Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Nefeli moy ήσουν πολύ κατατοπιστική σε ευχαριστώ! Θα πάρω και στο ΡΕΑ να ρωτήσω, αλλά θα πάρω και στο ΕΛΕΝΑ έχω ακούσει καλά λόγια μα νόμιζα οτι είναι μόνο για όσες γεννησουν εκεί. Βλαστοκυταρα εμείς θα κρατήσουμε αυτη τη φορά, δεν ξέρω την διαδικασία, που δηλ πως κτλ, θα μιλήσουμε με το γιατρό.. ¨οσο για σουτιέν θηλαμού, εγω είχα πάρει 2 αλλά δε με βόλεψαν καθόλου (δεν θηλασα και πολύ βεβαια) οπότε δε θα πάρω..

Στο Ρέα θα γεννήσεις; Για το Έλενα πάρε στο 2106402366 και ρώτα για ανώδυνο και θηλασμό.

Εγώ θα ήθελα να θηλάσω αποκλειστικά και το έχω βάλει στόχο να τα καταφέρω ακόμα κι αν χρειαστεί να φοράω επί 6 μήνες αυτά τα απαίσια σουτιέν θηλασμού!!! :evil:

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ όσες έχετε facebook γρήγορα αναφορά σε αυτη τη σελίδα http://www.facebook.com/pages/Lovely/138569662965650

Θεέ μου! Υπάρχουν τόσο ανώμαλοι άνθρωποι στον κόσμο..... Μου έχει σηκωθεί η τρίχα κάγκελο!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κορίτσια καλημέρα κ από εμένα!!!! μια χαρά βλέπω η διάθεση με τον ήλιο!!!!! καλό μήνα κ προσοχή στα ψέματα!!!!

Ιωάννα μια χαρά τα αποτελέσματα της β επιπέδου!!!!! άντε έμεινα η μόνη χωρίς χρώμα αλλά την άλλη δευτέρα ελπίζω να ξέρω!!!!

Νεφέλη μεγεια τα ρούχα κ εννοείται πως βρίσκεις πολύ ωραία φαρδιά ρούχα που δεν είναι εγκυμοσύνης κ δεν τα πληρώνεις κ χρυσα.... απλά για τα σουτιέςν θα σε συμβούλευα να είναι χωρίς μπανέλες γιατί επηρεάζουν το στήθος και τους γαλακτοφόρους αδένες.

anat περαστικούλια σου!!! πολλές ιώσεις τώρα, προσοχή... εδώ έχει θερίσει η πνευμονία μικρούς-μεγάλους!!!

εμείς καλά, είχαμε βγει με φίλους εχτές το βράδυ για φαγητάκι, ωραία ήταν.. άντε να ανοίξει ο καιρός να καθόμαστε κ έξω!! κατά τα υπόλοιπα τα ίδια!!!! κάτι ήθελα να ρωτήσω μια μέρα, αλλά τώρα το έχω ξεχάσει.... ήθελα να θέσω ένα θέμα προς συζήτηση...... θα το θυμηθώ κ θα το γράψω.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Στην Αθήνα υπάρχει η Δημόσια Τράπεζα Βλαστοκυττάρων http://hcbb.bioacademy.gr/

Κι εμείς εκεί θα τα δώσουμε μάλλον! Με το γιατρό σου το έχεις συζητήσει;

Ευχαριστώ πολύ nefeli μου!!! Δεν το έχω συζητήσει καθόλου με το γιατρό θα το κάνω στο επόμενο ραντεβού!

Διαφημίσεις

Νεφέλη μεγεια τα ρούχα κ εννοείται πως βρίσκεις πολύ ωραία φαρδιά ρούχα που δεν είναι εγκυμοσύνης κ δεν τα πληρώνεις κ χρυσα.... απλά για τα σουτιέςν θα σε συμβούλευα να είναι χωρίς μπανέλες γιατί επηρεάζουν το στήθος και τους γαλακτοφόρους αδένες.

Nαι το ξέρω... Προς το παρόν πήρα με μπανέλα που γίνεται στράπλες να το φορέσω λίγες μέρες και το καλοκαίρι, αλλά μετά το Πάσχα θα πάω να πάρω 1-2 χωρίς μπανέλα θηλασμού.

Ευχαριστώ πολύ nefeli μου!!! Δεν το έχω συζητήσει καθόλου με το γιατρό θα το κάνω στο επόμενο ραντεβού!

Ούτε εγώ! Στο επόμενο ραντεβού θα κάνω κι εγώ μια κουβεντούλα αν και μάλλον είναι υπέρ της δωρεάς και όχι της φύλαξης σε ιδιωτικές!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Nαι το ξέρω... Προς το παρόν πήρα με μπανέλα που γίνεται στράπλες να το φορέσω λίγες μέρες και το καλοκαίρι, αλλά μετά το Πάσχα θα πάω να πάρω 1-2 χωρίς μπανέλα θηλασμού.

εγώ είχα πάρει κάτι ωραία από το λητώ που δεν είναι θυλασμού, είναι κανονικά σουτιέν κ με ενισχυση (για να μην πετάγεται η θυλή και φαίνεται το καλοκαίρι ειδικά) που είναι χωρίς μπανέλα. και το στήθος μου τώρα δεν πονάει γιατί δεν πιέζεται και είναι καλό να το κάνεις από τώρα. και θυλασμού είχα πάρει πάλι 2 (ήταν σετ των 2) πάλι από το λητώ νομίζω ή από το mothercare πολύ ωραία με σχεδιάκια και ωραία χρώματα.

WeDjp2.png

0hUop3.png

εγώ είχα πάρει κάτι ωραία από το λητώ που δεν είναι θυλασμού, είναι κανονικά σουτιέν κ με ενισχυση (για να μην πετάγεται η θυλή και φαίνεται το καλοκαίρι ειδικά) που είναι χωρίς μπανέλα. και το στήθος μου τώρα δεν πονάει γιατί δεν πιέζεται και είναι καλό να το κάνεις από τώρα. και θυλασμού είχα πάρει πάλι 2 (ήταν σετ των 2) πάλι από το λητώ νομίζω ή από το mothercare πολύ ωραία με σχεδιάκια και ωραία χρώματα.

Ακόμα δεν έχω πρόβλημα γιατί είμαι όλη μέρα μέσα στο σπίτι οπότε τα φοράω 2-3 φορές την εβδομάδα που θα πάμε καμιά βόλτα! Αυτά που λες στα mothercare είναι πολύ ωραία! Βγαίνουν με ενίσχυση τα θηλασμού;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Ακόμα δεν έχω πρόβλημα γιατί είμαι όλη μέρα μέσα στο σπίτι οπότε τα φοράω 2-3 φορές την εβδομάδα που θα πάμε καμιά βόλτα! Αυτά που λες στα mothercare είναι πολύ ωραία! Βγαίνουν με ενίσχυση τα θηλασμού;

όχι, βγαίνουν χωρίς ενίσχυση αλλά θα βάζεις επιθέματα γιατι θα τρέχει το γάλα, οπότε την βάζεις μόνη σου την ενίσχυση...... χαχαχαχαχααααα:D

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

όχι, βγαίνουν χωρίς ενίσχυση αλλά θα βάζεις επιθέματα γιατι θα τρέχει το γάλα, οπότε την βάζεις μόνη σου την ενίσχυση...... χαχαχαχαχααααα:D

Σωστό κι αυτό! Είναι πιο όμορφα με ενίσχυση! Αλλιώς είναι λίγο γιαγιαδίστικα....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλά είμαι γενικώς, με τα ψιλοπονάκια μου, με τις ψιλοαναγούλες μου αλλά ευτυχώς μέχρι εκεί, φουσκωμένη.... χαχαχαχα αφού τους λέω οτι είμαι 3 1/2 μηνών και με κοιτάνε λες κ είμαι εξωγήινη. την άλλη δευτέρα έχω ραντεβού με τον γιατρό που μαλλον θα δούμε κ φύλλο.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Α, ωραία!!! Εσύ τι προαίσθημα έχεις; Αυτό με την κοιλιά άστο! Κι εγώ είμαι σαν 7 μηνών!!! Αλλά μου αρέσει να δείχνω την κοιλίτσα μου! Αμάν και πώς έκανα να τη φουσκώσω τελικά...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...