Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Σ' ευχαριστώ zoynitsa! Εμείς λέμε να πάρουμε καλαθούνα, άρα δε θα χωράει το μωράκι μετά τους 3-4 μήνες και αναγκαστικά θα πρέπει να το πάμε στο δωμάτιό του... Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να το αποχωριστείς μετά... Εξαρτάται βέβαια και από το μωρό, αν θηλάζει ακόμα, αν έχει στρωσει στον ύπνο κλπ. Εγώ είμαι σίγουρη ότι το δικό μου θα είναι συνεργάσιμο! Κούνια που με κούναγε;;;;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

το παιδί σου κ το σκυλί σου Νεφέλη μου, όπως το μάθεις, έλεγαν οι παλιοί!!!! εμένα η Αγγελική μου μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον πολύ ήρεμο, την τάϊζα και πέφταμε κ οι δύο για ύπνο πάλι, ακόμα κ την ημέρα, λόγω ξενυχτιού της μαμάς... αρα γενικώς επικρατούσε ηρεμία, αλλά η οποία προέρχεται κ από την μαμά, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τπτ, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. οπότε μην το λές οτι κούνια που σε κούναγε....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Nefeli καλά αποτελέσματα για τη β επιπέδου! Zounitsa κ εμείς τον κρατήσαμε ένα 6μηνο περίπου τον μικρό στο δωμάτιό μας, αλλά ευτυχώς είχε πάρα πολύ ευκολη προσαρμογη δε μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα.. Εγω είχα πάθει φρικη κ μου έλειπε! Τωρα τη μπεμπα βλέποντας και κάνοντας.. αλλά πάνω από 6μηνο σίγουρα όχι...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Αυτό πιστεύω κι εγώ! Είμαι ήρεμη, ξέρω πώς θέλω να μεγαλώσει το παιδί μου οπότε πιστεύω ότι θα τα καταφέρω! Μόνο με το θηλασμό αγχώνομαι, αλλά όσο περισσότερα διαβάζω τόσο πιο πολύ πιστεύω ότι θα τα καταφέρω και με αυτό!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

δεν λέω οτι δεν είναι κ θέμα χαρακτήρα του παιδιού, απλά όσο πιο ήρεμα είναι τα πράγματα στο περιβάλον. τόσο πιο καλά είναι κ το παιδί αλλά κ η μαμά.... όσο πιο πολλές γνώμες ακούς από θειάδες, συμπεθέρες κ τα συναφή, τόσο θα τρελαίνεσαι κ θα το μεταδίδεις στο παιδί!!! χρυσή συμβουλή το ένστικτό σου κ την παιδίατρό σου!!!! ακόμα κ από την μαμά σου, θα φιλτράρεις αυτά που σου λέει

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Nefeli καλά αποτελέσματα για τη β επιπέδου! Zounitsa κ εμείς τον κρατήσαμε ένα 6μηνο περίπου τον μικρό στο δωμάτιό μας, αλλά ευτυχώς είχε πάρα πολύ ευκολη προσαρμογη δε μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα.. Εγω είχα πάθει φρικη κ μου έλειπε! Τωρα τη μπεμπα βλέποντας και κάνοντας.. αλλά πάνω από 6μηνο σίγουρα όχι...

Μαράκι κ εγώ το ίδιο.... είχα τρελαθεί, δεν κοιμήθηκα κάθόλου εκείνο το βράδυ σε αντίθεση με την μικρή μου που έριξε κάτι ύπνους.....:D

WeDjp2.png

0hUop3.png

δεν λέω οτι δεν είναι κ θέμα χαρακτήρα του παιδιού, απλά όσο πιο ήρεμα είναι τα πράγματα στο περιβάλον. τόσο πιο καλά είναι κ το παιδί αλλά κ η μαμά.... όσο πιο πολλές γνώμες ακούς από θειάδες, συμπεθέρες κ τα συναφή, τόσο θα τρελαίνεσαι κ θα το μεταδίδεις στο παιδί!!! χρυσή συμβουλή το ένστικτό σου κ την παιδίατρό σου!!!! ακόμα κ από την μαμά σου, θα φιλτράρεις αυτά που σου λέει

Μα πόσο όμως ισχύει!!! Ακριβώς αυτό!!! Εντωμεταξυ στο θέμα του ύπνου την πρώτη νύχτα που κοιμήθηκε μόνος ο μικρός, αυτός ροχάλιζε και εγω κάθε μια ωρα πήγαινα από πάνω του...:tongue:

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Αυτή τη συμβουλή μου δίνουν όλες οι νέες μανούλες που έχουν ήρεμα και χαρούμενα μωράκια και έχω ήδη αρχίσει να την εφαρμόζω!!! :P

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

άσε... εμένα μου την είχαν πέσει η πεθερα κ κουνιάδα μην κάνω μπάνιο κάθε μέρα το παιδί κ κρυώσει!!!!!!!! έλεος!!!!! ενώ είχαμε το πρόγραμμά μας μπάνιο-γάλα-μεγάλος ύπνος... κ αυτό κράτησε για πάνω από χρόνο κ κοιμόταν το παιδί μια χαρά... όταν το είπα στην παιδίατρο (την έβαζα να λέει αυτά που ήθελα στον άντρα μου γιατί επηρεαζόταν απο την μαμά του κ άρχιζε να μου λέει μήπως κ μήπως..) μου είπε "γιατί θα βγει έξω κ θα κρυώσει???" χαχαχαχαχαααα άσε τι λένε... ή το άλλο, να φασκιώσω το μωρό όταν το μωρό επί ένα μήνα στην θερμοκοιτίδα ήταν ελευθερο να κουνάει χέρια κ πόδια, ξαφνικά εγώ να το φυλακίσω... άσε που έχει απαγορευτεί το φάσκιωμα!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια και τις κοιλίτσες......

Floreta(αλήθεια πως σε λένε?μήπως και σένα Φλώρα?) 'οπως σου είπαν και τα κορίτσια μην ανησυχείς και αν ήταν κάτι σοβαρό θα σου έλεγε και η γιατρός να πας νωρίτερα!!!!!!Ξεκουράσου όμως μέχρι την Παρασκευή που έχεις την β-επιπέδου και εκεί εννοείται θα φανούν όλα.Εγώ πιο πολύ ανησύχησα για μένα γιατι έχω και τα άλλα δύο παιδιά και τη δουλειά και ξεκούραση δεν παίζει καθόλου.Δεν έχω αλλάξει κάτι από τότε που είμαι έγκυος και τα παιδιά τα σηκώνω και όλα τα κάνω........Παρόλα αυτά είδες και σε μένα τίποτα δεν ήταν μου είπε ο γιατρός μπορεί να είναι κανένα αγγείο που έσπασε ή ο πλακούντας που ανεβαίνει......κάτσε ήσυχα και κλώσσα τα αυγουλάκια σου!!!!!!!!!

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

και εγώ κορίτσια από την αρχή και στα δύο αγόρια μου ακολουθούσα τις οδηγίες της παιδιάτρου και το ένστικτο μου........και όλα πήγαν μια χαρά.Και τον πρώτο καιρό δεν χρησιμοποίησα καθόλου βοήθεια παρΆ μόνο του άντρα μου........ακόμα και όταν γεννήθηκε το δεύτερο παρόλο που το πρώτο ήταν ακόμα μωρό!Μπορεί να κουράστηκα ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αλλά δεν είχα και κανενός την παρέμβαση.......

και εγώ κορίτσια από την αρχή και στα δύο αγόρια μου ακολουθούσα τις οδηγίες της παιδιάτρου και το ένστικτο μου........και όλα πήγαν μια χαρά.Και τον πρώτο καιρό δεν χρησιμοποίησα καθόλου βοήθεια παρΆ μόνο του άντρα μου........ακόμα και όταν γεννήθηκε το δεύτερο παρόλο που το πρώτο ήταν ακόμα μωρό!Μπορεί να κουράστηκα ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αλλά δεν είχα και κανενός την παρέμβαση.......

και είχες το κεφάλι σου ήσυχο!!!!! χαχαχαχαχαχαααα:D:D:D:D

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γαι τον ύπνο που λέτε τον Μάριο τον κράτησα δίπλα μου στην καλαθούνα μέχρι 3 μηνών και μετΆ στο κρεβατάκι του, αν και εδώ που τα λέμε ούτε αυτό χρειαζόταν γιατί το παιδία πό την τρίτη μέρα κοιμόταν όλο το βράδυ σερί μέχρι το πρωί!!!!!!!!!!Τον Χάρη τον κράτησα μέχρι 4 μηνών όπου και σταμάτησε να ξυπνάει το βράδυ γιατί επειδή τους είχα και στο ίδιο δωμάτιο φοβόμουνα μήπως μου ξυπνΆει τον μεγάλο......

Νομίζω ότι τις συμβουλές τις δίνουν με καλή πρόθεση αλλά τελικά τρελαίνεσαι με τον καταιγισμό των πληροφοριών που συχνά είναι η μέρα με τη νύχτα!! Πάντως εμείς έχουμε συμφωνήσει ότι θα τους ακούμε όλους (δε χρειάζεται να τσακωνόμαστε συνέχεια) και μετά θα κάνουμε του κεφαλιού μας! Αν και πιστεύω ότι δε θα έχουμε πρόβλημα γιατί μέχρι στιγμής ούτε στο γάμο, ούτε στην εγκυμοσύνη μας έπρηξαν!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...