Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Floreta μου μην ανησυχεις καθολου.Ολα καλα ειναι με τα μωρακια σου....

Nefeli με το καλο η β επιπεδου και περιμενουμε νεα..

Ρανια μου καλωσηρθες και εσυ στη παρεα μας και με το καλο ο μπεμπης σου...

Αχ κοριτσια πιασατε το θεμα ψωνια ε?Τι καλα....

Εμεις στη μικρη μου μας εδωσαν κουνια και καροτσι απο τα ΗΡΑ πολυ ωραια και ακομα ειναι μια χαρα αφου 2 ειναι η μπουμπου μου.Την κορη μου ηδη την εχω βαλει και κοιμαται σε μονο κρεβατι με προστατευτικο και εχει τρελαθει,της αρεσει παρα πολυ.Ρηλαξ και πορτ μπεμπε με βαση τα ειχαμε ευχαριστηθει στη μικρη.Γενικα τα εβγαλαν τα λεφτα τους ολα και τα εχω διατηρησει σε καλη κατασταση και δεν θα χρειαστει να παρω αλλα.Στο πορτ μπεμπε κοιμηθηκε 2 μηνες,μετα μας ειπε και ο παιδιατρος να τη βαλουμε στη κουνια.Οσο για ρουχα επισης εχω γιατι δεν ειναι ολα ροζ αλλα πρεπει να αγορασω και μπλε στον αγοραρο μου.....

Να ρωτησω ομως κατι αν και νωρις αποστειρωτη εχω της chicco και ειναι ακομα καλο οπως και εχω αρκετα μπιμπερο..Πρεπει να αγορασω αλλα??Μηπως δεν κανει ηδη χρησιμοποιημενα?Ετσι και αλλιως αν τα κρατησω θα βαλω αλλες θηλες....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!

Ούτε μια μέρα δεν έλειψα και βλέπω ότι γίνεται χαμός από μηνύματα!

Anat, περαστικά, είναι η εποχή των ιώσεων τώρα - ρίξτο στην ξεκούραση, τις πορτοκαλαδίτσες και τα ζεστά.

Μαριάννα, με το καλό ο γάμος και το μωράκι, η ώρα η καλή! Για πότε σκέφτεστε το γάμο;

Ράνια, καλώς ήλθες στην παρέα και με το καλό να έλθει το αγοράκι σου!

Νεφέλη, καλή επιτυχία στη β΄επιπέδου, μην ξεχάσεις να μας πεις τα νέα του μωρού!

Φλορέτα, πώς είσαι; Μην ανησυχείς, το πιθανότερο είναι να ανεβαίνει ο πλακούντας και να δημιουργεί αυτές τις μικρές αιμορραγίες. Αν ήταν κάτι πραγματικά ανησυχητικό, η γιατρός σου θα σου έλεγε να κάνεις άμεσα υπερηχογράφημα. Κι εγώ είχα ανησυχήσει πολύ τις τελευταίες μέρες γιατί είχα δει κάτι αρχικά καφέ - μπεζ και μετά ροζ σταγόνες και ο γιατρός είχε πει προληπτικά να μείνω στο κρεββάτι αλλά σήμερα κάναμε υπέρηχο και τελικά δεν ήταν τίποτα! Για την ακρίβεια, μάλλον ήταν ο πλακούντας που μετακινήθηκε σε πολύ καλύτερη θέση, οπότε εκ των υστέρων οι σταγονίτσες αυτές ήταν πολύ καλό σημάδι και πλέον πάμε μάλλον για φυσιολογικό τοκετό!

Όσο για το μπέμπη (100% πλέον βεβαιότητα ότι είναι αγοράκι) ήταν μια χαρά και μας έκανε και like!!!! Κυριολεκτικά, έσφιξε τη γροθιά του με τον αντίχειρα προς τα πάνω προκαλώντας μας ντελίριο ενθουσιασμού!

tt18a28c.aspx

καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια και τις κοιλίτσες......

Floreta(αλήθεια πως σε λένε?μήπως και σένα Φλώρα?) 'οπως σου είπαν και τα κορίτσια μην ανησυχείς και αν ήταν κάτι σοβαρό θα σου έλεγε και η γιατρός να πας νωρίτερα!!!!!!Ξεκουράσου όμως μέχρι την Παρασκευή που έχεις την β-επιπέδου και εκεί εννοείται θα φανούν όλα.Εγώ πιο πολύ ανησύχησα για μένα γιατι έχω και τα άλλα δύο παιδιά και τη δουλειά και ξεκούραση δεν παίζει καθόλου.Δεν έχω αλλάξει κάτι από τότε που είμαι έγκυος και τα παιδιά τα σηκώνω και όλα τα κάνω........Παρόλα αυτά είδες και σε μένα τίποτα δεν ήταν μου είπε ο γιατρός μπορεί να είναι κανένα αγγείο που έσπασε ή ο πλακούντας που ανεβαίνει......κάτσε ήσυχα και κλώσσα τα αυγουλάκια σου!!!!!!!!!

flo μου δε με λένε Φλώρα.. χιχιχι! Αλλά έχω όνομα λουλουδιού, γι΄αυτό διάλεξα αυτό το nick. Σ' ευχαριστώ πολύ που με καθησυχάζεις...

Καλημέρα κορίτσια και σε όλες με το καλό!!

Μανούλα και εγώ του Αυγούστου 2013 με πητ 14/08/2013 άλλα λόγω καισαρικής θα γεννήσω αρχές Αυγούστου.

Είμαι ήδη μαμά ενός αγοριού και περιμένουμε ακόμα ένα αγοράκι. :P:p:p

Χτες βγήκαν και τα τελικά καλά αποτελέσματα της άμνιο και κατάφερα να κοιμηθώ λίγο ήσυχα γιατί κορίτσια παρότι δεύτερη εγκυμοσύνη έχω τρελό άγχος!!

Ελπίζω να λέμε και από εδώ τις ανησυχίες μας.

Καλώς τηναααα!!! Μια από τα ίδια κι εγώ, ΠΗΤ 13 Αυγούστου αλλά λόγω καισαρικής πιο νωρίς :P Λες να γεννήσουμε την ίδια μέρα;

Διαφημίσεις

milinaki τελικα δηλαδη ηταν για καλο οι σταγονιτσες που ειδες αφου ανεβηκε ο πλακουντας...Μου δινεις και εμενα ελπιδες να ανεβει και ο δικος μου.Μιλησα και με το γιατρο μου παλι και ειπε οτι θα κανουμε κολπικο υπερηχο την αλλη εβδομαδα για να δουμε ακριβως τη θεση του.Εσενα σου εκανε κολπικο για τον πλακουντα?

DIOpp3.png

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!

Ούτε μια μέρα δεν έλειψα και βλέπω ότι γίνεται χαμός από μηνύματα!

Φλορέτα, πώς είσαι; Μην ανησυχείς, το πιθανότερο είναι να ανεβαίνει ο πλακούντας και να δημιουργεί αυτές τις μικρές αιμορραγίες. Αν ήταν κάτι πραγματικά ανησυχητικό, η γιατρός σου θα σου έλεγε να κάνεις άμεσα υπερηχογράφημα. Κι εγώ είχα ανησυχήσει πολύ τις τελευταίες μέρες γιατί είχα δει κάτι αρχικά καφέ - μπεζ και μετά ροζ σταγόνες και ο γιατρός είχε πει προληπτικά να μείνω στο κρεββάτι αλλά σήμερα κάναμε υπέρηχο και τελικά δεν ήταν τίποτα! Για την ακρίβεια, μάλλον ήταν ο πλακούντας που μετακινήθηκε σε πολύ καλύτερη θέση, οπότε εκ των υστέρων οι σταγονίτσες αυτές ήταν πολύ καλό σημάδι και πλέον πάμε μάλλον για φυσιολογικό τοκετό!

Όσο για το μπέμπη (100% πλέον βεβαιότητα ότι είναι αγοράκι) ήταν μια χαρά και μας έκανε και like!!!! Κυριολεκτικά, έσφιξε τη γροθιά του με τον αντίχειρα προς τα πάνω προκαλώντας μας ντελίριο ενθουσιασμού!

Είμαι καλά Milinaki, σχεδόν εξαφανίστηκε το αίμα :P

Πολύ ευχάριστο αυτό που μου λες, μετακινήθηκε ο πλακούντας σου!!! Μπράβο!!!! Μακάρι να ήταν και σε μένα κάτι τέτοιο! Ο μικρούλης σας στέλνει σημάδια από τώρα ;);)

Floreta μου όπως σου είπαν και τα κορίτσια μην ανησυχείς αν ήταν κάτι σοβαρό θα πήγαινες subito στη γιατρό σου!!!!!! Ξεκουράσου σήμερα και μην αγχώνεσαι!!!!

Ναι έχεις δίκιο, 1-2 μέρες θα το ρίξω στην ξάπλα...χιχιχι! :tongue::tongue:

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι)

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

ioanna27 ΠΗΤ 03/08/2013 (Αγοράκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013 (Κοριτσάκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013

maraki αν γινεται να με διορθωσεις πητ 1/8 συμφωνα και με τον β επιπεδου...:P:p:p:p:p:p:p

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Ιωάννα, ναι, τελικά οι σταγονίτσες ήταν για καλό - βέβαια πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη μέχρι να το διαπιστώσουμε! Πιστεύω ότι και σε σένα θα ανέβει, γιατί σε σένα είναι σε καλύτερη θέση απ' ότι ήταν ο δικός μου και άλλωστε συνήθως έτσι γίνεται. Υπέρηχο κάναμε κανονικά, πάνω από την κοιλίτσα και όχι κολπικά.

Φλορέτα, πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και σε σένα! Αλλά ρίξτο στην ξάπλα γιατί μάλλον βοηθάει. Τουλάχιστον εγώ το είχα ρίξει στην υπνοθεραπεία και φαίνεται ότι απέδωσε!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι)

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι)

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013 (Κοριτσάκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Floreta πως είσαι σήμερα? Επίσης κάποια κορίτσια έχουν κ τη β επιπέδου σήμερα, να ευχηθω καλά αποτελέσματα και περιμένουμε ευχαριστα νέα!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλημέρα κορίτσια και σε όλες με το καλό!!

Μανούλα και εγώ του Αυγούστου 2013 με πητ 14/08/2013 άλλα λόγω καισαρικής θα γεννήσω αρχές Αυγούστου.

Είμαι ήδη μαμά ενός αγοριού και περιμένουμε ακόμα ένα αγοράκι. :P:p:p

Χτες βγήκαν και τα τελικά καλά αποτελέσματα της άμνιο και κατάφερα να κοιμηθώ λίγο ήσυχα γιατί κορίτσια παρότι δεύτερη εγκυμοσύνη έχω τρελό άγχος!!

Ελπίζω να λέμε και από εδώ τις ανησυχίες μας.

καλημερα καλωσορισες στην παρεα μας με το καλο το μωρακι σου

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...