Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Νεφέλη και εγώ έτσι ήμουν (και είμαι ακόμα) αλλά έχω τον άντρα μου που με συγκρατεί γιατί όντος δεν είναι καιρός για πεταμένα λεφτά…θα κάνεις ψώνια από δω και περά για τον γιο σου τι ρούχα τι παπούτσια τι παιχνίδια……. Και σε κάθε αγορά θα χαίρεσαι περισσότερο από να αγόραζες για το εαυτό σου.

Εγώ δε μπορώ να τον συγκρατήσω!!! Αυτό του λέω κι εγώ ότι έχουμε να πάρουμε ρουχαλάκια, παπουτσάκια γιατί να τα δώσουμε όλα στην κούνια; Αλλά αυτός εκεί!!! Το έχει χαρεί τόσο πολύ, μετά από αυτά που περάσαμε που δε θέλω να του κόβω τη χαρά...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Ειδικά τώρα στην εγκυμοσύνη!!!! Τώρα που αρχίζω να σκέφτομαι λίγο σα μανούλα της δίνω πολλά δίκια τελικά και απορώ πώς με αντεξε τελικά...

όταν γέννησα είπα οτι δεν θα ξαναφωνάξω ποτέ στην μαμά μου!!!!

όσο για τα παπούτσια που λέει η Ράνια έχεις να δώσεις 50-60αρια... γιατί τα παπούτσια δεν πρέπει να είναι ξαναφορεμένα....

WeDjp2.png

0hUop3.png

σε καταλαβαίνω, έτσι ήταν κ ο δικός μου.... το τι έπερνε όταν ήταν μόνος του..!!!! κ εγώ από την αδερφή μου βολεύομαι πάρα πολύ. έπερνε κ ωραία ρούχα στην μικρή τότε (όλα σε προσφορές) κ τώρα έχω μία 3φυλλη ντουλάπα γεμάτη ρούχα κ δεν προλαβαίνω να της τα ξαναφορέσω. επίσης όλα τα δώρα από τα βαφτίσια τα είχα αλλάξει σε μεγαλύτερα. μέχρι κ για 5-6 χρονών της έχω πάρει.

Τι του έκανες να τον πείσεις; Εμένα μου λέει ότι αν πάει καλά η β' επιπέδου το απόγευμα θα πάει αύριο πρωί πρωί να παραγγείλει τη stokke!!!! Τι θα κάνω;;; Αυτό με τα ρούχα κι εγώ το σκέφτομαι, να αλλάζω δηλαδή και να παίρνω μεγαλύτερα ή στις εκπτώσεις να ψωνίζω για την επόμενη χρονιά!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Μαράκι σε ευχαριστώ πολύ να σου ζήσει ο λεβέντης σου και με το καλό και η πριγκίπισσα σου.

Έτσι είναι κορίτσια όταν γινόμαστε γονείς καταλαβαίνουμε και τους δικούς μας γονείς με τις ανησυχίες τους και τις υπερβολές τους !!! και που τα παιδιά μας να μεγαλώσουν λίγο!!:confused:

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

Εγώ δε μπορώ να τον συγκρατήσω!!! Αυτό του λέω κι εγώ ότι έχουμε να πάρουμε ρουχαλάκια, παπουτσάκια γιατί να τα δώσουμε όλα στην κούνια; Αλλά αυτός εκεί!!! Το έχει χαρεί τόσο πολύ, μετά από αυτά που περάσαμε που δε θέλω να του κόβω τη χαρά...

Τότε να μην του την κόψεις την χαρά….. και να χαρείς και εσύ μαζί του!!!:P

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Τι του έκανες να τον πείσεις; Εμένα μου λέει ότι αν πάει καλά η β' επιπέδου το απόγευμα θα πάει αύριο πρωί πρωί να παραγγείλει τη stokke!!!! Τι θα κάνω;;; Αυτό με τα ρούχα κι εγώ το σκέφτομαι, να αλλάζω δηλαδή και να παίρνω μεγαλύτερα ή στις εκπτώσεις να ψωνίζω για την επόμενη χρονιά!

τον έπεισε η τσέπη του μετά από λίγο καιρό!!!! όταν άρχισε να πληρώνει τα πιο ουσιαστικά... πάνες & γάλατα μόνο θέλαμε 100 ευρώ περίπου τον μήνα. πέρναμε ειδικό γάλα που ήταν κ ακριβό. κ στην αρχή θήλαζα φαντάσου!!! εντωμεταξύ επειδή του την έπεφταν όλοι κ μας τα έφερναν πριν το σκεφτούμε (αυτά που είχαμε από α΄λλους εννοώ) δεν πολυπρολάβαινε να το σκεφτεί. μετά ηρέμησε, του έφυγε ο πολύς ενθουσιασμός.

αυτό με τα ρούχα εννοείται να το κάνεις, μετά από τον πρώτο-δευτερο χρόνο θα ξέρεις τα νούμερα που θα φοράει το παιδάκι σου. πχ εμένα όταν η Αγγελική ήταν δύο χρονών, της έκαναν ρούχα που ήταν 18 μηνών. είναι αδύνατη. οπότε περίπου ξέρω τι θα της πάρω για του χρόνου.

WeDjp2.png

0hUop3.png

ασυγκρατητος ο αντρας σου Νεφελη, εμενα παλι λεει να παρουμε οτι χρειαζεται αλλα να μας μεινει και τιποτα να το ταισουμε χιχχιιχι

Σωστός!!!! Μωρέ και τα μαγαζιά πατάνε στον ενθουσιασμό ότι γινόμαστε πρώτοι φορά γονείς και μας πασάρουν ότι μπορείς να φανταστείς. Και μην ξέροντας τι θα χρειαστούμε τελικά όλα μας φαίνονται χρήσιμα, όμορφα κλπ...

Τότε να μην του την κόψεις την χαρά….. και να χαρείς και εσύ μαζί του!!!:P

Και όταν με ρωτάει τι φαί έχουμε σήμερα θα σου σερβίρω λίγη χαρά!!! :tongue:

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

όσο για την κούνια, αφού το έχει τόσο καημό, άστον για να χαρεί. μετά θα ηρεμήσει λιγάκι!!!

Έχω αρχίσει να υποκύπτω στο θέμα της κούνιας...

Τέλος πάντων! Θα έχει λόξυγκα ο καλός μου... Πάω να ξαπλώσω λίγο και να ετοιμαστώ για το απόγευμα! Καλό μεσημέρι!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Σωστός!!!! Μωρέ και τα μαγαζιά πατάνε στον ενθουσιασμό ότι γινόμαστε πρώτοι φορά γονείς και μας πασάρουν ότι μπορείς να φανταστείς. Και μην ξέροντας τι θα χρειαστούμε τελικά όλα μας φαίνονται χρήσιμα, όμορφα κλπ...

Και όταν με ρωτάει τι φαί έχουμε σήμερα θα σου σερβίρω λίγη χαρά!!! :tongue:

ναι εκει ειναι που την παταμε και περνουμε ενα σωρο χωρις να τα χρειαζομαστε,θα μας βλεπουν και οι πωλητριες που θα μας τρεχουν τα σαλια και θα λενε παρτε και τουτο και κεινο:?

NkOFp3.png

δυστυχώς έτσι γίνεται.... αλλά η δουλειά τους είναι. προσοχή μην πετάξετε τα λεφτά σας επειδή σας τα πουλάνε όλα για χρήσιμα!!!

πάω κ εγώ να μαζευτώ κ να μαζέψω κ την μικρή. φιλάκια

WeDjp2.png

0hUop3.png

Λοιπόοον, εγώ σαν δευτερομανούλα να σας πω πώς άντεξα: Πήγα και ρώτησα τιμές. Μου κόπηκαν τα πόδια όταν έβγαλα σύνολο. Να σας πω τι πήραμε τλικά, γιατίτο είχαμε σκεφτεί πολύ και είχαμε ρωτήσει και άλλους γονείς. Καρότσι carello, νομίζω απομίμηση του peg perego. Δεν νομίζω ότι θα το ξαναέπαιρνα, δεν με βόλεψε, το peg perego της αδερφής μου ήταν πιο εύκολο στη μετακίνηση αν και είχε διπλάσια τιμή. Ακόμα ένα καρότσι με πιο λεπτό ύφασμα, καλοκαιρινό, για να μην σκάει από τη ζέστη το παιδί με το χοντρό ύφασμα το καλοκαίρι. Παρκοκρέβατο με δεύτερη, ψηλή θέση για να μην σκύβω. Κρεβάτι για μωράκι, όπου κοιμάται και τώρα, δύο χρονών, κουνια νομίζω τα λένε αυτά. Δύο στρώματα ανατομικά, υποαλλεργικά, για παρκοκρέβατο και κρεβάτι. Όλα αυτά μαζι μας είχαν βγει σχεδόν ένα χιλιάρικο. Ριλάξ μας πήρε δώρο η αδερφή μου, η μικρή ποτέ δεν έκατσε μέσα. Τα ανίψια μου όμως τά λιώσανε τα δικά τους, οπότε ίσως χρειαστεί και σας βολέψει. Για πείτε εσείς, τώρα, πόσα άλλα να πάρουμε;;;;;

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Για ροπύχα περιμένετε τις εκπτώσεις του καλοκαιριού, τοπαιδίθα τα βάλει ελάχιστα και μετά θα θέλει άλλο νούμερο. Καλύτερα να μην πάρετε πολλά νούμερο μηδέν, καλά είπε και άλλη μια κοπέλα πιο πάνω. Η κόρη μου γεννήθηκε 2,5 κιλά και τα έβαλε μόνο από δύο φορές το καθένα. Μετά της ήταν μικρά. Πάρτε όμως τουλάχιστον ένα και να είναι αυτό το πρώτο που θα του φορέσουν του μωρού όταν γεννηθεί, να μην πλέει μέσα στα ρουχαλάκια του και να δείχνει όμορφο, να το χαρείτε και να κλάψετε με τον άντρα σας από χαρά με την ησυχία σας.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...