Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι τις συμβουλές τις δίνουν με καλή πρόθεση αλλά τελικά τρελαίνεσαι με τον καταιγισμό των πληροφοριών που συχνά είναι η μέρα με τη νύχτα!! Πάντως εμείς έχουμε συμφωνήσει ότι θα τους ακούμε όλους (δε χρειάζεται να τσακωνόμαστε συνέχεια) και μετά θα κάνουμε του κεφαλιού μας! Αν και πιστεύω ότι δε θα έχουμε πρόβλημα γιατί μέχρι στιγμής ούτε στο γάμο, ούτε στην εγκυμοσύνη μας έπρηξαν!

ναι καλά εννοείται αυτό!!!!!!!!! λες σε όλους ναι, κ μετά τους αφήνεις να τσακώνονται "όχι εγώ τους είπα να το κάνουν - όχι εγώ.." :tongue::tongue::tongue:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Floreta μου όπως σου είπαν και τα κορίτσια μην ανησυχείς αν ήταν κάτι σοβαρό θα πήγαινες subito στη γιατρό σου!!!!!! Ξεκουράσου σήμερα και μην αγχώνεσαι!!!!

Το δωμάτιο θα το κάνουμε λευκό μπεζ η γκρι λευκό δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα!

Όσον αφορά στο χρόνο που θα μείνει το μωρό στο δωμάτιο μας άγνωστο... οι περισσότερη μου λένε 6 μήνες θα δείξει!!!! Πάντως έχουμε ένα λίκνο για το πρώτο διάστημα

Νεφέλη καλά αποτελέσματα στη Β επιπέδου!

Εγώ Β επιπέδου θα κάνω αύριο και δε μου έδωσαν οδηγίες ούτε ο γενετιστής ούτε ο γυναικολόγος για τη διατροφή!

Διαφημίσεις

Εγώ την κόρη μου την κράτησα στο δωμάτιο μέχρι 6,5 μηνών. Θήλαζα αποκλειστικά και το μετάνιωσα που την πήγα στο δικό της τόσο "νωρίς". Όσο κοιμόταν στο δικό μας, με το που βόγκαγε στον ύπνο της= "μαμά, αρχίζω να ξυπνάω, αντιλαμβάνομαι πείνα" την άκουγα και την θήλαζα κοιμισμένη και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Με το που την πήγα στο δωμάτιό της ήρθε και η γάτα και η ζημιά, την άκουγα όταν είχε ξυπνήσει και έκλαιγε. Και ξανακοιμόταν μετά από μία ώρα αν ήμουν τυχερή.

Θα συμβούλευα να μην πετάξετε λεφτά σε καλαθούνες. Είχα στην κρεβατοκάμαρα την κούνια της στην οποία κοιμάται ακόμη (δύο χρονών τώρα) και στο σαλόνι για όταν ήμουν ξύπνια παρκοκρέβατο με πρόσθετο επίπεδο για να μην σκύβω και φυσικά έξτρα στρωματάκι για να μην κοιμάται στο πλαστικό. Μέσα στο παρκοκρέβατο τώρα έχω παιχνίδια της και μπαινοβγαίνει και παίζει. Η καλαθούνα μου φαίνεται τελείως άχρηστη αγορά, το μωρό θα μεγαλώσει πολύ- πολύ γρήγορα και δεν θα χωράει εκεί μέσα, και μετά δεν έχει απολύτως καμία χρησιμότητα.

Λίκνο τι είναι;

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Θα συμβούλευα να μην πετάξετε λεφτά σε καλαθούνες. Είχα στην κρεβατοκάμαρα την κούνια της στην οποία κοιμάται ακόμη (δύο χρονών τώρα) και στο σαλόνι για όταν ήμουν ξύπνια παρκοκρέβατο με πρόσθετο επίπεδο για να μην σκύβω και φυσικά έξτρα στρωματάκι για να μην κοιμάται στο πλαστικό. Μέσα στο παρκοκρέβατο τώρα έχω παιχνίδια της και μπαινοβγαίνει και παίζει. Η καλαθούνα μου φαίνεται τελείως άχρηστη αγορά, το μωρό θα μεγαλώσει πολύ- πολύ γρήγορα και δεν θα χωράει εκεί μέσα, και μετά δεν έχει απολύτως καμία χρησιμότητα.

Λίκνο τι είναι;

Έχεις δίκιο! Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν στην αρχή, να πάρω δηλαδή την κούνια στο δωμάτιό μας, αλλά σαν πρώτη φορά χαζογονείς είδαμε τις καλαθούνες και ενθουσιαστήκαμε! Το λίκνο είναι λίγο πιο μεγάλο νομίζω.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κ εγώ στην καλαθούνα είμαι τελείως αντίθετη. τοο λίκνο είναι μια μικρή κούνια που όμς χωράει κ πάνω από 6 μηνών (περίπου, εξαρτάται την αναπτυξη). απλά εμένα δεν χωράει στην κρεβατοκάμαρα η κούνια. και εγώ παρκοκρέβατο στο σαλόνι αν κ το λίκνο μεταφέρεται.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα κορίτσια και σε όλες με το καλό!!

Μανούλα και εγώ του Αυγούστου 2013 με πητ 14/08/2013 άλλα λόγω καισαρικής θα γεννήσω αρχές Αυγούστου.

Είμαι ήδη μαμά ενός αγοριού και περιμένουμε ακόμα ένα αγοράκι. :P:p:p

Χτες βγήκαν και τα τελικά καλά αποτελέσματα της άμνιο και κατάφερα να κοιμηθώ λίγο ήσυχα γιατί κορίτσια παρότι δεύτερη εγκυμοσύνη έχω τρελό άγχος!!

Ελπίζω να λέμε και από εδώ τις ανησυχίες μας.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

Με το καλό Ράνια! Πολλά αγοράκια φέτος!!! Να ρωτήσω... Τι γνώμη έχετε για τα πολυκαρότσια; Έχω ακούσει ότι δε βολεύουν καθόλου, αλλά επειδη θα πάρουμε από την αδερφή μου ένα καρότσι που παίρνει κάθισμα αυτοκινήτου και πορτ-μπεμπε αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να αγοράσω αυτά.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

εγώ είχα πάρει perperego χωρίς τα παρελκόμενα, κάθισμα αυτοκινήτου είχαμε από την αδερφή μου κ πορτ-μπεμπέ δεν πήραμε επειδή μου φάνηκε ψιλοάχρηστο, διάλεξα ένα μοντέλο που το ίδιο το καρότσι γινόταν πορτ-μπεμπε. κοιτούσε προς τα εμένα κ μετά όταν το έκανε πάλι καρότσι κοιτούσε μπροστά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλως την αγορομάνα και με το καλό!!!!! όλες με τα άγχη μας είμαστε!!! τι κι αν είναι 1ο, 2ο, 3ο κλπ.... μπράβο για τα αποτελέσματα!!!! καλή συνέχεια

Σε ευχαριστώ ζουνίτσα μου για το καλωσόρισμα. Είμαι πραγματικά τρελαμένη που θα κάνω ξανά αγοράκι…… το ήθελα από την αρχή και το διαισθανόμουν κιόλας ότι θα είναι αγόρι.

Να σου ζήσει η κουκλίτσα σου και με το καλό και το επόμενο που από ότι έχω διαβάσει ακόμα δεν ξέρεις τι είναι ε??? Έχεις καμία διαίσθηση??

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

όχι δεν ξέρω, αλλά ευελπιστώ την δευτέρα που έχω ραντεβού να μάθω. κοιτα θα ήθελα κοριτσάκι, επειδή ήδη έχω κοριτσάκι κ καταλαβαίνεις πως στο λέω, από την άλλη θέλω αγοράκι για να έχω κ εγώ παρέα γιατί η κόρη μου κ ο άντρας μου έχουν αρχίσει να με ψιλοφτήνουν γιατί έχουν κάνει κόμμα μεταξύ τους.... ξέρεις τώρα πως είναι αυτά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...