Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλή χρονιά κοπέλα μου και το 2025 να σου φέρει αυτό που επιθυμείς! Θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού στην γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου που σε ενδιαφέρει και να αναφέρεις τον λόγο. Απο εκεί θα σου πουν αν αναλαμβάνουν ή όχι. Εκτός αν ξέρεις κάποιον γιατρό δημοσίου που να έχει και ιδιωτικό ιατρείο έξω οπότε πας εκεί κατευθείαν και τον πληρώνεις απλά θα σου βρει χειρουργείο σε δημόσιο. Καλη τύχη γιατί τα δημόσια νοσοκομεία είναι λίγο μια ανακατωσούρα. 

Συγγνώμη που γέλασα μου φάνηκε τόσο αστείο θα το χρησιμοποιώ στο εργαστήριο και θα χαζογελαω 🤭

Πάντως κ εμείς για μικρόβιο έχουμε κάνει αγώνα και ειδικά για πυρετό (γιατί ο άντρας μου αρρωσταίνει εύκολα κ κάνει πυρετό υψηλό) έχουμε χάσει μήνες! Συγκεκριμένα με βιταμίνες και αντιβιώσεις έφτιαξε την μορφολογία και την κινητικότητα που είναι τα χαρακτηριστικά που επιλέγουν στην μικρογονιμοποίηση.

Καλή χρονιά σε όλες μας με υγεία και επιτυχία στις προσπάθειες μας!!!! ❤️❤️❤️

Ναι κορίτσι μου έτσι είναι. Σήμερα διάβαζα για το τσιγάρο και πόσο επηρεάζει. Εχει αντίκτυπο στην μορφολογία. Άπειρα άρθρα. Φαντάσου με γρίππες, άσε και ο δικός μου αν δεν κάνει 40αρια 3-4 μέρες σερί δεν ισιώνει . Κάναμε επανάληψη τότε και τα αποτελέσματα χάλια και μας είπε ο ουρολόγος ότι συμβαίνει λόγω πυρετού. Βιταμίνες και αντιβίωση 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Επίσης από κόστος εμείς είμαστε πάρα πολύ τυχεροί γιατί η γυναικολόγος είναι οικογενειακή φίλη και κολλητή της μαμάς μου, και δε μου παίρνει καθόλου χρήματα. Όσες φορές έβγαλα να δώσω δεν τα δεχόταν με τίποτα. Τώρα για τη γέννα συγκεκριμένα δεν το έχουμε συζητήσει, αλλά δε νομίζω να δεχθεί ούτε κι εκεί. Φυσικά αν δεν πάρει τίποτα από χρήματα θα πρέπει στο τέλος να της κάνω ένα καλό δώρο :rolleyes:

Μέχρι στιγμής δηλαδή έχω πληρώσει μόνο την αυχενική (που την κάναμε αλλού) και θα πληρώσουμε και την β επιπέδου που θα την κάνουμε την Παρασκευή. Κι έχω πληρώσει και την ενδοκρινολόγο και τον πνευμονολόγο που με είδαν.

Floreta μου όντως τρατζικ είναι, αλλά τι να κάνω? Να περιμένω μέχρι 15αυγουστο? Κ αν βγει τότε? Μέχρι λίγο να συνέλθω θα θελω δυο βδομαδούλες.. μετά τελευταία εβδομάδα, τι να σώσω? Οι κατάρες που του ρίχνω δε λέγονται.. αλλά τι να κάνω? μπορώ κ αλλιώς?

Όχι φυσικά, τί να κάνεις... αλλά είναι πραγματικά εκνευριστική η απάθεια ορισμένων...

Διαφημίσεις

Floreta μια χαρά σας ηρθε κουτί η γυναικολόγος!Ετσι έχετε την άνεση να ξοδέψετε παραπάνω για τα μωράκια σας!!! Εγω έχω όρεξη για βόλτα στα μαγαζιά σημερα να δω καροτσάκια και τέτοια..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Floreta μου όντως τρατζικ είναι, αλλά τι να κάνω? Να περιμένω μέχρι 15αυγουστο? Κ αν βγει τότε? Μέχρι λίγο να συνέλθω θα θελω δυο βδομαδούλες.. μετά τελευταία εβδομάδα, τι να σώσω? Οι κατάρες που του ρίχνω δε λέγονται.. αλλά τι να κάνω? μπορώ κ αλλιώς?

Mαράκι δεν μπορείς να το αφησεις για το επόμενο εξάμηνο; Είναι κρίμα να πιεστείς στην πιο γλυκιά και απαιτητική φάση της ζωής σου για τον ηλιθιο!

Νεφελη και συ για Λητω?καλε μονη μου με βλεπω στο ιασω....

Κι εγώ για Λητώ είμαι Χριστινάκι!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

christina από το χειμερινό μου χει μείνει μόνο αυτό, ναι.. τωρα στο εαρινό δεν ξέρω τι θα μείνει, ελπίζω να μην μείνει κάτι, να εχω να παιδεύομαι μόνο με τις ανοησιες του μεσιέ..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Nefeli το χω σκεφτεί να το αφησω για το επόμενο, αλλά κατι με πιάνει δε θέλω να χω εκρεμότητες και γενικά δε θέλω να σκέφτομαι καθόλου τη φάτσα του.. Να πιεστω τώρα, να ξεμπερδεύω και μετα να του ρίξω μια μούντζα και να τον αφήσω πίσω μου.. Εννοείται οτι αν με ξανακόψει θα το φτάσω στα άκρα...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Εγω έχω όρεξη για βόλτα στα μαγαζιά σημερα να δω καροτσάκια και τέτοια..

Ζηλεύω!!! Θέλω κι εγώ να πάμε για ψώνια για το μωράκι μας αλλά κάθε απόγευμα τρέχουμε για ψώνια του σπιτιού! :evil: Πάντως καροτσάκι μάλλον θα πάρουμε από την αδερφή μου ένα PegPerego που είχε εκείνη στα παιδιά της. Εσύ δεν έχεις κρατήσει τίποτα από το μικρό;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

christina από το χειμερινό μου χει μείνει μόνο αυτό, ναι.. τωρα στο εαρινό δεν ξέρω τι θα μείνει, ελπίζω να μην μείνει κάτι, να εχω να παιδεύομαι μόνο με τις ανοησιες του μεσιέ..

μακαρι να ξεμπερδευεις με αυτο το εξαμηνο,να μη σου μεινει τιποτα!!

καλα τυψεις δεν εχει αυτος?που σε βλεπει με την κοιλια στο στομα?

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου από το φόρουμ των διδυμομαμάδων έκλεψα μια πολύ χρήσιμη λίστα για το που μπορούμε να βρούμε δείγματα διαφόρων πραγμάτων για τα μωρά μας. Δεν ξέρω τί λειτουργεί και τι όχι, αλλά τη βάζω:

• www.sudocrem.com = διαλέγεις χώρα και ζητάς δείγματα

www.babylino.gr = γίνεσαι μέλος και συμπληρώνεις στην αίτησή σου ότι ζητάς τη βαλίτσα-κουτί με τα δείγματα (δίνουν πάνες, σερβιέτες, βαμβάκι, μωρομάντιλα και εκπτωτικά κουπόνια)

www.nutricia.gr ή 800 11 68800 = ζητάς δείγματα και εκπτωτικά κουπόνια

www.nuk.gr = ζητάς δείγματα από τα προϊόντα τους (στέλνουν μπιμπερό, πιπίλα, θηλή και 2 επιθέματα στήθους)

www.frezyderm.gr = ζητάς να σου στείλουν δείγματα για τη βρεφική φροντίδα

• weleda.gr = το ίδιο με τη frezyderm

• chicco.gr = ζητάς δείγματα (αν σου έχουν δώσει στο μαιευτήριο δεν ξαναστέλνουν)

• babyspace.gr = στέλνουν δείγματα μόνο στις έγκυες

• ΔΕΛΤΑ 800 11 99800 = στέλνουν εκπτωτικά κουπόνια και την καρτέλα με τις κουκουβάγιες

• mothercare 800 11 82800 = ζητάς το βαλιτσάκι με τα δείγματα για νεογέννητα (το στέλνουν μόνο σε έγκυες κι αν στο δώσουν στο μαιευτήριο, δεν το ξαναστέλνουν)

• planet baby 210 3493999 = στέλνουν εκπτωτικά κουπόνια

• mambaby.com ή 801 11 52525 = τους τηλεφωνείς και ζητάς δείγματα από τα προϊόντα τους (στέλνουν πιπίλα και μπιμπερό anti-colic)

www.mybabysworld.gr = κάνεις εγγραφή δωρεάν, βάζεις ημερομηνία γέννησης παιδιού και εκτυπώνεις κουπόνια για προϊόντα Johnson (κάθε 2 μήνες σου βγάζουν άλλα κουπόνια να εκτυπώσεις)

www.pampers.gr = κάνεις δωρεάν εγγραφή και σε ενημερώνουν για εκπτωτικά κουπόνια

www.liberoclub.gr = κάνεις δωρεάν εγγραφή και σε ενημερώνουν στο κινητό σε ποια σουπερ μάρκετ έχουν προσφορά τις πάνες τους

http://www.unilever.gr/resource/contact ... index.aspx = συμπληρώνεις στη σελίδα επικοινωνίας τα στοιχεία σου και αφήνεις μήνυμα ότι θέλεις να σου στείλουν δείγματα κι εκπτωτικά κουπόνια από τα προϊόντα προδέρμ για τη βρεφική ανάπτυξη (στέλνουν ένα βαλιτσάκι με ένα βρεφικό σαμπουάν, κρέμα για το σύγκαμα, μωρομάντιλα, ένα μικρό βρεφικό μαλακτικό και ένα φακελάκι με βρεφική σκόνη για το πλυντήριο)

Christina μου σε ευχαριστω πολύ.. Κοιτα η αλήθεια ειναι πως όταν είχα πάει στο γραφείο του να δω το γραπτό μου φορούσα μπουφαν και η κοιλιά μου δεν φαινόταν.. αλλά και να την έβλεπε, δεν νομίζω να άλλαζε κάτι.. Κ ούτε θέλω δηλαδή, ήθελα μόνο να μου διορθώσει το θέμα που δεν διορθωσε και ετσι το 4 θα γινόταν 7. Δεν γουσταρε,δεν το διορθωσε.. τέλος! Πάμε παρακάτω!! Μπροστα του να το βρει ο γρουσούζης... ξουουου@!!!! απλά με είχε σοκάρει ο τρόπος που μου μίλησε, δεν είμαι ούτε αγενής σαν άνθρωπος, ούτε προσβλητική! Nefeli το καροτσάκι ο Κωστης το χει βγαλει οφ και χρειαζόμαστε καινούριο,αποστειρωτη δεν τον βολεύτηκα τον κικο και θα πάρω νουκ.. ρούχα χρειαζομαστε ροοοοοοοζ οπότε είμαστε σχεδόν στο σημείο μηδέν! Δεν πειραζει, κάντε τωρα τα ψωνια του σπιτιού, να χετε μετα χρόνο και την άνεση σας να πάρετε του μωρού! Ένα - ένα!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...