Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Οκ… έχεις κάνει δηλαδή υστεροσκοπηση στο παρελθόν. Κοίτα, δες και τους άλλους γιατρούς και αποφασίζεις τι θα κάνεις. Νιώθω ότι δεν σε κάλυψε ο συγκεκριμένος. Περίμενε και το ραντεβού του ανδρολογου να δείτε αν συμπίπτουν τα λεγόμενα τους . 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Zounitsa, κι εμένα ο γυναικολόγος μου είπε να πάρω buscopan αλλά δε μου έκανε τίποτα. Με το ντεπόν ήταν κάπως καλύτερα αλλά και πάλι λίγα πράγματα... Αχ τι τράβηξες κι εσύ! Ελπίζω αυτή τη φορά να μην έχεις τέτοια προβλήματα!

Αννα, και σ' ανώτερα, δηλαδή και σε μεγαλύτερα φρούτα. Άντε και καρπούζι, χι χι!!!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Συγχωρέστε με αν δεν απαντάω συγκεκριμένα σε όσα κορίτσια αναφέρονται σε μένα αλλά θα βάλει ο άντρας μου την κεραία της τηλεόρασης στην ταράτσα και έτσι είμαι μια μέσα μια έξω....

sJcip3.png

eNortjKzUjIyMDQzNleyBlwwFWgC0A,,04.png

Έκανα εντριβή με οινόπνευμα χτες το βράδυ και με ανακούφισε για λίγο αλλά μετά πάλι τα ίδια. Τώρα για μασάζ το βλέπω λίγο δύσκολο να κουνηθώ να πάω μέχρι κανένα spa... θα βάλω τον αντρούλη μου να κάνει ό,τι μπορεί!

ρώτα για μασάζ, όταν έκανα φυσιοθεραπείες κάποτε μου είχαν πει οτι απαγορεύεται το μασαζ στην εγκυμοσύνη. το επαγγελματικό, τώρα η εντριβούλα καλό κάνει....:tongue::tongue:

WeDjp2.png

0hUop3.png

milinaki ειναι κοριτσακι ...και ειναι το αυτοκολλητακι μου γιατι το θηλαζω κιολας.Εγω στα κιλα μου παντως δεν εχω επανελθει 8 κιλα παραπανω ιμαι φοβαμαι να κανω και αυστηρη διαιτα αλλα μην σε αγχωνει και πολυ προεχει η εγκμοσυνη σου ,οταν γεννησεις θα σε απασχολησει αυτο

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

Zounitsa, κι εμένα ο γυναικολόγος μου είπε να πάρω buscopan αλλά δε μου έκανε τίποτα. Με το ντεπόν ήταν κάπως καλύτερα αλλά και πάλι λίγα πράγματα... Αχ τι τράβηξες κι εσύ! Ελπίζω αυτή τη φορά να μην έχεις τέτοια προβλήματα!

Αννα, και σ' ανώτερα, δηλαδή και σε μεγαλύτερα φρούτα. Άντε και καρπούζι, χι χι!!!

προς το παρόν ευτυχώς όλα καλά, αλλά έχω "ξεχειλώσει" από την προηγούμενη εγκυμοσύνη οπότε έχω χώρο χαχαχαχαχαχαααα

Άννα τέλεια, μπράβο, κ όπως λέει κ το μιλινάκι, κ εις ανώτερα....

Συγχωρέστε με αν δεν απαντάω συγκεκριμένα σε όσα κορίτσια αναφέρονται σε μένα αλλά θα βάλει ο άντρας μου την κεραία της τηλεόρασης στην ταράτσα και έτσι είμαι μια μέσα μια έξω....

δεν πειράζει κοριτσάκι μου....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Δεν απαγορεύεται το μασάζ απλά πρέπει να το κάνει εξειδικευμένος στις εγκυμοσύνης γιατί δεν πρέπει να ασκείται πολλή πίεση σε πατούσες, αστραγάλους και κοιλιά! Βέβαια το μασάζ από τον άντρα σου επιβάλλεται!!! Θα περάσετε και ωραία... ;) Όσο για την ακινησία και τα κιλά, δε σε αφήνει ο γιατρός να περπατάς λίγο κάθε μέρα; Δε μιλάω για γυμναστική ή τρέξιμο, απλά για λίγο περπάτημα να ξεπιάνεσαι!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κερασια, να ζήσει η αυτοκολλητούλα σου! Έχω ακούσει ότι με το θηλασμό καις και πολλές θερμίδες, οπότε φαντάζομαι ότι και χωρίς πολλή δίαιτα θα επανέλθεις γρήγορα στο κανονικό σου!

tt18a28c.aspx

Νεφέλη, ο γιατρός τώρα είπε να βγω και καμιά βολτίτσα αλλά με το που μου έδωσε το ελεύθερο δεν πρόλαβα να το χαρώ και μ' έπιασε αυτός ο νευρόπονος! Αλλά πού θα πάει, δε θα περάσει; Θα πάρω το αίμα μου πίσω για την ξάπλα των τελευταίων εβδομάδων... με καμιά γερή βόλτα στα μαγαζιά ;)

tt18a28c.aspx

Κορίτσια, να σας ρωτήσω κάτι ακόμα. Διάβασα κάπου ότι τα ζεστά μπάνια βοηθάνε στην οσφυαλγία αλλά αλλού έχω διαβάσει ότι οι έγκυοι δεν πρέπει να κάνουν μπάνιο σε νερό που είναι πάνω από 37 βαθμούς, το οποίο για μένα δεν είναι ζεστό, είναι εντελώς παγωμένο... Ξέρετε κάτι;

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

υπεφερες και συ βρε ζουνιτσα αμαν!!!

και μενα με ποναει λιγο η μεση μου αλλα οχι σε αυτη τη φαση ,για ντεπον και τετοια!

απλα κουραζομαι πολυ πιο ευκολα και δεν μπορω να κατσω πολυ ωρα ορθια!

NkOFp3.png

εγώ ξέρω οτι το νερό πρέπει να το αντέχεις, να μην σε καίει, γιατί το πολύ ζεστό προκαλεί συσπάσεις. όπως απαγορεύεται κ η ηλιοθεραπεία για τον ίδιο λόγο. μπορεί κ να λέω βλακείες όπως κ με το μασαζ. τι να σου πω???

WeDjp2.png

0hUop3.png

υπεφερες και συ βρε ζουνιτσα αμαν!!!

και μενα με ποναει λιγο η μεση μου αλλα οχι σε αυτη τη φαση ,για ντεπον και τετοια!

απλα κουραζομαι πολυ πιο ευκολα και δεν μπορω να κατσω πολυ ωρα ορθια!

εγώ πάντα είχα ένα θεματάκι με την μέση, κάτι το κληρονομικό (όλο το σόι του μπαμπά μου υποφέρει από μέση) κάτι το μπάσκετ που έπαιζα παλιά... δεν θέλει κ πολύ να σαραβαλιαστεί ο άνθρωπος.... χαχαχαχαα

κλά η 1η μου εγκυμοσύνη ήταν σήριαλ.... αφού να φανταστείς τελικά γέννησα πρώορα 30εβδ+5ημερών. το έζησα κ αυτό!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

εγώ πάντα είχα ένα θεματάκι με την μέση, κάτι το κληρονομικό (όλο το σόι του μπαμπά μου υποφέρει από μέση) κάτι το μπάσκετ που έπαιζα παλιά... δεν θέλει κ πολύ να σαραβαλιαστεί ο άνθρωπος.... χαχαχαχαα

αχαχαχχαχα καλα παμε ολες απο μεση δηλαδη!!σαραβαλακια ειμαστε:-P:razz:

αννα αντε και με το καλο καρπουζι ;);)

NkOFp3.png

Και εγώ έχω πρόβλημα με τη μέση μου κορίτσια!!! Ένα μήνα πριν μείνω έγκυος σκόνταψα και έπεσα κάτω, με αποτέλεσμα να τρανταχτεί η μέση μου και ένα νεύρο να πιάνεται από μυικό σπασμό!!!! Έτσι τώρα μόλις κάνω μια δουλειά μετά πρέπει να κάτσω για αρκετή ώρα και μετά να κάνω την επόμενη....πιάτα πλένω φανταστείτε και αν είμαι αρκετή ώρα όρθια στον νεροχύτη δεν μπορώ καθόλου μετά!!!!

milinaki περαστικάααα!!!!!!!!!

sJcip3.png

eNortjKzUjIyMDQzNleyBlwwFWgC0A,,04.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...