Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια! Τι κανετε? Εγω λεω να γεννησω στο Αρεταιειο μπας και πληρωσω λιγοτερα, αλλα πολυ θα ηθελα στο Λητω! Μηπως ξερει καμια σας ποσο κοστιζει στο ενα και ποσο στο αλλο?

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μαριαννάκι! Στο Αρεταίειο πρέπει να είναι ελάχιστη η συμμετοχή γιατί είναι δημόσιο, σωστά; Στο Λητώ περίπου 1000 το τρίκλινο φ.τ. με ΕΟΠΠΥ, αλλά είπαμε θα ρωτήσουμε μετά το Πάσχα για σίγουρα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερούδια φουσκοκοιλίτσες :P:p:p:p

Ξύπνια κι εγώ από τις 6, λόγω πείνας... κρατήθηκα και δεν σηκώθηκα από το κρεββάτι αλλά μέχρι τις 8 που χτύπησε το ξυπνητήρι στιφογυρνούσα... αχ αχ της εγκυμοσύνης τα δύσκολα :cool: Αλλά που θα πάει, θα περάσουν....!!!

Καλησπέρα! Τι σας έλεγα έχω περίεργο προαίσθημα? Πριν πάω στο γυναικολόγο πήγα από το μικροβιολογικο να πάρω τις εξετάσεις! Αίμα στα ουρά! Επανεξέταση αύριο το πρωί ούρων αλλά καμία άλλη ανησυχία! Το μωρό καλά 155 παλμους, 270 γραμμάρια και θέση στο πλάι! Συνεπώς πάλι δε σιγουρεψαμε φύλο! Μένουμε στο μοιάζει με αγορι! Β επιπέδου 24 του μηνός!

Αυτά από εμάς! Χαιρετώ να ξαπλώσω γιατί νιώθω αρκετή κούραση! Καλό μήνα κιόλας!

Λιάνα μου εύχομαι να είναι όλα καλά! Μπες να μας πεις τα σημερινά αποτελέσματα να μην ανησυχούμε κι εμείς :P Υπομονή για το φύλο μέχρι τις 24!

Φλορέτα νομίζω ότι τα θηλασμού είναι γενικώς έτσι, πατικωτά!! Αλλά οι τιράντες δε βγαίνουν, απλώς ανοίγει ένα παραθυράκι για να θηλάσεις, ενώ αυτά που πήραμε εμείς (που γίνονται στράπλες) θα πρέπει τελικά να βγάλεις το σουτιέν για να θηλάσεις!

Μα Νεφελάκι αυτά δε φοριούνται... είναι χάλια!!! μπλιαξ!

Όταν γεννήσω θα δω τι θα κάνω...

Ο γιατρός μου είπε να πάω μετά το Μάιο γιατί αναμένεται νέα μείωση!!! :P

Περιττό να σας πω ότι έχω αυπνίες... Το χειρότερο όμως είναι ότι δε μπορώ να κοιμηθώ όχι από άγχος αλλά από πείνα!!!! :rolleyes: Μόλις έφαγα 3 φρυγανιές με γραβιέρα και πάω να ξαναπροσπαθήσω... Καληνύχτα!

Μια από τα ίδια κι εγώ... έχει 2-3 μέρες που ξυπνάω στις 6 το πρωί από την πείνα...:shock::shock:

Καλημέρα Μαριαννάκι! Στο Αρεταίειο πρέπει να είναι ελάχιστη η συμμετοχή γιατί είναι δημόσιο, σωστά; Στο Λητώ περίπου 1000 το τρίκλινο φ.τ. με ΕΟΠΠΥ, αλλά είπαμε θα ρωτήσουμε μετά το Πάσχα για σίγουρα!

Θα ηταν χαζο να επαιρνα απο περιεργια να ρωτουσα τωρα? Μη μου ερθει αποτομο τελευταια στιγμη και παθω κατι! Δεν εχω προβλημα γενικα με το δημοσιο, αλλα πριν 1 χρονο εκανα εκει την διακοπη και τωρα οταν περναω εστω απ'εξω με πιανει η καρδια μου...

Μα Νεφελάκι αυτά δε φοριούνται... είναι χάλια!!! μπλιαξ!

Όταν γεννήσω θα δω τι θα κάνω...

Απλά λένε ότι η μπανέλα πιέζει τους γαλακτοφόρους αδένες και μπορεί να έχεις πρόβλημα στο θηλασμό! :shock: Αν δεν υπήρχε αυτό δε θα το συζητούσα καν! Πάντως η ξαδέρφη μου πήρε θηλασμού στον 7ο και μια χαρά τα κατάφερε με το γάλα!! Άρα δεν αγχωνόμαστε ακομα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Θα ηταν χαζο να επαιρνα απο περιεργια να ρωτουσα τωρα? Μη μου ερθει αποτομο τελευταια στιγμη και παθω κατι! Δεν εχω προβλημα γενικα με το δημοσιο, αλλα πριν 1 χρονο εκανα εκει την διακοπη και τωρα οταν περναω εστω απ'εξω με πιανει η καρδια μου...

Καθόλου χαζό! Απλά να έχεις στην άκρη του μυαλού σου ότι μέχρι να πάμε εμείς μπορεί να είναι και φτηνότερα! :P Μέσω ΕΟΠΠΥ πας ή όχι;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καθόλου χαζό! Απλά να έχεις στην άκρη του μυαλού σου ότι μέχρι να πάμε εμείς μπορεί να είναι και φτηνότερα! :P Μέσω ΕΟΠΠΥ πας ή όχι;

Δεν εχω ιδεα πως λειτουργει ο ΕΟΠΠΥ. Μπορεις να μου εξηγησεις?

Δεν εχω ιδεα πως λειτουργει ο ΕΟΠΠΥ. Μπορεις να μου εξηγησεις?

Αν είσαι ασφαλισμένη σου δίνουν ειδική τιμή γιατί εισπράττουν κάτι επιπλέον από τον ΕΟΠΠΥ. Εγώ έχω άλλη ασφάλεια οπότε μου πάει πιο ακριβά... :rolleyes:

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Αν είσαι ασφαλισμένη σου δίνουν ειδική τιμή γιατί εισπράττουν κάτι επιπλέον από τον ΕΟΠΠΥ. Εγώ έχω άλλη ασφάλεια οπότε μου πάει πιο ακριβά... :rolleyes:

Αρχες Μαρτη μου ηρθε το αυτοκολητο απο το ΙΚΑ που ισχυει το βιβλιαριο μου για 1 χρονο ακομη. Οποτε αν θελησω να γεννησω στο Λητω ξερεις πανω-κατω ποσο παει? Οπως βλεπεις ψαχνομαι για να μην παω στο Αρεταιειο...

Αρχες Μαρτη μου ηρθε το αυτοκολητο απο το ΙΚΑ που ισχυει το βιβλιαριο μου για 1 χρονο ακομη. Οποτε αν θελησω να γεννησω στο Λητω ξερεις πανω-κατω ποσο παει? Οπως βλεπεις ψαχνομαι για να μην παω στο Αρεταιειο...

Κάπου διάβασα για 1000 μέσω ΕΟΠΠΥ. Πάρε τηλέφωνο, πες ότι είσαι ασφαλισμένη στο ΙΚΑ και ρώτα πόσο πάει! Κι εγώ θέλω να γεννήσεις στο Λητώ γιατί θα είμαστε σε διπλανά κρεβάτια, μπορεί και στην ίδια αίθουσα τοκετού! Χαχαχα!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Απλά λένε ότι η μπανέλα πιέζει τους γαλακτοφόρους αδένες και μπορεί να έχεις πρόβλημα στο θηλασμό! :shock: Αν δεν υπήρχε αυτό δε θα το συζητούσα καν! Πάντως η ξαδέρφη μου πήρε θηλασμού στον 7ο και μια χαρά τα κατάφερε με το γάλα!! Άρα δεν αγχωνόμαστε ακομα...

Nefelι μου εγώ πήρα σουτιέν εγκυμοσύνης για τον ύπνο που είναι μαλακά χωρίς μπανέλα από το πρενατάλ και συνήθως φοράω αυτά (και τη μέρα). Τα άλλα με τη μπανέλα που γίνονται στραπλες τα φοράω όταν βγαίνω έξω!!

Εγώ γενικώς δεν ανησυχώ πολύ με το θηλασμό γιατί δε νομίζω να τα καταφέρω ούτως ή άλλως επειδή είναι δύο... ηττοπάθεια θα μου πεις, αλλά δεν έχω όρεξη να το παιδέψω και πολυ :oops: Ίσως γιατί κι εγώ και η αδερφή μου είμαστε παιδιά της φόρμουλας γιατί η μαμά μου δεν είχε γάλα, και εν τέλει δεν είχαμε ποτέ κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα -ούτε με την υγεία μας ούτε στις επιδοσεις μας! Πάντως θαυμάζω τις κοπέλες που τα καταφέρνουν, το ομολογώ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...