Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπέρα,

φαντάζομαι θα εννοεί προεμφυτευτικό. Αυτό θα είναι το ιδανικό γιατί θα ξέρεις ότι βάζεις άριστα έμβρυα. Για το σπερμα τι ακριβώς είπε; Τι πρωτόκολλο πρότεινε δηλαδή; 
      αυτό που σου είπα το πρωί, κανείς υστεροσκοπηση και στέλνεις και δείγμα για το era test. Επισης era test ή scratching κάνουμε συνήθως μετά από 1-2 αποτυχημένες ετ. Οπότε οκ αυτά τα σχόλια τα κάνουν για να τα κάνουν. 

Αυτό ακριβώς που σου ειπε. Τι εννοείς δεν βγάζει νόημα; Φυσικός σε εσένα, ο σύζυγος σου το ίδιο σπερμα έδωσε. Εννοώ με κατακερματισμό που ο άλλος σου γιατρός δεν το σχολιάζει καν. 
      Αυτός που πήγες τώρα, σου είπε τίποτα για την χαμηλή ΑΜΗ ότι είναι και χαμηλή ποιότητα; 

Εννοώ δεν είναι τόσο υψηλός ο κατακερματισμός που κάνει τη διαφορά. Είπε πως παίζει ρόλο προφανώς κ πως εφόσον είναι άντρας 35 ετών είναι πολύ νέος να έχει τέτοιο κατακερματισμό και αντιοξειδωτικό στρες.  
      Προτεινε εναλλάξ femara serpafar στον ίδιο κύκλο αλλά σε μεγαλύτερη δόση και όχι ενέσεις orgalutran όπως έκανα ως τώρα αλλά arvekap.

πρίν από 2 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Μου είχε προτείνει κι εμένα η κόρη του Πάντου τη συγκεκριμένη εξέταση για το Εύθραυστο Χ. Δεν φαίνεται στον καρυότυπο. Επίσης ο κίνδυνος είναι όντως μεγαλύτερος για τα αγόρια.

Ο Πάντος δεν μου την ανέφερε ποτέ και τελικά δεν την έκανα.

Όντως - η συχνότητα στα κορίτσια είναι 1/5000.

πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Να μου στείλεις ότι θέλεις δεν έχω πρόβλημα. Απλά να ξέρεις θα σου έγραφε κάπου αριθμό επαναλήψεων CGG και θα έγραφε αν είναι φυσιολογικό ή όχι. Δλδ κάπως έτσι βγαίνει το αποτέλεσμα. Και το γονίδιο είναι το FMR1. 

Δε μου επιτρέπει επισύναψη έτσι κ αλλιώς. Αναφέρει μόνο την τεχνική ζωνωσεων G- high resolution 550 bands. Αρα σίγουρα δεν είναι αυτό.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Είμαι από Αθήνα, εκεί είναι το πατρικό μου!!! Εγώ είμαι Ηράκλειο Κρήτης, είναι ο άντρας μου από δω!!!!!

Αννούλα κι εγώ αγαπώ Κρήτη! Η γιαγιά μου ηταν κρητικιά και ο άντρας μου από τα Χανιά!! Όλες τις διακοπές μας τις περνάμε κάτω :P:p

Τον έφερα τον άντρα μου στη Θεσσαλονίκη και τώρα που βρέχει και έχει κρύο εδώ πάνω, κάθε φορά που βλέπουμε δελτίο καιρού παραπονιέται ότι θέλει να πάει στο σπίτι του στην.... Αφρική!!! χοχοχοχο!

Διαφημίσεις

Είναι πολύ όμορφα!!!!! Κοριτσάκια μου σας αφήνω να τελειώσω το μαγείρεμα.....και να φάμε μετά με τον αντρούλη μου ο οποίος μόλις σχόλασε και πεινάει.....

Καλό μεσημέρι!!!!!!! Φιλάκια!!!!!!!

sJcip3.png

eNortjKzUjIyMDQzNleyBlwwFWgC0A,,04.png

Κορίτσια μου μόλις επέστρεψα από το γιατρό όλα τέλεια με τη β επιπέδου η μικρή 400γρ κινητικότατη μας χαιρετούσε και νομίζω ότι μοιάζει λιγάκι στο μπαμπά της!!! Είμαι πολύ χαρούμενη και το γιορτάζω αρχικά με μια φανταστική κρέπα και με ένα κεσεδάκι φράουλες!!!!! όχι για μένα....... για τη μικρή!!!!!!!!!

Αυτά...... θα κοιμηθώ ευτυχισμένη!!!!!

Κορίτσια μου μόλις επέστρεψα από το γιατρό όλα τέλεια με τη β επιπέδου η μικρή 400γρ κινητικότατη μας χαιρετούσε και νομίζω ότι μοιάζει λιγάκι στο μπαμπά της!!! Είμαι πολύ χαρούμενη και το γιορτάζω αρχικά με μια φανταστική κρέπα και με ένα κεσεδάκι φράουλες!!!!! όχι για μένα....... για τη μικρή!!!!!!!!!

χιχιχι!!!! Τέλεια!!!

μιαμ μιαμ.... ναι, η μικρή είναι που ζητά την κρέπα....

Όνειρα γλυκά παρέα με τη μικρούλα σου :P:p:p

καλημερα μπραβο κοριτσακι τελεια νεα!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!! Τι κάνετε? Εγω ήπια χθες το κρασάκι μου το βραδυ και πλέον είμαι πολύ πολύ ανανεωμένη! ΧΑΧΑ ! Anat μου μπράβο για τη μπουμπούκα σας! Με το καλό και οι υπόλοιπες κοπελες! Σημερα η Floreta ε?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Μαράκι η λίστα όλο μεγαλώνει.... Στο τέλος πλάκα δε θα έχει να κάνουμε και μια στατιστική ανάλυση του πόσες γεννήσαν κοντά στην ΠΗΤ τους και με τί απόκλιση;;

Αχαχαχα καλό ναι κ μετά να δεις θα καταλήξουμε ότι όλα τα φαινόμενα ακολουθούν...την Κανονική!!

:P:p:p:p:p

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Τέλεια νέα!! Λίγο απαιτητική μου φαίνεται η μικρούλα, αλλά να της χαλάσεις χατίρι; Δε γίνεται... Καλά έκανες στην κρέπα με τις φράουλες!!

Αχαχαχα καλό ναι κ μετά να δεις θα καταλήξουμε ότι όλα τα φαινόμενα ακολουθούν...την Κανονική!!

:P:p:p:p:p

Όλα τα μαθηματικά μυαλά εδώ μαζεύτηκαν;

Floreta μου καλά αποτελέσματα και στη δική σας β' επιπέδου!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα σας! Anat τελεια τα νεα απο την μικρουλα σου!!! Περιμενουμε σημερα και απο την Floreta!!

Εγω σηκωθηκα πρωι πρωι να παω με τον καλο μου στο δημαρχειο, δωσαμε ολη τη χαρτουρα και περιμενουμε να βγουνε οι αδειες για τον πολιτικο γαμο! Ξεμπερδευουμε σιγα σιγα...

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Καλημερα σας! Anat τελεια τα νεα απο την μικρουλα σου!!! Περιμενουμε σημερα και απο την Floreta!!

Εγω σηκωθηκα πρωι πρωι να παω με τον καλο μου στο δημαρχειο, δωσαμε ολη τη χαρτουρα και περιμενουμε να βγουνε οι αδειες για τον πολιτικο γαμο! Ξεμπερδευουμε σιγα σιγα...

Mε το καλό κουκλίτσα μου!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Mε το καλό κουκλίτσα μου!

Ευχαριστω πολυ!! Πρεπει να τελιωνουμε με καποια θεματα για να βαλουμε μπροστα τις ετοιμασιες για το παιδικο δωματιο και γενικα για το ψαξιμο!!

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

καλως ηρθατε στην παρεα μας Δωρακι και Αννα, με το καλο τα μπουμπουκια σας!!

Νεφελακι τελειος ο γιοκας σου,μπραβο κοριτσακι μου!!!!

Αnat εγινες ροζουλι!!!!!!!!!!!!!με το καλο η κορακλα σου!!!!

floreta με το καλο η β επιπεδου,ολα θα ειναι απλα τελεια,να απολαυσεις τις μικρουλες σου!!!!!!

Μαριαννα και σεις για πολιτικο πατε?και μεις μια απο τα ιδια,εχουμε μαζεψει την χαρτουρα και παμε για τις αδειες!!!αντε η ωρα η καλη!!!!!!!

NkOFp3.png

καλημερούδια κ από εμένα!!!!!!

anat μπράβο, μια χαρά η μικρή σου!!!!! τέλεια καλή συνέχεια!!! κ η κρέπα ακόμα πιο τέλεια.... όλα για το μωρό δεν έχουμε πει??? ότι θέλει αυτό... χαχαχαχαχααα

Μαράκι μπράβο που ανανεώθηκες.... έτσι πρέπει...

Φλορέτα περιμένουμε νέα..!!!!!

με το καλό οι νυφούλες μας!!!!!

εγώ μπορώ να πω οτι σήμερα κοιμήθηκα καλύτερα από τις υπόλοιπες νύχτες, ξύπνησα μόνο στις 6:30 το πρωί... ουάουυυυ κατά τα υπόλοιπα, τα ίδια, ευτυχώς!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...