Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Οκ… έχεις κάνει δηλαδή υστεροσκοπηση στο παρελθόν. Κοίτα, δες και τους άλλους γιατρούς και αποφασίζεις τι θα κάνεις. Νιώθω ότι δεν σε κάλυψε ο συγκεκριμένος. Περίμενε και το ραντεβού του ανδρολογου να δείτε αν συμπίπτουν τα λεγόμενα τους . 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Αχ κορίτσια εγώ δεν έχω μάθει να αφήνω τίποτα στον άντρα μου.... Με εκνευρίζει να νιώθω υποχρεωμένη!!! Απλά τα κάνω σιγά σιγά και όσο αντέχω!

καταλαβαινω πως νιωθεις και γω ετσι ειμαι,θελω μονη μου να κανω τις δουλειες!αλλα ειμαστε για παλικαριες τωρα!και ειδικα στον αντρα σου μην νιωθεις υποχρεωμενη,βασικα εκεινοι ειναι "υποχρεωμενοι" να μας βοηθανε,το παιδι τους κουβαλαμε!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια καλη σας μερα.Μπηκα να γραψω στο καφε αυγουστου 2012 οπου ανηκω και επεσα πανω στο δικο σας.Σας ευχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και σε λιγο να κρατατε ολες σας τα υγιεστατα μωρακια σας.Εγω γεννησα τον Αυγουστο του 2012 και μου φαινεται ασυλληπτο πως περασε τοσο γρηγορα ολος αυτος ο χρονος......Με το καλο και παλι !

wDsdp3.png

Δίκιο έχεις Χριστινάκι, αλλά όσο αντέχω θέλω να κάνω πράγματα μόνη μου! Ακόμα και τα δύσκολα! Με κάνει να πιστεύω ότι δεν είμαι αδύναμη και ότι το μωράκι μου είναι πολύ πολύ δυνατό!! Το προηγούμενο το έχασα προσέχοντας τα πάντα, ενώ αυτό συνεχίζει όσο κι αν το βασανίζω....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Άννα μου, καλημέρα!!!!1 η παρουσία σου κ μόνο αρκεί.... χαχαχα

Νεφέλη δεν είναι υποχρέψση το να πεις στον άντρα σου να κάνει κάτι, εκμεταλλεύσου το τώρα γιατί μετά θα τρέχεις κ δεν θα φτάνεις κ ας σε βπηθάνε 10.....

Μιλινακι περαστικούλια σου!!!!! αχ μωρέ τι τραβάς!!! εμένα οσφυαλγία με είχε πιάσει στην 1η εγκυμοσύνη, στην 9η εβδομάδα. εκεί να δεις ούτε στην λεκάνη δεν μπορούσα να κάτσω, πόσο μάλλον να σηκωθω.... είναι κ αυτή η εποχή άτιμη. θέλει πολλή προσοχή. ξεκουράσου και σιγά-σιγά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

κοριτσακια καλη σας μερα.Μπηκα να γραψω στο καφε αυγουστου 2012 οπου ανηκω και επεσα πανω στο δικο σας.Σας ευχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και σε λιγο να κρατατε ολες σας τα υγιεστατα μωρακια σας.Εγω γεννησα τον Αυγουστο του 2012 και μου φαινεται ασυλληπτο πως περασε τοσο γρηγορα ολος αυτος ο χρονος......Με το καλο και παλι !
Δίκιο έχεις Χριστινάκι, αλλά όσο αντέχω θέλω να κάνω πράγματα μόνη μου! Ακόμα και τα δύσκολα! Με κάνει να πιστεύω ότι δεν είμαι αδύναμη και ότι το μωράκι μου είναι πολύ πολύ δυνατό!! Το προηγούμενο το έχασα προσέχοντας τα πάντα, ενώ αυτό συνεχίζει όσο κι αν το βασανίζω....

ευχαριστούμε κερασιά, να σου ζήσει το μωράκι σου κ άντε να βάλεις μπρος για 2ο.....

Νεφέλη μην το πολυζορίζεις όμως!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

milinaki περαστικα σου βρε κουκλα,πω πω αλλο κακο να μη σε βρει!!!

αννα καλως ηρθες και συ στην παρεα μας!!!!!!με το καλο το παιδακι σου!

κερασια σε ευαχαριστουμε πολυ,να χαιρεσαι το παιδακι σου!!

NkOFp3.png

Δεν το πολυζορίζω βρε! Άλλωστε μόλις αρχίσω να κουράζομαι νιώθω κάτι κλωτσιές ξεγυρισμένες και καταλαβαίνω ότι πρέπει να ρίξω λίγο τους ρυθμούς! Συνεννοούμαστε!!! Η οσφυαλγία τι είναι; Στη μέση; Περαστικά ρε millinaki! Κερασιά ευχαριστούμε! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κερασια, ευχαριστούμε για τις ευχές, κι εσύ να χαίρεσαι το παιδάκι σου! Είναι αγοράκι ή κοριτσάκι;

Zounitsa, πώς την έβγαλες με την οσφυαλγία; Πήρες κανένα φάρμακο; Πόσο καιρό έκανε να περάσει; Μου φαίνεται ότι όλα αυτά τα έπαθα επειδή έμεινα τόσο καιρό στο κρεββάτι... και έτρωγα και όλη την ώρα και πήρα 4 κιλά απότομα! Αλλά δε φταίω εγώ, υπήρχε διάσταση στη ζυγαριά στο ιατρείο και αυτή που έχω στο σπίτι, ζυγιζόμουνα στο σπίτι και νόμιζα ότι δεν έχω πάρει βάρος και είχα αγχωθεί και έτρωγα κάθε λίγο και λιγάκι! Μέχρι που ζυγίστημα προχτες στο ιατρείο και ήμουν 4 κιλά πάνω...

tt18a28c.aspx

Απ΄ό,τι διάβασα η οσφυαλγία είναι πόνος στη μέση αλλά μερικές φορές πάει και λίγο πιο πάνω, μέχρι κάτω από το θώρακα. Εμένα με έχει πιάσει στο δεξί πλευρό, στην πλάτη πάνω από τη μέση και ακριβώς κάτω από το θώρακα. Μιλάμε για απίστευτο πόνο!!! Αφού χτες έλεγα ότι ο τοκετός αποκλείεται να είναι χειρότερος!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

οσφυαλγία είναι πόνος που προέρχεται από την μέση και χτυπάει όπου να'ναι... εμένα με χτυπούσε στο αριστερό πόδι, κούτσαβλος!!! χαχαχα μου είχε ο γιατρός να πέρνω byscopan. μετά στον 5ο μήνα και αφού το στομάχι μου είχε πάει κάτω από την καρδιά (το καταλαβαινα οτι ήταν εκεί) έτρωγα μισό νεκταρίνι, το στομάχι μου φούσκωνε και ακουμπούσε στο πλευρό και με τρύπαγε. δεν μπορούσα να κάτσω σε καρέκλα. έπρεπε να είμαι ή ξάπλα ή όρθια. κ εκεί μου είχε παι να πέρνω ντεπόν και να μην ταλαιπωρούμε και να τρώω κάθε ένα τέταρτο-εικοσάλεπτο ελάχιστα έτσι ώστε να προλαβαίνει το στομάχι να χωνεύει. τρελά πράγματα.......

WeDjp2.png

0hUop3.png

Έκανα εντριβή με οινόπνευμα χτες το βράδυ και με ανακούφισε για λίγο αλλά μετά πάλι τα ίδια. Τώρα για μασάζ το βλέπω λίγο δύσκολο να κουνηθώ να πάω μέχρι κανένα spa... θα βάλω τον αντρούλη μου να κάνει ό,τι μπορεί!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...