Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ναι, κοριτσάκι είναι κ ήταν εδώ γι'αυτό άργησα να απαντήσω.... μια χαρά το έχει πάρει, της λέω οτι θα είναι η μεγάλη αδερφή, θα το ταϊζουμε, θα το κάνουμε ντους, θα το κάνουνε νανι και μετά θα παιζουμε οι δυο μας. μου απαντάει ναι κ εχτές μου είπε "οσι μαμα, βυζί (μαζί) παιζουμε μωγιό..... λογικά έτσι θα συνεχίσει.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα σας ζουζούνες!!!!

Σήμερα ξύπνησα με τα χίλια ζόρια στις 11... αίσχοςςς.. νομίζω με πείραξε και η αλλαγή της ώρας και χτες κοιμηθήκαμε αργά!

Ο ύπνος είναι πολύ χάλια αλλά κι εγώ νυστάζω πάρα πολύ, ειδικά όταν πλησιάζει το βράδυ δεν μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά :shock::shock:

Επίσης να ευχηθώ καλό μήνα σε όλες!!!

Βρε κορίτσια, κι εγώ δοκίμασα τα σουτιέν θηλασμού στο H&M και ήταν άθλια! έχω αρκετά μεγάλο στήθος (cup C ή D πριν μείνω έγκυος, τώρα κάπου ανάμεσα σε D και F) και μου το πατήκωναν από την πάνω μεριά πολύ άσχημα :cry:. Φυσικά δεν πήρα από αυτά, και τελικά πήρα κι εγώ κανονικά σουτιέν στο νέο μου νούμερο. Τώρα όταν έρθει η ώρα του θηλασμού θα δω τι θα κάνω... Πάντως και από τα κανονικά που πήρα αφαιρούνται οι τιράντες, παρόλο που δεν είναι θηλασμού, και δεδομένου ότι δεν έχω και μεγάλες προσδοκίες ότι θα θηλάσω για πολύ καιρό (γιατί είναι δίδυμα και θα ψοφήηηησω!) ίσως τα κρατήσω και τότε. Είδομεν.

ναι, κοριτσάκι είναι κ ήταν εδώ γι'αυτό άργησα να απαντήσω.... μια χαρά το έχει πάρει, της λέω οτι θα είναι η μεγάλη αδερφή, θα το ταϊζουμε, θα το κάνουμε ντους, θα το κάνουνε νανι και μετά θα παιζουμε οι δυο μας. μου απαντάει ναι κ εχτές μου είπε "οσι μαμα, βυζί (μαζί) παιζουμε μωγιό..... λογικά έτσι θα συνεχίσει.

Zounitsa μου τι γλυκούλι η μικρούλα σου!!!! :P:p

Διαφημίσεις

anat μου περαστικα σου.......

ioannaki28 με το καλο το κοριτσακι σου....

Εγω στη κορη μου ημουν πολυ τυχερη κοριτσια.1 μηνα πριν γεννησω στο Λητω εβγαλαν σαν πακετο οτι οσες γεννησουν εχουν δωρο τα βλαστοκυταρα οποτε τα κρατησαμε και δεν πληρωσαμε τιποτα.Τωρα δεν το εχουμε συζητησει ακομα αλλα λογω οικονομικου δεν θα το σκευτουμε καν πιστευω...

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Για τις Θεσσαλονικιές μανούλες που ενδιαφέρονται για μαθήματα βρηκα και στο Γένεσις

http://www.genesishospital.gr/gr/genesis.php?sid=29&cid=1

πήρα τηλ και μου είπαν ότι είναι νωρίς ακόμη στην 21 εβδομάδα. Τα μαθήματα πάντως γίνονται εφάπαξ κάθε Τετάρτη και είναι δωρεάν. Μου είπαν ότι εκτός από τον τοκετό σε ενημερώνουν και για το πως πρέπει να φροντίζεις το μωρό, κτλ.

Καλησπέρα! Τι σας έλεγα έχω περίεργο προαίσθημα? Πριν πάω στο γυναικολόγο πήγα από το μικροβιολογικο να πάρω τις εξετάσεις! Αίμα στα ουρά! Επανεξέταση αύριο το πρωί ούρων αλλά καμία άλλη ανησυχία! Το μωρό καλά 155 παλμους, 270 γραμμάρια και θέση στο πλάι! Συνεπώς πάλι δε σιγουρεψαμε φύλο! Μένουμε στο μοιάζει με αγορι! Β επιπέδου 24 του μηνός!

Αυτά από εμάς! Χαιρετώ να ξαπλώσω γιατί νιώθω αρκετή κούραση! Καλό μήνα κιόλας!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Ζουνίτσα τι γλυκιά που είναι η μικρή σου!!! Κι αυτός ο έρωτας με τους μπαμπάδες δεν παίζεται!!! Εμένα η ανηψιά μου έχει ενθουσιαστεί που θα αποκτήσει ξαδερφάκι και με ρώτησε αν μπορεί να το φροντίζει αυτή όταν εγώ δε θα προλαβαίνω...

Φλορέτα νομίζω ότι τα θηλασμού είναι γενικώς έτσι, πατικωτά!! Αλλά οι τιράντες δε βγαίνουν, απλώς ανοίγει ένα παραθυράκι για να θηλάσεις, ενώ αυτά που πήραμε εμείς (που γίνονται στράπλες) θα πρέπει τελικά να βγάλεις το σουτιέν για να θηλάσεις!

Λιάνα, συνήθως το αίμα στα ούρα είναι ουρολοίμωξη και αντιμετωπίζεται με αντιβίωση οπότε μην ανησυχείς! Ο γιατρός τι σου είπε;

Ιωάννα στο Λητώ κι εσύ; Κάπου διάβασα ότι ακόμα ισχύει αυτό με τα βλαστοκύτταρα! Μετά το Πάσχα θα πάω να ρωτήσω τιμές και τα σχετικά!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Nefeli και εγω μετα το πασχα θα παρω να ρωτησω αν και εχω μια ελπιδα να κατεβουν οι τιμες.Στη κορη μου 1 μηνα πριν γεννησω μαζι με τα βλαστοκυταρα κατεβασαν τις τιμες κατα 200ε.Μακαρι να γινοταν κατι τετοιο παλι.....

Παντως ειχα ακουσει οτι με ΕΟΠΥΥ ειναι 1000ε ο φυσιολογικος και 1200ε καισαρικη.Αλλα κατα Ιουνιο να ρωτησουμε για σιγουρα.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Nefeli και εγω μετα το πασχα θα παρω να ρωτησω αν και εχω μια ελπιδα να κατεβουν οι τιμες.Στη κορη μου 1 μηνα πριν γεννησω μαζι με τα βλαστοκυταρα κατεβασαν τις τιμες κατα 200ε.Μακαρι να γινοταν κατι τετοιο παλι.....

Παντως ειχα ακουσει οτι με ΕΟΠΥΥ ειναι 1000ε ο φυσιολογικος και 1200ε καισαρικη.Αλλα κατα Ιουνιο να ρωτησουμε για σιγουρα.

Ο γιατρός μου είπε να πάω μετά το Μάιο γιατί αναμένεται νέα μείωση!!! :P

Περιττό να σας πω ότι έχω αυπνίες... Το χειρότερο όμως είναι ότι δε μπορώ να κοιμηθώ όχι από άγχος αλλά από πείνα!!!! :rolleyes: Μόλις έφαγα 3 φρυγανιές με γραβιέρα και πάω να ξαναπροσπαθήσω... Καληνύχτα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Liana καλή επιτυχία με τις εξετασεις σου σήμερα, ελπίζω όλα να πάνε καλά και να ήταν ένα τυχαίο γεγονός! Να μας πεις νέα!

Σήμερα δεν έχω σχολή γιατί ο καθηγητής μας θα λείπει οπότε το απόγευμα θα το περάσω με το σποράκι μου το εξω-κοιλιακό! Χιχι ίσως πάμε κ Γλυφάδα στα μαγαζιά .. τέλεια!

Εσείς? τι κάνετε τσουπρες? Nefeli επειδή είναι και πρωι και δεν καταλαβα.. Αναμενεται μειωση στις τιμές των βλαστοκυταρων ή στα νοσήλεια? Για ιδιωτικό μαιευτήριο λέμε?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Nefeli επειδή είναι και πρωι και δεν καταλαβα.. Αναμενεται μειωση στις τιμές των βλαστοκυταρων ή στα νοσήλεια? Για ιδιωτικό μαιευτήριο λέμε?

Στα "πακέτα" των ιδιωτικών! Βασικά ο γιατρός μου μου είπε για το Λητώ αλλά πιστεύω ότι γενικά θα πέσουν οι τιμές! :cool:

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Στα "πακέτα" των ιδιωτικών! Βασικά ο γιατρός μου μου είπε για το Λητώ αλλά πιστεύω ότι γενικά θα πέσουν οι τιμές! :cool:

ΛΗΤΩ ΛΗΤΩ δεν πειράζει! Ο γιατρός μου μου πε πάμε σε όποιο θες, εμείς επιλέξαμε το ΡΕΑ σαν πιο καινούριο και γιατι δεν θέλω πάλι το ΜΗΤΕΡΑ!! Πάντως καλό θα είναι να πέσουν οι τιμές κάπως, οι μισθοι έτσι και αλλιώς μηνα με το μήνα μειωνονται.. γιατι όχι τα νοσήλεια?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...