Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Ευχαριστούμε πολύ που μοιράστηκες μαζί μας την ιστορία σου. Αυτές οι ιστορίες δίνουν ελπίδα & αισιοδοξία σε όλες εμάς που ακόμα δεν τα έχουμε καταφερει. 
      Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και όλα να πάνε κατ’ευχην!🤞🏻♥️

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημέρα! Δεν πρόλαβα να μπω χθες βράδυ να σας πω νεα γιατί χαζέψαμε με το DVD και τις φωτογραφίες... Λοιπόν ο μικρούλης μας είναι αδυνατούλης 471 γραμμάρια και ψηλός 28 εκατοστά! Έκανε κάτι χαζά, μουτζωνότανε, πιπίλαγε τον αντίχειρά του, χαμογελούσε, καθόταν σταυροπόδι.... Κι εγώ καμάρωνα για τα κατορθώματά του!! Είναι ένας γλύκας!!!

Περιμένω να ξυπνήσετε σιγά σιγά να πιάσουμε πάλι την κουβέντα για τα ψώνια!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Δεν πρόλαβα να μπω χθες βράδυ να σας πω νεα γιατί χαζέψαμε με το DVD και τις φωτογραφίες... Λοιπόν ο μικρούλης μας είναι αδυνατούλης 471 γραμμάρια και ψηλός 28 εκατοστά! Έκανε κάτι χαζά, μουτζωνότανε, πιπίλαγε τον αντίχειρά του, χαμογελούσε, καθόταν σταυροπόδι.... Κι εγώ καμάρωνα για τα κατορθώματά του!! Είναι ένας γλύκας!!!

Περιμένω να ξυπνήσετε σιγά σιγά να πιάσουμε πάλι την κουβέντα για τα ψώνια!!!

αχ μπραβο τελεια νεα!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα! Τι κανετε?

Νεφελακι τελεια!!!!!! Βρε συ δεν μουτζωνοτανε, να σας χαιρετησει ηθελε!!!! Το γλυκουλι!! Για πες? Εχεις ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια? Ο αντρας σου? Ηρεμησε τωρα ε? Τελιωσατε γρηγορα? Πες λεπτομεριες......

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Σ' ευχαριστώ Ιωάννα! Μαριαννάκι ήταν τέλεια! Δεν έχω λόγια... Μας ταλαιπώρησε λίγο γιατί είχε τα χέρια του στο πρόσωπο και δε βλέπαμε τίποτα, μπήκα βγήκα περπάτησα έφαγα καραμέλα και μετά από καμιά ώρα μας έδειξε τη φατσούλα του κι εκεί λιώσαμε... Μάλιστα μας έκανε και σχόλιο η γιατρός ότι μύτη-στόμα είναι ίδιος ο άντρας μου!! Αν πάρει και τα ματάκια του.... Κατά τα άλλα όλα καλά, ο πλακούντας πρόσθιος αλλά ψηλά, δεν έχουμε πιθανότητες για πρόωρο τοκετό!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν είχα άγχος αλλά επηρεάστηκα από το "όρθιο άγχος" που λέει και η Φεγγαρένια! Τώρα ηρέμησε κι εκείνος οπότε ξεκινάμε σιγά σιγά να σκεφτόμαστε το δωμάτιο...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Εγώ δεν είχα άγχος αλλά επηρεάστηκα από το "όρθιο άγχος" που λέει και η Φεγγαρένια! Τώρα ηρέμησε κι εκείνος οπότε ξεκινάμε σιγά σιγά να σκεφτόμαστε το δωμάτιο...

Και εγω θελω να αρχισω να σκεφτομαι πως θα το φτιαξουμε το παιδικο δωματιο. Αν και ειναι βαμμενοι οι τοιχοι, σκεφτομαι μηπως βαλω καποιο αυτοκολητο να το διακοσμησω.

Και εγω θελω να αρχισω να σκεφτομαι πως θα το φτιαξουμε το παιδικο δωματιο. Αν και ειναι βαμμενοι οι τοιχοι, σκεφτομαι μηπως βαλω καποιο αυτοκολητο να το διακοσμησω.

Σωστά εσάς είναι ολοκαίνουργιο το σπίτι! Εμείς θέλουμε να του κάνουμε ένα φρεσκάρισμα γιατί ήταν το γραφείο του άντρα μου που κάπνιζε κιόλας... Κι εμείς κάτι σε αυτοκόλλητο ή ταπετσαρία σκεφτόμαστε. Απλά η ταπετσαρία νομίζω ότι καταστρέφει τον τοίχο ενώ τα αυτοκόλλητα τα βάζεις και τα βγάζεις όποτε θέλεις!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κ εμεις τωρα το δωματιο το χει ο αντρας μου γραφειο οταν θ αρχισουμε να το φριαχνουμε θα ρθει ο πεθερος μου που ειναι ζωγραφος να μου ζωγραφισει πανω στους τοιχους δε θελω να βαλω αυτοκολητα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

κ εμεις τωρα το δωματιο το χει ο αντρας μου γραφειο οταν θ αρχισουμε να το φριαχνουμε θα ρθει ο πεθερος μου που ειναι ζωγραφος να μου ζωγραφισει πανω στους τοιχους δε θελω να βαλω αυτοκολητα

Αν είχα κι εγώ ζωγράφο στην οικογένεια δε θα ήθελα να βάλω αυτοκόλλητα!!! Είσαι πολύ τυχερή! Έχετε σκεφτεί τι θα ζωγραφίσετε; Εμείς το μόνο που ίσως καταφέρουμε να κάνουμε μόνοι μας είναι ρίγες στον τοίχο! :tongue:

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Σωστά εσάς είναι ολοκαίνουργιο το σπίτι! Εμείς θέλουμε να του κάνουμε ένα φρεσκάρισμα γιατί ήταν το γραφείο του άντρα μου που κάπνιζε κιόλας... Κι εμείς κάτι σε αυτοκόλλητο ή ταπετσαρία σκεφτόμαστε. Απλά η ταπετσαρία νομίζω ότι καταστρέφει τον τοίχο ενώ τα αυτοκόλλητα τα βάζεις και τα βγάζεις όποτε θέλεις!

Πριν χτισουμε το σπιτι μεναμε σε ενοικιο και σε μια γωνια του σαλονιου ειχαμε βαλει στον τοιχο αυτοκολητα λουλουδια και οταν ξενοικιασαμε το σπιτι πηγα να τα βγαλω σιγα σιγα και καποια αυτοκολητα εβγαλαν το χρωμα του τοιχου και απο κοντα φαινοταν αρκετα. Η ταπετσαρια σιγουρα θα κανει μεγαλυτερη ζημια. Σκεφτομαι μηπως να καναμε καποια διχρωμια στο δωματιο ή αλλιως θα μεινω μονο στην ιδεα με το αυτοκολητο. Ασε, γιατι ο δικος μου δεν θελει να το συζηταει ακομα. Λεει πως πρωτα πρεπει να κανουμε τον γαμο, να καθαριστει το σπιτι και μετα βλεπουμε....!! Αλλα εγω θελω να εχω μια εικονα, να το φανταστω καπως...

Εμενα οι γονεις μου μια φορα μου εκαναν δωρο γκραφιτι στον τοιχο που ηταν διπλα στο κρεβατι και ειχα ξετρελαθει!! Αλλα μεγαλωνοντας δεν μου αρεσαν οι καρδουλες και τα αστερακια!!!:D

Νεφελι καθετες ριγες? Και τι χρωματα? Κατι τετοιο σκεφτομαι και εγω..

Μαριάννα εσύ να το σκέφτεσαι και να μην του λες τίποτα! Εγώ είμαι ανάμεσα σε δυο επιλογές. Η μια συμπεριλαμβάνει οικονομική κούνια λευκή, γαλάζιους τοίχους (πολύ ανοιχτό - σχεδόν άσπρο), μπορντούρα στο 1,5 μέτρο και από κάτω ταπετσαρία ριγέ γαλάζιο-μπλε-λευκό κόκκινο, με πολύ λεπτές ρίγες και διακόσμηση σε ναυτικό στυλ. Η άλλη ιδέα είναι η κούνια που θέλει ο άντρας μου σε μπεζ σκούρο δωμάτιο, στον ένα τοίχο φαρδιές ρίγες μπεζ λευκό, λευκές κουρτίνες και μίνιμαλ διακόσμηση. Εσείς τι λέτε;

Ιωάννα εγώ είμαι +4,5 κιλά, αλλά το πρώτο τρίμηνο δεν πήρα τίποτα λόγω εμετών! Ρούχα ψώνισα το προηγούμενο Σ/Κ από τα Η&Μ αλλά όχι εγκυμοσύνης! Έχει και εγκυμοσύνης ωραία!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...