Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Κοπέλα μου χειρότερο από το να διαγιγνώσκεται ο άντρας σου με καρκίνο στα 31 του δεν υπάρχει.

Αλλά του καθενός ο πόνος του φαντάζει ο μεγαλύτερος, είναι ανθρώπινο.

Αισιόδοξη δεν είμαι, αυτός είναι ο αγώνας μου: να αποδέχομαι τα βάσανα όπως και τις χαρές. 

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου,να είναι κάτι περαστικό για τον σύζυγο, δύναμη και στους δύο σας ,και να είστε σίγουροι ότι ο Θεούλης έχει για όλους μας ....

• Ευχή 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και στις κοιλίτσες τους!! Σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα.

Άννα καλώς ήρθες και με το καλό να έρθει και η μπέμπα σου.

Floreta μπράβο για τα καλά σου νέα. Φαντάζομαι τον χαμό που θα γίνεται στην κοιλία σου. Εμένα κορίτσια με βαράει εσωτερικά προς τον κόλπο και την ουρήθρα μου!!!

Νεφέλη μπράβο με τον λεβέντη σας άντε και σε μας τις υπόλοιπες!

Doraki με το καλό το μωράκι σου.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Καλά είμαι ζουνίτσα μου, εσύ? Ο μικρή σου? Σε φιλώ γιατι έχω μέλλον σήμερα με τις ασκήσεις!!!!!!

να πας κορίτσι μου κ καλά να περάσεις σήμερα!!!!

Άννα είναι το βαφτιστικό σου?? ή είσαι Ιωάννα?? εγώ είμαι Άννα, του χιονιά... χαχαχαχααα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε κορίτσια μου, θέλω να έρθει η δευτέρα που έχω ραντεβού να δω το μπεμπάκι μου. μερικές φορές αναρωτιέμαι αν όλα πάνε καλά, μετά συνέρχομαι κ το βγάζω από το μυαλό μου κ μετά πάλι τα ίδια..... αχχχχ αυτές οι αγωνίες θα μας τρελλάνουν. η πλάκα είναι οτι το νιώθω μερικές φορές το μπεμπέ, μετά λέω μπα δεν θα ήταν αυτό... γιατί έχω θέμα κ με το έντερο, "δουλεύει" συνέχεια...(ευτυχώς).

τι θα κάνει δεν θα έρθει??? θα έρθει....

WeDjp2.png

0hUop3.png

αχ βρε κορίτσια μου, θέλω να έρθει η δευτέρα που έχω ραντεβού να δω το μπεμπάκι μου. μερικές φορές αναρωτιέμαι αν όλα πάνε καλά, μετά συνέρχομαι κ το βγάζω από το μυαλό μου κ μετά πάλι τα ίδια..... αχχχχ αυτές οι αγωνίες θα μας τρελλάνουν. η πλάκα είναι οτι το νιώθω μερικές φορές το μπεμπέ, μετά λέω μπα δεν θα ήταν αυτό... γιατί έχω θέμα κ με το έντερο, "δουλεύει" συνέχεια...(ευτυχώς).

Καλά εε δεν έχω λόγια....ότι ακριβώς είπες ισχύει και για μένα.... την Δευτέρα έχω ραντεβού και ανυπομονώ να έρθει να ξέρω πώς όλα πάνε καλά...και ώρες ώρες νιώθω κάτι μπουρμπουλήθρες και λέω αυτό είναι το μωράκι μου και μετά από λίγο αναρωτιέμαι "μωρέ σίγουρα ήταν αυτό??"....γιατί και μένα το έντερο μου παραπονιέται γιατί δεν λειτουργεί καλά(σε αυτό διαφέρουμε....)χιχιχιχι

sJcip3.png

eNortjKzUjIyMDQzNleyBlwwFWgC0A,,04.png

Καλά εε δεν έχω λόγια....ότι ακριβώς είπες ισχύει και για μένα.... την Δευτέρα έχω ραντεβού και ανυπομονώ να έρθει να ξέρω πώς όλα πάνε καλά...και ώρες ώρες νιώθω κάτι μπουρμπουλήθρες και λέω αυτό είναι το μωράκι μου και μετά από λίγο αναρωτιέμαι "μωρέ σίγουρα ήταν αυτό??"....γιατί και μένα το έντερο μου παραπονιέται γιατί δεν λειτουργεί καλά(σε αυτό διαφέρουμε....)χιχιχιχι

αχ μωρέ, όλες τα ίδια περνάμε..... στην 1η μου εγκυμοσύνη, εμετούς, ημικρανίες χάλιααααα.... αλλά ήξερα οτι είναι καλά αφού όλα αυττά είναι σημάδια. τώρα καμία σχέση, και λέω μήπως τελικά δεν είνα όλα οκ?? θα μου πεις "άρρωστη είσαι κοπέλα μου??" όχι μωρέ κ ευτυχώς που δεν έχω όλα αυτά, αλλά με πιάνει η ανασφάλειά μου....

Αθήνα είσαι?? εγώ είμαι από επαρχία, τρίπολη, αλλα ο γιατρός μου είναι Αθήνα. βέβαια επειδή έχω λίγο βεβαρημένο ιστορικό με την προηγούμενη εγκυμοσύνη, έχω κ εδώ γιατρό που με παρακολουθεί.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Δώρα καλώς ήρθες!!! Κι εγώ από Θεσσαλονίκη, 32 χρονών, και περιμένω διδυμα κοριτσάκια!

Τώρα είδα οτι υπάρχει καφέ Σεπτεμβρη, αλλά έχω κάνει καλές φίλες εδώ και είμαστε ωραίο παρεάκι, κ έτσι δεν θα φύγω.

Μπράβο βρε zounitsa!!!! κι εμείς σε θέλουμε!!!:P:p

Θα ρθει, θα ρθει.... είναι φυσιολογικό που δεν το νιώθεις πολύ ακόμη, άντε να σιγουρέψουμε και το φύλο επιτέλους!!!

Μαράκι η λίστα όλο μεγαλώνει.... Στο τέλος πλάκα δε θα έχει να κάνουμε και μια στατιστική ανάλυση του πόσες γεννήσαν κοντά στην ΠΗΤ τους και με τί απόκλιση;; χιχι!

Εμένα κορίτσια με βαράει εσωτερικά προς τον κόλπο και την ουρήθρα μου!!!

ωχ...έβαλε στόχο το χειρότερο σημείο... υπομονή, θα αλλάξει θέση κάποια στιγμή φαντάζομαι :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...