια είναι πάντως σίγουρα, μας έδειξαν τα τσουτσουνάκια τους πολύ ξεκάθαρα... από τώρα έγιναν επιδειξίες, τα χρυσά μου! Πόπο τσίσα που έχουμε να φάμε στα μούτρα οταν θα αλλάζουμε πάνες... χιχιι!

Δεν έχω και ιδέα από αγόρια, εγω και η αδερφή μου κορίτσια... και η μαμά μου δυο αδερφές είναι...ποτέ δε με φαντάστηκα σε μια οικογένεια με 3 άντρες :tongue: ενιγουεη, ο άντρας μου θα αναλάβει να δίνει το καλό παράδειγμα τώρα :rolleyes:

Πάντως είμαι ήδη καλύτερα, σας ευχαριστώ!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες!

Γεια σας κοριτσια.....................

Ειστε πολλες κι εγω καινουργια και δεν μπορω να θυμηθω για μια μια κατι να πω................

Μεσες ειδα να πονανε πολυ σχεδον σε ολες (κι εμενα αλλα κυριως στη δουλεια)...................περαστικα σε ολες!

Και το μονο που θυμαμαι ειναι οτι Φλορετα τελικα αγορακια εχεις ε???????????? Εγω παντως τρελαινομαι για αγορια...............και τελικα μαλλον ο γιατρος μου γι'αυτο το λογο δεν μου εχει πει τιποτα για το φυλο του παιδιου!!!!!!!!! Ασε μην παθω κι εγω σοκ!!!!! Αν επιτρεπεται που εκανες την β επιπεδου και ποσο.......κανω γκαλοπ για να παω κι εγω!!!!!!!!! Να τα χαιρεστε παντως και να'ναι γερα!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...