Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

από Κύπρο είμαι mamatoto είναι το μαγαζί :D.

Τα sling ειναι τα υφασμάτινα και ενώ οι μάρσιποι είναι οι πιο εργοστασιακοί με τα clips??? Μου έδωσαν ένα chicco (http://www.bedbathandbeyond.com/product.asp?SKU=16525170) και ένα mothercare και θα μου δώσουν ένα bjorn νομιζω λέγεται.

Δεν το έχω ψάξει σε σχεση με τις διαφορές τους. Είναι καλύτερα τα slings???

Το είχα ψάξει λίγο για μαρσιπους για δίδυμα, έχει στο διαδύκτιο όχι σε καταστήματα, αλλά anyway φαίνεται πολύ πολύπλοκο να το φορέσεις. 2 μονοί θα κάνουν τη δουλεια πιστεύω!

χχ

Αααα ε στην Κύπρο, μπορεί να έχουν βάλει μυαλό με την κρίση και να έχουν καλες τιμες πια. Εδώ ζουν όλοι στο 1999 που ο κόσμος χαλούσε λεφτά αβερτα. Τι να πω! Θα μου φέρει η κουμπάρα μου την Κυριακή ενα μαξιλάρι θηλασμού και βλέποντας και κάνοντας. Αν δεν βολευει για ταυτόχρονο θηλασμό θα πάρω άλλο.

Τα sling είναι μακράν καλυτερα απο τα μάρσιπο της αγοράς. Θα πρεπει να ρωτήσεις τον παιδίατρο σου για το αν επιτρέπεται να βάζεις τα μωρά στα μάρσιπο και απο ποια ηλικία και μετα. Ενω τα sling βάζεις τα μωρά μέσα από νεογέννητα. Αν πάρω κάτι, θα πάρω σίγουρα sling.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κοριτσια.

christine πολυ καλά τα μωράκια σου. και εμεις τα ειδαμε χθες αλλα μας ειχαν γυρισμενες τις πλατουλες τους και ετσι δεν ειδαμε φαστουλες. μια χαρα λεει ο γιατρος αλλα ακομη δεν μπορει να μας πει αν θα φθασουμε 37 εβδομαδα.ο τραχηλος ειναι κλειστος αλλά η μπεμπα ειναι πολυ χαμηλα, η μπεμπα ειναι 1480, και ο μπεμπης 1560.

crochetmania πολυ καλος ο μπεμπης σου.

JQdCp2.png

christine σε καλη τιμη το πηρες το μαξιλαρι. εγω που κοιταξα σε ελληνικο ηλεκτρονικο καταστημα το ειχε νομιζω 160?.

twinomama θελω και εγω να το παραγγείλω απο το amazon.com αλλα τωρα με προβληματισες. τι προβλημα ειχες με το τελωνειο? οταν κανεις την παραγγελια δεν σου λένε τη συνολική δαπάνη με τα εξοδα μεταφοράς και ο,τι αλλο τα συνοδευει?εγω μια φορα εχω παραγγειλει μικρης αξιας (πληρωσα με pay pal) και δεν θυμαμαι τι ειχα κανει?

κοριτσια πολυ καλο το σεμιναριο της Πατσουρου το παρακολουθησα και εγω προχθες.

εχω παρακολουθησει και τα on line σεμιναρια της nutricia.gr για το θηλασμο και την περιποίηση νεογέννητου και το καλο σε αυτα τα σεμιναρια σου λυνει η ομιλήτρια- μαια τυχον αποριες μετα το περας του σεμιναριου.

JQdCp2.png

christine σε καλη τιμη το πηρες το μαξιλαρι. εγω που κοιταξα σε ελληνικο ηλεκτρονικο καταστημα το ειχε νομιζω 160?.

twinomama θελω και εγω να το παραγγείλω απο το amazon.com αλλα τωρα με προβληματισες. τι προβλημα ειχες με το τελωνειο? οταν κανεις την παραγγελια δεν σου λένε τη συνολική δαπάνη με τα εξοδα μεταφοράς και ο,τι αλλο τα συνοδευει?εγω μια φορα εχω παραγγειλει μικρης αξιας (πληρωσα με pay pal) και δεν θυμαμαι τι ειχα κανει?

κοριτσια πολυ καλο το σεμιναριο της Πατσουρου το παρακολουθησα και εγω προχθες.

εχω παρακολουθησει και τα on line σεμιναρια της nutricia.gr για το θηλασμο και την περιποίηση νεογέννητου και το καλο σε αυτα τα σεμιναρια σου λυνει η ομιλήτρια- μαια τυχον αποριες μετα το περας του σεμιναριου.

Απο Αμερική καμια φορά τα δέματα περνάνε απο τελωνείο εδώ και πληρωνεις τους δασμούς. Δεν μπορεί να το ξέρει απο πριν το on-line κατάστημα τι θα σε χρεώσει το τελωνειο σου. Γι αυτό φοβάμαι. Από το victorias secret έχω παραγγείλει 5-6 φορες και την τελευταια το πακέτο μου πήγε τελωνείο και τα πλήρωσα 3πλα τα πράγματα... Χωρια το τρέξιμο να πάω στο αεροδρόμιο και απο γραφείο σε γραφείο. Άσε!!!! Μην σου τύχει είναι!!!

Αυτό το σεμινάριο της nutricia που το έχει? Μπορείς να βάλεις λινκ?

0SB8p3.png

Καλησπέρα σε όλες! Για όσες ενδιαφέρονται για πάνες, ρίξτε μια ματιά στο paneschicco.gr έχει για νεογέννητο 168 πάνες με 23,8?. τις είχα ανακαλύψει στην Αθηνά σε μεγαλύτερη ηλικία κ είχαν εξαιρετική ποιότητα. Κ δωρεάν μεταφορικά. Σου έρχονται σπίτι την επόμενη μέρα.

Συγχαρητήρια στις μανούλες που είδαν τα μωράκια τους και είναι ολα καλά. Καλά αποτελέσματα κ στις υπόλοιπες κ με το καλό να υποδεχτούμε τα αγγελούδια μας. Περνάει ο καιρός...

Εγώ σήμερα έχω νεύρα γιατί ενώ θα σταματούσα 23 Μαΐου, κι αυτό δυό βδομάδες αργότερα απ΄το κανονικό, μου ζήτησε το αφεντικό να κάτσω μέχρι τέλος του μήνα. Δεν είναι πολύ παραπάνω αλλά είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά να τελειώσω την επόμενη βδομάδα κ να αρχίσω να ετοιμάζω για τον ερχομό του μπέμπη που δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα. Επίσης μου ΄χει ζητήσει να είμαστε σε καθημερινή επαφή όσο λείπω κ να βοηθάω απ΄το σπίτι μέσω εμαιλ. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω και όχι...

Anyway, σας καληνυχτώ κι ανυπομονώ να περάσει ο καιρός να σταματήσω.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

twinomama σε ευχαριστω, δεν εχω καμμια ορεξη να τρεχω.αν δεν το βρω ποιο φθηνα θα το παραγγειλω απο το amazon.uk

δεν το βρίσκεις το σεμιναριο σε link. πρεπει πρωτα να γινεις μελος στο nutricia club (nutricia.gr), κανεις υστερα αιτηση για το σεμιναριο (οσες φορες εχω κανει αιτηση με εχουν δεχτει) και την ωρα του σεμιναριου συνδεεσαι σε ενα συγκεκριμενο link τo οποιο σου στελνουν με email και το παρακολουθεις σε πραγματικο χρονο και μολις ολοκληρωσει η ομιλήτρια πληκτρολογεις τις αποριες σου . tο επομενο του θηλασμου γινεται στις 22/5.

περιμενουμε νεα σου αυριο απο το γιατρο.φιλια

JQdCp2.png

Καλησπέρα σε όλες! Για όσες ενδιαφέρονται για πάνες, ρίξτε μια ματιά στο paneschicco.gr έχει για νεογέννητο 168 πάνες με 23,8?. τις είχα ανακαλύψει στην Αθηνά σε μεγαλύτερη ηλικία κ είχαν εξαιρετική ποιότητα. Κ δωρεάν μεταφορικά. Σου έρχονται σπίτι την επόμενη μέρα.

Συγχαρητήρια στις μανούλες που είδαν τα μωράκια τους και είναι ολα καλά. Καλά αποτελέσματα κ στις υπόλοιπες κ με το καλό να υποδεχτούμε τα αγγελούδια μας. Περνάει ο καιρός...

Εγώ σήμερα έχω νεύρα γιατί ενώ θα σταματούσα 23 Μαΐου, κι αυτό δυό βδομάδες αργότερα απ΄το κανονικό, μου ζήτησε το αφεντικό να κάτσω μέχρι τέλος του μήνα. Δεν είναι πολύ παραπάνω αλλά είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά να τελειώσω την επόμενη βδομάδα κ να αρχίσω να ετοιμάζω για τον ερχομό του μπέμπη που δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα. Επίσης μου ΄χει ζητήσει να είμαστε σε καθημερινή επαφή όσο λείπω κ να βοηθάω απ΄το σπίτι μέσω εμαιλ. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω και όχι...

Τις ξέρω τις πάνες, μου έχουν στείλει και δείγματα. Αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει για να ξέρω αν είναι καλες και δεν τις έχει δοκιμάσει και καμια φιλη μου. Ενω τις παμπερσ new baby μου τις έχουν πει για τέλειες.

Ελπίζω το αφεντικό σου να σου τις δώσει τις μέρες μετα την γέννα έτσι? Μην αγχωνεσαι για πριν, ακόμα και που δεν θα εχεις το 8ωρο, όλο και περισσότερα θα προλαβαίνεις να κάνεις.

0SB8p3.png

twinomama σε ευχαριστω, δεν εχω καμμια ορεξη να τρεχω.αν δεν το βρω ποιο φθηνα θα το παραγγειλω απο το amazon.uk

δεν το βρίσκεις το σεμιναριο σε link. πρεπει πρωτα να γινεις μελος στο nutricia club (nutricia.gr), κανεις υστερα αιτηση για το σεμιναριο (οσες φορες εχω κανει αιτηση με εχουν δεχτει) και την ωρα του σεμιναριου συνδεεσαι σε ενα συγκεκριμενο link τo οποιο σου στελνουν με email και το παρακολουθεις σε πραγματικο χρονο και μολις ολοκληρωσει η ομιλήτρια πληκτρολογεις τις αποριες σου . tο επομενο του θηλασμου γινεται στις 22/5.

περιμενουμε νεα σου αυριο απο το γιατρο.φιλια

Τι λες????? Εξελίξεις... Θα μπω κι εγώ, ευχαριστώ!!

0SB8p3.png

καλό κουραγιο maraki, σκεψου θετικα, οτι επιπλεον μερες δουλεψεις θα τις χαρεις μετα τον τοκετο με τον μπεμπη και την Αθηνούλα.

JQdCp2.png

Καλημέρα κοιλίτσες! Ελπίζω να τις πάρω μετά τις μέρες. Δεν ακούγεται κ πολύ πρόθυμος να μου τις δώσει... Σε όποιον λέει ότι φεύγω, λέει ότι Σεπτ. θα γυρίσω, ενώ του ΄χω πει ότι θέλω να πάρω κ την κανονική μου άδεια που θα σημαίνει τέλη Οκτ. Θα δείξει...

Χθες ξεκινήσαμε προσπάθεια να μάθει η μικρή να κοιμάται στο κρεβάτι της αφού τελευταία κοιμόταν μαζί μου κ ο άντρας μου στο δικό της. Φυσικά ξύπνησε στις 4:30 κ ήρθε στο κρεβάτι μας. Την πήγα πάλι πίσω κ κάθισα μαζί της μέχρι τις 5:30 γιατί δεν με άφηνε να φύγω. Αυτό μαζί με το ξύπνημα μου για τσίσα κάθε 2 ώρες, καταλαβαίνετε πώς θα σέρνομαι σήμερα στην δουλειά. Κ το απόγευμα που γυρνάω θέλει κούνιες το καημένο κ δεν μπορώ να μην την πάω γιατί μετά αφηνιάζει μες στο σπίτι.

Σχετικά με τις πάνες chicco, σε μεγαλύτερη ηλικία που της δοκίμασα τις κατέταξα με τις pampers ποιοτικά. Για νεογένννητα φαντάζομαι αντίστοιχα καλές θα είναι. Μου έχουν πει ότι κι οι καινούριες babylino είναι πολύ καλές αλλά δεν έχω ιδία άποψη. Αυτές οι χαμομήλι ή sensitive, κάτι τέτοιο, όχι οι κλασσικές.

Άντε καλήμέρα σε όλες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!Κοριτσια μου περισσευει μια ενεση cetrotide 0,25 που ληγει τον Ιουνιο!!!!!!Οποια κοπελα τη χρειαζεται ας μου στειλει προσωπικο μηνυματακι!!!!!

Φιλια πολλα σε ολες σας!

Καλημέρα κοιλίτσες! Ελπίζω να τις πάρω μετά τις μέρες. Δεν ακούγεται κ πολύ πρόθυμος να μου τις δώσει... Σε όποιον λέει ότι φεύγω, λέει ότι Σεπτ. θα γυρίσω, ενώ του ΄χω πει ότι θέλω να πάρω κ την κανονική μου άδεια που θα σημαίνει τέλη Οκτ. Θα δείξει...

Χθες ξεκινήσαμε προσπάθεια να μάθει η μικρή να κοιμάται στο κρεβάτι της αφού τελευταία κοιμόταν μαζί μου κ ο άντρας μου στο δικό της. Φυσικά ξύπνησε στις 4:30 κ ήρθε στο κρεβάτι μας. Την πήγα πάλι πίσω κ κάθισα μαζί της μέχρι τις 5:30 γιατί δεν με άφηνε να φύγω. Αυτό μαζί με το ξύπνημα μου για τσίσα κάθε 2 ώρες, καταλαβαίνετε πώς θα σέρνομαι σήμερα στην δουλειά. Κ το απόγευμα που γυρνάω θέλει κούνιες το καημένο κ δεν μπορώ να μην την πάω γιατί μετά αφηνιάζει μες στο σπίτι.

Σχετικά με τις πάνες chicco, σε μεγαλύτερη ηλικία που της δοκίμασα τις κατέταξα με τις pampers ποιοτικά. Για νεογένννητα φαντάζομαι αντίστοιχα καλές θα είναι. Μου έχουν πει ότι κι οι καινούριες babylino είναι πολύ καλές αλλά δεν έχω ιδία άποψη. Αυτές οι χαμομήλι ή sensitive, κάτι τέτοιο, όχι οι κλασσικές.

Άντε καλήμέρα σε όλες!!!

Καλημερα Ευχομαι να την παρεις Κουκλα μου!!!

Αχ και εμενα στο δωματιο μου κοιμαται ακομα σε αλλο κρεβατι βεβαια αλλα διπλα μας.....Εγω δεν θα προσπαθησω να τον βγαλω τωρα,θα τον παω στο δωματιο του μαζι με τον μικρο...δεν θελω να νιωσει ασχημα αφου ετσι εχει μαθει,εγω ξεκινησα να τον εχω μαζι μου γιατι στο δικο του δωματιο δεν κοιμοταν μονοσ του ουτε ωρα.....και ετσι ειμασταν ολη νυχτα ξυπνιοι..... τωρα ελπιζω με το μωρο να παει και εκεινος...

79o6p3.png

Άντε καλήμέρα σε όλες!!!

Τι εννοεις δεν θα σου δώσει τις μέρες μετά? Νομιζω οτι αυτό πρεπει να το απαιτήσεις, είναι υποχρεωμένος να σου τις δώσει. Και τις μέρες της άδειας σου μέχρι το τέλος του χρόνου.

Κουράγιο σήμερα στη δουλεια με την κούραση που εχεις τραβήξει το βράδυ.

Thanks for the tips για τις πάνες.

0SB8p3.png

Κορίτσια μου εκλεισα ραντεβού την παρασκευή 9μιση το απόγευμα στον γιατρό μου!Ανυπομονώ να παω να δω το κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!:D:D:D

Σε λιγότερο απο 3 εβδομάδες(18 μέρες) μπαίνω στον μήνα μου!Πώ πω πως πέρασε ο καιρος δεν το πιστευω,σαν νερακι κύλησαν οι μηνες!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Κορίτσια μου εκλεισα ραντεβού την παρασκευή 9μιση το απόγευμα στον γιατρό μου!Ανυπομονώ να παω να δω το κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!:D:D:D

Σε λιγότερο απο 3 εβδομάδες(18 μέρες) μπαίνω στον μήνα μου!Πώ πω πως πέρασε ο καιρος δεν το πιστευω,σαν νερακι κύλησαν οι μηνες!

nikaki αντε με το καλο να δεις το κοριτσακι σου. Νομιζω ο,τι απο εδω και περα ουτε που θα καταλαβουμε πως θα περασουν οι εβδομαδες:shock:

JQdCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...