Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

ισχυει! 

εκτός αν υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα όπως σε εμάς. Με επιβεβαιωμένες ωορρηξίες και τίποτα. 

Και ενώ έχουμε καλό σπερμοδιάγραμμα 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλώς μας ήτθες! έχουμε κ άλλες μανούλες του Σεπτέμβρη και υπάρχει μπόοοολικος χωρος στη λίστα μας. Κάτσε να σε βάλω κ εσενα!!!

Σ'ευχαριστω........μου το ειπαν τα κοριτσια που με προσκαλεσαν οτι εχει και σεπτεμβρη................το τικερακι μου βεβαια λεει 15/09 αλλα το εφτιαξα ετσι εγω γιατι ειμαι 16ε4η κανονικα αλλα ο γιατρος μου εχει αφησει την ιδια πητ με την αρχη..........και φυλο ακομα δεν ξερω ουτε στο περιπου οποτε θα ειμαι μαυρισμενη για αλλον ενα μηνα................καλως σας βρηκα λοιπον..................

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι βάλε με και μένα με ροζ!!!! Είπαμε μάλλον κοριτσάκι αλλά εγώ είμαι σίγουρη......ελπίζω το ένστικτο της μάνας να μην κάνει λάθος!!!!!!

ok boss! Μαρεσει το ροοοοοοζ

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι)

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι)

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013 (Κοριτσάκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγω τωρα μπερδευομαι.................που θα μιλαω βρε κοριτσια με εσας που ξερω? Εδω ή στο αλλο τοπικ?

Μαρακι εσυ κοριτσακι ε? Το πρωτο σου ειναι? Ηλικια? Παντρεμενη? Απο που? Πολλα ρωταω ε? Οτι θες απαντας!!!!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Τίποτα κορίτσι μου την έχω πάρει εργολαβία τη λίστα! Πες μου για σενα, είμαι κ εγω μικρομάνα και χαίρομαι να βλέπω και άλλες! Εγω είμαι 24 από Αθήνα και έχω το γιοκαρινι το ζωηρούλη τον Κωστη! Κ περιμένουμε την μπέμπα!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Τίποτα κορίτσι μου την έχω πάρει εργολαβία τη λίστα! Πες μου για σενα, είμαι κ εγω μικρομάνα και χαίρομαι να βλέπω και άλλες! Εγω είμαι 24 από Αθήνα και έχω το γιοκαρινι το ζωηρούλη τον Κωστη! Κ περιμένουμε την μπέμπα!

Να σου ζησει λοιπον Μαρακι ο Κωστης σου και με το καλο να υποδεχτειτε τη μπεμπα σας................

Εγω ειμαι 28 απο Θεσσαλονικη και θα ειναι το πρωτο μου πρωτα ο Θεος...........

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Εγω τωρα μπερδευομαι.................που θα μιλαω βρε κοριτσια με εσας που ξερω? Εδω ή στο αλλο τοπικ?

Μαρακι εσυ κοριτσακι ε? Το πρωτο σου ειναι? Ηλικια? Παντρεμενη? Απο που? Πολλα ρωταω ε? Οτι θες απαντας!!!!!!!!!

Γράφαμε ταυτόχρονα πριν κ δεν το ειδα! Λοιπόν είμαι 24 από Αθήνα, είναι το δεύτερο, έχω ενα γιο που είναι 3 χρονών και 4 περίπου μηνων και είμαστε 3μιση χρονια παντρεμενοι, παντρευτηκαμε με πολιτικό λίγο πριν γεννήσω!!!! Εσύ?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Να σου ζησει λοιπον Μαρακι ο Κωστης σου και με το καλο να υποδεχτειτε τη μπεμπα σας................

Εγω ειμαι 28 απο Θεσσαλονικη και θα ειναι το πρωτο μου πρωτα ο Θεος...........

Σε ευχαριστώ!! Αγαπώ Θεσαλλονικη, είμαι η μιση Βορειοελλαδίτισα να ξέρεις!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρες σε όλο το καφέ..!!!!

καλώς τα καινούρια κορίτσια, Άννα (συνονόματη) και Δώρα με το καλό τα μωράκια σας!!!!!

Νεφέλη μπράβο!!! τι ωραία που είναι..!!!!! άντε καλη συνέχεια!!!!

δωμάτια ετοιμάζεται?? εμείς το ένα δωμάτιο, της Αγγελικής, φυσικά το βάψαμε ροζ-μωβ τους 2 τοίχους (μετακομ'ισαμε το Νοεμβρη) και πρασινη-λαχανί κουρτίνα με τρέσα άσπρη με ρίγες από όλα τα χρώματα που ανέφερα. τους άλλους 2 τοιχους τους βάψαμε γκρι (σαν λευκό, τόσο ανοιχτό) που είναι κ το υπόλοιπο σπίτι. κάποια στιγμή θα φτιάξουμε τα δωμάτια των παιδιών, όταν αρχίσουν σχολεία, εφηβικά κατευθείαν. τώρα δεν έχουν ούτε ντουλάπα. έχω βάλει μία που είχα αγοράσει παλιά. το άλλο δωμάτιο, επειδή δεν ξέραμε τι παιδί θα κάνουμε, έχουμε αφήσει τους 3 τοίχους αυτό το γκριζάκι που σας είπα, κ τον ένα τοίχο μπλε. επειδή έχουμε βάψει το επάνω μέρος του τζακιού μπλε, είπα να μην πάει χαμένο κ να βάψουμε έτσι τον ένα τοίχο αυτού του δωματίου για να μην είναι τελείως άχρωμο. τωρά θα δούμε τι θα προκύψει κ αναλογα θα δούμε τι θα κάνουμε.

Δώρα κ εγώ 15/9 έχω ΠΗΤ αλλά λόγω καισαρικής βλέπω να γεννά λίγο νωρίτερα. Τώρα είδα οτι υπάρχει καφέ Σεπτεμβρη, αλλά έχω κάνει καλές φίλες εδώ και είμαστε ωραίο παρεάκι, κ έτσι δεν θα φύγω.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κορίτσια πάω να κάνω ασκησούλες γιατί πρέπει να τις παραδώσω το απόγευμα! Δεν ξέρω αν θα μπω το βραδυ γιατι θα πάω για ποτάκι με την κουμπαρούλα μου, αν καταφερω θα μπω από τη σχολή! Φιλιά σε όλες!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...