Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια!

Floreta, πολύ χρήσιμη η λίστα!

Μιας και πιάσαμε τη συζήτηση για τα μαιευτήρια, πώς πάει το σύστημα; Θέλω να πω, κάθε γιατρός συνεργάζεται με κάποιο συγκεκριμένο ή επιλέγεις εσύ το μαιευτήριο και ο γιατρός ακολουθεί; Έχω ακούσει για μερικούς γιατρούς που συνεργάζονται με περισσότερα από ένα μαιευτήρια (κάποια κοπέλα μάλιστα, δε θυμάμαι ποια, είχε γράψει ότι ο γιατρός της μπορεί να πάει σε όλα) και έχω μπερδευτεί. Με το γιατρό μου δεν το έχουμε συζητήσει ακόμα και δεν έχω ιδέα πώς γίνεται η επιλογή.

tt18a28c.aspx

Καλησπερα μανουλες!!Επανελαβα σημερα την εξεταση ουρων και αυριο το πρωι θα εχω τα αποτελεσματα!Μακαρι να μην ειναι τιποτα!!

cristina27 , εγω θα γεννησω στο ιασω αλλα θεσσαλιας!Κι απ οτι ξερω εχει αρκετη διαφορα στην τιμη με της αθηνας!

Εμας μας ειχε πει ο γιατρος σε τρικλινο δωματιο φτ με εοπυυ 1000ευρω (τετρακλινα τα κατηργησε) Ο γιατρος παιρνει 1500!

Στον Αντωνη ειχα αλλο γιατρο και επαιρνε 1000! Οποτε δεν παιζει εκπτωση εδω! :(

milinaki , ο καθε γιατρος συνεργαζεται με ενα η περισσοτερα μαιευτηρια..

Δεν μπορεις να διελεξεις εσυ ενα στο οποιο δεν εχει συνεργαστει ποτε!

Εκεινος θα σου πει που μπορει και αν ειναι πανω απο ενα διαλεγεις...

maraki δε συμφωνω καθολου με την προκληση χωρις αιτια που μπορει να οδηγησει πολυ συχνα και σε καισαρικη η σε νοσηλεια βρεφους..Ειμαι της αποψης να αποφασισει το ιδιο το μωρο ποτε θελει και ειναι ετοιμο να ερθει στον κοσμο..Τωρα εσυ αποφασιζεις αλλα σκεψου το καλα...

Εγω σαν προαισθημα δεν εχω στο ποτε θα γεννησω!Ουτε καν στο πως!

Θα δειξει αργοτερα αν μου ρθει κατι! :P

b353ca0f41.png26lWp2.png

Millinaki ισχύει ότι έγραψε η Λιάνα. Να ρωτήσεις το γιατρό σου από τώρα για να κάνεις τον προγραμματισμό σου κι εσύ...

Λιάνα εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις σου! Αρκετούτσικα ζητάει ο γιατρός σας για επαρχία...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Milinaki από τη στιγμη που ο γιατρός είναι ιδιώτης μπορεί και πάει σε όλα τα ιδιωτικά. Αλλά αν για τους χ ψ λόγους δεν έχει συνεργαστει ποτέ με κάποιο ιδιωτικό δεν θα σου προτείνει να πάτε. Ο δικός μου αυτό μου χει πει, αλλά έχει ξεγεννησει σε όλα τα ιδιωτικά εδώ, οπότε μου πε διαλέγεις και πάμε. Λιάνα καλά αποτελέσματα!Ελπίζω όλα να είναι καλά! Θα ήθελα πολύ να έχω την πολυτέλεια να περιμένω να βγει η μικρή οποτε θέλει, αλλά δυστυχως αυτο δεν είναι πάντα εφικτό, όταν εκρεμούν άλλα από πίσω.. Άλλωστε δεν το χω συζητησει ακόμα μαζί του, είναι δικές μου σκέψεις, αν όμως μου δώσει τότε κ αυτός το οκ, γιατι όχι?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Η αληθεια ειναι πως ναι αλλα εφοσον ειναι ο μονος που υποστηριζει το vbac εδω θα τον ακολουθησω και μακαρι να τα καταφερουμε... :)

Α, μπράβο!! Κι εγώ την αμοιβή του γιατρού είναι το μόνο που δε θα διαπραγματευτώ!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κορίτσια καλησπέρα και από μένα!

Δεν ευκαιρώ να γράφω συχνά αλλά σας παρακολουθώ καθημερινά!

Για τα σουτιέν θηλασμού αν θέλετε μία γνώμη ακόμα, εμένα με βόλεψαν τα εγκυμοσύνης (αυτά χωρίς την μπανέλα) και για τον θηλασμό. Απλά το έκανα στο πλάι και μάλιστα μ' αυτόν τον τρόπο πιεζόταν το ατήθος και έτρεχε καλύτερα το γαλατάκι. Είχα πάρει και 2 σουτιέν θηλασμού αλλά να πω την αλήθεια δεν με βόλεψαν καθόλου...

Εμένα η γιατρός μου παίρνει 800? + 200? ο αναισθησιολόγος + 900? η κλινική (μέσω ΕΟΠΥΥ). Σε κάθε επίσκεψη πληρώνουμε όμως το 50άρι μας. Όσο για τις εξετάσεις του νεογνού στην κλινική θέλει προσοχή να μην σας πιάσουν κότσο που λένε. Το μωράκι το εξετάζουν έτσι κι αλλιώς μόλις γεννηθεί οι παιδίατροι κάθε κλινικής (μάτια, αυτιά κλπ) οπότε για μένα είναι περιττό έξοδο να κάνεις και επιπλέον εξετάσεις για τα ματάκια και τα αυτάκια που προτείνουν συνήθως. Αν έχετε καταλήξει σε παιδίατρο, καλό είναι να συμβουλευτείτε εκείνον.

Κόρίτσια η κοιλιά μου φούσκωσε πολύ απότομα μόλις μπήκα στον 6ο μήνα...και η μπουμπού με έχει τρελλάνει στις κλοτσιές. Κοιμάμαι κ εγώ ακριβώς όπως το περιέγραψε η Floreta...μπρουμυτοπλάι...αλλά ευτυχώς ακόμα κοιμάμαι καλά (αν εξαιρέσουμε τους εφιάλτες). Από πονάκια μόνο αν περπατήσω πολύ και γρήγορα.

Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Καλησπερα κοιλιτσες.....

Floreta μολις γεννησεις με το καλο να ξερεις οτι θα σου δωσουν πολλα δειγματα και σου στελνουν και σπιτι.Σου δινουν ακομα και πανες (τουλαχιστον πριν 2 χρονια που γεννησα εγω).

Nefeli απο το στομα σου και στου διευθυντη του Λητω το αυτι.......Μακαρι να ειμαστε τυχερες να πεσουν οι τιμες.

Οποτε ειναι περιπου 1000ε με φπα ο φυσιολογικος και 1200ε με φπα η καισαρικη με εοπυυ...Και να ξερεις οτι εγω εμεινα πολυ πολυ ευχαριστημενη απο το μαιευτηριο και τις μαιες.

Εγω κοριτσια πληρωνω 50ε την επισκεψη και τελος πρωτα ο θεος θα του δωσω μαλλον 800-900ε.Καλα δεν ειναι?Στη πρωτη γεννα εδωσα 1500ε αλλα τωρα μου ειπε δωσε οτι θες.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Κοριτσούδια μου γεια σας.....

Είμαι και σήμερα χάλια η μύτη μου είναι μπουκωμένη το κεφάλι μου πάει να σπάσει και πονάει όλο μου το κορμάκι σα να μ έχουνε δείρει!!!!!

Εμένα κορίτσια ο γιατρός μου παίρνει 80 σε κάθε επίσκεψη:shock:, δε έχουμε συζητήσει το θέμα της αμοιβής του για τη γέννα αλλά όπως διάβασα σε αυτά που γράφετε μου φάνηκε πανάκριβος :rolleyes:

Για τα σουτιέν που γράφεται έμενα μου έδωσε 2 θηλασμού η κουνιάδα μου οπότε δε πρόκειται να αγοράσω είναι πολύ αντισέξουαλ βέβαια!!!!! Για την ώρα έχω πάρει 2 ωραιότατα κανονικά ανοιξιάτικα 2 νούμερα μεγαλύτερα!!!

Αυτά για τώρα κλείνω γιατί ο πονοκέφαλος καλά κρατεί...

Φιλάκια!

Διαφημίσεις

Ρε Κορίτσια! Μια διευκρίνιση γιατί μάλλον δεν κατάλαβα καλά! Οι τιμές που γράφετε για γιατρούς είναι μόνο για γέννα χωρίς επισκέψεις? Δηλαδή 900 η 1500 μόνο ο τοκετός? Εμένα μου είπε 1500 άσχετα με το πόσες επισκέψεις θα κάνουμε! Αν δώσουμε κάποια φορά το 50αρι στην επίσκεψη, δε δίνουμε πάντα, αφαιρείτε απ το τέλος...

b353ca0f41.png26lWp2.png

100 έπαιρνε αλλά λόγω κρίσης το έκανε 80:tongue::tongue::tongue:

Στο ΡΕΑ μάλλον!

Ευτυχώς που κάνει και εκπτώσεις!!!

Ρε Κορίτσια! Μια διευκρίνιση γιατί μάλλον δεν κατάλαβα καλά! Οι τιμές που γράφετε για γιατρούς είναι μόνο για γέννα χωρίς επισκέψεις? Δηλαδή 900 η 1500 μόνο ο τοκετός? Εμένα μου είπε 1500 άσχετα με το πόσες επισκέψεις θα κάνουμε! Αν δώσουμε κάποια φορά το 50αρι στην επίσκεψη, δε δίνουμε πάντα, αφαιρείτε απ το τέλος...

Εγώ πληρώνω 20 σε κάθε επίσκεψη (έχει ειδική σύμβαση με την ασφάλειά μου) και για τον τοκετό 1500 είτε είναι φ.τ. είτε κ.τ. Εσένα 1500 με τις επισκέψεις μαζί είναι πάρα πολύ καλά!!! Ευκαιρία να πηγαίνεις συνέχεια! :tongue:

Το απόγευμα θα πάω για τη β' επιπέδου και έχω αρχίσει να αγχώνομαι λίγο...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κοριτσούδια μου γεια σας.....

Είμαι και σήμερα χάλια η μύτη μου είναι μπουκωμένη το κεφάλι μου πάει να σπάσει και πονάει όλο μου το κορμάκι σα να μ έχουνε δείρει!!!!!

Εμένα κορίτσια ο γιατρός μου παίρνει 80 σε κάθε επίσκεψη:shock:, δε έχουμε συζητήσει το θέμα της αμοιβής του για τη γέννα αλλά όπως διάβασα σε αυτά που γράφετε μου φάνηκε πανάκριβος :rolleyes:

Για τα σουτιέν που γράφεται έμενα μου έδωσε 2 θηλασμού η κουνιάδα μου οπότε δε πρόκειται να αγοράσω είναι πολύ αντισέξουαλ βέβαια!!!!! Για την ώρα έχω πάρει 2 ωραιότατα κανονικά ανοιξιάτικα 2 νούμερα μεγαλύτερα!!!

Αυτά για τώρα κλείνω γιατί ο πονοκέφαλος καλά κρατεί...

Φιλάκια!

καλημερα κοριτσια τι κανετε?περαστικα σου κοπελα σου.εγω την παρασκευη που πηγα μου πηρε 70 μου κανε κ τεστ παπ εσεις κανατε?η β επιπεδου ποσο κοστιζει?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...