Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Παντως αυτο μς τη μαμ δε το πιστευω γιατι ππηρα τηλ.πριν καμια βδομαδα και μου ειπσν πως τωρα εβλεπαν το μαιηλ μου για να γραψουν τη διευθυνση να μου στειλουν μηπως εννουν πως στα μαιηλ που πηγαν τον απριλη δε θα στειλουν;

Καλημερα! Αν και εχω ρεπο σημερα σηκωθηκα πρωι να παω τον μικρο μου αδερφο στον παιδικο σταθμο γιατι οι γονεις μου εχουν δουλειες.

Νεφελη με το καλο να κανεις την β επιπεδου και σιγουρα θα ειναι ολα καλα. Το ιδιο αγχος ειχα και εγω και μου εφυγε μολις εκανα την εξεταση!! Σε ιατρειο την εκανα και κοστισε 150, τους ρωτησαμε αν κατεβει η τιμη χωρις αποδειξη και μας ειπε 100 ευρω. Γλιτωσαμε τα 50 ευρω, τα οποια τα δωσαμε για να παμε εξω να φαμε να το γιορτασουμε!!! :tongue:

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Παντως αυτο μς τη μαμ δε το πιστευω γιατι ππηρα τηλ.πριν καμια βδομαδα και μου ειπσν πως τωρα εβλεπαν το μαιηλ μου για να γραψουν τη διευθυνση να μου στειλουν μηπως εννουν πως στα μαιηλ που πηγαν τον απριλη δε θα στειλουν;

Εγώ τους έστειλα χθες mail ότι περιμένω από 11/3 και δεν έχω λάβει τίποτα, μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα αλλά δε μου απάντησαν. Παράλογο μου φαίνεται πάντως να το σταματήσουν ξαφνικά! Εμένα μου είχαν στείλει mail ότι προχωράνε στην αποστολή!!!

Γενναια σε βρισκω οχι εμας ηταν στανταρ 140 η αυχενικη 120η β επιπεδου και 40το ντομπλερ που θα την κανεις;

Στο Προγέννεσις τα κάνω, αλλά δεν είχα ρωτήσει τιμές!

Καλημερα! Αν και εχω ρεπο σημερα σηκωθηκα πρωι να παω τον μικρο μου αδερφο στον παιδικο σταθμο γιατι οι γονεις μου εχουν δουλειες.

Νεφελη με το καλο να κανεις την β επιπεδου και σιγουρα θα ειναι ολα καλα. Το ιδιο αγχος ειχα και εγω και μου εφυγε μολις εκανα την εξεταση!! Σε ιατρειο την εκανα και κοστισε 150, τους ρωτησαμε αν κατεβει η τιμη χωρις αποδειξη και μας ειπε 100 ευρω. Γλιτωσαμε τα 50 ευρω, τα οποια τα δωσαμε για να παμε εξω να φαμε να το γιορτασουμε!!! :tongue:

Έχω άγχος ρε Μαριαννάκι γιατί ο δικός μου ξεφυσάει πόσες μέρες τώρα και επηρεάστηκα! Κι αν μας πει ότι δεν έχει [κάτι] τι θα κάνουμε μετά; Όλη μέρα αυτό με ρωτάει!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Φεγγαρενια! Τι κανεις? Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι σημερα θα ερθουν οι κουρτινες της κουζινας και στο σαλονι το υφασμα δεν ειναι ακομη ετοιμο, θα βαλουν μονο το κονταρι. Επιτελους να δειξει λιγο το σπιτι!! Τα υπνοδωματια τα αφησαμε ετσι γιατι τωρα δεν βγαινουν οικονομικα τα πεθερικα μου (εκεινοι πληρωνουν)!!!!!

Νεφελακι να του πεις πως ειναι ενα αγχος ορθιο ολα θα ναι κσλα κοιταξτε να το αποολαυσετε εγω ρο ζα κανει.παιδικη χαρα και του χ σπασει τα νευρα του γιατρου χιχιχι

Μακάρι!!! Άντε να αρχίσουμε μετά να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά... Εσείς έχετε κάνει τίποτα;

Για το παιδικο δωματιο λες? Προς το παρον τιποτα γιατι το Σαβ/κο θα φτιαξουμε εξω στον κηπο τον χωρο οπου θα μενει πλεον ο σκυλος και μετα θα πρεπει να καθαρισουμε το σπιτι. Αφου κανουμε τις καθαριοτητες θα ξεκινησουμε να φτιαχνουμε το παιδικο δωματιο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...