Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Crochet καισαρική θα κάνεις?Λόγω του ζαχάρου?

Αχ σήμερα νιώθω τόσο κουρασμένη λες κ δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου!Άντε να σταματήσω την δουλειά να ξεκουραστώ λιγάκι!

maraki τι εννοείς δε θα στις δώσει τις μέρες μετά?είναι υποχρεωμένος!δλδ με το που σαραντίσεις νομίζει ότι θα γυρίσεις πίσω?κάποιοι άνθρωποι δεν πάνε καθόλου καλά!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

nikaki αντε με το καλο να δεις το κοριτσακι σου. Νομιζω ο,τι απο εδω και περα ουτε που θα καταλαβουμε πως θα περασουν οι εβδομαδες:shock:

Συμφωνώ μαζί σου!ανυπομονώ!!!!!!!!Να έρθει στην ώρα της μόνο αυτό θέλω γιατί εχω και κατι προετοιμασίες σπίτι!Μην με πιάσει απροετοίμαστη αν έρθει νωρίτερα!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Τι κάνετε κούκλες? Εγώ γυρισα πριν λίγο απο γιατρό. Τα βρήκε όλα πολύ καλά, τα μωρά είναι γύρω στα 1650-1700. Καλά είναι λέει για δύο. Είπαμε να κρατηθουμε αλλες 4 εβδομάδες και όσο μπορώ. Μου είπε θέλει να πάνε 2300 γρ τουλαχιστον. Μιλήσαμε και για την καισαρική, την παρακολούθηση που θα μπουν και με διαβεβαίωσε ότο θα φροντίσει να μην τα κρατήσουν μέσα αν δεν χρειάζεται.

Και θα κάνω 2 δόσεις κορτιζονης ακόμα...και πονάει αυτή η ρημαδα!!!

Γενικά είμαι χαπυ, όλα τα βρήκε καλά. Την αλλη παρασκευή θα ξαναπαω.

0SB8p3.png

Τι κάνετε κούκλες? Εγώ γυρισα πριν λίγο απο γιατρό. Τα βρήκε όλα πολύ καλά, τα μωρά είναι γύρω στα 1650-1700. Καλά είναι λέει για δύο. Είπαμε να κρατηθουμε αλλες 4 εβδομάδες και όσο μπορώ. Μου είπε θέλει να πάνε 2300 γρ τουλαχιστον. Μιλήσαμε και για την καισαρική, την παρακολούθηση που θα μπουν και με διαβεβαίωσε ότο θα φροντίσει να μην τα κρατήσουν μέσα αν δεν χρειάζεται.

Πολύ ωραία νεακια!πολύ καλα τα μωρα σου και το βάρος τους για δίδυμα αυτην την εβδομάδα είναι εξαιρετικά!!Ευτυχώς ο γιατρός σου είναι ανθρωπος πάνω απ'όλα και καταλαβαίνει!!Η κορτιζόνη στην κοιλια γίνεται??τσούζει??:confused:

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Πολύ ωραία νεακια!πολύ καλα τα μωρα σου και το βάρος τους για δίδυμα αυτην την εβδομάδα είναι εξαιρετικά!!Ευτυχώς ο γιατρός σου είναι ανθρωπος πάνω απ'όλα και καταλαβαίνει!!Η κορτιζόνη στην κοιλια γίνεται??τσούζει??:confused:

Στον πωπο. Και ποναειειειει!!! Πονάει το φάρμακο πολύ... Τι να κάνω, υπομονή! Τόσες και τόσες ενέσεις έχω κανει και εξακολουθώ και κάνω απο τον Σεπτέμβρη... Δυο ακόμα, δεν πειράζει, αφου είναι για το καλό τους!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου εκλεισα ραντεβού την παρασκευή 9μιση το απόγευμα στον γιατρό μου!Ανυπομονώ να παω να δω το κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!:D:D:D

Σε λιγότερο απο 3 εβδομάδες(18 μέρες) μπαίνω στον μήνα μου!Πώ πω πως πέρασε ο καιρος δεν το πιστευω,σαν νερακι κύλησαν οι μηνες!

koritsi mou ante me to kalo na mpoume ston 9o... egw se19meres :D an kai skeftomai apo thn epomenh evdomada na xekinhsw perpathma... molis mpw ston mhna m na vgei... aurio [aw nosokomeio na anoixw kartela k paraskeuh xekinaw mathimata. esu tha kaneis mathimata toketou???

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Στον πωπο. Και ποναειειειει!!! Πονάει το φάρμακο πολύ... Τι να κάνω, υπομονή! Τόσες και τόσες ενέσεις έχω κανει και εξακολουθώ και κάνω απο τον Σεπτέμβρη... Δυο ακόμα, δεν πειράζει, αφου είναι για το καλό τους!!

ox koritsi mou upomonh... shmera ekane k h koumpara thn prwth enesh... deutera gennaei... k eklege san mwro paidi (exei ena thema me tis eneshs ston pwpo)... elpizw esu na tis antimetopizeis pio psixrema tis eneseis... alla opws eipes kai esu ...xalalh na einai kala ta mwra ... mono auto exei shmasia.

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

twinomama παρα πολυ καλο το βαρος τους για διδυμακια. και εμεις τα 2300 εχουμε βαλει στοχο μπας και γλιτώσουμε τη θερμοκοιτίδα. σου ειπε για πιο λογο μπορει να χρειαστουν παρακολουθηση?την επομενη φορα που θα παω θελω να τον ρωτησω και εγω.

JQdCp2.png

twinomama παρα πολυ καλο το βαρος τους για διδυμακια. και εμεις τα 2300 εχουμε βαλει στοχο μπας και γλιτώσουμε τη θερμοκοιτίδα. σου ειπε για πιο λογο μπορει να χρειαστουν παρακολουθηση?την επομενη φορα που θα παω θελω να τον ρωτησω και εγω.

Καταρχήν λόγω ινσουλίνης. Τα κρατάνε για να δουν αν κανουν υπογλυκαιμιες.

Αλλά μου είπε καλυτερα να είναι στην παρακολούθηση και να βεβαιωθουμε οτι όλα είναι καλα, κυρίως λόγω προωροτητας, παρα να φύγω να τα πάρω σπίτι και μετα να έχουμε ιστορίες. Δεν έχει και άδικο !!!

Μου είπε βέβαια οτι τα διδυμα 36η εβδομάδα είναι σαν μονη κύηση 38η εβδομαδα. Αν καταφέρουμε και την 37η, θεωρούνται τελειόμηνα!

0SB8p3.png

Καλησπέρα!!!

Crochet καισαρική θα κάνεις?Λόγω του ζαχάρου?

Αχ σήμερα νιώθω τόσο κουρασμένη λες κ δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου!Άντε να σταματήσω την δουλειά να ξεκουραστώ λιγάκι!

maraki τι εννοείς δε θα στις δώσει τις μέρες μετά?είναι υποχρεωμένος!δλδ με το που σαραντίσεις νομίζει ότι θα γυρίσεις πίσω?κάποιοι άνθρωποι δεν πάνε καθόλου καλά!

Καισαρικη κανω λογο πρωτης καισαρικης,στον γιο μου γεννησα με καισαρικη γιατι ηταν τυλιγμενος με τον ομφαλιο λωρο ο μικρος και δεν ειχε εμπεδωθει....

Καλε Καλημεραααααααα

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Γλυκια μου!!! ολα καλα λοιπον!! Υπομονη!!!! Κοντευεις!!!

79o6p3.png

Κοιλίτσες μου καλημέρα!!

Lydia μου, γερά μωρά να είναι και μας κάνουν τα αποκαλυπτήρια στη γέννα! Σίγουρα και γω 37 βδομάδες είναι ο στόχος μου! Περίπου πόσα κιλά βάζουν τα διδυμάκια κάθε βδομάδα 100γρ??? Αν ειναι έτσι σίγουρα για να φτασουν 2500 πρέπει να γίνω 37 βδομάδων! Αλλά τη θερμοκοιτίδα στα 2300 τη γλιτώνεις έτσ πάει?

twinmama τέλεια τα μωράκια σου, πολύ καλό βάρος! Μακάρι να φτάσουμε όλες στις 37 τουλάχιστον! Πονάει επειδή είναι κορτιζόνη συγκεκριμένα ή γενικά ως ένεση πονάει? Ουφ καλά να ναι τα μωρά και χαλάλι!

maraki μα τι είναι αυτή η ιστορία! Δε γίνεται να μη σου δώσει την άδεια υπάρχει Νόμος! Το σημαντικό είναι να μείνεις με το μωράκι σου όσο πιο πολύ καιρό γίνεται όταν αυτό είναι μικρουλι ακόμη και σε έχει ανάγκη να θηλάσει κτλ κτλ... Συζήτα το μαζί του και να απαιτήσεις τα δικαιώματα σου!

titinaki στον 9ο μπαίνουμε στις 35 βδομάδες??? Πάντα μπερδεύομαι με αυτά! Αν ειναι έτσι εγώ έχω ακόμη 28 μέρες για να κλείσω τις 34 και να αρχίσω να διανύω την 35η.

φιλάκια σε όλες

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

koritsi mou ante me to kalo na mpoume ston 9o... egw se19meres :D an kai skeftomai apo thn epomenh evdomada na xekinhsw perpathma... molis mpw ston mhna m na vgei... aurio [aw nosokomeio na anoixw kartela k paraskeuh xekinaw mathimata. esu tha kaneis mathimata toketou???

Όχι τιτινακι δεν θα κάνω.Δεν εχω αυτην την πολυτέλεια εδώ που μένω..:(

Ότι απορία και ότι άλλο θελω το κοιτάω εδώ στο ίντερνετ και ενημερωνομαι!!

Άντε με το καλό να μπούμε στον μήνα μας να αρχίσουμε το περπατημα!Εγώ στον 7ο περπατούσα πολύ και σχεδόν κάθε μέρα,τελικά πήρε θέση το μωρό και μετά με ενοχλούσε στο περπάτημα (λες και θα μου πέσει στο δρόμο ένιωθα) και σταμάτησα τον πολύ ποδαρόδρομο!Επίσης με το καλό να αρχίσεις τα μαθηματα και να μας ενημερώνεις και εμας!:D

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Christine την 36η εβδομάδα μπαίνουμε στον μηνα μας! Μα τι γαϊδουρα ειμαι ούτε καλημέρα δεν ειπα,ήθελα να 'ξερα σε σταύλο γεννήθηκα??????:/

καλημεεεεεερααα :D και με το καλο εσεις κοριτσακια μου που εχετε διδυμα να φτάσετε στην 37η!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

καλημέρα κοριτσάκια!

twinomama θα συμφωνήσω μαζί σου, χίλιες φορές να τα παρακολουθήσουν τα μωράκια μας για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις στο σπίτι, έχουμε κάνει τόσο αγώνα και υπομονή, λίγες μερούλες ακόμη δεν θα μας στεναχωρήσουν.

christine και εγώ έτσι νόμιζα αλλά εμένα σε 2,5 εβδομάδες η μπέμπα πήρε 100gr και ο μπέμπης 200gr και να σου πω ο,τι λίγο απογοητευτήκαμε με τον άντρα μου, παρόλο που ο γιατρός μας είπε ότι είναι καλό το βάρος τους. Ένα φιλικό μας ζευγάρι που έχει χρονιάρικα διδυμάκια μας είπε ο,τι και τα δικά τους στην 32η εβδ. είχαν τα ίδια γραμμάρια και όταν γεννήθηκαν μεταξύ 36 και 37ης ήταν αν θυμάμαι καλά πάνω από 2200 και δεν χρειάστηκαν θερμοκοιτίδα (έτσι αναπτερώθηκε λίγο το ηθικό μας).

Έω την εντύπωση ότι 2200 είναι το όριο για θερμοκοιτίδα, αλλά δεν παίρνω όρκο θα ρωτήσω το γιατρο.

JQdCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...