Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 37,5 χρονών είμαι τώρα, 35,5 όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Όχι, προβλήματα με το σπέρμα δεν είχαμε.

Αποδέχομαι το το θέλημα του Θεού δεν σημαίνει επουδενί παραιτούμαι από τη μάχη της ζωής. Σημαίνει ότι αφήνομαι σε Αυτόν για όσα δεν ελέγχω και δεν ταλαιπωρούμαι με το εγωιστικό "γιατί σε εμένα". Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όταν το καταφέρνει κανείς ανεβαίνει επίπεδο πνευματικό, ηθικό και ψυχολογικό.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!!!!!!! Καινούργια σε αυτή την παρέα μα παλιά πλέον για το καφέ!!!!! Είμαι 23 χρονών και περιμένω το πρώτο μου παιδάκι με ΠΗΤ 30/8!!!!! Μάλλον είναι κοριτσάκι!!!! Χαίρομαι που σας γνωρίζω.......αν και κάποια κορίτσια τα ξέρω!!!!

sJcip3.png

eNortjKzUjIyMDQzNleyBlwwFWgC0A,,04.png

Διαφημίσεις

Σκεφτομαι κατι με ουδετερα χρωματα γιατι εχω μονο 1 παιδικο δωματιο και αν ερθει στο μελλον αλλο ενα παιδακι και ειναι κοριτσακι? Δεν θελω να τα κανω ολα μπλε.. Θελω μια μερα να κατσω να χαζεψω φωτογραφιες στο ιντερνετ μπας και παρω καμια ιδεα. Προς το παρον το δωματιο ειναι σε χρωμα σομον πολυ απαλο, ισα ισα να μην ηταν ασπρο.

Ιωαννα εγω στην αρχη ειχα ελαχιστους εμετους, αλλα δεν εχασα κιλα και πλεον τωρα ειμαι +6!!! Αρκετα ειναι για μενα! Τωρα εχω μια εβδομαδα που εχω κοψει την βραδυνη μασα και εχω παραμεινει σταθερα, δεν εχω παρει αλλα.

Νεφελη τωρα κλεισαμε ή την αλλη εβδομαδα θα κλεισουμε τον 5ο μηνα?:rolleyes:

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Μαριαννάκι έχω μπερδευτεί! Το βιβλίο μου γράφει ότι μόλις μπούμε στην 23η εβδομάδα ξεκινάει ο 6ος μήνας! Εσύ δηλαδή μπήκες, εγώ αύριο! Το τικεράκι σου μάλλον αλλάζει κάθε 7 του μήνα! Εγώ λέω να λέμε ότι τελείωσε ο 5ος!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Μαριαννάκι έχω μπερδευτεί! Το βιβλίο μου γράφει ότι μόλις μπούμε στην 23η εβδομάδα ξεκινάει ο 6ος μήνας! Εσύ δηλαδή μπήκες, εγώ αύριο! Το τικεράκι σου μάλλον αλλάζει κάθε 7 του μήνα! Εγώ λέω να λέμε ότι τελείωσε ο 5ος!!

Και εγω ετσι λεω, οτι τωρα κλεινω τον 5ο μηνα. Εχω μπερδευτει πολυ... Δεν εχω καποιο βιβλιο, μονο οτι διαβαζω στο ιντερνετ.

Γειά σου Μαριαννούλα....

Ετσι πάνε οι εβδομάδες με τους μήνες κύησης:

1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η βδομάδα

2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η βδομάδα

3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η βδομάδα (εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα

5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα

6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα

8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

9ος μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

sJcip3.png

Κορίτσια μου καλημερούδια!!! Το αίμα σταμάτησε και το μωρά με κλωτσάνε συνεχώς οπότε είμαι ησυχη πια ;)

Floreta πως ειναι να νιωθεις 2 μωρακια να κουνιουνται μεσα σου?

Ιωάννα μου προς το παρόν έχει πλάκα... Νιώθω χτυπηματάκια και από δεξιά, και από αριστερά, και απο κάτω... χαμός γίνεται! Τώρα όταν δυναμώσουν τα χτυπήματα φαντάζομαι θα ζοριστώ. Ευτυχώς η μια είναι ησυχούλα (είναι αυτή που λέμε "υπναρούλα") οπότε δε με ζορίζει καθόλου :P Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το μέγεθος της κοιλιάς, που είναι ήδη σα να μπαίνω στον 8ο (δηλ. 2 μήνες μπροστά) και δεν μπορώ να βολευτώ. Αλλά συνήθισα και δεν παραπονιέμαι πια :P Αν μπορέσω να τα κρατήσω μέχρι τις 35-36 εβδομάδες θα είμαι πολύ ευχαριστημένη!

Floreta πως είσαι σήμερα? Επίσης κάποια κορίτσια έχουν κ τη β επιπέδου σήμερα, να ευχηθω καλά αποτελέσματα και περιμένουμε ευχαριστα νέα!

Μαράκι ευτυχώς σταμάτησε εντελώς το αίμα! Βέβαια κάθομαι σπίτι για σιγουριά, αλλά τουλάχιστον είμαι καλά!!! Εμείς έχουμε β επιπέδου αύριο!! Γιουπι!

Σ' ευχαριστώ Ιωάννα! Μαριαννάκι ήταν τέλεια! Δεν έχω λόγια... Μας ταλαιπώρησε λίγο γιατί είχε τα χέρια του στο πρόσωπο και δε βλέπαμε τίποτα, μπήκα βγήκα περπάτησα έφαγα καραμέλα και μετά από καμιά ώρα μας έδειξε τη φατσούλα του κι εκεί λιώσαμε... Μάλιστα μας έκανε και σχόλιο η γιατρός ότι μύτη-στόμα είναι ίδιος ο άντρας μου!! Αν πάρει και τα ματάκια του.... Κατά τα άλλα όλα καλά, ο πλακούντας πρόσθιος αλλά ψηλά, δεν έχουμε πιθανότητες για πρόωρο τοκετό!

χαχαχα... φαντάζομαι ο χαζμπαντ φούσκωσε από περιφάνια, ε;;; Συγχαρητήρια, τώρα δεν έχεις τίποτα να ανησυχείς, αφού ανέβηκε και ο πλακούντας ;)

κ εμεις τωρα το δωματιο το χει ο αντρας μου γραφειο οταν θ αρχισουμε να το φριαχνουμε θα ρθει ο πεθερος μου που ειναι ζωγραφος να μου ζωγραφισει πανω στους τοιχους δε θελω να βαλω αυτοκολητα

Ποπό, αυτό είναι τέλειο!!!!! Είσαι πολύ τυχερή!!!

κοριτσια απο κιλα πως πατε?εγω ειμαι +4.απο ρουχα εγκυμοσυνης εγω ψαχνω κ δεν βρισκω

Ρούχα εγκυμοσύνης πήρα από το H&M. Επίσης έχει το Πρενατάλ και το mothercare (αν και για διάφορους λόγους δεν τα προτίμησα). Τώρα κοντά σε εσας δεν ξέρω τί υπάρχει...

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!!!!!!! Καινούργια σε αυτή την παρέα μα παλιά πλέον για το καφέ!!!!! Είμαι 23 χρονών και περιμένω το πρώτο μου παιδάκι με ΠΗΤ 30/8!!!!! Μάλλον είναι κοριτσάκι!!!! Χαίρομαι που σας γνωρίζω.......αν και κάποια κορίτσια τα ξέρω!!!!

Άννα μου καλώς όρισες!!!! Καλή εγκυμοσύνη να έχεις!!

Μωρέ είναι σχετικό αυτό με τις εβδομάδες και τους μήνες! Άλλος λέει αυτό που έβαλε η Αννούλα, άλλος ότι αλλάζεις με την ημερομηνία της ΠΗΤ... Ό,τι μας συμφέρει θα λέμε! Μαριάννα είμαστε στον 6ο!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Floreta που είσαι καλύτερα! Με το καλό να κάνετε κι εσείς αύριο τη β΄επιπέδου! Ο χαζομπαμπάς απόγινε... Του είπαν ότι του μοιάζει κιόλας... Σήμερα όλη μέρα στη δουλειά κοιτάει τις φωτογραφίες του γιού του και καμαρώνει!!! Σα μικρό παιδάκι κάνει! Μετά την εξέταση πήγαμε μια βόλτα στα Λητώ, πήραμε κάτι διαφημιστικά να μελετήσουμε και μου είπαν ότι μπορώ να πάω κάποια στιγμή (χθες βιαζόμασταν) να με ξεναγήσουν στο κατάστημα και να μου εξηγήσουν πώς λειτουργούν όλα τα προϊόντα μέχρι να αποφασίσω ποια χρειάζομαι και ποια θα πάρω τελικά! Δεν ξέρω αν θα αντέξω να το κάνω, αλλά μου φάνηκε ωραία κίνηση για πρωτομανούλες που δεν ξέρουμε τι θέλουμε ή μάλλον τα θέλουμε όλα!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Εχω ζαλιστει τοσο πολυ με τις εβδομαδες και τους μηνες... που με ρωτησε προχθες ο αδερφος μου σε ποιο μηνα ειμαι και του απαντησα σε εβδομαδες:D !! Με κοταξε με ενα υφος γεματο απορεια... και μου ειπε τι ειναι αυτο? Του εξηγησα οτι ετσι μετρανε πλεον οι γιατροι και μου ειπε ε δεν μετρατε καλυτερα και τις ωρες!!!!:D:D:D:D:D:D

Οι γιατροί όντως δε μετράνε σε μήνες! Μόνο σε εβδομάδες! Ο άντρας μου κάνει τις εβδομάδες δια 4 και βγάζει τους μήνες! Στο τέλος βέβαια του περισσεύουν 4 εβδομάδες αλλά λέει θα γεννηθεί νωρίτερα το μωρό και κανείς δε θα καταλάβει τη διαφορά!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γειά σου floreta καλώς σας βρήκα!!!!! Και εσύ με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα τα κοριτσάκια σου (αν κατάλαβα καλά...)!!!!!!!

Νεφέλη συμφωνώ μαζί σου!!!! Αλλά εγώ έχω πάρει σαν μπούσουλα αυτό που σας ανέβασα και τον υπέρηχο μαζί που πάνε σχεδόν μαζί, κάτι μέρες έχουν διαφορά!!!! Και έτσι μεταφράζω τους μήνες!!!!!! Πάντα έχει 1-2 μέρες διαφορά....και μένα ο γιατρός μου έχει πει πάνω κάτω κάθε 30 του μήνα αλλάζω μήνα....αλλά καμιά φορά έτσι όπως αλλάζουν οι εβδομάδες έχει τύχει και στις 29....

sJcip3.png

Καλημέρα καλημέρα:P

Επιτέλους είμαι κάπως καλύτερα μου έχει μείνει βέβαια ένας γαιδουρόβηχας!!!!

Να καλωσορίσω τα καινούργια κοριτσάκια Ράνια και Αννα με το καλο τα μωράκια σας!

Νεφελάκι μπράβο για τον παίδαρο που είναι και τσαχπινούλης και σας έκανε κολπάκια !!!! α!!!! το γλυκούλη μου:P

Φλορέτα ωραία νέα..... ξεκουράσου όμως μη ξεθαρρεύεις!

Ιωάννα τυχερή... ζωγράφος ο πεθερός!!!!

Με τα κιλά τώρα λόγω της ίωσης είμαι στα +2,5

Σε μένα ο γιατρός μου είπε πρακτικά ότι αλλάζω μήνα κάθε 8 του μήνα άλλοι γιατροί λένε μια εβδομάδα μετά την ημερομηνία της τελευταίας περιόδου εγώ ακολουθώ το δικό μου!

Σήμερα το απόγευμα β επιπέδου και έχω μια αγωνία!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...