Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Κάπου διάβασα για 1000 μέσω ΕΟΠΠΥ. Πάρε τηλέφωνο, πες ότι είσαι ασφαλισμένη στο ΙΚΑ και ρώτα πόσο πάει! Κι εγώ θέλω να γεννήσεις στο Λητώ γιατί θα είμαστε σε διπλανά κρεβάτια, μπορεί και στην ίδια αίθουσα τοκετού! Χαχαχα!!!

Λοιπον....πηρα τηλεφωνο στο Λητω και τους εδωσα το email μου να μου στειλουν τιμες αν κατηγορια δωματιου. Μου ειπε οτι οι τιμες που θα δω ειναι αυτα που θα πληρωσω εγω αφου εχει καλυψει καποιο ποσο ο ΕΟΠΠΥ. Αναμενω email... και θα σου πω!

Ακομα περιμενω για το ραντεβου ε!!! Καλαααα....

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Διαφημίσεις

Μου ηρθε το email. Στο λητω το 3κλινο για 3 μερες = 860 και οι 4 μερες = 960. Ενω στο αρεταιειο ειπαν οτι στο 4κλινο = 15 η μερα, στο 3κλινο 25 η μερα, στο 2κλινο 35 η μερα και μονοκλινο 55 η μερα!!! Καλη η ιδεα του 2κλινου ή μονοκλινου και πολυ καλη η τιμη!! Ιδικα αν εχω και το μωρο ολη μερα μαζι μου...σουπερ!!!

καλημέρες!!!! λεφτα-λεφτά-λεφτά..... αει σιχτίρι πια έτσι όπως μας κάνανε να σκεφτόμαστε ακόμα κ τα ψίχουλα που πετάμε!!! τεσπα!!!

αυτό που ξέρω εγώ για το αρεταίειο είναι πως πληρώνεις κάποια συμμετοχή σε φυσιλογικό (τιμή δεν ξέρω αλλά ενημερώνεσαι) και αν κάνεις καισαρική τίποτα γιατί είναι χειρουργείο. εγώ 10 μέρες νοσηλευόμενη (τις 2 εντατική) δεν πλήρωσα τπτ το 2010. όσο αφορά τα ιδιωτικά αναλογα με την ασφάλεια που έχεις κ την θέση νοσηλείας που ανήκεις αν έχεις ικα(το γράφει επάνω ή το ζητάς από το ικα να σ'το πουν), πληρώνεις κ το δωμάτιο που επιλέγεις. εννοείται πως δεν είναιμ καθόλου νωρίς να ρωτήσετε.... κ να το δείτε κ από κοντά γιατί κάνουν ξενάγηση. πάντως το πιο φτηνό είναι το ρεα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Τωρα διαβασα στο Λητω κατι ψιλα γραμματα οτι δεν περριλαμβανεται το ΦΠΑ, οι εξετασεις νεογνου και η αμοιβη του γιατρου. Ο κουκος αηδονι θα μου ερθει το Λητω!!

Nefelι μου εγώ πήρα σουτιέν εγκυμοσύνης για τον ύπνο που είναι μαλακά χωρίς μπανέλα από το πρενατάλ και συνήθως φοράω αυτά (και τη μέρα). Τα άλλα με τη μπανέλα που γίνονται στραπλες τα φοράω όταν βγαίνω έξω!!

Εγώ γενικώς δεν ανησυχώ πολύ με το θηλασμό γιατί δε νομίζω να τα καταφέρω ούτως ή άλλως επειδή είναι δύο... ηττοπάθεια θα μου πεις, αλλά δεν έχω όρεξη να το παιδέψω και πολυ :oops: Ίσως γιατί κι εγώ και η αδερφή μου είμαστε παιδιά της φόρμουλας γιατί η μαμά μου δεν είχε γάλα, και εν τέλει δεν είχαμε ποτέ κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα -ούτε με την υγεία μας ούτε στις επιδοσεις μας! Πάντως θαυμάζω τις κοπέλες που τα καταφέρνουν, το ομολογώ!!

Δεν είπε κανείς ότι θα πάθει τίποτα το μωρό αν δεν θηλάσει, αλλά καλό θα ήταν να το προσπαθήσεις! Ίσως σε συμφέρει να πάρεις θήλαστρο και να τους το δίνεις με μπιμπερό! Σκέψου το πάντως...

Λοιπον....πηρα τηλεφωνο στο Λητω και τους εδωσα το email μου να μου στειλουν τιμες αν κατηγορια δωματιου. Μου ειπε οτι οι τιμες που θα δω ειναι αυτα που θα πληρωσω εγω αφου εχει καλυψει καποιο ποσο ο ΕΟΠΠΥ. Αναμενω email... και θα σου πω!

Ακομα περιμενω για το ραντεβου ε!!! Καλαααα....

Θα μου στείλεις κι εμένα τις τιμές να έχω μια εικόνα;

Α, μόλις έκλεισα ραντεβού για 16/4!!!! Θα τα πούμε εκεί λοιπόν!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια πηρα τηλ στο ρεα λοιπον τρικλινο φυσιολογικος με εοππυ 1017 μς φπα ολα πληρωμενα πλην του γιατρου καλα μου φαινεται

και για κ.τ. πρέπει να είναι 200 ευρώ παραπάνω

WeDjp2.png

0hUop3.png

Μου ηρθε το email. Στο λητω το 3κλινο για 3 μερες = 860 και οι 4 μερες = 960. Ενω στο αρεταιειο ειπαν οτι στο 4κλινο = 15 η μερα, στο 3κλινο 25 η μερα, στο 2κλινο 35 η μερα και μονοκλινο 55 η μερα!!! Καλη η ιδεα του 2κλινου ή μονοκλινου και πολυ καλη η τιμη!! Ιδικα αν εχω και το μωρο ολη μερα μαζι μου...σουπερ!!!

Δεν είναι απαγορευτικές οι τιμές του Λητώ! Αν πας στο Αρεταίειο θα πας σε μονόκλινο να είσαι βασίλισσα!

Τωρα διαβασα στο Λητω κατι ψιλα γραμματα οτι δεν περριλαμβανεται το ΦΠΑ, οι εξετασεις νεογνου και η αμοιβη του γιατρου. Ο κουκος αηδονι θα μου ερθει το Λητω!!

Η αμοιβή του γιατρού θα είναι ίδια όπου κι αν γεννήσεις. Αλήθεια, πόσο θα σου πάρει; Εμένα μου είπε 1500! Οι εξετάσεις του μωρού είναι οι υποχρεωτικές που συνήθως είναι μέσα στην τιμή (καλό είναι να ρωτήσουμε) ή οι προαιρετικές που έτσι κι αλλιώς αν χρειάζονται θα μας πει ο παιδίατρος.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Δεν είναι απαγορευτικές οι τιμές του Λητώ! Αν πας στο Αρεταίειο θα πας σε μονόκλινο να είσαι βασίλισσα!

αν βρεις μονόκλινο..... γιατί συνήθως ούτε δίκλινο δε βρίσκεις...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Θα μου στείλεις κι εμένα τις τιμές να έχω μια εικόνα;

Α, μόλις έκλεισα ραντεβού για 16/4!!!! Θα τα πούμε εκεί λοιπόν!!!!

Λητω

3κλινο φυσιολογικο τοκετο 3 μερες = 860, καισαρικη 4 μερες = 960

2κλινο φυσιολογικο τοκετο 3 μερες = 1760, καισαρικη 4 μερες = 2020

1κλινο φυσιολογικο τοκετο 3 μερες = 3000, καισαρικη 4 μερες = 3500

LUX φυσιολογικο τοκετο 3 μερες = 4200, καισαρικη 4 μερες = 4700

SUITE φυσιολογικο τοκετο 3 μερες = 6500, καισαρικη 4 μερες = 7500

Η επιπλεον μερα στο 3κλινο ειναι _100 ευρω και δεν πειλαμβανεται στις τιμες το ΦΠΑ.

Ελπιζω να βοηθησα ετσι οπως τα εγραψα!

Κοριτσακια πηρα τηλ στο ρεα λοιπον τρικλινο φυσιολογικος με εοππυ 1017 μς φπα ολα πληρωμενα πλην του γιατρου καλα μου φαινεται

Τέλεια!!!! Ο γιατρός πόσο σου είπε;

αν βρεις μονόκλινο..... γιατί συνήθως ούτε δίκλινο δε βρίσκεις...

:shock::shock::shock: Εσύ πού θα γεννήσεις;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

όπως είπα έιχα γεννήσει στο αρεταίειο (κ λόγω της κατάστασης) το 2010 αλλά θέλω πολύ να γεννήσω στο ρέα. θα το παλέψουμε πολύ να γεννήσω εκεί με τα λεφτά γιατί όπως όλων μας τα οικονομικά μας δεν είναι κ στα καλύτερά τους...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...