Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Ευχαριστούμε πολύ που μοιράστηκες μαζί μας την ιστορία σου. Αυτές οι ιστορίες δίνουν ελπίδα & αισιοδοξία σε όλες εμάς που ακόμα δεν τα έχουμε καταφερει. 
      Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και όλα να πάνε κατ’ευχην!🤞🏻♥️

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Floreta χαιρομαι που σταματησε το αιμα και περιμενουμε νεα σου αυριο!!

Αννα εμεις θα μετραμε οπως θελουμε και τελιωσε το θεμα! χαχαχα!!:D

anat αναμενουμε και απο εσενα τα νεα σου!!!!

Ο δικος μου ουτε και ξερω με πια λογικη μετραει την εγκυμοσυνη μου!! Προχθες με ρωτησε αν τωρα θα κλεισω τον 4ο!! Και του ειπα οχι, τωρα θα κλεισω τον 3ο!!!:tongue:

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Διαφημίσεις

Σήμερα το απόγευμα β επιπέδου και έχω μια αγωνία!!!!

Καλή επιτυχία!! Περιμένουμε συγκινητικές περιγραφές :P:p

Γειά σου floreta καλώς σας βρήκα!!!!! Και εσύ με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα τα κοριτσάκια σου (αν κατάλαβα καλά...)!!!!!

Ναι Αννούλα, καλά κατάλαβες! διδυμα κοριτσάκια περιμένουμε!

Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση.... είμαι στην φάση που έχω ακούσει το μωρό, σαν μπουρμπουλήθρες.....όχι κλοτσιά.... αλλά το ακούω μια φορά, άντε δυο τη μέρα....είναι φυσιολογικό έτσι???

sJcip3.png

eNortjKzUjIyMDQzNleyBlwwFWgC0A,,04.png

Ναι βρε! Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να νιώθεις κλωτσιές συνέχεια! Εμάς μας έκανε κλωτσιές που τις καταλάβαινε και ο άντρας μου τη 19η εβδομάδα και μετά από λίγο άρχισα να το νώθω συνέχεια! Παίζει ρόλο και η θέση του... Πάντως πριν τις 28 εβδομάδες δε δίνουμε σημασία στις κινήσεις! Εγώ τον νιώθω σχεδόν όλη μέρα και χθες στον υπέρηχο κατάλαβα ότι ούτε τις μισές κινήσεις του δε νιώθω!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Μαριάννα, άβυσσος το μυαλό τους! Ο δικός σου δε βιάζεται πολύ...

Ολο του εξηγω πως να μετραει και ολο μου λεει οοοοοτι να'ναι!! Εχω στο κινητο μια εφαρμογη που μου λεει καθε ποτε αλλαζω εβδομαδα, τι γινετε στο σωμα μου και τι στο μωρο, ποσο μεγαλωνει το μωρο και μπορω να γραφω τα κιλα μου, τι χαπια παιρνω, καθε ποτε εχω ραντεβου και διαφορα αλλα. Ετσι μου ερχετε να του βαλω αυτη την εφαρμογη στο κινητο του για να μην πεταει κοτσανες!!:D:D:D:D:D:D

Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση.... είμαι στην φάση που έχω ακούσει το μωρό, σαν μπουρμπουλήθρες.....όχι κλοτσιά.... αλλά το ακούω μια φορά, άντε δυο τη μέρα....είναι φυσιολογικό έτσι???

Εγω μια φορα εκει που κοιμωμουν ενιωσα κατι σαν μπουρμπουλιθρες και ξυπνησα! Μετα δεν ξανα ενιωσα τιποτα και καποια στιγμη ενιωσα την πρωτη κλωτσια... ε! απο τοτε δεν εχει σταματησει να κλωτσαει!!

Εμείς, περίπου εκεί που αλλάζουμε μήνα, όταν μας ρωτάνε πόσο είμαστε απαντάμε ταυτόχρονα 4 και 5 μηνών ή 5 και 6 μηνών!!!! Αφού θα νομίζουν ότι μιλάμε για διαφορετική εγκυμοσύνη!! Χαχαχ!!! Σας αφήνω για λίγο να πεταχτώ σούπερ!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα! Δεν πρόλαβα να μπω χθες βράδυ να σας πω νεα γιατί χαζέψαμε με το DVD και τις φωτογραφίες... Λοιπόν ο μικρούλης μας είναι αδυνατούλης 471 γραμμάρια και ψηλός 28 εκατοστά! Έκανε κάτι χαζά, μουτζωνότανε, πιπίλαγε τον αντίχειρά του, χαμογελούσε, καθόταν σταυροπόδι.... Κι εγώ καμάρωνα για τα κατορθώματά του!! Είναι ένας γλύκας!!!

Περιμένω να ξυπνήσετε σιγά σιγά να πιάσουμε πάλι την κουβέντα για τα ψώνια!!!

Καλημέρα! Τι όμορφη περιγραφή που έκανες για το μωράκι σου! Πολύ με συγκίνησες! Περήφανη μαμνούλα από τωρα, ε? Που να δεις όταν το γεννησεις!!!

Και εγω θελω να αρχισω να σκεφτομαι πως θα το φτιαξουμε το παιδικο δωματιο. Αν και ειναι βαμμενοι οι τοιχοι, σκεφτομαι μηπως βαλω καποιο αυτοκολητο να το διακοσμησω.

Μαριαννάκι δεν σου ευχήθηκα χθες, η ώρα η καλή και να είσαστε πάντα αγαπημένοι να καμαρωνετε το αγοράκι σας όταν έρθει με το καλό!

κ εμεις τωρα το δωματιο το χει ο αντρας μου γραφειο οταν θ αρχισουμε να το φριαχνουμε θα ρθει ο πεθερος μου που ειναι ζωγραφος να μου ζωγραφισει πανω στους τοιχους δε θελω να βαλω αυτοκολητα

Γεια σου ιωαννάκι, καιρό έχουμε να τα πούμε! Τι ωραία που έχετε ζωγράφο στην οικογένεια, καλύτερα αζωγραφιές, παρά αυτοκόλητα! Αν κ αυτά καλά είναι, αν δεν υπάρχει εναλλακτική!

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!!!!!!! Καινούργια σε αυτή την παρέα μα παλιά πλέον για το καφέ!!!!! Είμαι 23 χρονών και περιμένω το πρώτο μου παιδάκι με ΠΗΤ 30/8!!!!! Μάλλον είναι κοριτσάκι!!!! Χαίρομαι που σας γνωρίζω.......αν και κάποια κορίτσια τα ξέρω!!!!

ΩΩΩπππ καινούρια μικρομανούλα στην παρέα! Καλώς μας ήρθες και με το καλό το μωράκι σου! Θα σε βάλω στη λίστα και όταν μάθεις φύλο σιγουρα, το προσθέτουμε κ αυτό!

Κορίτσια μου καλημερούδια!!! Το αίμα σταμάτησε και το μωρά με κλωτσάνε συνεχώς οπότε είμαι ησυχη πια ;)

Μαράκι ευτυχώς σταμάτησε εντελώς το αίμα! Βέβαια κάθομαι σπίτι για σιγουριά, αλλά τουλάχιστον είμαι καλά!!! Εμείς έχουμε β επιπέδου αύριο!! Γιουπι!

Πολύ χαίρομαι Φλορέτα μου πάει και αυτο μια αγωνία ηταν και πέρασε, αντε με το καλό η β επιπέδου αύριο!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα:P

Επιτέλους είμαι κάπως καλύτερα μου έχει μείνει βέβαια ένας γαιδουρόβηχας!!!!

Να καλωσορίσω τα καινούργια κοριτσάκια Ράνια και Αννα με το καλο τα μωράκια σας!

Νεφελάκι μπράβο για τον παίδαρο που είναι και τσαχπινούλης και σας έκανε κολπάκια !!!! α!!!! το γλυκούλη μου:P

Φλορέτα ωραία νέα..... ξεκουράσου όμως μη ξεθαρρεύεις!

Ιωάννα τυχερή... ζωγράφος ο πεθερός!!!!

Με τα κιλά τώρα λόγω της ίωσης είμαι στα +2,5

Σε μένα ο γιατρός μου είπε πρακτικά ότι αλλάζω μήνα κάθε 8 του μήνα άλλοι γιατροί λένε μια εβδομάδα μετά την ημερομηνία της τελευταίας περιόδου εγώ ακολουθώ το δικό μου!

Σήμερα το απόγευμα β επιπέδου και έχω μια αγωνία!!!!

Περαστικά σου αντε να περάσει και ο βηχας να μην ταλαιπωρείσαι, και μεε το καλό και η β επιπέδου! περιμένουμε νεα, ε?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Αααααααα, τελικα στις μανουλες του αυγουστου ειστε γιατι εγω κοιτουσα για καφε αυγουστου.....................εδω λιστα υπαρχει να παρω μια πρωτη εικονα ή οχι?

Για οσες δεν με ξερουνε με λενε Δωρα κι εχω πητ μεχρι 21/09......ξεφευγω λιγο απο το μηνα σας αλλα μπαινω στο μηνα μου οταν εσεις θα γεννατε................δεν με πιανει?

Για οσες με ξερουν χαιρομαι που θα εχω και οικεια προσωπα να μιλαω..............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι)

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι)

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013 (Κοριτσάκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Αααααααα, τελικα στις μανουλες του αυγουστου ειστε γιατι εγω κοιτουσα για καφε αυγουστου.....................εδω λιστα υπαρχει να παρω μια πρωτη εικονα ή οχι?

Για οσες δεν με ξερουνε με λενε Δωρα κι εχω πητ μεχρι 21/09......ξεφευγω λιγο απο το μηνα σας αλλα μπαινω στο μηνα μου οταν εσεις θα γεννατε................δεν με πιανει?

Για οσες με ξερουν χαιρομαι που θα εχω και οικεια προσωπα να μιλαω..............

Καλώς μας ήτθες! έχουμε κ άλλες μανούλες του Σεπτέμβρη και υπάρχει μπόοοολικος χωρος στη λίστα μας. Κάτσε να σε βάλω κ εσενα!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι)

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι)

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013 (Κοριτσάκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...