Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι)

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

ioanna27 ΠΗΤ 03/08/2013 (Αγοράκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013 (Κοριτσάκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Νεφελακι καλημερσ και καλο μηνα μεγια τα καινουρια μακαρι να μας παρου και τις δυο στο μητρικο θηλασμο τα αλλα τα ψαξες καθολου; κι εγω θα ξαναβγω σημερα η αυριο για ψωνια γιατι τις προαλλες δε βρηκα τιποτα σνιφ

Μακάρι να πάμε όλες μαζί!!! Με τα υπόλοιπα δεν ασχολήθηκα καθόλου γιατί έχω δυο εβδομάδες να αγοράσω φωτιστικά, ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα για το σπίτι στο χωριό και όπως καταλαβαίνεις ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!!!! :mad: Μετά το Πάσχα θα αρχίσω να ασχολούμαι πιο εντατικά....

Για ψώνια πάντως εγώ πήγα στα Η&Μ, κοίταξα λίγο και τα εγκυμοσύνης αλλά τα ένιωθα σα θηλιά στο λαιμό και τελικά πήρα από τα κανονικά, απλά οι μπλούζες ένα νούμερο μεγαλύτερες! Έχει ωραία πράγματα και πολύ καλές τιμές! Ρίξε μια ματιά...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Μακάρι να πάμε όλες μαζί!!! Με τα υπόλοιπα δεν ασχολήθηκα καθόλου γιατί έχω δυο εβδομάδες να αγοράσω φωτιστικά, ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα για το σπίτι στο χωριό και όπως καταλαβαίνεις ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!!!! :mad: Μετά το Πάσχα θα αρχίσω να ασχολούμαι πιο εντατικά....

Για ψώνια πάντως εγώ πήγα στα Η&Μ, κοίταξα λίγο και τα εγκυμοσύνης αλλά τα ένιωθα σα θηλιά στο λαιμό και τελικά πήρα από τα κανονικά, απλά οι μπλούζες ένα νούμερο μεγαλύτερες! Έχει ωραία πράγματα και πολύ καλές τιμές! Ρίξε μια ματιά...

Πωπω στο μυαλό μου είσαι, έτσι ακριβώς έκανα κ εγώ! Με γεια με γεια καλοφόρετα!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα καλό μήνα!!!!!!

Από χθες είμαι με ίωση ξεκίνησε με πόνο στο λαιμό και εξελίχθηκε σε μπούκωμα και τρομερή εξάντληση! Χθες βέβαια δεν πτοήθηκα και ήμουν όλη μέρα έξω αλλά σήμερα το πληρώνω και είμαι στο κρεβάτι με το μωρό να χοροπηδάει στην κοιλία μου:tongue: μάλλον έχει καταλάβει ότι είμαι χάλια και πάει να μου φτιάξει την διάθεση!

Διαφημίσεις

Nefeli θύμισε μου είσαι από αθηνα? Ρωτάω γιατι ψαχνω κ εγω για μαθήματα ανωδυνου τοκετου και μητρικού θηλάσμού, αν μπορούσες να με κατατοπίσεις..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Από χθες είμαι με ίωση ξεκίνησε με πόνο στο λαιμό και εξελίχθηκε σε μπούκωμα και τρομερή εξάντληση! Χθες βέβαια δεν πτοήθηκα και ήμουν όλη μέρα έξω αλλά σήμερα το πληρώνω και είμαι στο κρεβάτι με το μωρό να χοροπηδάει στην κοιλία μου:tongue: μάλλον έχει καταλάβει ότι είμαι χάλια και πάει να μου φτιάξει την διάθεση!

Περαστικούλια σου :(

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Ειδικά αυτά τα παντελόνια... Νιώθω ότι ζουλάνε το μωράκι μου και θα πάθει ασφυξία!!! Χαχαχαχα!!!! Μάλλον σουτιέν και μπλούζες θηλασμού θα πάρω όμως... Δε νομίζω να τη γλιτώσω εκεί, ε;

Περαστικά! Έκανες όμως και τη βολτίτσα σου χθες... ;)

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Με γεια σου καλοφόρετα!!!

Με γεια και σε σένα κουκλίτσα μου!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια!!!!

Να σας ρωτήσω κάτι με τα βλαστοκύτταρα τι θα κάνουμε????

Ξέρω ότι στη Θεσ/νίκη έχει δωρεάν τράπεζα στο Παπανικολάου αλλά εδώ στην Αθήνα δεν έχω ιδέα! Είναι λίγο νωρίς αλλά το ψιλοσκέφτομαι :tongue:

Nefeli θύμισε μου είσαι από αθηνα? Ρωτάω γιατι ψαχνω κ εγω για μαθήματα ανωδυνου τοκετου και μητρικού θηλάσμού, αν μπορούσες να με κατατοπίσεις..

Αθήνα είμαι και ευτυχώς έψαξα πολύ για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού! Λοιπόν, ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα έχει ο Δήμος Αιγάλεω (αν είσαι δημότης ή σε κοντινό δήμο) και η "Φαιναρέτη" στη Νέα Σμύρνη. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το "Ευτοκία" στο Μαρούσι αλλά δεν ξέρω αν είναι δωρεάν. Επίσης, όλα τα μαιευτήρια έχουν μαθήματα ανώδυνου αλλά επίσης δεν ξέρω αν είναι δωρεάν, τουλάχιστον για όσες γεννήσουν εκεί. Θα πάρω να ρωτήσω στο Λητώ που θα γεννήσω κιόλας αλλά μετά το Πάσχα... Προς το παρόν έκλεισα ραντεβού 17-20 Ιουνίου (Δευτέρα έως Πέμπτη) στο Έλενα, είναι 4 μαθήματα (2 θεωρητικά και 2 πρακτικά) 9-11 το πρωί, μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλες οι εγκυούλες μετά τις 30 εβδομάδες (καλύτερα όμως να κλείσεις ραντεβού νωρίτερα) και πληρώνεις 5 ευρώ για κάθε μάθημα, δηλαδή σύνολο 20 ευρώ! Επίσης, μπορεί να τα παρακολουθήσει και ο μπαμπάς, ο οποίος παίρνει και βεβαίωση (πτυχίο!!!!) με την οποία μπορεί να είναι παρών στον τοκετό, αν αυτός γίνει στο Έλενα! Η βεβαίωση ισχύει για πάντα, δηλαδή στο επόμενο παιδί ο μπαμπάς δε χρειάζεται να παρακολουθήσει ξανά τα μαθήματα!

Για μαθήματα θηλασμού, ΔΩΡΕΑΝ δες http://www.mitrikosthilasmos.com/ αλλά πρέπει να δηλώσεις έγκαιρα γιατί γίνεται επιλογή λίγες μέρες πριν το σεμινάριο. Όλα τα καταστήματα (ήρα, λητώ, Prenatal κλπ.) διοργανώνουν κατά καιρούς συναντήσεις με μαία που συζητάνε διάφορα θέματα, όχι μόνο για θηλασμό. Επίσης, όλα τα μαιευτήρια (Ιασώ, Μητέρα, Λητώ κλπ.) έχουν ένα μονόωρο σεμινάριο την εβδομάδας αφιερωμένο στο θηλασμό, λένε ότι είναι δωρεάν αλλά δεν ξέρω να πρέπει να έχεις γεννήσει εκεί... Τέλος, το Έλενα έχει πάλι κάθε Παρασκευή 9-11 σεμινάριο θηλασμού, ίσως να πληρώνεις πάλι ένα παράβολο των 5 ευρώ. Αυτά θυμάμαι προς το παρόν...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια!!!!

Να σας ρωτήσω κάτι με τα βλαστοκύτταρα τι θα κάνουμε????

Ξέρω ότι στη Θεσ/νίκη έχει δωρεάν τράπεζα στο Παπανικολάου αλλά εδώ στην Αθήνα δεν έχω ιδέα! Είναι λίγο νωρίς αλλά το ψιλοσκέφτομαι :tongue:

Στην Αθήνα υπάρχει η Δημόσια Τράπεζα Βλαστοκυττάρων http://hcbb.bioacademy.gr/

Κι εμείς εκεί θα τα δώσουμε μάλλον! Με το γιατρό σου το έχεις συζητήσει;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Nefeli moy ήσουν πολύ κατατοπιστική σε ευχαριστώ! Θα πάρω και στο ΡΕΑ να ρωτήσω, αλλά θα πάρω και στο ΕΛΕΝΑ έχω ακούσει καλά λόγια μα νόμιζα οτι είναι μόνο για όσες γεννησουν εκεί. Βλαστοκυταρα εμείς θα κρατήσουμε αυτη τη φορά, δεν ξέρω την διαδικασία, που δηλ πως κτλ, θα μιλήσουμε με το γιατρό.. ¨οσο για σουτιέν θηλαμού, εγω είχα πάρει 2 αλλά δε με βόλεψαν καθόλου (δεν θηλασα και πολύ βεβαια) οπότε δε θα πάρω..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...