Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Α! Νεφελη εμενα οταν ηταν να κανω την β επιπεδου μου ειχαν πει 2 μερες πριν το ραντεβου να μην φαω τιποτα που να εχει ζαχαρη ωστε να μην γυροφερνει συνεχεια το μωρο και να ειναι ηρεμο ωστε να μπορεσει ογιατρος να το εξετασει καλα. Ουτε καφε δεν με αφησαν να πιω που βαζω 4 κουταλιες ζαχαρη!!!

Μολις με πηρε ο καλος μου τηλεφωνο και μου ειπε οτι θα βαλει την ανακοινωση του γαμου σε εφημεριδα! Ειμαστε ετοιμη, μονο η ημερομηνια μας λειπει!!

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Μαριαννα! Η ώρα η καλή!! Αυτό για τη ζάχαρη το ξέρω αλλά όχι και 2 μέρες πριν!!! Χθες έφαγα μια lacta... Χιχιχιχι! Ούτε εμείς ξεκινάμε ακόμα ετοιμασίες γιατί το δωμάτιο που θα γίνει παιδικό είναι γεμάτο έπιπλα και πράγματα για το χωριό που θα φύγουν γύρω στο Πάσχα. Οπότε περιμένω να αδειάσει το δωμάτιο, να ξεκινήσω γενική και μετά θα το φτιάξουμε. Άσε που ακόμα δεν έχουμε καταλήξει πώς θα το κάνουμε! Κάθε μέρα αλλάζουμε γνώμη!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Μπράβο Μαριαννα! Η ώρα η καλή!! Αυτό για τη ζάχαρη το ξέρω αλλά όχι και 2 μέρες πριν!!! Χθες έφαγα μια lacta... Χιχιχιχι! Ούτε εμείς ξεκινάμε ακόμα ετοιμασίες γιατί το δωμάτιο που θα γίνει παιδικό είναι γεμάτο έπιπλα και πράγματα για το χωριό που θα φύγουν γύρω στο Πάσχα. Οπότε περιμένω να αδειάσει το δωμάτιο, να ξεκινήσω γενική και μετά θα το φτιάξουμε. Άσε που ακόμα δεν έχουμε καταλήξει πώς θα το κάνουμε! Κάθε μέρα αλλάζουμε γνώμη!!!

Να πω; Αν και γεννάω Σεπτέμβριο είναι το δεύτερο οπότε... Εγώ ρε παιδιά ήμουν ελεύθερη να φάω ότι ήθελα πριν από κάθε υπέρυχο, δεν με περιόρισαν ποτέ.. Και αυτό με τις δύο μέρες δεντο καταλαβαίνω, αν φας ζάχαρη τη Δευτέρα θα επηρεάσει το μωρό μέχρι την Τετάρτη; Νομίζω κανα τετράωρο- πεντάωρο πριν είναι αρκετό, μετά τη χωνεύουμε και ξαναπέφτει η ενέργεια που μας δίνει (θεωρητικά) η ζάχαρη. Πόσο πολύ να επηρεάσει το μωρό δηλαδή... Χώρια που εγώ στο κοριτσάκι μου ποτέ δεν παρατήρησα να επηρεάζεται από κάτι τέτοια, ούτε από καφέ ούτε από ζάχαρη ούτε από τίποτα...

Το δωμάτιο πώς σκέφτεσαι να το κάνειςα; θα βάλεις χρωματάκια στους τοίχους; Ταπετσαρίες; Θα πάρεις χρωματιστά έπιπλα ή πιο σοβαρά που θα τα έχει το παιδί και στην εφηβεία; Σκέφτομαι να πάρω έπιπλα για το κοριτσάκι μου που είναι δύο τώρα, οπότε ενδιαφέρομαι και για άλλες γνώμες...

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Διαφημίσεις

Πάντως μια φορά που είχα φάει σοκολάτα αμέσως πριν τον υπέρηχο κοπανιόταν λες και άκουγε τρανς!!!! Έτσι κι αλλιώς εμένα αντιδράει μόλις φάω σοκολάτα και με πιάνουν καούρες στο δευτερόλεπτο, οπότε δε θα μου λειψει!

Θα πάρεις καινούργια έπιπλα για το κοριτσάκι σου και το μωράκι θα χρησιμοποιήσει τα παλιά; Καλή ιδέα! Κι εγώ κάπως έτσι σκέφτομαι να το κάνω όταν με το καλό μας έρθει δεύτερο ή τρίτο.... Γι΄αυτό λέω τα έπιπλα να είναι σε ανοιχτόχρωμο ξύλο ή λευκό χωρίς περίτεχνα σχέδια και χρώματα. Είμαστε ανάμεσα σε δυο επιλογές για το δωμάτιο: α) να το κάνουμε ναυτικό με ταπετσαρίες, κουρτίνες ριγέ λευκό-μπλε-κόκκινο και αυτοκόλλητα στην κούνια ή β) να το κάνουμε μίνιμαλ που θα βάψουμε εμείς τους τοίχους με φαρδιές ρίγες λευκό-μπεζ. Το πρώτο είναι πιο παιχνιδιάρικο αλλά φοβάμαι τι θα γίνει ο τοίχος όταν ξεκολλήσουμε τις ταπετσαρίες. Το δεύτερο πιο απλό, διαχρονικό, ταιριάζει και με κοριτσάκι αν κάνουμε ποτε...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα σε όλες!!!!

Δυστυχως χτες είχα λίγο καφέ αίμα και αγχώθηκα...:(:( Κάπως σαν πολύυ αρχή περιόδου. Σήμερα έχω ακόμη λίγο αλλά είναι τόσο λίγο που την έβγαλα με σερβιετάκι το βράδυ και το λέρωσα ελάχιστα κιόλας... Η γυναικολόγος μου μου είπε να κάτσω σπίτι και αν την Παρασκευή έχω ακόμη αίμα να πάω να με δει. Ανησυχήσαμε πολύ ρε γμτ. Το μόνο που με παρηγορεί είναι που η γυναικολόγος είπε να πάω την Παρασκευή -αν ήταν σοβαρό δε θα μου έλεγε να πάω άμεσα; Ξέρει καμία τίποτα; Μαράκι, flosummer, Γωγω, Ioannaki? Εν τω μεταξύ τυγχάνει την Παρασκευή να έχουμε β΄επιπέδου, πιστεύω ότι εκεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα φάνει, έτσι δεν είναι;

Για τα σουτιέν θηλασμού αν θέλετε μία γνώμη ακόμα, εμένα με βόλεψαν τα εγκυμοσύνης (αυτά χωρίς την μπανέλα) και για τον θηλασμό. Απλά το έκανα στο πλάι και μάλιστα μ' αυτόν τον τρόπο πιεζόταν το ατήθος και έτρεχε καλύτερα το γαλατάκι. Είχα πάρει και 2 σουτιέν θηλασμού αλλά να πω την αλήθεια δεν με βόλεψαν καθόλου...

Σωστήηηη!!!! Το δοκίμασα αφού διάβασα αυτό που έγραψες και δουλεύει τέλεια! Βγαίνει πολύ εύκολα όλο το στήθος από πάνω! Δεν είχα καταλάβει πόσο ελαστικό είναι αυτό το σουτιέν ;) Εγώ τα είχα πάρει αυτά τα σουτιέν για τον ύπνο αλλά τελικά έχουν και άλλη χρήση!

Το απόγευμα θα πάω για τη β' επιπέδου και έχω αρχίσει να αγχώνομαι λίγο...

Καλή επιτυχία Νεφελάκι μου!!!! Όλα θα είναι τέλεια!

Εμας για αυχενική που έχουμε την Παρασκευή θα μας πάρουν 190 ευρώ σε εξειδικευμένο κέντρο. Αλλά η τιμή είναι για δίδυμα.

Μολις με πηρε ο καλος μου τηλεφωνο και μου ειπε οτι θα βαλει την ανακοινωση του γαμου σε εφημεριδα! Ειμαστε ετοιμη, μονο η ημερομηνια μας λειπει!!

Με το καλόοοο κορίτσι μου, με το καλό!!!! Να είστε ευτυχισμένοι!!!

Καλημέρα σε όλες!!!!

Δυστυχως χτες είχα λίγο καφέ αίμα και αγχώθηκα...:(:( Κάπως σαν πολύυ αρχή περιόδου. Σήμερα έχω ακόμη λίγο αλλά είναι τόσο λίγο που την έβγαλα με σερβιετάκι το βράδυ και το λέρωσα ελάχιστα κιόλας... Η γυναικολόγος μου μου είπε να κάτσω σπίτι και αν την Παρασκευή έχω ακόμη αίμα να πάω να με δει. Ανησυχήσαμε πολύ ρε γμτ. Το μόνο που με παρηγορεί είναι που η γυναικολόγος είπε να πάω την Παρασκευή -αν ήταν σοβαρό δε θα μου έλεγε να πάω άμεσα; Ξέρει καμία τίποτα; Μαράκι, flosummer, Γωγω, Ioannaki? Εν τω μεταξύ τυγχάνει την Παρασκευή να έχουμε β΄επιπέδου, πιστεύω ότι εκεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα φάνει, έτσι δεν είναι;

Αν ήταν κάτι επικίνδυνο θα σου έλεγε να πας άμεσα, όχι μετά από 3 μέρες! Λογικά την Παρασκευή στην β΄επιπέδου θα σου πει αν υπάρχει κάτι. Μακάρι να μην είναι τίποτα και να θέλει μόνο ξεκούραση. Ξάπλα σήμερα,ε;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Floreta moy αν υπήρχε ο παραμικρός φόβος θα σου έλεγε να πας άμεσα.. Έχεις κ 2 μωρα στην κοιλιά σου οπότε μπορεί κ να σου ''πληγωνουν'' τη μητρα η ο πλακούντας καθως ανεβαίνει να τη γρατζουναει κ νσα σου κάνει αυτά τα καφε!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλημέρα σε όλες!!!!

Να μην ανησυχείς καθόλου. Αφού δεν συνεχίζεται καλέ το αίμα, τι φοβάσαι; Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα ξαφνικά ροή αίματος (περίπου όπως τη δεύτερη μέρα περιόδου όταν σήκώνεσαι από το κρεβάτι). Με το που παίρνω το γιατρό και του λέω "Έχω αίμα με ροή" μου λέει "Τρέχα στο κέντρο υγείας και έρχομαι". Και τελικά ήταν μια μικρή αποκόληση, σε πέντε μέρες ήμουν εντάξει. Νομίζω ότι η αντίδραση του γιατρού σου απαντάει από μόνη της, έτσι δεν είναι;

Διαφημίσεις

Πάντως μια φορά που είχα φάει σοκολάτα αμέσως πριν τον υπέρηχο κοπανιόταν λες και άκουγε τρανς!!!! Έτσι κι αλλιώς εμένα αντιδράει μόλις φάω σοκολάτα και με πιάνουν καούρες στο δευτερόλεπτο, οπότε δε θα μου λειψει!

Θα πάρεις καινούργια έπιπλα για το κοριτσάκι σου και το μωράκι θα χρησιμοποιήσει τα παλιά; Καλή ιδέα! Κι εγώ κάπως έτσι σκέφτομαι να το κάνω όταν με το καλό μας έρθει δεύτερο ή τρίτο.... Γι΄αυτό λέω τα έπιπλα να είναι σε ανοιχτόχρωμο ξύλο ή λευκό χωρίς περίτεχνα σχέδια και χρώματα. Είμαστε ανάμεσα σε δυο επιλογές για το δωμάτιο: α) να το κάνουμε ναυτικό με ταπετσαρίες, κουρτίνες ριγέ λευκό-μπλε-κόκκινο και αυτοκόλλητα στην κούνια ή β) να το κάνουμε μίνιμαλ που θα βάψουμε εμείς τους τοίχους με φαρδιές ρίγες λευκό-μπεζ. Το πρώτο είναι πιο παιχνιδιάρικο αλλά φοβάμαι τι θα γίνει ο τοίχος όταν ξεκολλήσουμε τις ταπετσαρίες. Το δεύτερο πιο απλό, διαχρονικό, ταιριάζει και με κοριτσάκι αν κάνουμε ποτε...

Αχ, πρέπει να έχει πολύ πλάκα να αντιδρά έτσι το μωράκι σου!! Μακάρι τώρα να φέρεται έτσι και το εμβρυάκι μου (άκου χορεύει τρανς!!)

Θα βγάλω την κόρη μου από την κούνια σιγά- σιγά, οπότε πρέπει να της πάρω κρεβατάκι. Αν προλάβει να συνηθίσει στο κρεβάτι της μέχρι να γεννηθεί το μικρό, θα είμαι τυχερή. Αλλοιώς θα δανειστώ κούνια, μάλλον από την αδερφή μου. Και εγώ τα έπιπλα λέω να τα πάρω στο χρώμα του ξύλου, το γνωστό καφέ ανοιχτό. Δεν είμαι φαν του άσπρου, φοβάμαι ότι θα το βάψει ή θα τα λερώσει, ενώ το καφέ δεν είναι πολύ προκλητικό χρώμα για ζωγράφισμα. Πάντως μη βιάζεσαι, στην αρχή λογικά θα θες το μωράκι σου μαζί σου στο δωμάτιο, ειδικά αν θηλάσεις θα σσου είναι πιο εύκολο. Οπότε δεν θα είναι απαραίτητο να έχει το παιδί έτοιμο δωμάτιο αμέσως μόλις γεννηθεί, μπορεί να περιμένιε λίγους μήνες ακόμα αυτή η δουλειά.

Αχ, πρέπει να έχει πολύ πλάκα να αντιδρά έτσι το μωράκι σου!! Μακάρι τώρα να φέρεται έτσι και το εμβρυάκι μου (άκου χορεύει τρανς!!)

Θα βγάλω την κόρη μου από την κούνια σιγά- σιγά, οπότε πρέπει να της πάρω κρεβατάκι. Αν προλάβει να συνηθίσει στο κρεβάτι της μέχρι να γεννηθεί το μικρό, θα είμαι τυχερή. Αλλοιώς θα δανειστώ κούνια, μάλλον από την αδερφή μου. Και εγώ τα έπιπλα λέω να τα πάρω στο χρώμα του ξύλου, το γνωστό καφέ ανοιχτό. Δεν είμαι φαν του άσπρου, φοβάμαι ότι θα το βάψει ή θα τα λερώσει, ενώ το καφέ δεν είναι πολύ προκλητικό χρώμα για ζωγράφισμα. Πάντως μη βιάζεσαι, στην αρχή λογικά θα θες το μωράκι σου μαζί σου στο δωμάτιο, ειδικά αν θηλάσεις θα σσου είναι πιο εύκολο. Οπότε δεν θα είναι απαραίτητο να έχει το παιδί έτοιμο δωμάτιο αμέσως μόλις γεννηθεί, μπορεί να περιμένιε λίγους μήνες ακόμα αυτή η δουλειά.

Ξεκίνα σιγά σιγά να προετοιμάζεις τη μικρή για να μη νιώσει ότι φταίει το αδερφάκι της για όλα τα δεινά που περνάει! Αγοράκι ή κοριτσάκι περιμένετε τώρα;

Δεν είχα σκεφτεί ότι το άσπρο είναι προκλητικό για ζωγραφιές... :rolleyes: Ίσως να διαλέξω κι εγώ ανοιχτό ξύλο, θα ταιριάζει και με κάτι βιβλιοθήκες ΙΚΕΑ που έχω!! Δε βιάζομαι να φτιάξω το δωματιο για να βάλω το μωρό, έτσι κι αλλιώς μάλλον θα πάρουμε μια καλαθούνα για το δωμάτιό μας για τους πρώτους μήνες. Απλά θέλουμε να τελειώνουμε σιγά σιγά με τις δουλειές για να ξεκουραστούμε λίγο πριν έρθει το μωράκι...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημέρα κορίτσια μου!!!!!

Μαριάννα μου η ώρα η καλή κ με το καλό το μωράκι σας!!!!

Φλορέτα συμφωνώ με τα κορίτσια, είναι μικρή η ποσότητα για να ανησυχείς τρελά, αν ήταν θα πήγαινες τώρα. απλά ξεκουράσου και λίγο ξάπλα δε βλάπτει!! έχεις κ 2 εσύ!!!

αυτό για την ζάχαρη επηρε'αζει τα μωράκια ως προς την ενέργειά τους. εκεί πυ κάνουμε εμείς την αυχενική κ β επιπέδου, πιο παλιά όταν δεν ήταν σε καλή θέση το μωρό για να το δούνε, έδιναν ένα μικρό κουτάκι (ατομική μεριδα) μέλι και μετά από λίγη ώρα γινόταν πάρτυ στην κοιλιά της μαμάς. τώρα το καταργήσανε και λένε στη μαμά περπάτα και έλα σε μισή ώρα κ πάει λέγοντας....

αυτό ήταν το θέμα συζήτησης που ήθελα να θέσω κ το είχα ξεχάσει: πόσο καιρό θα κρατήσετε το/τα μωράκια σας στο δωμάτιό σας??? οι δευτερομανούλες τι λένε???

εγώ την πρώτη μου την κράτησα 6 μήνες (έπαιξε κ ρόλο η προωρότητα). ήταν 7 μηνών όταν την πήγαμε στο δωμάτιό της (είμασταν ένα μήνα στην Αθήνα). η αλήθεια είναι οτι μου είχε στοιχίσει αφάνταστα τότε αλλά το ξεπέρασα ευτυχώς αμέσως.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...