Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημέρα!! Τι κάνετε κοιλίτσες ? Ksotiko μου πολύ όμορφο αυτό που μας πόσταρες! Κορίτσια χθες άκουσα την πρώτη μου καλή λευτεριά! Μου το πε το παιδί που δουλεύει στο φωτοτυπάδικο απέναντι από τη σχολή μου! Τι καλά!!!! Τι θα κάνετε σημερα? Εγω θα διαβάσω το πρωί και το απογευματακι βολτούλα, ίσως κ κανένε παιδότοπο.. Αυτά!!! Να περάσετε καλά!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!! εγώ είμαι στο μαγαζί σήμερα (έχουμε κατάστημα πληροφορικής) γιατί ο άντρας τρέχει σε ποδηλατικό αγώνα στον Πύργο. ναι ναι είμαστε ποδηλάτες :wink:

οπότε την μικρή την έχει η μαμά μου και θα πάνε βολτούλες.

Μαράκι απο'δω και πέρα θα το ακούς συχνά.... ωραίο δεν είναι??!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Zounitsa καλή επιτυχία στον συζυγο!!! Ωραίο είναι, εγώ που ανυπομονώ να γεννησω (ναι κορίτσια κουράστηκα θέλω να περάσει ο καιρός να γεννησω κ έχουμε περίπου άλλο τόσο) ενθουσιαστηκα χθες!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλημέρα, κορίτσια!

Zounitsa, καλή επιτυχία στο σύζυγο!

Μαράκι, αυτό το καλή λευτεριά εμένα μου κάθεται κάπως περίεργα... σαν να είμαστε σκλάβες, τώρα, δηλαδή; Αλλά είναι ωραίο που το προσέχει ο κόσμος και μας δίνουν ευχές και μας έχουν στα ώπα - ώπα!

Τι ωραίος καιρός σήμερα... εγώ πάνω που ξεθάρρεψα λίγο προχτές, χτες είχα πάλι κάτι ύποπτες σταγονίτσες και έτσι από χτες το βράδυ πάλι περιορισμός στο κρεββάτι - άντε και στον καναπέ :cry::cry::cry:

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Όχι, από δουλειές του σπιτιού δεν έκανα τίποτα... απλά βγήκα μια βολτίτσα εκτός σπιτιού ως το κομμωτήριο (που είναι και δίπλα στο σπίτι μου). Ο γιατρός είπε ότι μάλλον είναι από τον πλακούντα αλλά θα το δούμε την Τετάρτη που έχουμε υπέρηχο. Προς το παρόν μου έδωσε utrogestan, έξτρα μαγνήσιο και λέει να τη βγάλω στο κρεββάτι. Στο μεταξύ ενώ τις προάλλες νόμιζα ότι καταλάβαινα το μωρό, 2 μέρες τώρα τίποτα. Ελπίζω να ήταν το εντεράκι αυτό που καταλάβαινα, γιατί έτσι κι αλλιώς είναι νωρίς ακόμα, αλλά έχω κατατρομοκρατηθεί... Έβηχα και πολύ τις τελευταίες μέρες λόγω κρυώματος και μπορεί κι αυτό να επιβάρυνε την κατάσταση.

tt18a28c.aspx

Μιλινάκι μπορεί να είναι τυχαίο, κάνε λίγο υπομονή 4 μερούλες και όλα καλά θα είναι. όσο για το μωρό εγώ που είμαι στην 2η εγκυμοσύνη και υποτιθεται οτι θα το ακούσω πιο νωρίς, το καταλαβαίνω που κ που και μετά τπτ. είναι λίγο νωρίς, αλλά μην το βάζεις στο μυαλό σου, όλα καλά!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια....Πως ειστε ολες?

Τα νεα απο τη β επιπεδου ειναι πως ο μπεμπης μου ειναι μια χαρα,σχεδον μισο κιλο.Αλλα κοριτσια ο γιατρος μου βρηκε τον πλακουντα παραχειλιο προσθιο και μου ειπε ξεκουραση,οχι σηκωμα τη μικρη,οχι πολλα πολλα σκιψιματα.Γνωριζει καποια κατι?Ξερω οτι δεν ειναι κατι κακο απλα καταλαβαινετε με τη μικρη 2 χρονων ετρεχα ολη μερα και τωρα πρεπει να ειναι καποιος μαζι μου αν χρειαστει η μικρη κατι και δυστηχως οι δικοι μου ειναι μακρια και τα πεθερικα μου δουλευουν.Υποχρεωνομαι σε κουνιαδες,ξαδερφες και νιωθω αρκετα ασχημα.Χαρηκα τοσο που ειδα το μικρο μου και ειναι καλα αλλα ολο αυτο με επηρεασε....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Ιωάννα μου δεν ξέρω τι είναι αυτό, αλλά στο θέμα της μικρής καλό θα ήταν να προσέχεις γενικότερα. στο λέω εγώ που το ίδιο κάνω αλλά τεσα.... διάβασε στο νετ, κάτι θα βρεις αλλα μην επηρεαστείς από όλα, προσπάθησε να κρατήσεις μόνο στο τι είναι. υπομονή και ξεκούραση!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

ioanna27, εγώ έχω οπίσθιο επιπωματικό πλακούντα και έχω διαβάσει αρκετά για το θέμα. Αν το έχω καταλάβει καλά, όλα αυτά είναι περιπτώσεις που ο πλακούντας είναι χαμηλά και είτε κλείνει μερικά ή ολικά (όπως στην περίπτωσή μου) είτε είναι πολύ κοντά στον τράχηλο, δηλαδή στην έξοδο του μωρού. Νομίζω ότι ο παραχείλιος είναι η περίπτωση που απλώς είναι πολύ κοντά στο χείλος του τραχήλου. Εμένα ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να προσέχω, να μην κάνω δουλειές, να μη σκύβω, να μη σηκώνω βάρη, να μην κάνω απότομες κινήσεις και γενικότερα να μην κάνω οτιδήποτε κουραστικό (έχω πάρει άδεια από τη δουλειά) και ότι αυτό μπορεί όσο προχωράει η εγκυμοσύνη να προκαλέσει αιμορραγίες, γιατί όσο μεγαλώνει το μωρό και η κοιλίτσα ασκείται πίεση στον πλακούντα που βρίσκεται σε αδύναμο σημείο και μερικές φορές αιμορραγεί, οπότε θέλει πολύ στενή ιατρική παρακολούθηση. Τα καλά νέα είναι ότι όσο προχωράει η εγκυμοσύνη, πολύ συχνά ο πλακούντας "μεταναστεύει" προς τα πάνω και το πρόβλημα λύνεται από μόνο του. Οπότε μην ανησυχείς, ως τη γέννα το πιο πιθανό είναι να έχει διορθωθεί! Ακολούθησε, όμως, αυστηρά τις οδηγίες του γιατρού και μην νοιώθεις ότι υποχρεώνεσαι, δεν είσαι τεμπέλα αλλά προσέχεις για το μωράκι σου και πού ξέρεις, μπορεί κάποτε να το ανταποδώσεις στις ξαδέρφες και τις κουνιάδες! Γι' αυτό είναι η οικογένεια!

tt18a28c.aspx

καλημερα!!!!!!να εχετε μια ομορφη κυριακη εγκυουλες μου!!

ioanna 27 μπραβο για την β επιπεδου, οσο για τον πλακουντα μην ανησυχεις οπως σου ειπε και το milinaki μπορει σιγα σιγα να αναιβει!και μην αισθανεσαι ασχημα που ζητας βοηθεια απο ξαδερφες και φιλες, δανεικα ειναι αυτα,αυριο θα τις βοηθησεις και συ σε οτι χρειαστουν!

να σας ρωτησω,κοιμαστε καλα τα βραδια?εγω δεν μπορω καθολου ολο στιφογυρναω πιανομαι ευκολα,και ανασκελα πολυ δυσκολα κοιμαμαι....πφφφ !!

NkOFp3.png

καλημέρες!!!!! ούτε εγώ κοιμάμαι καθόλου καλά. εκεί που πάω να αποκοιμηθώ, ξαγρυπνάω, φτάνει η ώρα 2, ξυπνάω μες στη νύχτα..... είδα κ ένα όνειρο σήμερα οτι έπεσε η μικρή μου από το μπαλκόνι κάτω και έτρεχα πανικόβλητη αλλά τελικά δεν είχε χτυπήσει...

υπομονή σε κανά χρόνο, ενάμιση (στην καλύτερη των περιπτώσεων) θα ξανακοιμηθούμε!!! χαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...