Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάρες καλημέρα!

Μαράκι ελπίζω να την πάρεις την άδεια μετά, έτσι όπως μας κατάντησαν δεν μπορείς να πεις και κουβέντα υπομονή σε όσες περιμένουν για την άδεια εγώ πάλι δεν έχω σκεφτεί για άδεια ακόμα αντέχω, μετά θα κάτσω κάνα εξάμηνο.

Πλάκα πλάκα φτάνει ο καιρός...... και εκεί που σκέφτομαι σύντομα θα έχω την μικρούλα αγκαλιά μου και η καρδιά μου πάει να σπάσει από την χαρά,με πιάνει ένας φόβος για την γέννα που παγώνω.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλημέρα κοπέλες!

Τί κάνετε? Έχουμε κανένα νεάκι σήμερα?

Να ρωτήσω γιατί είμαι άσχετη.

Τί ρούχα πρέπει να φοράνε τα μωράκια μας που θα γεννηθούν καλοκαίρι?

Είμαι πολύ μπερδεμένη... Με τα sizes, tiny baby, new baby, 0-3, αμάνικα, κοντομάνικα, εσωτερικά - εξωτερικά εσκιμώα! Δεν καταλαβαίνω τίποτα! Αλήθεια! Πως θα τα βγάλω πέρα???

t1t1n4kι μα γιατί τόση ταλαιπωρία που θα είναι ο γιατρός σου?

maraki2108, πως πάει με την κόρη σου??? Έμαθε να κοιμάται μόνη της?

nikaki θα δεις το μωράκι σου σήμερα? Τί ωραία!

φιλάκια

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Καλημέρα!!Αυτό θα το δούμε τιτινακι γιατί πρέπει να κανω τεστ παπ πρώτα και βλέπουμε!

nikaki θα βγουν σήμερα τα αποτελέσματα του παπ?

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Όχι χριστίνα μου θα μου παρει δείγμα σήμερα..πιστευω σε καμιά εβδομαδα που θα βγουν τα αποτελεσματα θα ξέρουμε και θα φυγει και αυτο το αγχος!!

Για τα ρουχαλακια εγώ εχω 5-6 φορμακια κανονικά με μανίκι και ποδαράκια κλειστα και εχω πολλά φορμακια σε στιλ σορτς και αμανικα..και εννοείτε πολλά κορμακια-εσωρουχακια.εχω πάρει σε μέγεθος 0 και 0 έως 3 ή 1 έως 3 !

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλημερα!!! τι κανετε ομορφες κοιλιτσες?????

Νικη η Νατασσα μας εχει 3 αγορια!!!

Νατασσα σε καταλαβαινω οσο περναει ο καιρος και πλησιαζουμε στην γεννα και εγω τρεμω... εμενα ειναι και καισαρικη κιολας..... αστα....

Νικη μου πιστεψε με μερικες φορες το αν μην ξερεις ειναι ακλυτερα απο το να ξερεις πως ειναι η γεννα...

Χριστινακι σε παρακολουθω μερες τωρα απο οτι καταλαβα ο Γιατρος σου ειναι ιδιωτης??? και θα γεννησεις σε δημοσιο? Για το ζαχαρο εχεις ενημερωσει βρε κοριτσι μου?? Θελει προσοχη και αφου γεννησεις και για σενα και την μικρη

Εγω σημερα πηγα και εκανα μια γλυκοζηλιωμενη αιμοσφαιρινη και αναμενω Φιλακια σε ολες!

79o6p3.png

Καλημέρα κοπέλες!

Είμαι πολύ μπερδεμένη... Με τα sizes, tiny baby, new baby, 0-3, αμάνικα, κοντομάνικα, εσωτερικά - εξωτερικά εσκιμώα! Δεν καταλαβαίνω τίποτα! Αλήθεια! Πως θα τα βγάλω πέρα???

φιλάκια

Εγω εχω παρει περισσοτερο 0-3 κοντομανικα μερικα αμανικα και ζιμπουνακια

Δεν εχεις ψωνισει ακομα??? Οταν ποας ρωτα τις πωλητριες συνηθως τι φορανε στα μωρακια την εποχη που θα γεννησεις και θα σε κατατοπησουν αυτες!;);)

79o6p3.png

Καλημέρα κοπέλες!

φιλάκια

Για αρχή 0-3 νουμεράκι είναι καλά, τώρα για τι θα τα βάλουμε εγώ θα βάλω ένα ζιπουνάκι ένα φορεματάκι ζακετούλα και καλτσάκια και βλέπουμε θα έχουμε και καμιά πάνα ή κουβερτούλα (έχω πλέξει μία μικροσκοπική ίσα με το μπόι της)

Άσε που πιστεύω όταν με το καλό γεννήσουμε θα έχει ζέστη άρα θα θέλει ελαφριά ρούχα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Και να σκεφτείτε ότι εκτός από την πρώτη γέννα που δεν ήταν και τόσο καλή εμπειρία, παρόλα αυτά ήθελα να το ξαναζήσω όλο αυτό οι άλλες 2 ήταν σούπερ, αλλά όπως και να έχει είναι κάτι πολύ δυνατό. Και κακά τα ψέματα οι πόνοι δεν είναι περιόδου, το καλό της υπόθεσης είναι ότι γεννάω σχετικά γρήγορα και ο γιατρός μου είπε θα είμαι τυχερή αν δεν γεννήσω στον δρόμο.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλημέρα κορίτσια,

εγώ τους έχω κυρίως φορμάκια που είναι κοντομάνικα και μέχρι το μπουτάκι τους, γιατί μου είπε η μαία ότι πρέπει να τα ντύνω όπως εγώ νιώθω την θερμοκρασία. Τους πήρα και 2-3 μακριμάνικα σε περίπτωση που κάποιες φορές ο καιρός δεν θα είναι καλός. Κυρίως τους έχω εσωρουχάκια, γιατί αν κάνει ζέστη θα τα έχω με ένα ζιπουνάκι και το pampers.

από νούμερα new baby και 0-3 για αρχή.

JQdCp2.png

crochetmania πόσο δίκαιο έχεις σ'αυτό!Δεν το ειχα σκεφτεί με αυτην την λογική

μερικες φορες το αν μην ξερεις ειναι καλυτερα απο το να ξερεις πως ειναι η γεννα...
εύχομαι παναγίτσα μου όλα καλά να μας πάνε στο θέμα γέννα και μακάρι να έχουμε καλά και υγιή παιδάκια!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

crochetmania πόσο δίκαιο έχεις σ'αυτό!Δεν το ειχα σκεφτεί με αυτην την λογικήεύχομαι παναγίτσα μου όλα καλά να μας πάνε στο θέμα γέννα και μακάρι να έχουμε καλά και υγιή παιδάκια!

Oλα καλα θα πανε,δεν νομιζω να το σκεφτομουν τοσο αν ηταν φυσιολογικα.... εμενα δεν παυει να ειναι ενα χειρουργειο οπου τις 2 πρωτες μερες δεν μπορεις να εξυπηρετηθεις... κατα ποσο να θηλασεις κτλ....Ξερω τι ειναι ξερω οτι δεν ειναι τπτ και θα τα καταφερω

Ολα καλα θα μας πανε!!! γερα να ειναι και θα δεις σε 10 μερες θα ειμαστε περδικια :tongue:;):D:D

79o6p3.png

Και να σκεφτείτε ότι εκτός από την πρώτη γέννα που δεν ήταν και τόσο καλή εμπειρία, παρόλα αυτά ήθελα να το ξαναζήσω όλο αυτό οι άλλες 2 ήταν σούπερ, αλλά όπως και να έχει είναι κάτι πολύ δυνατό. Και κακά τα ψέματα οι πόνοι δεν είναι περιόδου, το καλό της υπόθεσης είναι ότι γεννάω σχετικά γρήγορα και ο γιατρός μου είπε θα είμαι τυχερή αν δεν γεννήσω στον δρόμο.

Μακάρι να γεννήσεις όσο πιο εύκολα γίνεται νατάσα μου

Κορίτσια πότε έχετε γιατρό πάλι?

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...