Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Christine την 36η εβδομάδα μπαίνουμε στον μηνα μας! Μα τι γαϊδουρα ειμαι ούτε καλημέρα δεν ειπα,ήθελα να 'ξερα σε σταύλο γεννήθηκα??????:/

καλημεεεεεερααα και με το καλο εσεις κοριτσακια μου που εχετε διδυμα να φτάσετε στην 37η!

E, έχω τότε, ακόμη!! Είμαι μαμά Ιουλίου (to be) αλλά τέλος Ιουλίου. Κανονικά λιονταράκια θα ήταν τα αγόρια μου! χιχιχιχι

Ευχαριστούμε μακάρι να φτάσουμε όσο πιο πολυ γίνεται!

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια!

twinomama θα συμφωνήσω μαζί σου, χίλιες φορές να τα παρακολουθήσουν τα μωράκια μας για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις στο σπίτι, έχουμε κάνει τόσο αγώνα και υπομονή, λίγες μερούλες ακόμη δεν θα μας στεναχωρήσουν.

christine και εγώ έτσι νόμιζα αλλά εμένα σε 2,5 εβδομάδες η μπέμπα πήρε 100gr και ο μπέμπης 200gr και να σου πω ο,τι λίγο απογοητευτήκαμε με τον άντρα μου, παρόλο που ο γιατρός μας είπε ότι είναι καλό το βάρος τους. Ένα φιλικό μας ζευγάρι που έχει χρονιάρικα διδυμάκια μας είπε ο,τι και τα δικά τους στην 32η εβδ. είχαν τα ίδια γραμμάρια και όταν γεννήθηκαν μεταξύ 36 και 37ης ήταν αν θυμάμαι καλά πάνω από 2200 και δεν χρειάστηκαν θερμοκοιτίδα (έτσι αναπτερώθηκε λίγο το ηθικό μας).

Έω την εντύπωση ότι 2200 είναι το όριο για θερμοκοιτίδα, αλλά δεν παίρνω όρκο θα ρωτήσω το γιατρο.

Χμ, ξέρω γω, σίγουρα τίποτα δεν είναι standard... Θα δείξει υποθέτω. Μπορεί να πάρουν πιο πολλά γρ προς το τέλος. Έχω ακούσει πολλές κοπέλες το λένε αυτό. ότι ναναι θα το ξεπεράσουμε κορίτσια, να σκεφτόμαστε θετικά και όλα θα γίνουν. Πότε θα ξαναπας εσύ?

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα! Λυδία και Χριστίνα μην αγχωνεστε απο τώρα για το βαρος. Ξέρετε οτι ο υπερηχος μπορεί να έχει 10-20% απόκλιση επομένως δεν είναι και σίγουρο το βαρος που μας λένε. Μου το είπε και εχθες οτι τα γρ φαίνονται να είναι αυτά αλλά σίγουρα εχει απόκλιση απο το πραγματικό τους βαρος. Εμένα μου είπε 2300, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι γλυτωνουν την θερμοκοιτιδα. Αν είναι ας πουμε 2300 την 36η εβδομάδα, το πιο πιθανό ειναι να μπουν. Ποτε δεν ξέρεις σίγουρα. Και παίρνουν γύρω στα 150-200 γρ την εβδομαδα.

0SB8p3.png

Κοιλίτσες μου καλημέρα!!

Lydia μου, γερά μωρά να είναι και μας κάνουν τα αποκαλυπτήρια στη γέννα! Σίγουρα και γω 37 βδομάδες είναι ο στόχος μου! Περίπου πόσα κιλά βάζουν τα διδυμάκια κάθε βδομάδα 100γρ??? Αν ειναι έτσι σίγουρα για να φτασουν 2500 πρέπει να γίνω 37 βδομάδων! Αλλά τη θερμοκοιτίδα στα 2300 τη γλιτώνεις έτσ πάει?

twinmama τέλεια τα μωράκια σου, πολύ καλό βάρος! Μακάρι να φτάσουμε όλες στις 37 τουλάχιστον! Πονάει επειδή είναι κορτιζόνη συγκεκριμένα ή γενικά ως ένεση πονάει? Ουφ καλά να ναι τα μωρά και χαλάλι!

maraki μα τι είναι αυτή η ιστορία! Δε γίνεται να μη σου δώσει την άδεια υπάρχει Νόμος! Το σημαντικό είναι να μείνεις με το μωράκι σου όσο πιο πολύ καιρό γίνεται όταν αυτό είναι μικρουλι ακόμη και σε έχει ανάγκη να θηλάσει κτλ κτλ... Συζήτα το μαζί του και να απαιτήσεις τα δικαιώματα σου!

titinaki στον 9ο μπαίνουμε στις 35 βδομάδες??? Πάντα μπερδεύομαι με αυτά! Αν ειναι έτσι εγώ έχω ακόμη 28 μέρες για να κλείσω τις 34 και να αρχίσω να διανύω την 35η.

φιλάκια σε όλες

nomizw oti ston 6o mpeneis me to pou tha kleiseis hn 25h dhl sthn 26h.

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

Όχι τιτινακι δεν θα κάνω.Δεν εχω αυτην την πολυτέλεια εδώ που μένω..:(

Ότι απορία και ότι άλλο θελω το κοιτάω εδώ στο ίντερνετ και ενημερωνομαι!!

Άντε με το καλό να μπούμε στον μήνα μας να αρχίσουμε το περπατημα!Εγώ στον 7ο περπατούσα πολύ και σχεδόν κάθε μέρα,τελικά πήρε θέση το μωρό και μετά με ενοχλούσε στο περπάτημα (λες και θα μου πέσει στο δρόμο ένιωθα) και σταμάτησα τον πολύ ποδαρόδρομο!Επίσης με το καλό να αρχίσεις τα μαθηματα και να μας ενημερώνεις και εμας!:D

se poio xwrio meneis??? egw mporw na se katalavw se auto. giati menw k egw se xwrio ths komothnhs... opou h xanthi einai 25lepta apo edw k h komothnh 45... apla aurio pou einai to prwto mathima, exei h pethera mou kati douleies sthn xanthi kai etsi me voleuei k emena na paw k na gurisw... alla gia ta upolipa mathimata den xerw an tha kataferw na paw... :( graftika pantws k egw sto nutricia k perimenw pws k pws ta thulasmou stis 22/5.

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

hrthe h wra na pw thn kalhspera moy k ta nea m.... shmera phga sto nosokomeio... prwth episkepsh gia na anoixw kartela... prwton Eixa rantevou stis 10:45 k me exetasan sths 12:30... deuteron ...mou thn eipan gt leei eprepe na paw apo thn arxh tis egumosunhs... gt etsi tha me gnwrizan kalhtera.... h na paw apogeuma gia na exw shggekrimeno giatro... (k fusika na skasw ta 50e pou pernoun sta exoterika iatreia to apogeuma....) k triton na kleisw to epomeno rantevou ... telos iouniou... :P ...

?????? phga ston giatro mou kai ta eipa kai ekeinos gelouse... leei ...ela more mia xara tha gennhseis k tha pas sto rantevou pou sou kleisan gia na doun ta ramata.... :P Apo thn mia gelousa k apo thn allh hthela na klapsw... pws tha gennhsw xwris ton giatroudako mou??? polu fovame... :cry:

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

hrthe h wra na pw thn kalhspera moy k ta nea m.... shmera phga sto nosokomeio... prwth episkepsh gia na anoixw kartela... prwton Eixa rantevou stis 10:45 k me exetasan sths 12:30... deuteron ...mou thn eipan gt leei eprepe na paw apo thn arxh tis egumosunhs... gt etsi tha me gnwrizan kalhtera.... h na paw apogeuma gia na exw shggekrimeno giatro... (k fusika na skasw ta 50e pou pernoun sta exoterika iatreia to apogeuma....) k triton na kleisw to epomeno rantevou ... telos iouniou... :P ...
?????? phga ston giatro mou kai ta eipa kai ekeinos gelouse... leei ...ela more mia xara tha gennhseis k tha pas sto rantevou pou sou kleisan gia na doun ta ramata.... :P Apo thn mia gelousa k apo thn allh hthela na klapsw... pws tha gennhsw xwris ton giatroudako mou??? polu fovame... :cry:

Σε ταλαιπώρησαν δηλαδή για τα καλά!!!!

Ποτε γεννας? Βάλε καλέ ενα τικερακι να σε καστασκοπευουμε όπως πρεπει!!!! :P

Τέλειο το tragic!!!!:):)

0SB8p3.png

se poio xwrio meneis??? egw mporw na se katalavw se auto. giati menw k egw se xwrio ths komothnhs... opou h xanthi einai 25lepta apo edw k h komothnh 45... apla aurio pou einai to prwto mathima, exei h pethera mou kati douleies sthn xanthi kai etsi me voleuei k emena na paw k na gurisw... alla gia ta upolipa mathimata den xerw an tha kataferw na paw... :( graftika pantws k egw sto nutricia k perimenw pws k pws ta thulasmou stis 22/5.

Μένω μια ώρα μετά την πατρα εγώ,Ανδραβιδα λέγεται το χωριό μου.εγώ για ότι και να θέλω πχ ψώνια πρέπει να πάρω λεωφορειο για απόσταση 30 λεπτών ή με το αμαξι ένα τεταρτο το κοντινότερο μέρος..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Σε ταλαιπώρησαν δηλαδή για τα καλά!!!!

Ποτε γεννας? Βάλε καλέ ενα τικερακι να σε καστασκοπευουμε όπως πρεπει!!!! :P

Τέλειο το tragic!!!!:):)

:oops: :oops: :oops: :oops: prospathisa na valw polles fores apo thn arxh pou mphka... alla kati kanw lathos .... opote to parathsa... vasika mexri 3iouliou einai h PHT mou alla o giatros mou leei oti mexri 20 iouniou to polu tha exw gennhsei... Oso gia to nosokomeio ...den sas eipa kai to kalutero... 5e mou zhthsan gia ton uperhxo... oxi oti einai polla ... alla pragmatika ta 0,50e pou dhnw stis toualetes tou dhmou (...kathe fora pou pame sthn xanthi...) e..sto nosokomeio den tha ta edeina... oute tosa den tous axizoun... Alla ti na kanw.... exei xarh...

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

Μένω μια ώρα μετά την πατρα εγώ,Ανδραβιδα λέγεται το χωριό μου.εγώ για ότι και να θέλω πχ ψώνια πρέπει να πάρω λεωφορειο για απόσταση 30 λεπτών ή με το αμαξι ένα τεταρτο το κοντινότερο μέρος..

giati nikaki m nomiza oti meneis komothnh??? :confused: :confused: :confused: kala k emeis mia apo ta idia hmaste.... se pou exoume lewforeia mia sto toso... upomonh... toulaxiston nosokomeio konta uparxei h prepei na pate sthn patra?

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

giati nikaki m nomiza oti meneis komothnh??? :confused: :confused: :confused: kala k emeis mia apo ta idia hmaste.... se pou exoume lewforeia mia sto toso... upomonh... toulaxiston nosokomeio konta uparxei h prepei na pate sthn patra?

Ναι έχουμε ένα τεταρτακι είναι με το αμάξι,δεν ήμαστε απομακρυσμένο χωριό ευτυχώς,υπάρχει συγκοινωνία συνέχεια.απλά ένα χωριό δεν μπορεί να σου προσφερει τα πάντα!!

Πάντως πάτρα θα γεννησω σε ιδιωτική κλινική(προλαβαίνω να πάω):D:D

Edit: δεν ηξερα ότι πληρώνεις στα νοσοκομεία για υπερηχο.:confused:

2 ιουλίου εχω πητ κοντά ήμαστε!!Γιατί θα έχεις γεννήσει μέχρι τις 20?Με προγραμματισμένη καισαρική θα πας???

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Επίσης εχω μια ερωτηση!Αν η κοιλιά μας σε αυτον τον μηνα ειναι χαμηλα και το μωρο εχει πάρει θεση σημαινει οτι θα γεννησουμε νωρίτερα???????????????

den xerw an isxuei auto... pantws o giatros mou leei oti 38,39 ebdomadwn sinithos gennane... k opws fenete k egw kapou ekei... fusiologika mexri stigmhs

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...