Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!

καλως ηρθες στην παρεα μας ρανια!!με το καλο το παιδακι σου!!

φλο οπως σου ειπαν και τα κοριτσια καθολου μην ανησυχεις,ξαπλες τωρα και την παρασκευη θα ειναι ολα τελεια!!!

Νεφελη με το καλο η β επιπεδου!!!!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Peg perego είναι και της αδερφής μου! Λέμε να πάρουμε και το καθισματάκι που έχει κοινή βάση isofix και για τις δυο ηλικίες! Να μην πάρω και το πορτ μπεμπέ να τα έχω σετ; Κι εμένα άχρηστο μου φαίνεται, αλλά ξέρεις πώς είναι αυτά την πρώτη φορά... Κόμμα λοιπόν ο μπαμπάς με την κόρη ε; Ε, σου αξίζει ένας γιος να τρέχει πίσω από τα φουστάνια σου!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Σε ευχαριστώ Νεφέλη με το καλό να δεχτείς και εσύ το αντράκι σου. Εμείς είχαμε πάρει το PegPerego που έπαιρνε και την καλαθούνα και το κάθισμα αυτοκινήτου αλλά την καλαθούνα δεν την πήραμε την θεωρήσαμε άχρηστή σαν αγορά και δεν μας έλειψε ποτέ!!

Ζουνίτσα μπορεί η κόρη σου να είναι κολλημένη με τον πατέρα της τώρα αλλά θα είναι για πάντα κολλημένη με σένα μέχρι τα βαθιά γεράματα!! Μάλλον το βλέπεις και εσύ από την σχέση που έχεις με την μητέρα σου.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

εμεις το μωρο στο δωματιο μας θα το εχουμε,υπαρχει ενα αλλο δωματιο αλλα εκει ειναι το γραφειο του αντρα μου,στο οποιο δυστυχως περναει πολλες ωρες λογω δουλειας οποτε το μωρο μαζι μας, ευτυχως το δωματιο ειναι μεγαλο και χωραει ανετα την κουνια του!

απο καροτσια δεν εχω κοιταξει τιποτα ακομα,το μονο σιγουρο ειναι το καθισμα αυτοκινητου που θα μου δωσει μια ξαδερφη μου!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι με πείσατε... Θα πάρω μόνο το καθισματάκι! Σνιφ! Και τα ήθελα σετ... Δευτερομανούλες πώς την παλέψατε την πρώτη φορά; Εμείς ενθουσιαζόμαστε με ότι δούμε και πρέπει να γίνομαι συνέχεια η κακιά που λέει όχι για να μη χρεοκοπήσουμε με όσα θέλει να πάρει ο άντρας μου! Τώρα έχει κολλήσει με την κούνια της Stokke!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Peg perego είναι και της αδερφής μου! Λέμε να πάρουμε και το καθισματάκι που έχει κοινή βάση isofix και για τις δυο ηλικίες! Να μην πάρω και το πορτ μπεμπέ να τα έχω σετ; Κι εμένα άχρηστο μου φαίνεται, αλλά ξέρεις πώς είναι αυτά την πρώτη φορά... Κόμμα λοιπόν ο μπαμπάς με την κόρη ε; Ε, σου αξίζει ένας γιος να τρέχει πίσω από τα φουστάνια σου!!!!

βρε κοριτσάκι.... μην τρελένεσαι, έχεις να αγοράσεις τόσα πράγματα!!!!! δεν θα προλαβαίνεις, μην πετάς τα λεφτά σου!!! να μην πάρεις το πορτ-μπεμπέ μόνο κ μόνο για να τα έχεις σετ, εγώ την κουβαλούσα όπου ήθελα με το κάθισμα του αυτοκινήτου. συγνώμη που στο λέω έτσι, απλά μην πετάξεις τα λεφτά σου που σε κανέναν μας πια δεν περισσεύουν!!! πάρε ζιπουνάκια κ φορμάκια, κ όχι όλα τα ίδια νούμερα, πάρε κάποια 0-3 (λίγα γιατί θα σου φέρουν δώρα), πάρε λίγα πιο μεγαλα, θα βγουν μετά τα χειμωνιάτικα που πάλι θα σε τρελλάνουν, πάρε μια καλή ενδοσυνενόηση (αν δεν έχεις), πάρε κουβερτούλα αγκαλιάς που εγώ την είχα λιώσει... έχεις πολλά πράγματα να αγοράσεις....:)

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ράνια 36 καλώς μας ήρθες, να χαίρεσαι το αγοράκι σου και με το καλό και το επόμενο! θα σε βάλω στη λιστούλα μας! Νεφελη εμείς είχαμε πάρει ένα σετ καρότσι καθισματακι αυτοκινήτου και κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι τι... Δεν ξερω αν εννοείς αυτά! Αλλά μην αγχωνεσαι από τώρα! Κάντε μια καλή ερευνα αγοράς πρώτα!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

ναι κορίτσια κόμα μόνο για τα παιχνίδια, στα δύσκολα "μαμά!!"

Συμφωνώ Ράνια μου, γιατί ότι κ να γίνεται μαμά φωνάζουμε όλοι κ όλες....!!!!! μάνα είναι μόνο μία!!!!!

οπως το λες zounitsa μανουλα και παλι μανουλα

οσο και να τσακωνομουν μαζι της στην εφηβεια τωρα λεω μανουλα και λιωνω, και ας ειμαι μπαμποθρεφτο :P:p

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Το ξέρω zounitsa! Ευτυχώς έχω την αδερφή μου που έχει κρατήσει αρκετά από τα δικά της τα παιδιά κι εγώ θέλω να αγοράσω μόνο τα απολύτως απαραίτητα! Πιο πολύ δυσκολεύομαι να πείσω τον άντρα μου να ΜΗΝ πάρουμε κάτι ή να πάρουμε κάτι πιο οικονομικό!!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι)

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

ioanna27 ΠΗΤ 03/08/2013 (Αγοράκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013 (Κοριτσάκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

οπως το λες zounitsa μανουλα και παλι μανουλα

οσο και να τσακωνομουν μαζι της στην εφηβεια τωρα λεω μανουλα και λιωνω, και ας ειμαι μπαμποθρεφτο :P:p

Ειδικά τώρα στην εγκυμοσύνη!!!! Τώρα που αρχίζω να σκέφτομαι λίγο σα μανούλα της δίνω πολλά δίκια τελικά και απορώ πώς με αντεξε τελικά...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Χριστινάκι σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα σου με το καλό το παλικαράκι σου!!

Νεφέλη και εγώ έτσι ήμουν (και είμαι ακόμα) αλλά έχω τον άντρα μου που με συγκρατεί γιατί όντος δεν είναι καιρός για πεταμένα λεφτά…θα κάνεις ψώνια από δω και περά για τον γιο σου τι ρούχα τι παπούτσια τι παιχνίδια……. Και σε κάθε αγορά θα χαίρεσαι περισσότερο από να αγόραζες για το εαυτό σου.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Το ξέρω zounitsa! Ευτυχώς έχω την αδερφή μου που έχει κρατήσει αρκετά από τα δικά της τα παιδιά κι εγώ θέλω να αγοράσω μόνο τα απολύτως απαραίτητα! Πιο πολύ δυσκολεύομαι να πείσω τον άντρα μου να ΜΗΝ πάρουμε κάτι ή να πάρουμε κάτι πιο οικονομικό!!!!!

σε καταλαβαίνω, έτσι ήταν κ ο δικός μου.... το τι έπερνε όταν ήταν μόνος του..!!!! κ εγώ από την αδερφή μου βολεύομαι πάρα πολύ. έπερνε κ ωραία ρούχα στην μικρή τότε (όλα σε προσφορές) κ τώρα έχω μία 3φυλλη ντουλάπα γεμάτη ρούχα κ δεν προλαβαίνω να της τα ξαναφορέσω. επίσης όλα τα δώρα από τα βαφτίσια τα είχα αλλάξει σε μεγαλύτερα. μέχρι κ για 5-6 χρονών της έχω πάρει.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...